Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.474
- Πόντοι
- 3.656
Με την 400ρου που ζητησε και ΑΝ εγκριθει,μας βλεπω μεχρι καντινα πειραια...Μπαράκια παραλία θα πάτε;
Με την 400ρου που ζητησε και ΑΝ εγκριθει,μας βλεπω μεχρι καντινα πειραια...Μπαράκια παραλία θα πάτε;
Θαύμα;Παρακαλώ εμ κύριε μπλιζ είχατε μπροστά σας το θαύμα καί δεν το πιστέψατε - τον Ωρίων εννοώ - ξέρετε πόσες φίλες έχει ?- πάρα πολλές - τώρα αναγκαζόμαστε να υποχρεώνομαστε σε αγίους
Ώστε το φίδι έκανε πάρτι 100 σελίδων και δεν μας κάλεσε;;;Τις είχε καλέσει στο πάρτι των 100 σελίδων?
Έτσι ακούγεται στους διαδρόμους, αλλά οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται...Ώστε το φίδι έκανε πάρτι 100 σελίδων και δεν μας κάλεσε;;;
Θα σας ειδοποιήσουμε.Αναμένω τον Άγιο Βασίλη.
Θα είμαι Gstaad εκείνες τις μέρες.
Παρακαλώ, ενημερώστε με εάν έρθει το δώρο.
Θα στείλετε το μήνυμα με τους τάρανδους στο Gstaad?Θα σας ειδοποιήσουμε.
Ναι, άλλη δουλειά δεν είχαμε...Θα στείλετε το μήνυμα με τους τάρανδους στο Gstaad?
Έχουν άλλο δρομολόγιο οι τάρανδοι??Ναι, άλλη δουλειά δεν είχαμε...
την βρήκα ποια είναιτην καλησπερα μου
Ποιον Πλούταρχο λες ? τον Γιάννη Κακοσαίο, τον ξέρω προσωπικάτα ματια ειναι δυνατο πραγμα
ποιος δεν εχει πεσει σαν χαλβας απο γυναικιες λαγνες ματιες
και ο ιδιος πλουταρχος το παραδεχεται
ποιος ξερει τι καψουρες τραβηξε και αυτος
“Καθώς η ματιά είναι πολυκίνητη, σκόρπια γύρω, μαζί με μια πνοή φωτός, σαν τη φωτιά που βγάζει μια θαυμαστή δύναμη, που κάνει τον άνθρωπο να πράττει και να πάσχει πολλά εξαιτίας της
Μου βγάζει ότι είναι fictional character...την βρήκα ποια είναι
kitana_youngx πρέπει να φοράει φακούς αλλά την κατάλαβα από το αιδοίο (με εξωτερικά χείλη)
Προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ, αλλά...Ώστε το φίδι έκανε πάρτι 100 σελίδων και δεν μας κάλεσε;;;
Ώστε ενταχθηκατε στην συμμορία που αφαιρεί μεγάλα ποσά από λίαν ηλικιωμένους;;;;Θα κερασεις ή δε βγαινεις?
Όλα κι όλα, εμείς τη κάναμε την γνωριμία δεν μπορούμε να την πακετάρουμε και να την στείλουμε.Μου βγάζει ότι είναι fictional character...
Τι εθνικότητας είναι;;;
Δεν μου λέτε εθνικότητα αλλά είναι σίγουρα αγγλόφωνη.Όλα κι όλα, εμείς τη κάναμε την γνωριμία δεν μπορούμε να την πακετάρουμε και να την στείλουμε.
Έχει ινστα κλπ
Πιστεύω το data center του κ. @Μπιρλας θα έχει περισσότερες πληροφορίεςΔεν μου λέτε εθνικότητα αλλά είναι σίγουρα αγγλόφωνη.
Άρα there won't be a communication breakdown!
Η τριμελής αυτή συμμορία (@troubakhs μου, @Νίπλης και @Μπιρλας ) θα ζητά λεφτά πάλι ...Πιστεύω το data center του κ. @Μπιρλας θα έχει περισσότερες πληροφορίες
και βίδεος εννοείται
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαμπορεί να έχω δώσει την εντύπωση ότι όποτε βγαίνω με γκόμενα πάντα πληρώνω αλλά δεν είναι καθόλου έτσι
και όταν λέω καθόλου έτσι εννοώ ότι δεν βγαίνω ποτέ με γκόμενα
επειδή όμως δεν βγαίνω ποτέ πραγματικά δεν πληρώνω οπότε δεν ήταν όλα ψέματα τελικά
Okroshka.
Σταφύλια Καβάλας.
Νερό.