Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Subis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
αλλη η Αναστασία στο (1) και άλλη στο (9). Στη θέση 9 αναφέρομαι στην Αναστασία Κυρίτση, γνωστή και ως ''βαρωνη''.
Στο (1) αναφέρομαι στην ψηλή Αναστασία που έχει το dungeon Underground.

H Tina στο (13) είναι η μιστρεσσ Τίνα, που πλέον δουλεύει και στο Same. Καμμία σχέση με την Τίνα του ΦΙΞ.
Η Τίνα από το ΦΙΞ ήταν η μεγάλη μου αγάπη , πού την θυμήθηκες ;;; Πρίν 7 χρόνια τελευταία σέσσιον μαζί της, best session ever με αφέντρα θυμάμαι ..... περασμένα μεγαλεία ..

Σερέτη -Δενδρινού τί γίναν, δεν κανουν σέσσιον πια ;

Milfakia και με τα ονοματα δε τα πας καλα αλλά ουτε και με τις χρονολογιες. Πριν 8+ χρονια μπορει να εκανες σεσσιον με Τινα απο FIX πριν 7 αποκλειεται. Αλλα αφου σου αρεσε τόσο απορω πως δεν εβαλες 1η στη λίστα σου τη Θεανω, θα έλεγα της μοιαζει αρκετα αλλά κανει πολύ ανώτερο πρόγραμμα και σε διαρκεια και σε ποιοτητα. 

Τωρα τη Βανέσα (Δενδρινου) που τη θυμηθηκες και μαλιστα την εγραψες πακετο με Σερετη μιλας τωρα για 2015. Τοτε συνεργαζόντουσαν μετα δε νομίζω καν να μιλιόντουσαν. Αν και η Βανεσα εχει σιγουρα πανω απο χρόνο που χαθηκε.

Απώλεια η Ελενα αν όντως εχει σταματησει θα το ψαξω Και δεν προλαβα να εκπληρωσω ένα όνειρο που ειχα και νομίζω και πολύς κόσμος ακομα, διπλο με Σερετη και Θεανω .

Βεβαια η Σερετη ειναι πιο στυγνη επαγγελματιας . Στα 60' φευγει δε χαριζει ουτε δευτερολεπτο σε αντιθεση με τη Θεανω που εαν βλεπει ότι πας και για δευτερο χυσιμο σε αφηνει και ας εχουν περασει τα 60 λεπτα  Εαν κανεις  εχει κανει διπλο με αυτες  ας μου στειλει inbox εμπειριες :-)

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπερα!!!!Δημιουργηθηκε μια παρεξηγηση απο μια ερωτηση του μιλφακια στο αν ειμαι ερωτευμενος η προμωταρω την Ερικα.Και να ειμαι αυτον η αυτην την τι νοιαζει;Οσο Για Την Καμερα Που Ανε φερα και εγραψα για.εναν συγκεκριμένο χωρο που ειχα επισκεφθει εμενα για καμερα μου φανηκε οταν το ειδα και λαθος να εκανα γιατι τετοιο πεσιμο απο ολους ρε παιδια;Κ' οπως εχω ξαναγρα ψει ουτε τρολ ειμαι,ουτε τρελος!!!Οσο για εσενα αν ζήτησες να της φας χοντρα απο την ερικα θα της εφαγες.Αφου τα κανει ολα οπως εχω ξαναπει.Απο ποδολαγνεια μεχρι και σκληρο αυταρχικο. Και εμένα μου αρεσει να κανω τα παντα απο ποδολαγνεια,στραπ και μαστιγιο!!!Το Σάββατο Εχει Και Το Σπανκ και Θα ειμαι Εκει. Ευχαριστώ!!!!!!

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Milfakia και με τα ονοματα δε τα πας καλα αλλά ουτε και με τις χρονολογιες. Πριν 8+ χρονια μπορει να εκανες σεσσιον με Τινα απο FIX πριν 7 αποκλειεται. Αλλα αφου σου αρεσε τόσο απορω πως δεν εβαλες 1η στη λίστα σου τη Θεανω, θα έλεγα της μοιαζει αρκετα αλλά κανει πολύ ανώτερο πρόγραμμα και σε διαρκεια και σε ποιοτητα. 

