alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Μαλλον.Με λιγα λογια εισαι ενας χαλιας που εβγαλες λεφτακια και μετα τα 35 σου καθονταν καμια πεταμενη
Μαλλον.Με λιγα λογια εισαι ενας χαλιας που εβγαλες λεφτακια και μετα τα 35 σου καθονταν καμια πεταμενη
Μα δεν εχεις ρε φιλε αποδεδειγμενα διακριση . Οτι γυναικα και να δεις της την πεφτεις με την μια. Στατιστικά δηλαδη αφου την πέφτεις μεχρι και στις πετρες καποιες θα σου καθονταν. Και αυτο δεν σε κανει γοη. μαλακα σε κανει μουνιοσαλιαγκα. ψεματα να πω;Ενταξει.
κιλα;Εμφανισιακά, φυσικά!
Εμένα π.χ. κανείς (εκτός απο τον ξινό τον κ. νηματοθέτη) δεν με κάνει πάνω από 70!!!
Βρε Ερη συγνωμη κιολας, αλλά τι ακριβως ζορι τραβας?Μα δεν εχεις ρε φιλε αποδεδειγμενα διακριση . Οτι γυναικα και να δεις της την πεφτεις με την μια. Στατιστικά δηλαδη αφου την πέφτεις μεχρι και στις πετρες καποιες θα σου καθονταν. Και αυτο δεν σε κανει γοη. μαλακα σε κανει μουνιοσαλιαγκα. ψεματα να πω;
οκ πειτε ταΒρε Ερη συγνωμη κιολας, αλλά τι ακριβως ζορι τραβας?
Με ρωτησε κατι ο Μπλιζ και απαντησα.
Θελεις κατι?
εισαι και συ μιζερος στο φαι οπως ο μπλιζ; ελεος
Βρε Ερη συγνωμη κιολας, αλλά τι ακριβως ζορι τραβας?
Με ρωτησε κατι ο Μπλιζ και απαντησα.
Θελεις κατι?
Δεν ειπα να μην λες τη γνωμη σου, αλλά γιατι πρεπει να εισαι παντα τοσο αναιτια επιθετικη?οκ πειτε τα
Δεν το πιστευω. Το οτι καποτε με απερριψε ηταν δικαιωμα της και επιπλεον δεν νομιζω οτι εχει μεταβαλει αποψη.Γυναίκες αγαπητέ...
Επειδή δεν σας κάθησε και κατάλαβε το λάθος της αυτό, προπσαθεί απεγνωσμένα να σας βγάλει ελλατωματιάρη...
Τι να πει κανείς!!!
Εμφανισιακά, φυσικά!
Εμένα π.χ. κανείς (εκτός απο τον ξινό τον κ. νηματοθέτη) δεν με κάνει πάνω από 70!!!
εισαι και συ μιζερος στο φαι οπως ο μπλιζ; ελεος
εισαι και συμιζεροςλιτοδίαιτος στο φαι οπως ο μπλιζ; ελεος
μεσα στο μυαλο μου εισαι μπαγασικοΓυναίκες αγαπητέ...
Επειδή δεν σας κάθησε και κατάλαβε το λάθος της αυτό, προπσαθεί απεγνωσμένα να σας βγάλει ελλατωματιάρη...
Τι να πει κανείς!!!
ε η γνωμη μου ειναι η αληθεια και απο μονη της τσουζει. τι φταιω;Δεν ειπα να μην λες τη γνωμη σου, αλλά γιατι πρεπει να εισαι παντα τοσο αναιτια επιθετικη?
ιδιο υψος εχουμεΜε ύψος 1,54;;;
Μάλλον κάτι σε μικρό κήτος με εκλαμβανουν.
Δεν το πιστευω. Το οτι καποτε με απερριψε ηταν δικαιωμα της και επιπλεον δεν νομιζω οτι εχει μεταβαλει αποψη.
Απλώς δεν με χωνευει γενικως καθολου και νιωθει την αναγκη να το εκφραζει με καθε ευκαιρια.
Ενταξει, δεν τρεχει τιποτα.
Αυτη ειναι η μια αναγνωση.Μπά...
Κάτι άλλο συμβαίνει. Διότι ούτε εμένα με χωνεύει (το έχει πολλάκις δηλώσει δημοσία) αλλά δεν το εκφράζει με κάθε ευκαιρία.
Προφανώς της νύκτετε ακούσια ή εκουσια, κάποια ευαίσθητη χορδή.
Αυτη ειναι η μια αναγνωση.
Η αλλη αναγνωση ειναι οτι πιθανον εσας να σας χωνευει.
Το ίδιο ύψος... το ίδιο μέγεθος βυζιά... τον ίδιο πεσμένο κώλο...ιδιο υψος εχουμε