tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
στο καλυτερο μας αφησες που εκρυβε το βυζι της ροζυ την καραφλα του μπογδανουΑυτο εχει εξαντληθει.
στο καλυτερο μας αφησες που εκρυβε το βυζι της ροζυ την καραφλα του μπογδανουΑυτο εχει εξαντληθει.
νταξει ολοι ξερουμε οτι ο αλεξ πηδαει χοντρες...τελος συζητησης...Και τι θέλετε να κάνουμε, κ. συνάδελφε;
Εδώ πραγματοποιούνται καταθέσεις ψυχής και όλο το νήμα αναμένει διήγηση των όντως ενδιαφερόντων εμπειριών του κ. Αλεξ.
Αυνανισθείτε για να περάσει η ώρα και επανέλθετε, παρακαλώ.
εδω σου λεω πες ιστορια και λες οχι τι να συμπαθησω ;εγω ειμαι αρνητικη;Ολοι θελω να με συμπαθουν.
Απλως εσυ εισαι πολυ αρνητικη και εξ ορισμου προσπαθω περισσοτερο να το κατανοησω.
Δεν υπαρχει περιπτωση.
Μπορεις να σκεφθεις οτι ισως υπαρχει λογος που δεν πρεπει να το πω εδω μεσα?εδω σου λεω πες ιστορια και λες οχι τι να συμπαθησω ;εγω ειμαι αρνητικη;
αι στα διαλα πια ουτε ενα πραγμα σωστο δεν μπορεις να κανειςΜπορεις να σκεφθεις οτι ισως υπαρχει λογος που δεν πρεπει να το πω εδω μεσα?
Και δεν εννοω την Ροζυ.
Πίστεψε με, το σωστο κάνω.αι στα διαλα πια ουτε ενα πραγμα σωστο δεν μπορεις να κανεις
πες του οτι θεωρεις σιχαμενη την ιστορια και δε θες να την ακουσεις.βαλε κ ενα τετοιοεδω σου λεω πες ιστορια και λες οχι τι να συμπαθησω ;εγω ειμαι αρνητικη;
μετα αναρωτιεται γιατι ειναι αντιπαθητικος. τεσπα σκασιλα μου ας μην την πει σαν χηρα στο κρεβατιπες του οτι θεωρεις σιχαμενη την ιστορια και δε θες να την ακουσεις.βαλε κ ενα τετοιο
θα αρχισει να τη λεει
πες του οτι θεωρεις σιχαμενη την ιστορια και δε θες να την ακουσεις.βαλε κ ενα τετοιο
θα αρχισει να τη λεει
ασε μας ρε αλεξ που και καλα δεν θες να εκθεσεις εδω μεσα κι ετσι να πουμε.. δηλαδη μας λες με λιγα λογι α ονος σου οτι η τυπισα ηταν α ο εδω και την εκθετεις ετσι κι αλλιως και το προβλημα σου ηταν να ελεγες μια ιστορια γενικα χωρις αναφορες στο σαιτ. παπαρας με περικεφαλαια.Πίστεψε με, το σωστο κάνω.
οχι ακουει η ροζυ και θα παρεξηγηθει ποσα κερατα να αντεξει σε μια σεζον;αλεξ πες μας την ιστορια στο καμπινγκ....