Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Γιά την Κάτια και την Μισέλ γράφουμε πιο πάνω,καλές και σεβαστικές,για ποδολαγνεία είναι καλές,πάνε μόνο μαζί και οι 2,είναι ζευγάρι και έχουν χαμηλές τιμές,για σκληρά δεν τις συστήνω.

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Like
4
Πόντοι
1
Οι καλλυτερες συμμετεχουν την παρασκευη το βραδυ στο Spank Party στο γκαζι!!!
για ινφος δειτε την εκδηλωση στο fb ολες οι θεες θα ναι εκει

sexmaniac80

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
1
Ναι η ηλιάνα, σε μήνυμα μου μου είχε πει πως το κόστος είναι 150€. η Domina Lola... έχει κανείς εμπειρία;

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1
Οι καλλυτερες συμμετεχουν την παρασκευη το βραδυ στο Spank Party στο γκαζι!!!
για ινφος δειτε την εκδηλωση στο fb ολες οι θεες θα ναι εκει

ρε βαγγέλα, με το συμπάθιο, καλή η πληροφορία σου αλλά να το ξέραμε και λίγο νωρίτερα μπας και προγραμματιζόμασταν.... σ' ευχαριστούμε πάντως

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
αυτη η νανα τι λεει?
:hi:
Η Νανά είναι εγγύηση πως θα περάσεις καλά και απο τις καλύτερες του είδους. Μπορείς να την βρείς στο Φυλής 104 αλλά ακόμα καλύτερα και πιο χαλαρά και άνετα στον προσωπικό της χώρο. 

bodylover23

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2015
Like
26
Πόντοι
0
:hi:
Η Νανά είναι εγγύηση πως θα περάσεις καλά και απο τις καλύτερες του είδους. Μπορείς να την βρείς στο Φυλής 104 αλλά ακόμα καλύτερα και πιο χαλαρά και άνετα στον προσωπικό της χώρο. 

Φίλε έχει προσωπικό χώρο η Νανά ή το SaMe εννοείς?

sexmaniac80

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
1
Παιδιά, έχει κανείς σχετικά πρόσφατή εμπειρία από Domina Lola ; Αν ναι, πόσα ζητάει; (όποιος θέλει μου απαντάει και μέσω pm)

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε βαγγέλα, με το συμπάθιο, καλή η πληροφορία σου αλλά να το ξέραμε και λίγο νωρίτερα μπας και προγραμματιζόμασταν.... σ' ευχαριστούμε πάντως

για οσπυς το χασατε θα ξαναγινει στις 26!!!

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Την είδα χτές την Ρωσίδα γυναίκα κανονική και αυτή και είναι και μουν@ρ@!!!Πολύ καλή σε όλα,σωματάρα και ωραίο πρόσωπο,φάουλ η έρρικα με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στις αγγελίες την αδικεί πολύ,και στο μαλακό κ στο σκληρό άριστη,δουλεύει και μόνη της,την έρρικα την έχω δεί αρκετές φορές,πέρασα super :rockon:

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Έχει κάνει κάποιος σεσσιόν με την Βανέσα?Περιμένω πληροφορίες εφόσον την έχει δεί από κοντά,από φωτογραφίες έχω δεί αρκετές.

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Αυτή λέω είναι γυναίκα κανονική?

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
68
Πόντοι
1
Αυτή λέω είναι γυναίκα κανονική?

παλαιότερες φωτογραφίες που είχα δει που ήταν γυμνή ήταν και γαμώ τα θηλυκά, όταν ρώτησα εδώ στο φόρουμ μου είπαν πως κάποτε ήταν αγοράκι, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς. Στο μεταξύ είχανε κυκλοφορήσει και διάφορε φήμες πως έχει τον κακό ιό. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει πως κάποιος την επισκεύτηκε και διέψευσε όλα όσα λέγονταν γι' αυτήν. Πως είναι κανονική γυναίκα κι όχι τρανσφόμερ και πως οι φήμες για τον κακό ιό είχαν διαδοθεί από ανταγωνίστριες.
Για αρχή δες εδώ κι αν βρω και που είχα διαβάσει και τα υπόλοιπα θα το ποστάρω.

dopey

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας ρε παιδιά θα θελα να κάνω ένα σεσσιον και ενδιαφέρομαι για την Domina Αλκμήνη ξέρει κανείς κάτι έχει πάει μαζί της κάποιος Υπάρχει καμία κριτική??? Ευχαριστώ.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
παλαιότερες φωτογραφίες που είχα δει που ήταν γυμνή ήταν και γαμώ τα θηλυκά, όταν ρώτησα εδώ στο φόρουμ μου είπαν πως κάποτε ήταν αγοράκι, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς. Στο μεταξύ είχανε κυκλοφορήσει και διάφορε φήμες πως έχει τον κακό ιό. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει πως κάποιος την επισκεύτηκε και διέψευσε όλα όσα λέγονταν γι' αυτήν. Πως είναι κανονική γυναίκα κι όχι τρανσφόμερ και πως οι φήμες για τον κακό ιό είχαν διαδοθεί από ανταγωνίστριες.
Για αρχή δες εδώ κι αν βρω και που είχα διαβάσει και τα υπόλοιπα θα το ποστάρω.
Έχει αφήσει μόνο μία αγγελία και αυτή στα shemales,δεν βγάζω άκρη,το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχει πολύ μικρό εως ελάχιστο στήθος αλλά δεν είναι η μόνη.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας ρε παιδιά θα θελα να κάνω ένα σεσσιον και ενδιαφέρομαι για την Domina Αλκμήνη ξέρει κανείς κάτι έχει πάει μαζί της κάποιος Υπάρχει καμία κριτική??? Ευχαριστώ.
Δεν την ξέρω ούτε την έχω δεί από κοντά,στείλε link

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Έχει αφήσει μόνο μία αγγελία και αυτή στα shemales,δεν βγάζω άκρη,το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχει πολύ μικρό εως ελάχιστο στήθος αλλά δεν είναι η μόνη.
[/quote
Λοιπόν την βρήκα και στήν φυλής στην σελίδα σαν kinky Λυδία με φωτογραφία της και απο κάτω σχόλιο που έγραφε Giannhs Fakinos Η Βανεσσα ηπρωην Τρανσ δεν ειναι?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 23 Νοεμβρίου 2015 στις 12.Δεν απάντησε ναί η όχι να ξέρουμε.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
αν ποστάρεις αγγελίες στα τρανσεξουαλ και αισθάνεσαι την ανάγκη να δηλώνεις "είμαι κανονική γυναίκα" τότε τα δεδομένα οδηγούν πως είσαι post op trans

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom