Νέα

Οι παντρεμένοι γαμούν την γυναίκα τους:

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pezoporos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο συχνά γαμάτε την γυναίκα σας;

• Κάθε μέρα

Ψήφοι: 18 8,9%
  • Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα

Ψήφοι: 49 24,1%
  • Δύο με τρεις φορές τον μήνα

Ψήφοι: 74 36,5%
  • Δύο με τρεις φορές το τρίμηνο

Ψήφοι: 21 10,3%
  • Δύο με τρεις φορές τον χρόνο

Ψήφοι: 19 9,4%
  • Δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια

Ψήφοι: 22 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Και σε 2 χρόνια πόσο θα κάνετε...πολύ λίγο είναι ....δεν θες δεν θέλει....και για φαντάσου και παιδιά ...τίποτα από σεξ τελικα
Με παιδιά ίσως θα είναι πιο προκαθορισμένο το πότε θα γίνεται. Τώρα είναι φλου...δλδ μπορεί να κάνουμε και 2 μέρες σερί, μπορεί να περάσει και μια βδομάδα. Όσο μέναμε χώρια υπήρχε μεγαλύτερη επιθυμία, τώρα που το έχεις όποτε θες πέφτει λίγο η συχνότητα. Χρειάζεται και ανανέωση θεωρώ...να μην κανεις τα ίδια και τα ίδια..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Με παιδιά ίσως θα είναι πιο προκαθορισμένο το πότε θα γίνεται. Τώρα είναι φλου...δλδ μπορεί να κάνουμε και 2 μέρες σερί, μπορεί να περάσει και μια βδομάδα. Όσο μέναμε χώρια υπήρχε μεγαλύτερη επιθυμία, τώρα που το έχεις όποτε θες πέφτει λίγο η συχνότητα. Χρειάζεται και ανανέωση θεωρώ...να μην κανεις τα ίδια και τα ίδια..
Γιατί δεν τις λες κάποια βραδιά ...άντε ντύσου σέξι και έλα να γαμιθουμε...η δεν μιλάτε ετσι

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Γιατί δεν τις λες κάποια βραδιά ...άντε ντύσου σέξι και έλα να γαμιθουμε...η δεν μιλάτε ετσι
Εντάξει αυτό έχει γίνει, δεν είναι κάτι...και role play και public sex...αλλά κυρίως πιο παλιά τα κάναμε. Οπότε αυτό που λες δεν είναι κάτι καινούργιο..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Εντάξει αυτό έχει γίνει, δεν είναι κάτι...και role play και public sex...αλλά κυρίως πιο παλιά τα κάναμε. Οπότε αυτό που λες δεν είναι κάτι καινούργιο..
Εγώ θα το πω και πες ότι θες ....τι ποιο παλιά ....και εάν θέλει ακόμα και επειδή δεν της λες κάτι λέει δεν το γουστάρει αυτό

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Εγώ θα το πω και πες ότι θες ....τι ποιο παλιά ....και εάν θέλει ακόμα και επειδή δεν της λες κάτι λέει δεν το γουστάρει αυτό
Για role play και public εννοώ... κυρίως το καλοκαίρι παιζουν αυτά...public χειμωνιάτικα δύσκολο..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Κοίτα και εγώ παντρεμένος....ότι θέλω της λέω ....σήμερα πίπα ....σήμερα μου λέει χύσιμο στην κλειτορίδα....σήμερα ντύσου σαν πουτανα ....σήμερα κάνε σοοου με τον δονητη...κτλ....εάν δεν λες...πως θα ξέρει ο άλλος

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Στο σπίτι φίλε όπως είσαστε της λες ντύσου σαν πουτανα να σε γαμισω σαν πουτανα....κτλ....λέω τώρα μια άποψη ....γιατί βλέπω ότι θες ποιο πολύ σεξ

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Κοίτα και εγώ παντρεμένος....ότι θέλω της λέω ....σήμερα πίπα ....σήμερα μου λέει χύσιμο στην κλειτορίδα....σήμερα ντύσου σαν πουτανα ....σήμερα κάνε σοοου με τον δονητη...κτλ....εάν δεν λες...πως θα ξέρει ο άλλος
Δονητης είναι το επόμενο που θέλουμε να πάρουμε...να το βάλουμε στο παιχνίδι..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Δονητης είναι το επόμενο που θέλουμε να πάρουμε...να το βάλουμε στο παιχνίδι..
Εεεεε ναι αλλά μην το αργείς...εάν θέλετε και οι δύο φυσικά ....εγώ τις λέω έλα στο σαλόνι σήμερα μόνο με τα ψηλοτάκουνα....οκ ναι είναι μεζονέτα...τα παιδιά πάνω ...αλλά εσείς δεν έχετε παιδιά...ότι θέλετε κάνετε

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Εεεεε ναι αλλά μην το αργείς...εάν θέλετε και οι δύο φυσικά ....εγώ τις λέω έλα στο σαλόνι σήμερα μόνο με τα ψηλοτάκουνα....οκ ναι είναι μεζονέτα...τα παιδιά πάνω ...αλλά εσείς δεν έχετε παιδιά...ότι θέλετε κάνετε
Θέλει θέλει... έχει αναφερθεί.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Θέλει θέλει... έχει αναφερθεί.
Εσύ θες όμως....γιατί μπορεί να την δεις να χύνει που με εσένα να μην εχει ξανά χύσει έτσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηλικίες σας εάν θες λες?

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Εσύ θες όμως....γιατί μπορεί να την δεις να χύνει που με εσένα να μην εχει ξανά χύσει έτσι

Ηλικίες σας εάν θες λες?
Ναι θέλω και γω...28 εγώ και 25 η κοπέλα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Ναι θέλω και γω...28 εγώ και 25 η κοπέλα
Και μόνο μια φορά την βδομάδα.....φίλε πάρε πρωτοβουλία....σήμερα ζητά σεξ άγριο....θα σου πω κάτι ...εάν την γουστάρεις πολύ φυσικά .... υπάρχουν πολλοί εκεί έξω ποτέ δεν ξέρεις....και μετά από 5 χρόνια περιμένει και δαχτυλίδι...

Δουλεύει?

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Και μόνο μια φορά την βδομάδα.....φίλε πάρε πρωτοβουλία....σήμερα ζητά σεξ άγριο....θα σου πω κάτι ...εάν την γουστάρεις πολύ φυσικά .... υπάρχουν πολλοί εκεί έξω ποτέ δεν ξέρεις....και μετά από 5 χρόνια περιμένει και δαχτυλίδι...

Δουλεύει?
Ναι γιατί?

• Like
Αντιδράσεις: petsa

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Γιατί εάν είναι ωραία στη δουλειά υπάρχουν πάντα πειρασμός....όχι ότι κάνει κάτι αλλά 25 Χ θα πρέπει να θέλει κάθε μέρα

Σε εταιρεία δουλεύει σε μαγαζί σε κατάστημα με ρούχα παπούτσια

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Γιατί εάν είναι ωραία στη δουλειά υπάρχουν πάντα πειρασμός....όχι ότι κάνει κάτι αλλά 25 Χ θα πρέπει να θέλει κάθε μέρα

Σε εταιρεία δουλεύει σε μαγαζί σε κατάστημα με ρούχα παπούτσια
Κάτι έχει κανει αλλά δεν θέλω να επεκταθω εδώ

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Φίλος παντρεμένος
Διαπίστωσε ότι είναι ΟΚ
Οταν του τηλεφώνησε παλιά γκόμενα
Και πηδηχτήκανε (του σηκώθηκε) 5 φορές σε ένα βράδυ.

Την γυναίκα σου
και να ντυθεί πουτάνα

Το πολύ πολύ να σε πιάσουν τα γέλια.

Ρουτίνα λέγεται ...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Φίλος παντρεμένος
Διαπίστωσε ότι είναι ΟΚ
Οταν του τηλεφώνησε παλιά γκόμενα
Και πηδηχτήκανε (του σηκώθηκε) 5 φορές σε ένα βράδυ.

Την γυναίκα σου
και να ντυθεί πουτάνα

Το πολύ πολύ να σε πιάσουν τα γέλια.

Ρουτίνα λέγεται ...
Έχω άλλη άποψη....εάν είναι μπάζο θ γυναίκα του άλλου σίγουρα θα τον πιάσουν τα γέλια.

Kouros1-2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
2.337
Πόντοι
446
Κάθε μερα και σε διαφορετικά μέρη στο σπιτι όπως λέει ο κλήμα …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom