καλησπέρα
μπορει να μου πει καποιος εάν πρεπει να την ξανα-ανεβασω την κριτικη μου ή να μην ξανα-ασχοληθω??
ευχαριστω
τιποτα??? κανεις???
καλησπέρα
μπορει να μου πει καποιος εάν πρεπει να την ξανα-ανεβασω την κριτικη μου ή να μην ξανα-ασχοληθω??
ευχαριστω
τιποτα??? κανεις???
Ε ξαναγραψε μια φορα αν δεν σου ναι κοπος
3 φορες την εστειλα.
τελικα ανεβηκε
Έβαλες μέσω?
Έστειλα και εγώ κριτική πριν μια βδομάδα σχεδόν για το φιλλιπιδου 11 αλλά δεν έχει ανέβει. Υπάρχει κάποιο θέμα; έχει νόημα να γράψω και για άλλα σπιτάκια ή θα ναι τσάμπα ο κόπος; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αξιότιμε ναι ήταν, γιατί είχα γράψει ότι σκόπευα να πάω μετά από κάποιες κριτικές που ανέφεραν ότι η κοπέλα προσφέρεται για gfe κατάσταση. Και έτσι και πήγα, και έγραψα και τα καλά και τα κακά της επίσκεψης, όπως έχω γράψει και για άλλες κοπέλες σε σχόλια ενημέρωσης, αλλά και κριτικών. Ότι είναι μια μέτρια εμφανισιακά αλβανέζα με τέλειο τσιμπούκι και πολύ καλό social έγραψα. Κλάιν. Καλά κάνεις και είσαι προκατειλημένος από την μια, από την άλλη με στεναχωρεί γιατί όντως δεν είμαι κάποιος fake λογαριασμός. Αν χρειάζεται να χαράξω πορεία και να κάνω σχολιασμούς και κριτικές σωστές, θα το κάνω, αν πάλι υπάρχει γενική προκατάληψη από το site και τους υπόλοιπους, μπορώ να είμαι ενα καθαρά παθητικό μέλος που μόνο θα παίρνω. Έχω μάθει σε όλα τα φορουμ όμως να δινω όσο και παίρνω.Ήταν αναμενόμενο (εκ των προτέρων) ότι θα έγραφες κριτική για το συγκεκριμένο κατάστημα...
Οπότε...
ΥΓ.Είσαστε δύο (και τελευταία έχει προστεθεί και τρίτο) άτομα που φτιάχνετε νυχθημερόν λογαριασμούς-και δεν φτάνει αυτό,κατόπιν "απορείτε" κιόλας αν και πως και τι και γιατί δεν "μπαίνουν" τα όσα γράφετε...
Καλά κρασ(ι)ά....
μια ερωτηση επειδη ειμαι νεο μελος. πως κανω like σε κριτικες κ λοιπα.??
ενταξει μη βαρας το βρηκα. φανταστηκα οτι θα γραφει καπου λαικ οπως το fb.πλακα μας κανεις ετσι?
πλακα μας κανεις ετσι?