Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.422
- Πόντοι
- 2.586
πες του να παει να κουρευεται
ενταξει ..εχει λιγες τριχες παραπανω απο μένα ...Τι να κουρέψει ο καράφλας; Τις τρίχες από τη μύτη του;
ενταξει ..εχει λιγες τριχες παραπανω απο μένα ...
να σου πω την αληθεια δεν τον κοιταξα καλα....Ναι. Στα αυτιά.
να σου πω την αληθεια δεν τον κοιταξα καλα....
Συνηθως μας εκανετην τιμη να πιουμε καφε σε βαρβαρες πρωινες ωρες ..και δεν ειχα σε πληρη λειτουργια ολες τις αισθησεις
Αμα σκασει μυτη ο 4 σφαιρος Vlandis ρωτα να σου πει ιστοριες για πρωινο καφε με τον πολυχρονεμένο να μη σου μεινει αντεροΕπί τούτου έδινε ραντεβού αξημέρωτα.
Για να τους πιάνει όλους στον ύπνο.
Αμα σκασει μυτη ο 4 σφαιρος Vlandis ρωτα να σου πει ιστοριες για πρωινο καφε με τον πολυχρονεμένο να μη σου μεινει αντερο
Όλο και κάτι έχω υπόψη μου.
να πως πεφτει το επιπεδο του νηματος ....ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΖΑΝ ΜΑΣ ΡΕ ΛΕΙΨΑΝΟ
να πως πεφτει το επιπεδο του νηματος ....
Ντροπη νεε μου
ειναι φιλος του γειτονα μου του ταρίφα ....και ειπα να ειμαι lightΓράψτε τον στο παπάρι σας το μουνίκακα.
ειναι φιλος του γειτονα μου του ταρίφα ....και ειπα να ειμαι light
ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΖΑΝ ΜΑΣ ΡΕ ΛΕΙΨΑΝΟ
7,5 cm ειναι αγαπητε ..δεν χωραει ....Τι μας περασατε για τον Τζιμακο ή για τον Ταρίφα ?Καλώς.
Γράφτε τον τότε στην μπούτσα σας.
7,5 cm ειναι αγαπητε ..δεν χωραει ....Τι μας περασατε για τον Τζιμακο ή για τον Ταρίφα ?
και μεγαλογαμικουλας ....να τα λεμε αυτα7,5;;;;
Ψωλαράς είστε!
Σοβαρα τωρα καταλαβες οτι μιλαει σοβαρα για να το κλεισει; Τα γνωστα ναζακια και μυξοκλαματα εκανε παλι για να δουλεψει το νημα. Ή μήπως νομιζεις οτι εχει κανει διαγραφη λογαριασμου;τελικα και πλακα πλακα με την τρολια του πολυχρονεμένου μνηματοθετη το νημα ξαναζωντανεψε...
Μην βριζεις, ρε αρχιδι!ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΖΑΝ ΜΑΣ ΡΕ ΛΕΙΨΑΝΟ
μη βρίζεις ρε μουνιESY GAMIESAI!