Τωρα τη Βανέσα (Δενδρινου) που τη θυμηθηκες και μαλιστα την εγραψες πακετο με Σερετη μιλας τωρα για 2015. Τοτε συνεργαζόντουσαν μετα δε νομίζω καν να μιλιόντουσαν. Αν και η Βανεσα εχει σιγουρα πανω απο χρόνο που χαθηκε.

Απώλεια η Ελενα αν όντως εχει σταματησει θα το ψαξω Και δεν προλαβα να εκπληρωσω ένα όνειρο που ειχα και νομίζω και πολύς κόσμος ακομα, διπλο με Σερετη και Θεανω .

Βεβαια η Σερετη ειναι πιο στυγνη επαγγελματιας . Στα 60' φευγει δε χαριζει ουτε δευτερολεπτο σε αντιθεση με τη Θεανω που εαν βλεπει ότι πας και για δευτερο χυσιμο σε αφηνει και ας εχουν περασει τα 60 λεπτα  Εαν κανεις  εχει κανει διπλο με αυτες  ας μου στειλει inbox εμπειριες :-)
Μια χαρα τα πάω με τα ονόματα. Σέσσιον με την Τίνα του Φιξ- Καλλιρόης έκανα τελευταία φορά το φθινόπωρο του 2010, Οκτώβρης ή Νοέμβρης και νομίζω ότι ήμουν από τις τελευταίες της σέσσιον ....

Ήταν μία από τις καλύτερες σέσσιον που έχω κάνει ..όταν έχει χημεία, έχεις χημεία.

Άλλη η Τίνα Στάμου η τωρινή όμως.. να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

Οπότε στην έτερη ερώτηση σου, σού λέγω ότι μπερδεύτηκες, αναφερόμουν στην Τίνα Στάμου που πλέον είναι στο SAME. Exω μιλήσει μαζί της, και μού έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ΠΡΙΝ όμως συνεργαστεί με ΣΕΙΜ ...

Η Θεανώ, είναι sensual αφέντρα, για εμένα, ή τουλάχ. αυτό μου βγάζει .

Η Τίνα από ΦΙΞ μού έβγαζε κάτι αλλόκοτο και διεστραμμένο, ενώ στο παιχνίδι κάναμε σκληρό Σ/Μ ( όχι στράπ ποτέ) αλλά μαστίγωση μέχρι αίμα. .. Ηταν η πλέον σαδίστρια....
ΚαΙ βάζαμε και κίνκι στοιχημάτάκια που κατά διαολεμένη σύμπτωση τα κέρδιζα, με αποτέλεσμα κάθε σέσσιον να τελείωνει με εμένα να τή γλύφω ...

Η Τίνα, απλά δεν υπήρχε. Ο χώρος της δε με τον ελάχιστο φωτισμό, και την αφίσα πάνω από το κρεβάτι, όλα τα λεφτά ...

Δικά μου γούστα βέβαια αυτά.

Η Θεανώ πιστεύω είναι πιο εκλεπτυσμένη, λιγότερο μπρουτάλ αφέντρα, και πιο κυριλέ, .. Αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει .

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

η Σερέτη ήταν όντως στυγνή επαγγελματίας. Και 1,60 ύψος, αλλά κάτω από 100 δεν έπαιρνε.. Επίσης πολύ καλό σώμα.
Δεν ξέρω εάν έχει ακόμα επαφή με λίγους ''δικούς της'' πλέον σκλάβους...

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Δε νομίζω , σαφώς και έχω δείξει ότι έχω μια προτίμηση για τη  Θεανώ και την κατατάσσω Νο 1 με βάση τις προτιμήσεις μου.  Σαφώς και θεωρώ την Ερικα γνήσια σαδίστρια και καλή σε αυτό που κάνει μέχρι εκεί όμως. Η προσπάθεια που γίνεται από κάποιους πετώντας λάσπη αριστερά δεξια για να καταλήξουν ότι μόνο η Ερρικα αξίζει άρχισε να με ενοχλεί.

