You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BagelisBagos12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Οι καλλυτερες συμμετεχουν την παρασκευη το βραδυ στο Spank Party στο γκαζι!!!
για ινφος δειτε την εκδηλωση στο fb ολες οι θεες θα ναι εκει
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Ναι η ηλιάνα, σε μήνυμα μου μου είχε πει πως το κόστος είναι 150€. η Domina Lola... έχει κανείς εμπειρία;
notoriousbilly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Οι καλλυτερες συμμετεχουν την παρασκευη το βραδυ στο Spank Party στο γκαζι!!!
ρε βαγγέλα, με το συμπάθιο, καλή η πληροφορία σου αλλά να το ξέραμε και λίγο νωρίτερα μπας και προγραμματιζόμασταν.... σ' ευχαριστούμε πάντως
atractive_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αυτη η νανα τι λεει?
Η Νανά είναι εγγύηση πως θα περάσεις καλά και απο τις καλύτερες του είδους. Μπορείς να την βρείς στο Φυλής 104 αλλά ακόμα καλύτερα και πιο χαλαρά και άνετα στον προσωπικό της χώρο.
bodylover23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Η Νανά είναι εγγύηση πως θα περάσεις καλά και απο τις καλύτερες του είδους. Μπορείς να την βρείς στο Φυλής 104 αλλά ακόμα καλύτερα και πιο χαλαρά και άνετα στον προσωπικό της χώρο.
Φίλε έχει προσωπικό χώρο η Νανά ή το SaMe εννοείς?
atractive_man
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καλύτερα να στα πει η ίδια φίλε. Βρες την εδώΦίλε έχει προσωπικό χώρο η Νανά ή το SaMe εννοείς?
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, έχει κανείς σχετικά πρόσφατή εμπειρία από Domina Lola ; Αν ναι, πόσα ζητάει; (όποιος θέλει μου απαντάει και μέσω pm)
BagelisBagos12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ρε βαγγέλα, με το συμπάθιο, καλή η πληροφορία σου αλλά να το ξέραμε και λίγο νωρίτερα μπας και προγραμματιζόμασταν.... σ' ευχαριστούμε πάντως
για οσπυς το χασατε θα ξαναγινει στις 26!!!
Την είδα χτές την Ρωσίδα γυναίκα κανονική και αυτή και είναι και μουν@ρ@!!!Πολύ καλή σε όλα,σωματάρα και ωραίο πρόσωπο,φάουλ η έρρικα με τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στις αγγελίες την αδικεί πολύ,και στο μαλακό κ στο σκληρό άριστη,δουλεύει και μόνη της,την έρρικα την έχω δεί αρκετές φορές,πέρασα super
notoriousbilly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Έχει κάνει κάποιος σεσσιόν με την Βανέσα?Περιμένω πληροφορίες εφόσον την έχει δεί από κοντά,από φωτογραφίες έχω δεί αρκετές.
η Βανέσσα ποια είναι; κάποιο λινκ;
η Βανέσσα ποια είναι; κάποιο λινκ;
notoriousbilly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Αυτή λέω είναι γυναίκα κανονική?
παλαιότερες φωτογραφίες που είχα δει που ήταν γυμνή ήταν και γαμώ τα θηλυκά, όταν ρώτησα εδώ στο φόρουμ μου είπαν πως κάποτε ήταν αγοράκι, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς. Στο μεταξύ είχανε κυκλοφορήσει και διάφορε φήμες πως έχει τον κακό ιό. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει πως κάποιος την επισκεύτηκε και διέψευσε όλα όσα λέγονταν γι' αυτήν. Πως είναι κανονική γυναίκα κι όχι τρανσφόμερ και πως οι φήμες για τον κακό ιό είχαν διαδοθεί από ανταγωνίστριες.
Για αρχή δες εδώ κι αν βρω και που είχα διαβάσει και τα υπόλοιπα θα το ποστάρω.
Έχει αφήσει μόνο μία αγγελία και αυτή στα shemales,δεν βγάζω άκρη,το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχει πολύ μικρό εως ελάχιστο στήθος αλλά δεν είναι η μόνη.παλαιότερες φωτογραφίες που είχα δει που ήταν γυμνή ήταν και γαμώ τα θηλυκά, όταν ρώτησα εδώ στο φόρουμ μου είπαν πως κάποτε ήταν αγοράκι, άλλοι λένε έτσι κι άλλοι αλλιώς. Στο μεταξύ είχανε κυκλοφορήσει και διάφορε φήμες πως έχει τον κακό ιό. Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει πως κάποιος την επισκεύτηκε και διέψευσε όλα όσα λέγονταν γι' αυτήν. Πως είναι κανονική γυναίκα κι όχι τρανσφόμερ και πως οι φήμες για τον κακό ιό είχαν διαδοθεί από ανταγωνίστριες.
Για αρχή δες εδώ κι αν βρω και που είχα διαβάσει και τα υπόλοιπα θα το ποστάρω.
Δεν την ξέρω ούτε την έχω δεί από κοντά,στείλε linkΚαλησπέρα σας ρε παιδιά θα θελα να κάνω ένα σεσσιον και ενδιαφέρομαι για την Domina Αλκμήνη ξέρει κανείς κάτι έχει πάει μαζί της κάποιος Υπάρχει καμία κριτική??? Ευχαριστώ.
Έχει αφήσει μόνο μία αγγελία και αυτή στα shemales,δεν βγάζω άκρη,το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχει πολύ μικρό εως ελάχιστο στήθος αλλά δεν είναι η μόνη.
[/quote
Λοιπόν την βρήκα και στήν φυλής στην σελίδα σαν kinky Λυδία με φωτογραφία της και απο κάτω σχόλιο που έγραφε Giannhs Fakinos Η Βανεσσα ηπρωην Τρανσ δεν ειναι?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 23 Νοεμβρίου 2015 στις 12.Δεν απάντησε ναί η όχι να ξέρουμε.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
αν ποστάρεις αγγελίες στα τρανσεξουαλ και αισθάνεσαι την ανάγκη να δηλώνεις "είμαι κανονική γυναίκα" τότε τα δεδομένα οδηγούν πως είσαι post op trans
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20