You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Ξέρω αρκετά στείλε pmΚαλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα,
για μία Κυρία από θεσσαλονίκη που κυκλοφορεί με το όνομα Κατερίνα Λάμπρου ή Κατερίνα Λαμπρουκάκη έχεις κάποιος εμπειρία μαζί της;
Ευχαριστώ
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Τι θα ήθελες να μάθεις?η πιο κομψή Κυρία στον χώρο,στείλε μήνυμα.λίγες πληροφορίες για Θεανώ μπορεί να δώσει κάποιος?
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Ενημέρωση ενός φίλου που δοκίμασε την rapunzel.δεν είναι γραμμένος και δεν μπορεί να γράψει.οποτε τον εξυπηρετω.αρκετα καλή εμφάνιση με ποιασηματα Όχι χοντρή.ωραιο προσωπο ερχεται με βαλίτσα με όλα τα σύνεργα.πολυ καλή στην συζήτηση σε ρωτάει τη σου αρέσει.ολο το sension κράτησε 3μιση ωρες.περισσοτερες πληροφοριες σε pm.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Θα μπορουσε να μου προτεινει οποιος γνωριζει μια αφεντρα που να την χαρακτηριζει η ευγενεια, να μην την εχει δει πολυ ντιβα και να εχει καλες δεξιοτητες με το στραπον.
Mistress Alexandra με δικό της πολυχώρο στην Πατησίων.Από Ρουμανία ,έχει δικό της προφιλ και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Τι θα ήθελες να μάθεις?η πιο κομψή Κυρία στον χώρο,στείλε μήνυμα.
λίγες πληροφορίες για Θεανώ μπορεί να δώσει κάποιος?
Μπορεις να δείς και εδω για Θεανω αλλά οπως λεει και ο Makis εαν αναζητας κομψότητα και στυλ βουρ !
Έχει κανένας κάποια εμπειρία με την Σεσίλια αντικειμενική και σφαιρική ;
Έχω μιλήσει 2 φορές μαζί της χωρίς να κανονίσουμε τίποτα. Η πρώτη εντυπωση ήταν καλή καθώς μιλήσαμε ξεκάθαρα και ευθέως. Στις φωτογραφίες όμως, όσο ωραία κι αν είναι, μου βγάζει κάτι το βαριεστημένο και απαξιωτικό. Δηλαδή σα να γουστάρει να κάθεται και εσύ να της γλύφεις τα πόδια και να της κάνεις μασάζ κτλ ενώ αυτή παίζει με το κινητό της ή κοιτάζει το ταβάνι. Φάση "εγώ θα αράζω κι εσύ θα με πληρώνεις". Δεν μου βγάζει όρεξη και νεύρο.
Εμπειρίες κανείς ;
Έχω μιλήσει 2 φορές μαζί της χωρίς να κανονίσουμε τίποτα. Η πρώτη εντυπωση ήταν καλή καθώς μιλήσαμε ξεκάθαρα και ευθέως. Στις φωτογραφίες όμως, όσο ωραία κι αν είναι, μου βγάζει κάτι το βαριεστημένο και απαξιωτικό. Δηλαδή σα να γουστάρει να κάθεται και εσύ να της γλύφεις τα πόδια και να της κάνεις μασάζ κτλ ενώ αυτή παίζει με το κινητό της ή κοιτάζει το ταβάνι. Φάση "εγώ θα αράζω κι εσύ θα με πληρώνεις". Δεν μου βγάζει όρεξη και νεύρο.
Εμπειρίες κανείς ;
tommasson76
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είναι έτσι ακριβώς αυτό που σου βγάζει η Secilia.Καθόλου νεύρο και πολυ βαριεστημάρα.Εμένα αυτό μου έβγαλε.
apollon 11
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλε, δεν την εχω επισκεφτει την κυρια, θα κοιταξω το προφιλ της.Mistress Alexandra με δικό της πολυχώρο στην Πατησίων.Από Ρουμανία ,έχει δικό της προφιλ και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Σιγουρα,αλλαξαν προς το χειροτερο ομωςΤώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Δυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο!Σιγουρα,αλλαξαν προς το χειροτερο ομως
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
[size=20pt]1/h Free session in a Dungeon [/size]
[size=15pt] Powered by Ettore[/size]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=285941.msg8548986#msg8548986]
[size=20pt] Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ[/url]
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
www.bdsmdungeon.gr/][size=20pt]Kingdom Of Fantasy[/size] [/url]
Γιά έναν τυχερό, 3 ώρες δωρεάν
για δύο άτομα
[size=15pt] Powered by Ettore[/size]
Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής κάνοντας
"μου αρέσει" σε αυτή την δημοσίευση
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=276963.msg8256048#msg8256048][size=20pt]Enter Forum[/url]
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 21