Αυτό που λες ότι οι ανεξάρτητες χρεώνουν λιγότερα σαφώς και δεν ισχύει βλέπε Λόλα.  Στο κόστος των ανεξάρτητων θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το κόστος ξενοδοχείου. Εαν μια όπως λες "ανεξάρτητη" χρεώνει 70 και θες και 25 για το ξενοδοχείο πήγαμε στα 95 άρα μια η άλλη. Ναι βεβαίως μπορεί κάποια να σου ζήτησε και 60 και να περασες καλύτερα απο καπου που εδωσες παραπάνω αυτό λέγεται "χημεία" . Τωρα για το 50-50 που λες ότι ισχύει στους χωρους εχεις μείνει μου φαινεται λίγο πιο μετά απο την εποχη του Φουντα με τη Μάρω  Κοντού. Εαν τα ποσοστα ήταν έτσι μετά το μήνα θα εφευγαν θα εκαναν τη σελιδουλα τους στο FB και θα πορευονταν μια χαρα μονες τους
Δεν φταίει η έρικα για το τι γράφει ο καθένας,τα περισσότερα προφίλ εδώ γράφουν για αυτές τις δυο αφέντρες Θεανώ και έρικα σαφέστατα υπάρχουν και άλλες καλές αφέντρες εδώ γράφουμε για τις καλύτερες επίσης το θεωρώ άδικο φετιχιστές και ποδολάγνοι όπως είμαι εγώ να πληρώνουμε τα ίδια χρήματα στο session με άλλους υποτακτικούς που κάνουν πολλά περισσότερα όπως ντυσίματα,δεσίματα,μαστίγια,στράπ και πολλά άλλα.Πατουσάκια γλύφουμε.

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Μια χαρα τα πάω με τα ονόματα. Σέσσιον με την Τίνα του Φιξ- Καλλιρόης έκανα τελευταία φορά το φθινόπωρο του 2010, Οκτώβρης ή Νοέμβρης και νομίζω ότι ήμουν από τις τελευταίες της σέσσιον ....

Ήταν μία από τις καλύτερες σέσσιον που έχω κάνει ..όταν έχει χημεία, έχεις χημεία.

Άλλη η Τίνα Στάμου η τωρινή όμως.. να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Για την Στάμου έχουμε ξαναγράψει στν σελίδα 42,είχα μπερδευτεί και εγώ νόμιζα ότι ήταν η Μαίρη Στάμου αλλά τελικά δεν ήταν,πριν ήταν στο facebook σαν Χριστίνα Στάμου τώρα το έκανε Τίνα Στάμου.

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Για την Στάμου έχουμε ξαναγράψει στν σελίδα 42,είχα μπερδευτεί και εγώ νόμιζα ότι ήταν η Μαίρη Στάμου αλλά τελικά δεν ήταν,πριν ήταν στο facebook σαν Χριστίνα Στάμου τώρα το έκανε Τίνα Στάμου.
: Οι καλύτερες στο αυταρχικό προγραμμα
« Απάντηση #617 στις: 28/05/17, 13:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: vigilante  (28/05/17, 12:12)

δεν ειναι η mairi stamou..τις εχω γνωρισει κ τις δυο..η συγκεκριμενη ειναι αυτη που εβαζε αγγελιες σαν ελενα γυναικα υποταγης,ηλεκτρα,κλπ.. 50αρα ξανθο μπουκλε μαλλι,κοντη,σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της με μικρο στηθος κ καπνιζε μανιωδως πριν κ μετα το παιχνιδι..μεχρι πριν κανα χρονο εκανε κ παιχνιδια σαν υποτακτικη(οχι με τοσο μεγαλη επιτυχια)..δεχοταν σχεδον τα παντα εκτος απο αναλ,οπου ειχε μια φοβια σε μεγεθος υστεριας..κ καλα ουτε δακτυλο δεν δεχοταν..τωρα το γυρισε στο αφεντριλικι..
θα βεβαιωθώ και θα γράψω στις φωτογραφίες μοιάζουν αρκετά,μόνο την μία ξέρω
Γίνε το πρώτο μέλος που του αρέσει αυτό το post

