bodylover23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πες τα χρυσόστομη!
file μην την ξανά παραθέσεις την Rapunzel, παρεξηγείτε... Την παράθεσή μου και την καλημέρα μου.
Πες τα χρυσόστομη!
Διαβασα και τις 95 σελιδες(μου πηρε ωρες) για να μαθω για τις καλυτερες στο αυταρχικο.Ειδα ως κυρια κριτηρια βαζετε εξωτερικη ομορφια και δεξιοτητες. Εμενα με ενδιαφερει και το κριτηριο το κατα ποσο γλυκια και ευγενικη σαν ανθρωπος ειναι η αλλη και να σε αντιμετωπιζει και σενα σαν ανθρωπο χωρις να σε ειρωνευεται με το παραμικρο ή να στην πει χωρις λογο γιατι κυριολεκτικα εκει ξενερωνω αφανταστα, δεν το γουσταρω καθολου.Ποιες θα προτεινατε με βαση αυτο το κριτηριο;
ΚαλημέραΟσο για τις τιμες,διαφωνω με το οτι καποιος ελεγε για 200 δεν υπαρχουν πλεον αυτα.ουτε υπηρχε ποτε αυτο,ελλαδα
Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει!η τιμη,παλια ηταν 120 τωρα ομως εχει πεσει.
εγω τυπε εχοντας φαει φολα από αφεντρες διάσημες κατεληξα στα στουντιο ψάχνοντας την αφεντρα που μου κανει κλικ και μετα από απανωτες δοκιμασιες βρηκα χρυσα φλουρια χωρις να τα ακριβοπληρωνω.Θα μπορουσε να μου προτεινει οποιος γνωριζει μια αφεντρα που να την χαρακτηριζει η ευγενεια, να μην την εχει δει πολυ ντιβα και να εχει καλες δεξιοτητες με το στραπον.
Οσο για τις τιμες,διαφωνω με το οτι καποιος ελεγε για 200 δεν υπαρχουν πλεον αυτα.ουτε υπηρχε ποτε αυτο,ελλαδα
Και εγώ έτσι απλά δε γουστάρω να με παραθέτουν. Ξηγηθήκαμε;
Διαβασα και τις 95 σελιδες(μου πηρε ωρες) για να μαθω για τις καλυτερες στο αυταρχικο.Ειδα ως κυρια κριτηρια βαζετε εξωτερικη ομορφια και δεξιοτητες. Εμενα με ενδιαφερει και το κριτηριο το κατα ποσο γλυκια και ευγενικη σαν ανθρωπος ειναι η αλλη και να σε αντιμετωπιζει και σενα σαν ανθρωπο χωρις να σε ειρωνευεται με το παραμικρο ή να στην πει χωρις λογο γιατι κυριολεκτικα εκει ξενερωνω αφανταστα, δεν το γουσταρω καθολου.Ποιες θα προτεινατε με βαση αυτο το κριτηριο;
Η καλύτερη στο αυταρχικό, *******
δηλώνει μη επαγγελματίαςΜια αφεντρα στο facabook με το ονομα *********, γνωριζει καποιος να πει πληροφοριες?
δηλώνει μη επαγγελματίας