κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.075
- Πόντοι
- 19.795
Τι εγινε ρε γμτ; Εκει που ηταν νεκροταφειο εδω μεσα τωρα πρεπει να διαβαζουμε 10 σελιδες;
Τι εγινε ρε γμτ; Εκει που ηταν νεκροταφειο εδω μεσα τωρα πρεπει να διαβαζουμε 10 σελιδες;
Ξεχασες τα γυαλια σου και δεν μπορεις να διαβασεις;Τι εγινε ρε γμτ; Εκει που ηταν νεκροταφειο εδω μεσα τωρα πρεπει να διαβαζουμε 10 σελιδες;
Η κηδεια αναβαλλεται. ΟΚ. Ο νεκρος τι θα γινει; Θα ξανα μπει στο ψυγειο; Βαλε βγαλε;ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
Κατόπιν της μεγάλης συμμετοχής στο ιερό προσκύνημα, η κηδεία αναβάλλεται.
θα μυρισειΗ κηδεια αναβαλλεται. ΟΚ. Ο νεκρος τι θα γινει; Θα ξανα μπει στο ψυγειο; Βαλε βγαλε;
Ποιός πουλάει φορμόλη εδώ μέσα;Η κηδεια αναβαλλεται. ΟΚ. Ο νεκρος τι θα γινει; Θα ξανα μπει στο ψυγειο; Βαλε βγαλε;
BilmiyorumΠοιός πουλάει φορμόλη εδώ μέσα;
Η κηδεια αναβαλλεται. ΟΚ. Ο νεκρος τι θα γινει; Θα ξανα μπει στο ψυγειο; Βαλε βγαλε;
Aσε τα ψόφια ολα τα ξέρεις εσύ.Bilmiyorum
θα μυρισει
DenxerwellinikamatiaouΞεχασες τα γυαλια σου και δεν μπορεις να διαβασεις;
ΟΧΙ στον ανθρωπο!Θα τον κάνω κιμά για κεμπάπ και θα τον βάλω κατάψυξη.
Ανάρπαστος θα γίνει στον άνθρωπο.
Ksexasetagyaliasoukaidenmporeisnadiavaseis?Denxerwellinikamatiaou
Κιμάς απο αγλάισμα στα μαδομούνια;;;ΟΧΙ στον ανθρωπο!
Θα τον παρει ο Νιπλης να τον πουλησει σε μαδομουνια σε πουτανονηματα! ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΚΙΜΑ ΡΕ!!!!!!!
Κλπδα, ειμαι ο πιοΞεχασες τα γυαλια σου και δεν μπορεις να διαβασεις;
Δεν εχεις αδικο. Θα τους το πω και ο ιδιος.Κλπδα, ειμαι ο πιοκωλο-γερος εδω μεσα και πρεπει να με σεβεστε.
Προβλέπω να έρχεται οσονούπω υγρός σεβασμός από Ατενέζο.Κλπδα, ειμαι ο πιοκωλο-γερος εδω μεσα και πρεπει να με σεβεστε.
κανόνισε με το άλλο το μουνοπανο για συνάντηση να πάμε και για κοινωνιαΘα τον κάνω κιμά για κεμπάπ και θα τον βάλω κατάψυξη.
Ανάρπαστος θα γίνει στον άνθρωπο.
Αχρηστα ψαρια, ουτε να τα φας μπορεις, ουτε να τα γαμησειςΤουλάχιστον γοργόνες επιτρέπονται στο νήμα ?