barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.241
- Πόντοι
- 5.506
Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε παρέα, θα μαλώνουμε για τα γκομενακια, σορρυ....Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…
Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε παρέα, θα μαλώνουμε για τα γκομενακια, σορρυ....Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…
Και εγώ και η κα. Κατερίνα σας χρωστούμε ευγνωμοσύνη, κύριε!!!Όχι ακόμα αλλά έλαβα δραστικά μέτρα και σύντομα θα έχουμε
Έστειλα γράμμα στον άι Βασίλη μίας και έρχονται γιορτές και ζήτησα μια μελαχρινή για εσάς και μια όμορφη και εύκολη για εμένα - αναμένουμε λοιπόν το θαύμα των εορτών
Δεύτερες σκέψεις...Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ερθω και εγω...Δεύτερες σκέψεις...
Ffm με δύο μελαχρινές..!!!
HEAVEN on EARTH!
Ζήτησε του μια 2000ρου για να μην του μπαστακωθεις...θα ερθω και εγω...
Παρακαλώ εμ κύριε μπλιζ είχατε μπροστά σας το θαύμα καί δεν το πιστέψατε - τον Ωρίων εννοώ - ξέρετε πόσες φίλες έχει ?- πάρα πολλές - τώρα αναγκαζόμαστε να υποχρεώνομαστε σε αγίουςΚαι εγώ και η κα. Κατερίνα σας χρωστούμε ευγνωμοσύνη, κύριε!!!
Τις είχε καλέσει στο πάρτι των 100 σελίδων?Παρακαλώ εμ κύριε μπλιζ είχατε μπροστά σας το θαύμα καί δεν το πιστέψατε - τον Ωρίων εννοώ - ξέρετε πόσες φίλες έχει ?- πάρα πολλές - τώρα αναγκαζόμαστε να υποχρεώνομαστε σε αγίους
Από ότι θυμάμαι όχι- δεν θυμάμαι και καλά είχα αλλού το μυαλό μου εκείνο τον καιρό πώς να πηδήξω την γραμματέα που μου έστειλε ο Ωρίων -Τις είχε καλέσει στο πάρτι των 100 σελίδων?
μελαχρινή η γραμματέας???Από ότι θυμάμαι όχι- δεν θυμάμαι και καλά είχα αλλού το μυαλό μου εκείνο τον καιρό πώς να πηδήξω την γραμματέα που μου έστειλε ο Ωρίων -
Ξανθιά και δύσκολημελαχρινή η γραμματέας???
Πασοκ Ανδρουλάκη...Ξανθιά και δύσκολη
Αφήστε τα κύριε - δεν φάγαμε τίποτα - εγώ περίμενα γραμματέα από εκείνες που είχαμε την περίοδο του ΠΑΣΟΚ αλλά ατυχησαμε
Θα σου την είχα αντικαταστήσει, Jimmy αλλά ακόμα και την Taylor Swift να σου φέρω, θα μου πεις "α, δεν είναι η Μελίνα".Ξανθιά και δύσκολη
Αφήστε τα κύριε - δεν φάγαμε τίποτα - εγώ περίμενα γραμματέα από εκείνες που είχαμε την περίοδο του ΠΑΣΟΚ αλλά ατυχησαμε
Μελίνα η γνωστή με τα μάρμαρα ή η κόρη του Ντέμη?Θα σου την είχα αντικαταστήσει, Jimmy αλλά ακόμα και την Taylor Swift να σου φέρω, θα μου πεις "α, δεν είναι η Μελίνα".
Κάτι ενδιάμεσο.Μελίνα η γνωστή με τα μάρμαρα ή η κόρη του Ντέμη?
Θα κερασεις ή δε βγαινεις?ενταξει....400
Μπαράκια παραλία θα πάτε;Θα κερασεις ή δε βγαινεις?
Με την 400ρου που ζητησε και ΑΝ εγκριθει,μας βλεπω μεχρι καντινα πειραια...Μπαράκια παραλία θα πάτε;