Με παιδιά ίσως θα είναι πιο προκαθορισμένο το πότε θα γίνεται. Τώρα είναι φλου...δλδ μπορεί να κάνουμε και 2 μέρες σερί, μπορεί να περάσει και μια βδομάδα. Όσο μέναμε χώρια υπήρχε μεγαλύτερη επιθυμία, τώρα που το έχεις όποτε θες πέφτει λίγο η συχνότητα. Χρειάζεται και ανανέωση θεωρώ...να μην κανεις τα ίδια και τα ίδια..Και σε 2 χρόνια πόσο θα κάνετε...πολύ λίγο είναι ....δεν θες δεν θέλει....και για φαντάσου και παιδιά ...τίποτα από σεξ τελικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παντρεμένοι γαμούν την γυναίκα τους:
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pezoporos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Γιατί δεν τις λες κάποια βραδιά ...άντε ντύσου σέξι και έλα να γαμιθουμε...η δεν μιλάτε ετσιΜε παιδιά ίσως θα είναι πιο προκαθορισμένο το πότε θα γίνεται. Τώρα είναι φλου...δλδ μπορεί να κάνουμε και 2 μέρες σερί, μπορεί να περάσει και μια βδομάδα. Όσο μέναμε χώρια υπήρχε μεγαλύτερη επιθυμία, τώρα που το έχεις όποτε θες πέφτει λίγο η συχνότητα. Χρειάζεται και ανανέωση θεωρώ...να μην κανεις τα ίδια και τα ίδια..
Εντάξει αυτό έχει γίνει, δεν είναι κάτι...και role play και public sex...αλλά κυρίως πιο παλιά τα κάναμε. Οπότε αυτό που λες δεν είναι κάτι καινούργιο..Γιατί δεν τις λες κάποια βραδιά ...άντε ντύσου σέξι και έλα να γαμιθουμε...η δεν μιλάτε ετσι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ θα το πω και πες ότι θες ....τι ποιο παλιά ....και εάν θέλει ακόμα και επειδή δεν της λες κάτι λέει δεν το γουστάρει αυτόΕντάξει αυτό έχει γίνει, δεν είναι κάτι...και role play και public sex...αλλά κυρίως πιο παλιά τα κάναμε. Οπότε αυτό που λες δεν είναι κάτι καινούργιο..
Για role play και public εννοώ... κυρίως το καλοκαίρι παιζουν αυτά...public χειμωνιάτικα δύσκολο..Εγώ θα το πω και πες ότι θες ....τι ποιο παλιά ....και εάν θέλει ακόμα και επειδή δεν της λες κάτι λέει δεν το γουστάρει αυτό
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Κοίτα και εγώ παντρεμένος....ότι θέλω της λέω ....σήμερα πίπα ....σήμερα μου λέει χύσιμο στην κλειτορίδα....σήμερα ντύσου σαν πουτανα ....σήμερα κάνε σοοου με τον δονητη...κτλ....εάν δεν λες...πως θα ξέρει ο άλλος
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Στο σπίτι φίλε όπως είσαστε της λες ντύσου σαν πουτανα να σε γαμισω σαν πουτανα....κτλ....λέω τώρα μια άποψη ....γιατί βλέπω ότι θες ποιο πολύ σεξ
Δονητης είναι το επόμενο που θέλουμε να πάρουμε...να το βάλουμε στο παιχνίδι..Κοίτα και εγώ παντρεμένος....ότι θέλω της λέω ....σήμερα πίπα ....σήμερα μου λέει χύσιμο στην κλειτορίδα....σήμερα ντύσου σαν πουτανα ....σήμερα κάνε σοοου με τον δονητη...κτλ....εάν δεν λες...πως θα ξέρει ο άλλος
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Εεεεε ναι αλλά μην το αργείς...εάν θέλετε και οι δύο φυσικά ....εγώ τις λέω έλα στο σαλόνι σήμερα μόνο με τα ψηλοτάκουνα....οκ ναι είναι μεζονέτα...τα παιδιά πάνω ...αλλά εσείς δεν έχετε παιδιά...ότι θέλετε κάνετεΔονητης είναι το επόμενο που θέλουμε να πάρουμε...να το βάλουμε στο παιχνίδι..
Θέλει θέλει... έχει αναφερθεί.Εεεεε ναι αλλά μην το αργείς...εάν θέλετε και οι δύο φυσικά ....εγώ τις λέω έλα στο σαλόνι σήμερα μόνο με τα ψηλοτάκουνα....οκ ναι είναι μεζονέτα...τα παιδιά πάνω ...αλλά εσείς δεν έχετε παιδιά...ότι θέλετε κάνετε
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Εσύ θες όμως....γιατί μπορεί να την δεις να χύνει που με εσένα να μην εχει ξανά χύσει έτσιΘέλει θέλει... έχει αναφερθεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ηλικίες σας εάν θες λες?
Ναι θέλω και γω...28 εγώ και 25 η κοπέλαΕσύ θες όμως....γιατί μπορεί να την δεις να χύνει που με εσένα να μην εχει ξανά χύσει έτσι
Ηλικίες σας εάν θες λες?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Και μόνο μια φορά την βδομάδα.....φίλε πάρε πρωτοβουλία....σήμερα ζητά σεξ άγριο....θα σου πω κάτι ...εάν την γουστάρεις πολύ φυσικά .... υπάρχουν πολλοί εκεί έξω ποτέ δεν ξέρεις....και μετά από 5 χρόνια περιμένει και δαχτυλίδι...Ναι θέλω και γω...28 εγώ και 25 η κοπέλα
Δουλεύει?
Ναι γιατί?Και μόνο μια φορά την βδομάδα.....φίλε πάρε πρωτοβουλία....σήμερα ζητά σεξ άγριο....θα σου πω κάτι ...εάν την γουστάρεις πολύ φυσικά .... υπάρχουν πολλοί εκεί έξω ποτέ δεν ξέρεις....και μετά από 5 χρόνια περιμένει και δαχτυλίδι...
Δουλεύει?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Γιατί εάν είναι ωραία στη δουλειά υπάρχουν πάντα πειρασμός....όχι ότι κάνει κάτι αλλά 25 Χ θα πρέπει να θέλει κάθε μέραΝαι γιατί?
Σε εταιρεία δουλεύει σε μαγαζί σε κατάστημα με ρούχα παπούτσια
Κάτι έχει κανει αλλά δεν θέλω να επεκταθω εδώΓιατί εάν είναι ωραία στη δουλειά υπάρχουν πάντα πειρασμός....όχι ότι κάνει κάτι αλλά 25 Χ θα πρέπει να θέλει κάθε μέρα
Σε εταιρεία δουλεύει σε μαγαζί σε κατάστημα με ρούχα παπούτσια
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Οκ ναιΚάτι έχει κανει αλλά δεν θέλω να επεκταθω εδώ
Εάν θες προσωπικό μύνημα οκ
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Φίλος παντρεμένος
Διαπίστωσε ότι είναι ΟΚ
Οταν του τηλεφώνησε παλιά γκόμενα
Και πηδηχτήκανε (του σηκώθηκε) 5 φορές σε ένα βράδυ.
Την γυναίκα σου
και να ντυθεί πουτάνα
Το πολύ πολύ να σε πιάσουν τα γέλια.
Ρουτίνα λέγεται ...
Διαπίστωσε ότι είναι ΟΚ
Την γυναίκα σου
και να ντυθεί πουτάνα
Ρουτίνα λέγεται ...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Έχω άλλη άποψη....εάν είναι μπάζο θ γυναίκα του άλλου σίγουρα θα τον πιάσουν τα γέλια.Φίλος παντρεμένος
Διαπίστωσε ότι είναι ΟΚ
Την γυναίκα σου
και να ντυθεί πουτάνα
Ρουτίνα λέγεται ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις