Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Τι τσιμπησες;μη βρίζεις ρε μουνι
Τι τσιμπησες;μη βρίζεις ρε μουνι
στα γκουντις με παρέσυρε ο μουνις ο αθηναιος και τελικά δεν ηρθε και εφυγαΤι τσιμπησες;
Κριμα εισαι φαγωμενος. Και ελεγα να πηγαίναμε στον Στελιο.στα γκουντις με παρέσυρε ο μουνις ο αθηναιος και τελικά δεν ηρθε και εφυγα
δεν έφαγα σιγά μη φάω γκουντις μαλακιες έφυγα και πήγα Αχιλλέα νέο κοσμο για γυροΚριμα εισαι φαγωμενος. Και ελεγα να πηγαίναμε στον Στελιο.
Και παλι φαγωμενος εισαι.δεν έφαγα σιγά μη φάω γκουντις μαλακιες έφυγα και πήγα Αχιλλέα νέο κοσμο για γυρο
ΝαιΚαι παλι φαγωμενος εισαι.
πήρα μπουρικο από γαλυφιανακηΤσακω για χωνεψη.
Μην βριζεις, ρε αρχιδι!
Δεν ντρέπεστε ρε τσογλανια να βρίζετε εδώ μέσα;;;μη βρίζεις ρε μουνι
πες τα μανΔεν ντρέπεστε ρε τσογλανια να βρίζετε εδώ μέσα;;;
Στον οίκο του Αγλαισματος ρε νιαμου;;
Ευχαριστώ αλλά και να μην με γνωρίσεις δεν χάνεις και τίποτα σπουδαίο.Καλημέρα σας.
Οι αποχαιρετισμοί δεν μου αρέσουν. Γενικά στη ζωή μου δεν είμαι άνθρωπος των αποχαιρετισμών και αν κάτι είναι να σβήσει, το αφήνω να σβήσει μόνο του.
Εξ ου και η προτροπή μου στον ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ Blizardeye να μην διαγράψει τον λογαριασμό του τότε και να μην επιμείνει στο κλείδωμα του νήματος. Παρόλα αυτά σέβομαι την δική του απόφαση, γιατί πραγματικά θαυμάζω την οξυδέρκεια του, την καλοσύνη του και είμαι ευγνώμων που τον έχω στη ζωή μου αν και θα ήθελα να τον έχω περισσότερο.
Για τούτο δω το νήμα τι να πω? Το ξεκίνησε ο νηματοθέτης και πολλοί μαζί το φτάσαμε να είναι το μακροβιότερο και μεγαλύτερο νήμα γενικής συζήτησης μιας πλατφόρμας άλλου αντικειμένου. Κατηγορήθηκε πολλές φορές για νήμα κλειστό που μια κλίκα γράφει ακαταλαβίστικα πράγματα και δεν δέχεται άλλους. Τεράστιο λάθος και έλλειψη μυαλού όσων το πίστευαν. Απόδειξη αυτού είναι τα δεκάδες νέα μέλη που κατά καιρούς προστέθηκαν και συντασσόμενα με την πνοή του νήματος με χιούμορ και καλή διάθεση, έγιναν μέλη.
Μπορεί στην πορεία να έγιναν και κάποια λάθη αλλά όπως θα έλεγε και ο κ, the saint ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.
Για μένα αυτό το νήμα σημαίνει πολλά.!!
Πάντα θα θυμάμαι την πρώτη μου συνάντηση με τον αδελφό μου και την επίσκεψη μας στον οίκο ευγηρίας που στεγαζόταν τότε ο κ. the saint.
Γνώρισα τους περισσότερους από όσους συμμετείχαν και είμαι χαρούμενος . Κρατάω από όλους τα θετικά και φυσικά τα λέμε έξω, αφού ξέρετε σε ποια πιάτσα αράζω το taxi . Ο μόνος από αυτούς που δεν γνώρισα αν και θα ήθελα είναι ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ.
Γνώρισα και ένα μεγάλο έρωτα μέσα εδώ με την tralala97. Ένα γλυκύτατο πλάσμα που θα έχω πάντα στην καρδιά μου. Ναι πράγματι συνέβη κι αυτό.
Αν και τελικά έγραψα έναν μίνι αποχαιρετισμό, δεν θα πω αντίο. Θα πω….
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΛΕΜΕ……..
πες τα μαν
mhn vrizeis
Ρε τραβα πηδηξου κι εσυ!Δεν ντρέπεστε ρε τσογλανια να βρίζετε εδώ μέσα;;;
Ορθά του τα είπες .Μην βριζεις, ρε αρχιδι!
Ε, με το πουστη!Ορθά του τα είπες .
Εύγε!!!
Βρίζει ασύστολος.
Ο κωλο γερός είναι στο Νεπάλ πως θα τον βρειΕυχαριστώ αλλά και να μην με γνωρίσεις δεν χάνεις και τίποτα σπουδαίο.
Το τηλέφωνο μου το έχει ο Αγιος καθώς και ο κωλό-γερος αν θέλετε για μετά το Πάσχα κανονίζουμε.
Δεν ντρέπεστε ρε τσογλανια να βρίζετε εδώ μέσα;;;
Επειδή ο Αγιος μπορεί να τα κακαρώσει (μεγάλος άνθρωπος είναι), ποτέ δεν ξέρεις,να σου δώσω το δικό μου να μου δώσεις το δικό σου;Ε, με το πουστη!
Για το προηγουμενο μηνυμα σου, ο Αγιος εχει και το δικο μου τηλεφωνο. Μιας και μας εχει φακελωμενους και τους δυο ο τραγοπαπας τι λες, ενδιαφερεσαι;