alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Βρε χεστηκα πανω μου λεμε, σιγα μην το εκανα απο εγκρατεια!!!Ορθά επράξατε!
Και κυρίως δείξατε ότι δεν είσθε λιγούρης!!!
Βρε χεστηκα πανω μου λεμε, σιγα μην το εκανα απο εγκρατεια!!!Ορθά επράξατε!
για τα βρωμοΜπαόκια που το πρωί έβγαλαν γλώσσα στον Κώστατι ειναι τουτο παλι! ?
Ουδόλως.Το "τι μαναρακι εισαι εσυ " ηταν δικια σου πινελια ομως ετσι?
Βρε χεστηκα πανω μου λεμε, σιγα μην το εκανα απο εγκρατεια!!!
Το "τι μαναρακι εισαι εσυ " ηταν δικια σου πινελια ομως ετσι?Αληθεια απο την αρχη ως το τελος. Δεν προσθεσα τιποτα.
Ορθά επράξατε!
τυπε πες και καμια ιστορια που πηδηξες ομως...αλλιως δε λεει...Αληθεια απο την αρχη ως το τελος. Δεν προσθεσα τιποτα.
Προ δεκαετιας περιπου.
Συνομιλω σε ενα τσατ με μια τυπισσα για πρωτη φορα. Δειχνει πολυ ενδιαφερουσα και λεω να κανω κινηση.
Εχει παει 4 το πρωι και δινουμε ραντεβου στις 5 στη διασταυρωση Λεωφορο Κηφισού και Καβάλας.
Πάω και εμφανιζεται μεσα στο σκοταδι με μαυρο γυαλι και ασπρο μακρυ φορεμα.
Και ενα μακρυ μαυρο μαλλι να ανεμιζει.
Προς στιγμην με σκεφτηκα με κανενα νεφρο ή πνευμονι λιγοτερο μεχρι να ξημερωσει.
Σκεφθηκα να το βαλω στα ποδια αλλά ειπα να το ρισκαρω.
Μπαινει στο αυτοκινητο και τραβαμε για εναν λοφο στον Κορυδαλλο (με μια καφετερια πανω, ούτε ξερω πώς φτασαμε, όπου μου ειπε πηγαμε).
Στο δρομο μου τραβαγε τα μαλλια και εσφιγγε τα δοντια "τι μαναρακι εισαι εσυ"?
Εγω κοιταζα με την ακρη του ματιου μου τον πυροσβεστηρα μηπως της τον φερω στο κεφαλι.
Τελος παντων καθομαστε εκει σε κατι τραπεζακια, βγαζει ενα θερμος με καφε και αρχιζει να μου λεει διαφορα. Οτι στο σπιτι της εχει ονομασει καθε δωματιο με το ονομα μιας ηπειρου (ασια, αφρικη, ευρωπη) και στο καθενα εχει αντικειμενα απο την ηπειρο αυτή, οτι κοιμαται σε ενα στρωμα χωρις κρεβατι σε δωματιο με μαυρους τοιχους και αστερακια στο ταβανι, ότι οι αμερικανοι ψεκαζουν μικροσωματιδια τα οποια μπορεις να διακρινεις αν κοιταξεις πολλη ωρα στον ουρανο στο ιδιο σημειο. Τελος παντων επεσε ενα χαμουρεματακι και κατι φιλακια, πιο πολυ για να το βουλωσει και κατα τις 7 μου ζηταει να παμε σπιτι της.
ΔΕΝ πηγα, επικαλεσθηκα οτι ειχε περασει η ωρα και επρεπε να επιστρεψω.
Ανταλλαξαμε τηλεφωνα, ΔΕΝ πηρα.
Ισως αν ειχα παει σπιτι της να μην μιλουσαμε αυτη τη στιγμη...
Ενταξει τωρα?
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! παπαρια μαντολες! 5 τα ξημερωματα, χαμουρεμα με την γκομενα που εφερε και καφεδακι και μετα παω σπιτι! ? χαντουμης εισαι ρε φιλε!
για τα βρωμοΜπαόκια που το πρωί έβγαλαν γλώσσα στον Κώστα
όποιος ξαναπεί κακό για το φίλο μου, μαύρο φίδι που τον έφαγε
Εσυ θα πηγαινες αρχοντα???????? Με ολα οσα σου ειπα????οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! παπαρια μαντολες! 5 τα ξημερωματα, χαμουρεμα με την γκομενα που εφερε και καφεδακι και μετα παω σπιτι! ? χαντουμης εισαι ρε φιλε!
Γιατί απευθύνεσθε σ΄ εμένα;
Θελετε να τον εμπαιξετε συναδελφε?τυπε πες και καμια ιστορια που πηδηξες ομως...αλλιως δε λεει...
Εγω ειμαι η πεθερα?ταλεω στην νυφη να τα ακουει η πεθερα!!
τυπε εγω ειμαι οπτικος τυπος..αλλα αν ειναι καμμια καλη ιστορια μπορει να ερεθιστω και να τον παιξω με πορνοβιντεακι μετα...Θελετε να τον εμπαιξετε συναδελφε?
Εσυ θα πηγαινες αρχοντα???????? Με ολα οσα σου ειπα????
για τα βρωμοΜπαόκια που το πρωί έβγαλαν γλώσσα στον Κώστα
όποιος ξαναπεί κακό για το φίλο μου, μαύρο φίδι που τον έφαγε
έκανα και βαρυσήμαντη μάλιστα, κανόνισε να σου κόψω τον Τέληκανε καμμια δηλωση εσυ!!
έκανα και βαρυσήμαντη μάλιστα, κανόνισε να σου κόψω τον Τέλη