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1

δεν ειναι η mairi stamou..τις εχω γνωρισει κ τις δυο..η συγκεκριμενη ειναι αυτη που εβαζε αγγελιες σαν ελενα γυναικα υποταγης,ηλεκτρα,κλπ.. 50αρα ξανθο μπουκλε μαλλι,κοντη,σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της με μικρο στηθος κ καπνιζε μανιωδως πριν κ μετα το παιχνιδι..μεχρι πριν κανα χρονο εκανε κ παιχνιδια σαν υποτακτικη(οχι με τοσο μεγαλη επιτυχια)..δεχοταν σχεδον τα παντα εκτος απο αναλ,οπου ειχε μια φοβια σε μεγεθος υστεριας..κ καλα ουτε δακτυλο δεν δεχοταν..τωρα το γυρισε στο αφεντριλικι..
Απ: Οι καλύτερες στο αυταρχικό προγραμμα
« Απάντηση #619 στις: 28/05/17, 14:02 »
Παράθεση από: Makis Kotsiadis  (28/05/17, 13:01)

καμια σχεση εμφανισιακα η μια με την αλλη..η mairi stamou εμφανισιακα ειναι κλασεις ανωτερη..πιο ψηλη,καλυτερο σωμα,μεγαλυτερο σιλικονατο στηθος..δεν ξερω αν ηταν εξ'αλλαγης φυλου..περα απο αυταρχικα εκανε κ σεξ,,ειχαμε βρεθει μια φορα στον χωρο της,κοντα στον σταθμο αττικη..η αλλη που εμφανιζεται ως αφεντρα χριστινα/τινα τωρα ειναι ψιλοσαπια  εμφανισιακα..απλως την ειχα παρει γιατι εκανε κ προγραμματα ως υποτακτικη..τωρα γιατι εμφανιζεται κ αυτη ως stamou(christina stamou) στο fb δεν ξερω..ειτε προκειται για συμπτωση ειτε θελει να δημιουργησει λανθασμενες εντυπωσεις..

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1

καμια σχεση εμφανισιακα η μια με την αλλη..η mairi stamou εμφανισιακα ειναι κλασεις ανωτερη..πιο ψηλη,καλυτερο σωμα,μεγαλυτερο σιλικονατο στηθος..δεν ξερω αν ηταν εξ'αλλαγης φυλου..περα απο αυταρχικα εκανε κ σεξ,,ειχαμε βρεθει μια φορα στον χωρο της,κοντα στον σταθμο αττικη..η αλλη που εμφανιζεται ως αφεντρα χριστινα/τινα τωρα ειναι ψιλοσαπια  εμφανισιακα..απλως την ειχα παρει γιατι εκανε κ προγραμματα ως υποτακτικη..τωρα γιατι εμφανιζεται κ αυτη ως stamou(christina stamou) στο fb δεν ξερω..ειτε προκειται για συμπτωση ειτε θελει να δημιουργησει λανθασμενες εντυπωσεις..
Αυτά είχε γράψει ο vigilante για την Τίνα εγώ μόνο την Μαίρη Στάμου είχα δει μια φορά.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
οι καλύτερες κατ' εμέ

1. Αναστασία ( με διαφορά)
2. Θεανώ
3. Λάουρα (Same)
4. Νανά - Ναόμι
5. Καλογιάννη
6. Κάτια- μισέλ
7. Sesilia - Persa
8. Τζέσυ
9. Αναστασία βαρώνη- Goddess Sylvi- Aida etc
10. Mistress Valentina
11.Nαντίν
12. Elena Sereti - Dendrinou
13. Mistress Tina

to be continued //

** Είμαι σίγουρος ότι εάν παρελπίδα ξέχασα καμμία, θα μού το συγχωρήσουν .....
Αυτή δεν είναι λίστα ούτε για κολόχαρτο δεν κάνει.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
γύρω στο 1,68 χωρίς τακούνι είναι η Ιρίνα και δεν μοιάζει με τίποτα με την αρχετυπική ξανθιά Ρωσίδα που έχουμε στο μυαλό μας. Περισσότερο μοιάζει με Ελληνίδα θα έλεγα.
Στο αυταρχικό ( δεν εννοώ στράπ, γιατί δεν κάνω ποτέ) δεν εμεινα ικανοποιημένος ιδιαίτερα.
όχι ότι έκανε κάτι κακό αλλά η όλη σκηνή δεν τράβαγε. όυτε καν έχυσα και με το ζόρι κάβλωσα να φανταστείτε. Μού φαινόταν απορροφημένη με τα προσωπικά της περισσότερο ( κάτι απαράδεκτο για επαγγελματία).

