alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
για σενα θα το ξεπερνουσα(εκπτωσεις αλεξ/ΠΟΤΕ)
για σενα θα το ξεπερνουσα(εκπτωσεις αλεξ/ΠΟΤΕ)
Γιατι? Εγω το βρισκω πολυ καυλωτικό.αν οδηγουσα και εβαζε γυναικα ποδια στο ταμπλο,φευγει χερι αστραπη μονο του
Προφανως ειναι ενα ειδος στρατηγικης που καλλιεργηθηκε με τον καιρο, πιθανον και υποσυνειδητα.Όταν ομιλείτε περί οικειότητας που μπορούν και νιώθουν αμέσως μαζί σας, αυτό είναι αποτέλεσμα κάποιας μεθοδευμένης και δοκιμασμένης στρατηγικής σας ή είναι αποτέλεσμα κάποιας προσωπικής αύρας σας, η οποία δεν αποκτάται αλλά είτε την έχει κάποιος είτε όχι;
Προφανως ειναι ενα ειδος στρατηγικης που καλλιεργηθηκε με τον καιρο, πιθανον και υποσυνειδητα.
Σιγουρα δεν το ειχα απο παντα, ούτε προκειται περι αύρας, γιατι μικροτερος (εννοω πριν τα 35) δεν ειχα και καμια ιδιαιτερη πέραση.
Ναι τα 35 περιμενατε για να μεστωσετε παλιογεροιΦυσικόν.
Μετά τα 35 "μεστώστε", και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τους άνδρες από τα αγοράκια...
Με λιγα λογια εισαι ενας χαλιας που εβγαλες λεφτακια και μετα τα 35 σου καθονταν καμια πεταμενηΠροφανως ειναι ενα ειδος στρατηγικης που καλλιεργηθηκε με τον καιρο, πιθανον και υποσυνειδητα.
Σιγουρα δεν το ειχα απο παντα, ούτε προκειται περι αύρας, γιατι μικροτερος (εννοω πριν τα 35) δεν ειχα και καμια ιδιαιτερη πέραση.
Εγω Ερη γενικά ειμαι "late starter".Ναι τα 35 περιμενατε για να μεστωσετε παλιογεροι
Προφανως ειναι ενα ειδος στρατηγικης που καλλιεργηθηκε με τον καιρο, πιθανον και υποσυνειδητα.
Ναι τα 35 περιμενατε για να μεστωσετε παλιογεροι
μαλακας εισαι αλλα δεν λες να το καταλαβειςΕγω Ερη γενικά ειμαι "late starter".
Aρα παλι καλα που "μεστωσα" στα 35...
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ρωτώ για να μαθαίνω αφού ο νηματοθέτης ούτε κατά διάνοια είχε ή έχει την δική σας επιτυχία στις γυναίκες!
Σε τι τομέα;Μικροδείχνουμε όμως...
Δεν θα το καλλιεργήσατε... για αυτό!!!
τα μπεκ να ειναι καλαΕυχαριστώ για την απάντηση.
Ρωτώ για να μαθαίνω αφού ο νηματοθέτης ούτε κατά διάνοια είχε ή έχει την δική σας επιτυχία στις γυναίκες!
Ενταξει.μαλακας εισαι αλλα δεν λες να το καταλαβεις
Σε τι τομέα;
Σε τι τομέα;