barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 5.506
Θείο, δώσε μου το kingdom σου και σου την εφερα στο πιατο.Αυτή είναι Γυναίκα !!!!
My Kingdom for a brunette!!!
Θείο, δώσε μου το kingdom σου και σου την εφερα στο πιατο.Αυτή είναι Γυναίκα !!!!
Θείο, δώσε μου το kingdom σου και σου την εφερα στο πιατο.
Θα προτιμούσα να το δώσω στην ίδια απευθείας!Θείο, δώσε μου το kingdom σου και σου την εφερα στο πιατο.
Ο λόγος μου εγγύηση Τράπεζας της Ελλάδος.Θα προτιμούσα να το δώσω στην ίδια απευθείας!
Δεν χρειάζομαι μεσάζοντες ...Ο λόγος μου εγγύηση Τράπεζας της Ελλάδος.
Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…Αυτή είναι Γυναίκα !!!!
Δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου χαχαΤο 1ο είναι απαγορευμένη γνώση;
So...Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου χαχα
Και με υπεροχες παραλιες!!!Αστειευόμενος το έγραψα, αλλά τα Μετέωρα είναι υπέροχα!!
και κρυφά μπιτσόμπαρα...Και με υπεροχες παραλιες!!!
Το ιδιο ειναικαι το αλογο?
τα βλεπεις θειε????Και με υπεροχες παραλιες!!!
Ουρησατε σημερις αγαπητε?τα βλεπεις θειε????
A Jag isn't a horse...Το ιδιο ειναι
Το μελαχρινο ειναι ομωςA Jag isn't a horse...
Όχι ακόμα αλλά έλαβα δραστικά μέτρα και σύντομα θα έχουμεΤώρα που είδα την παραπάνω φωτογραφία...
Μήπως αυτός, ο Πλούταρχος, έχει μια μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει, για να την βγάλω γκόμενα;;;
Αν δεν σας το επιτρέπει, τότε θα πρέπει να ακούσετε την διδαχή του Come join the murder...Δεν μου το επιτρέπει ο πνευματικός μου χαχα
Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε παρέα, θα μαλώνουμε για τα γκομενακια, σορρυ....Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…
Και εγώ και η κα. Κατερίνα σας χρωστούμε ευγνωμοσύνη, κύριε!!!Όχι ακόμα αλλά έλαβα δραστικά μέτρα και σύντομα θα έχουμε
Έστειλα γράμμα στον άι Βασίλη μίας και έρχονται γιορτές και ζήτησα μια μελαχρινή για εσάς και μια όμορφη και εύκολη για εμένα - αναμένουμε λοιπόν το θαύμα των εορτών
Δεύτερες σκέψεις...Αυτή την ερωτεύτηκα κι εγώ…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: