ρε πουτανγαμων αφου εισαι τοσο μεγαλος γαμιας ανοιγεις μεγιστα θρεντς εισια τοπ αξιολογητης και γω δεν κσερω τι αλλο γιατι εχεις 100 μηνυματα =ανυπαρκσια =μηδεν βοηθεια στο κοινο = 500 κριτικες απο πορνιδια ε και κανα 2 απο cg's σαν τον αλλον τον μπινε τον zuninho = "που δεν τον ξερει η μανα του" = εισαι χεστης και φοβασαι να πας με επικινδυνες πουτανες = cg's σαν αυτην που φημολογειτε οτι ποτισε και απηγαγε εναν κακομοιρη γαμια σε ξενοδοχειο της βουλιαγμενης.
καλημερα.
Μπαίνω στο τριπάκι να σου απαντήσω, κακώς βέβαια γιατί αν κρίνω από τον τρόπο που γράφεις (πλήρης ανυπαρξία στοιχειώδους ορθογραφίας και γνώσης της ελληνικής) είσαι η ζωντανή απόδειξη ότι ο Αυστραλοπίθηκος ο κοινός δεν εξαφανίστηκε , αλλά υπαρχει ακόμα και στις μέρες μας.
1. Δεν το παίζω γαμιάς, ουτε τοπ αξιολογητής. Από πού το συμπεραίνεις αυτό ? Εγω απλά έγραψα ένα ποστ (πριν κάτι μήνες , τώρα το είδες ?) στο οποίο παρότρυνα τους συναγωνιστές να γράφουν αναλυτικές κριτικές . Και όχι "πέρασα ωραία και δεν λέω λεπτομέρειες". Το βρίσκεις λάθος ?
2. Δεν άνοιξα εγώ το θρεντ όπως μπορείς εύκολα να δεις . Κοίτα τί θα κάνεις. Θα πας το βελάκι που κουνιέται εκεί που έχει το κόκκινο "1" Θα κάνεις αριστερό κλικ να πας στην πρώτη σελίδα. Θα δεις ότι άλλος το έχει ανοίξει
3. Το πόσο μπαγλαμάς ξεκούρδιστος είσαι φαίνεται από το γεγονός ότι μου τη λες εσύ ότι έχω 100 ποστ ενώ εσύ έχεις 68 ποστ. Λες και ο αριθμός των ποστ δηλώνει κάτι. Βέβαια τί να περιμένω από εσένα... Ουγκ ουγκ
4. Η απόλυτη επιβεβαίωση της
σου έρχεται από το ότι λες (αν μεταφράζω καλά τα αυστραλοπιθηκιανά...)
"εισαι χεστης και φοβασαι να πας με επικινδυνες πουτανες = cg's σαν αυτην που φημολογειτε οτι ποτισε και απηγαγε εναν κακομοιρη γαμια σε ξενοδοχειο της βουλιαγμενης.
"
Κατ'εσένα δηλαδή μια κοπελα που πότισε και απήγαγε έναν πελάτη , δεν πρέπει να αποφεύγεται? Πρέπει να την πάρουμε όλοι ...και αν τυχόν κάποιος δεν την πάρει είναι χέστης? Ωραία λοιπόν, θα κάτσω να με απαγάγουν και να με ποτίσουν για να μην είμαι χέστης. Βέβαια εσύ δεν την πήρες.
Το γεγονός ότι δεν παίρνω cg για να μην γίνω σαν τον "κακομοίρη γαμια" του παραδείγματος δεν το σκέφτηκες ?
Τέλος , γιατί αρκετά ασχολήθηκα ξεκίνα να βοηθάς εσύ το κοινό΄και άσε με εμένα.
Υ.Γ. Μεταξύ του γράμματος Ν , και του Ο , η ελληνική γλώσσα έχει το ωραιότατο γράμμα [size=15pt]
Ξ[/size] . Καλό είναι να το χρησιμοποιείς πού και πού , αντί του "ΚΣ" , γιατί εγώ όταν ακούω ΚΣ πάει το μυαλό μου στις Κανονικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας της Φυσικής (τί σου είπα τώρα , ε????)