Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ετσι...υπηρχε και ενας περιεργος που πχ εμενα οποτε εκανα καμμια πλακα μου την επεφτε οτι δεν ημουνα σοβαρος...
του ειχε δωσει ο θειος το χρισμα του αντιπροεδρου? δε ν θυμαμαι καλα και αυτος το ειχε πιστεψει τοσο πολυ που εμπαινε και δικαζε οτι δεν γουσταρε

Troll mode: OFF

Αν τα βάλω κάτω και τα ζυγίσω, προσωπικά από το νήμα αυτό μόνο ασχημόνιες προς το νίκ μου έχω να θυμάμαι. Σκαιότατο, και στημένο μέσω π.μ. από τον νηματοθέτη, κυνηγητό για να μην συμμετέχω, γαμωμάνες από τον (κ.) Αιδοιολείχο (στις οποίες το "αγλάισμα" συμπαραστεκόταν δια της σιγής του), καθώς ακόμα και διαρροή προσωπικών μου δεδομένων, από την κηδεμονευομένη πουτάνα του νήματος. Οπότε θα έπρεπε να γράφω και πολύ στα μαραμένα μου, το πως κατέληξε.

Αντιθέτως όμως, αναγνωρίζοντας το ότι κάποια στιγμή στο νήμα τούτο συμμετείχαν λαμπρά μυαλά, με έξοχη αίσθηση του χιούμορ, που το έκαναν κάτι το ξεχωριστό (πριν ο νηματοθέτης καβαλήσει το καλάμι και αρχίσει να τους αποκαθηλώνει τον έναν μετά τον άλλον, με την γνωστή πλέον κατάληξη), προσπάθησα (κατόπιν παρακλήσεως του ίδιου του νηματοθέτη) να μην το "κηδέψω" βουβό, μουχλιασμένο, και στιγματισμένο από την κατάντια που είχε περιπέσει, αλλά να του δώσω πρώτα λίγο από την αίγλη που γνώρισε, ώστε όταν μετά από λίγο καιρό θα του αποδίδαμε τον τελευταίο ασπασμό όλοι μαζί, να το θυμόμαστε ως κάτι το ακόμα ζωντανό, που μας έδινε χαρά και όχι ως ένα κουφάρι που πρέπει επειγόντως να ταφεί για να μην μας πάρει η μπόχα.

Νομίζω πως τις τελευταίες δυο μέρες κατάφερα να του δώσω κάποια ώθηση. Ωστόσο κάποιοι βιάζονται τόσο πολύ να το δουν κλειδωμένο, που μέσα λύσσα τους και τα υποκειμενικά κίνητρα τους, προτιμούν να το θάψουν ως ένα μιαρό ψοφίμι, παρά ως μια όμορφη ανάμνηση. Με αυτούς λοιπόν δεν γίνομαι σύμμαχος. Ας βρούν κάποιον άλλον να τους εξυπηρετήσει.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Troll mode: OFF

Αν τα βάλω κάτω και τα ζυγίσω, προσωπικά από το νήμα αυτό μόνο ασχημόνιες προς το νίκ μου έχω να θυμάμαι. Σκαιότατο, και στημένο μέσω π.μ. από τον νηματοθέτη, κυνηγητό για να μην συμμετέχω, γαμωμάνες από τον (κ.) Αιδοιολείχο (στις οποίες το "αγλάισμα" συμπαραστεκόταν δια της σιγής του), καθώς ακόμα και διαρροή προσωπικών μου δεδομένων, από την κηδεμονευομένη πουτάνα του νήματος. Οπότε θα έπρεπε να γράφω και πολύ στα μαραμένα μο, το πως κατέληξε.

Αντιθέτως όμως, αναγνωρίζοντας το ότι κάποια στιγμή στο νήμα τούτο συμμετείχαν λαμπρά μυαλά, με έξοχη αίσθηση του χιούμορ, που το έκαναν κάτι το ξεχωριστό (πριν ο νηματοθέτης καβαλήσει το καλάμι και αρχίσει να τους αποκαθηλώνει τον έναν μετά τον άλλον, με την γνωστή πλέον κατάληξη), προσπάθησα (κατόπιν παρακλήσεως του ίδιου του νηματοθέτη) να μην το "κηδέψω" βουβό, μουχλιασμένο, και στιγματισμένο από την κατάντια που είχε περιπέσει, αλλά να του δώσω πρώτα λίγο από την αίγλη που γνώρισε, ώστε όταν μετά από λίγο καιρό θα του αποδίδαμε τον τελευταίο ασπασμό όλοι μαζί, να το θυμόμαστε ως κάτι το ακόμα ζωντανό, που μας έδινε χαρά και όχι ως ένα κουφάρι που πρέπει επειγόντως να ταφεί για να μην μας πάρει η μπόχα.

Νομίζω πως τις τελευταίες δυο μέρες κατάφερα να του δώσω κάποια ώθηση. Ωστόσο κάποιοι βιάζονται τόσο πολύ να το δουν κλειδωμένο, που μέσα λύσσα τους και τα υποκειμενικά κίνητρα τους. προτιμούν να το θάψουν ως ένα μιαρό ψοφίμι, παρά ως μια όμορφη ανάμνηση. Με αυτούς λοιπόν δεν γίνομαι σύμμαχος. Ας βρούν κάποιον άλλον να τους εξυπηρετήσει.
τελικά μπαρμπα τους εφαγες ΄όλους και παρέμεινες εσυ εδω μέσα ...
Γνωμη σου :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
τελικά το ποσταρισμα του ανεψιού στην αρχή της όλης φάσης ήταν προφητικό. Κάπως έστι εξελίχθηκε τελικά η κηδεία :2funny:
Πες του ζωγράφου ότι την επόμενη φορά που θα σκεφτεί και μόνο να ρίξει τα μούτρα του να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό του για αποχαιρετισμους να το σκεφτεί καλύτερα και ότι όσα του έλεγα και μου υποστήριζε τον νηματοθετη, τελικά είχα δίκιο όπως θα είδε και ο ίδιος...

Απορώ πως δεν προσπάθησε και ο Βαλτεπουδρας να κάνει κάτι ανάλογο με κάποιον τρόπο....
Ενημέρωσε τον μην κάνει καμία μαλακια να αποχαιρετίσει. Τζάμπα κόπος....

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546
Πες του ζωγράφου ότι την επόμενη φορά που θα σκεφτεί και μόνο να ρίξει τα μούτρα του να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό του για αποχαιρετισμους να το σκεφτεί καλύτερα και ότι όσα του έλεγα και μου υποστήριζε τον νηματοθετη, τελικά είχα δίκιο όπως θα είδε και ο ίδιος...

Απορώ πως δεν προσπάθησε και ο Βαλτεπουδρας να κάνει κάτι ανάλογο με κάποιον τρόπο....
Ενημέρωσε τον μην κάνει καμία μαλακια να αποχαιρετίσει. Τζάμπα κόπος....

προς τι η χολή ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Δεν έβγαλα χολή σε κανέναν. Απλά τα όσα τους έλεγα και στους δύο μου κάνανε επιστημονική ανάλυση επειδή τυχαίνει να είναι πιο μορφωμένοι από εμένα για να βρουν δίκιο. Ας τα δουν μπροστά τους για ακόμα μια φορα και οι δύο τα όσα τους έλεγα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Το να διατελείς επί επτά και πλέον συναπτά έτη, πειθήνιο όργανο έτοιμο να κατασπαράξεις οιονδήποτε μόνο και μόνον επειδή το παρήγγειλε ο φύρερ, και στο τέλος προκειμένου να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, να σε αποκαλούν χείριστο προδότη, όλο και κάποια πικρία αφήνει.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Το να διατελείς επί επτά και πλέον συναπτά έτη, πειθήνιο όργανο έτοιμο να κατασπαράξεις οιονδήποτε μόνο και μόνον επειδή το παρήγγειλε ο φύρερ, και στο τέλος προκειμένου να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, να σε αποκαλούν χείριστο προδότη, όλο και κάποια πικρία αφήνει.
Όποιος ακόμα δεν κατάλαβε έχω όλη την διάθεση να του το εξηγήσω. Μην διστάσετε... Απλά ζητηστε το.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.891
Πόντοι
18.546

Προφανώς υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω , αλλά τι νόημα έχει να αναφέρετε κάποιος σε νικ που πια δεν είναι σε θέση να απαντήσουν στο φόρουμ (ζωγράφος , βαλτεπούδρας)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.348
Πόντοι
3.656
Αμα θετε κανα βιντεο φωναξτε...στους πλουσιους ειμαι διπλα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Προφανώς υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω , αλλά τι νόημα έχει να αναφέρετε κάποιος σε νικ που πια δεν είναι σε θέση να απαντήσουν στο φόρουμ (ζωγράφος , βαλτεπούδρας)

Ο ζωγράφος έκανε προσπάθεια να τοποθετηθεί, και μας το ανακοίνωσε δι αντιπροσώπου. Για τον Βαλτοπόρδο δεν γνωρίζω.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.348
Πόντοι
3.656
Το βιντεο που γαμαει ο αγιος κωλο χτες το εχεις διαθεσιμο;
ΝΑι σου εχω πει!!!!!!!!Θες να εισαι και εσυ μεσα η οχι????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ουτε αερα για τα λαστιχα δεν του δινω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom