The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
ετσι...υπηρχε και ενας περιεργος που πχ εμενα οποτε εκανα καμμια πλακα μου την επεφτε οτι δεν ημουνα σοβαρος...
του ειχε δωσει ο θειος το χρισμα του αντιπροεδρου? δε ν θυμαμαι καλα και αυτος το ειχε πιστεψει τοσο πολυ που εμπαινε και δικαζε οτι δεν γουσταρε
Troll mode: OFF
Αν τα βάλω κάτω και τα ζυγίσω, προσωπικά από το νήμα αυτό μόνο ασχημόνιες προς το νίκ μου έχω να θυμάμαι. Σκαιότατο, και στημένο μέσω π.μ. από τον νηματοθέτη, κυνηγητό για να μην συμμετέχω, γαμωμάνες από τον (κ.) Αιδοιολείχο (στις οποίες το "αγλάισμα" συμπαραστεκόταν δια της σιγής του), καθώς ακόμα και διαρροή προσωπικών μου δεδομένων, από την κηδεμονευομένη πουτάνα του νήματος. Οπότε θα έπρεπε να γράφω και πολύ στα μαραμένα μου, το πως κατέληξε.
Αντιθέτως όμως, αναγνωρίζοντας το ότι κάποια στιγμή στο νήμα τούτο συμμετείχαν λαμπρά μυαλά, με έξοχη αίσθηση του χιούμορ, που το έκαναν κάτι το ξεχωριστό (πριν ο νηματοθέτης καβαλήσει το καλάμι και αρχίσει να τους αποκαθηλώνει τον έναν μετά τον άλλον, με την γνωστή πλέον κατάληξη), προσπάθησα (κατόπιν παρακλήσεως του ίδιου του νηματοθέτη) να μην το "κηδέψω" βουβό, μουχλιασμένο, και στιγματισμένο από την κατάντια που είχε περιπέσει, αλλά να του δώσω πρώτα λίγο από την αίγλη που γνώρισε, ώστε όταν μετά από λίγο καιρό θα του αποδίδαμε τον τελευταίο ασπασμό όλοι μαζί, να το θυμόμαστε ως κάτι το ακόμα ζωντανό, που μας έδινε χαρά και όχι ως ένα κουφάρι που πρέπει επειγόντως να ταφεί για να μην μας πάρει η μπόχα.
Νομίζω πως τις τελευταίες δυο μέρες κατάφερα να του δώσω κάποια ώθηση. Ωστόσο κάποιοι βιάζονται τόσο πολύ να το δουν κλειδωμένο, που μέσα λύσσα τους και τα υποκειμενικά κίνητρα τους, προτιμούν να το θάψουν ως ένα μιαρό ψοφίμι, παρά ως μια όμορφη ανάμνηση. Με αυτούς λοιπόν δεν γίνομαι σύμμαχος. Ας βρούν κάποιον άλλον να τους εξυπηρετήσει.
Τελευταία τροποποίηση: