Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.049
- Πόντοι
- 28.246
Οταν γαμαει ο αγιος εγω δεν παιρνω θεση παρτενερ. Φοβαμαι την συγκριση που δεν ειναι υπερ μου.ΝΑι σου εχω πει!!!!!!!!Θες να εισαι και εσυ μεσα η οχι????
Οταν γαμαει ο αγιος εγω δεν παιρνω θεση παρτενερ. Φοβαμαι την συγκριση που δεν ειναι υπερ μου.ΝΑι σου εχω πει!!!!!!!!Θες να εισαι και εσυ μεσα η οχι????
Σε εχω να παιρνεις ματι απο την μπαλκονοπορταΟταν γαμαει ο αγιος εγω δεν παιρνω θεση παρτενερ. Φοβαμαι την συγκριση που δεν ειναι υπερ μου.
Όροφο;Σε εχω να παιρνεις ματι απο την μπαλκονοπορτα
Ο ζωγράφος έκανε προσπάθεια να τοποθετηθεί, και μας το ανακοίνωσε δι αντιπροσώπου. Για τον Βαλτοπόρδο δεν γνωρίζω.
Όχι άμεσα
Σε δωμα μενει ο τραγοπαππαςΌροφο;
Τινθες να κανω ρε μαλακα, καπως πρεπει να μαθω πεντε πραγματα κι εγω μπας και καταφερω να ικανοποιησω γυναικα.Σε εχω να παιρνεις ματι απο την μπαλκονοπορτα
μπαταριες να εχεις παντα μαζι σουΤινθες να κανω ρε μαλακα, καπως πρεπει να μαθω πεντε πραγματα κι εγω μπας και καταφερω να ικανοποιησω γυναικα.
ο ζωγράφος είπε ένα γεια σε ένα νήμα το οποίο πίστευε ότι θα κλείσει, ο βαλτεπούδρας δεν έχει ιδέα
Το νήμα αυτό μεταφορικά ήταν ένα τραπέζι που διαδικτυακοί φίλοι έπιναν καθημερινά ένα κρασί που μας κράταγε στις δύσκολες στιγμές του καθενοσ μακριά από ψυχοφάρμακα προστριβές υπήρχαν Αλλά τι νόημα θα είχε αν δεν υπήρχαν τώρα να αρχίσουμε να βεβηλώνουμε νικ δεν έχει νομίζω κανένα νόημα έκανε τον κύκλο του το πράμα τελείωσε έτσι απλάΚαι τα π.μ. δεν είναι "άμεση" τοποθέτηση. Παρόλα αυτά μια χαρά τα χειρίστηκαν καίτοι μπορούσαν να τοποθετηθούν άμεσα δημόσια.
Οπότε αυτά τα άμεσα και τα έμμεσα, εκεί που υπάρχουν π.μ. και κλώνοι, είναι να είχαμε να λέγαμε.
Και ο αποχαιρετισμός μορφή τοποθέτησης είναι, αφού πρόκειται περί συμμετοχής και ουχί οικτιρμού.
βρήκα καινούργιο νταλαβερι τέτοιο μπιφτέκι πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα μόλις ουρανια ηλιουπολη.μαδομουνι μυρίζομαι
Το νήμα αυτό μεταφορικά ήταν ένα τραπέζι που διαδικτυακοί φίλοι έπιναν καθημερινά ένα κρασί που μας κράταγε στις δύσκολες στιγμές του καθενοσ μακριά από ψυχοφάρμακα προστριβές υπήρχαν Αλλά τι νόημα θα είχε αν δεν υπήρχαν τώρα να αρχίσουμε να βεβηλώνουμε νικ δεν έχει νομίζω κανένα νόημα έκανε τον κύκλο του το πράμα τελείωσε έτσι απλά
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά τι νόημα έχει δεν στεκόμαστε πάνω από τα γλυπτά του Παρθενώνα ένα νημα ήταν σε ένα μπουρδελοφορουμ έχει κανένα νόημα να διυλίζουμε τον κονοπα;Άποψή σας, καθόλα σεβαστή.
Προσωπικά θεωρώ χειρότερο το να αφήνεις απλά "αιχμές" , γιατί είναι εύκολες επειδή δεν είναι σαφείς και δεν χρειάζονται και αποδείξεις. Θεωρώ το "ξεκαθάρισμα θέσης" πιο ντόμπρο. Οι "αιχμές", οι κλώνοι πιόνια, και η διαβολή μέσω πμ είναι πουστροκωλομπαράδικες τακτικές.
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά τι νόημα έχει δεν στεκόμαστε πάνω από τα γλυπτά του Παρθενώνα ένα νημα ήταν σε ένα μπουρδελοφορουμ έχει κανένα νόημα να διυλίζουμε τον κονοπα;
Ο Μοροζίνι ήταν ένας μαύρος Σέντερ φορ της Καλαμάτας αν θυμάμαι καλά;Ακριβώς αυτό! Ήταν ένα νήμα σε ένα μπουρδελοφόρουμ με πολλά φωτεινά αλλά και πάρα πολλά σκοτεινά σημεία το οποίο σβήνει. Μην το "κλαίμε" λοιπόν σαν να καταστρέφεται η οροφή του Παρθενώνα από κανονιοβολισμό του Μοροζίνι.
Ούτε Παρθενώνας υπάρχει εδώ, αλλά ούτε και Μοροζίνι.