The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Τουλάχιστον γοργόνες επιτρέπονται στο νήμα ?
Άχρηστες εντελώς. Ούτε ψητές μπορείς να τις κάνεις ούτε να τις πηδήξεις.
Τουλάχιστον γοργόνες επιτρέπονται στο νήμα ?
Υπαρχει το Ανναπουρναδικο για γοργονοgif για tiktokαδικο ινσταγραμαδικο.Τουλάχιστον γοργόνες επιτρέπονται στο νήμα ?
Ολα τα πουλάει αυτος, δεν παιρνει χαμπαρι.Κιμάς απο αγλάισμα στα μαδομούνια;;;
Ιεροσυλία!
Ναι αλλα κανουν τρομερες πιπες...βεντουζαΑχρηστα ψαρια, ουτε να τα φας μπορεις, ουτε να τα γαμησεις
δεν θελω μαλακιες....εχω κανει τα οικονομικα κουμαντα μου βαση κληρονομιαςΤον ξαναέθαψα. Θα τον αναστήσω κάποια στιγμή που θα το κρίνω σκόπιμο.
Εν τω μεταξύ έχει δίκιο ο φίλτατος @διομήδης για το νηματοθέτη
Δεν φτάνει που του κράταγε ο άλλος το νήμα ζωντανό με τα ψάρια, είχε και πρόβλημα.
με τα βραγχια τι κανουμε?Ναι αλλα κανουν τρομερες πιπες...βεντουζα
Σούπαμε τα βραγχια τι κανουμε?
τα πιανουμε και τα τραβαμε προς το ορθωμενο(ενιοτε) οργανομε τα βραγχια τι κανουμε?
Ουτε καν τα αρχιδια Του δεν θα παρεις. Φροντισε η ¨δεν υπαρχει Μαναρι" και γινανε εκλεκτο εδεσμα για τα γατακια της.δεν θελω μαλακιες....εχω κανει τα οικονομικα κουμαντα μου βαση κληρονομιας
Καλά και εσένα μη σε πιάνει τόσο στεναχώρια για τον Αμτζικιο. Χθες που ποστάρησες τις επιθυμίες του γεροξεκούτη δεν σε είδα να σε παίρνουν τα δάκρυα. Μία χαρά συμφώνησες, άσχετα αν σήμερα τα γυρίζεις γιατί δεν σου κάθεται η συγχώνευση με τα νήματα σου.Τον ξαναέθαψα. Θα τον αναστήσω κάποια στιγμή που θα το κρίνω σκόπιμο.
Εν τω μεταξύ έχει δίκιο ο φίλτατος @διομήδης για το νηματοθέτη
Δεν φτάνει που του κράταγε ο άλλος το νήμα ζωντανό με τα ψάρια, είχε και πρόβλημα.
Καλά και εσένα μη σε πιάνει τόσο στεναχώρια για τον Αμτζικιο. Χθες που ποστάρησες τις επιθυμίες του γεροξεκούτη δεν σε είδα να σε παίρνουν τα δάκρυα. Μία χαρά συμφώνησες, άσχετα αν σήμερα τα γυρίζεις γιατί δεν σου κάθεται η συγχώνευση με τα νήματα σου.
Ο Αμτζικιος μεγάλος άνθρωπος είναι αν νιώθει ότι αδικείται εδώ είμαστε να τον ακούσουμε.
Εγώ πάντως μία χαρά θυμάμαι το γεροξεκούτη να παρακαλάει να κλειδωθεί το νήμα πριν διαγράψει το λογαριασμό του οπότε δεν μπορείς να πεις ότι του έκανε και χάρη κάποιος γιατί του το κρατούσε ανοιχτό. Δεν θυμάμαι να ζήτησε από κανέναν να του κάνει χάρη το αντίθετο μάλιστα. Οι υπόλοιποι ήμασταν που λέγαμε να μην κλειδωθεί το νήμα.
Οπότε εδώ πάει το μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.
Σε αυτό με βρίσκετε απολύτως σύμφωνοΞέρετε γιατί η πορεία του παρόντος νήματος ήταν από κάποιο σημείο και μετά προδιαγεγραμμένη;
Αυτή ακριβώς η σοβαροφάνεια είναι η αιτία.
Ότι μερικοί έτρεφαν (και από ό,τι φαίνεται ακόμα τρέφουν) την αυταπάτη πως έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο εδώ μέσα.
ετσι...υπηρχε και ενας περιεργος που πχ εμενα οποτε εκανα καμμια πλακα μου την επεφτε οτι δεν ημουνα σοβαρος...Ξέρετε γιατί η πορεία του παρόντος νήματος ήταν από κάποιο σημείο και μετά προδιαγεγραμμένη;
Αυτή ακριβώς η σοβαροφάνεια είναι η αιτία.
Ότι μερικοί έτρεφαν (και από ό,τι φαίνεται ακόμα τρέφουν) την αυταπάτη πως έχουν κάποιο θεσμικό ρόλο εδώ μέσα.
Εάν θυμάσαι @troubakhs σε αυτό ήμουν 100% μαζί σου. Απολύτως.ετσι...υπηρχε και ενας περιεργος που πχ εμενα οποτε εκανα καμμια πλακα μου την επεφτε οτι δεν ημουνα σοβαρος...
του ειχε δωσει ο θειος το χρισμα του αντιπροεδρου? δε ν θυμαμαι καλα και αυτος το ειχε πιστεψει τοσο πολυ που εμπαινε και δικαζε οτι δεν γουσταρε