Τώρα με την έτερη, την Ερικα δεν έχω πάει αλλά έχω πληροφορηθεί ότι το αυταρχικό και γενικά η μαγκιά κυλάει στο αίμα της. Είναι και τρελό γαυράκι !

Πολύ καλές νομίζω είναι οι λεγάμενες στο Sameplace.

Στην αντίπερα όχθη , το  dungeonlimitup  δε νομίζω ότι έχει ιδιαιτερη αξία. Αν πήγαινα με κάποια από εκεί θα ήταν η μαύρη, η Αφροαμερικανίδα η Λίλλυ που όμως τώρα τελευταία δεν προβάλλεται καθόλου.
Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα καρακάξα,1 και 76 δεν στα είπε σωστά η πρώην φίλη της, ούτε μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά της γιατί έγραψες πολλές μαλακίες χωρίς να την έχεις δει ποτέ και χωρίς να σε έχει πιάσει στο στόμα της,σε δέκα μέρες επιστρέφει Ελλάδα όχι για session αλλά γιατί εδώ είναι το σπίτι της,αν δεν σβήσεις αυτά τα ψέμματα που γράφεις και ότι φοβόταν μην την διώξουν για Σιβηρία και μαλακίες θα ανοίξει το στόμα της και θα γράψει μόνο αλήθειες κανόνισε τη πορεία σου.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1

Από σκλάβα Αφέντρα καλά δεν είναι και η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία αλλά και σάπια?Ότι πρέπει για το same,γράφει ότι τις περνάει και casting για γέλια η όλη φάση

Από Αφέντρα σκλάβα εντάξει δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία αλλά αφού γράφει ότι της περνάει και από casting  αλλά είναι και σάπια πενηντάρα ? όπως γράφει ο τύπος που την είδε?δεν κονομούσε σαν σκλάβα το ρίξε στο Αφεντριλίκι,για γέλια η όλη φάση.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1

Για το same ότι πρέπει είναι.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα καρακάξα,1 και 76 δεν στα είπε σωστά η πρώην φίλη της, ούτε μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά της γιατί έγραψες πολλές μαλακίες χωρίς να την έχεις δει ποτέ και χωρίς να σε έχει πιάσει στο στόμα της,σε δέκα μέρες επιστρέφει Ελλάδα όχι για session αλλά γιατί εδώ είναι το σπίτι της,αν δεν σβήσεις αυτά τα ψέμματα που γράφεις και ότι φοβόταν μην την διώξουν για Σιβηρία και μαλακίες θα ανοίξει το στόμα της και θα γράψει μόνο αλήθειες κανόνισε τη πορεία σου.

δεν πάς να πνιγείς ρε γελοίε, σφουγγοκωλάριε που έχεις το θράσος και δημοσιεύεις απειλητικά πόστ !!

Άκου κρετίνε, τελευταία φορά ασχολούμαι μαζί σου,
Ό,ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Συνάδελφοι και συναγωνιστές παρακαλώ τα φώτα σας για :

1. Domina Mary Pappa (f/k)

2. Cleopatra Kiriakidou (f/k)

3. Domina Gabi . ( f/k )

Για την 2η, είναι αλήθεια κάποια όχι τόσο κολακευτικά πράγματα που έχουν γραφτεί ;

Αν θέλετε, μπορείτε να μού στείλετε και πμ.

Ελπίζω κάποιος να γνωρίζει και να είναι σε θέση να μέ διαφωτίσει !

cuckold_cleaner

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2017
Like
40
Πόντοι
1
Ενα μέρος του αυταρχικού ειναι και το cuckolding . Ξέρετε κανενα ζευγαρι Dominant (αντρα και γυναικα ) που να μπορει να κάνει ενα cuckolding session με υποτακτικό cuck ? :huh:

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Καλησπερα!!!!Δημιουργηθηκε μια παρεξηγηση απο μια ερωτηση του μιλφακια στο αν ειμαι ερωτευμενος η προμωταρω την Ερικα.Και να ειμαι αυτον η αυτην την τι νοιαζει;Οσο Για Την Καμερα Που Ανε φερα και εγραψα για.εναν συγκεκριμένο χωρο που ειχα επισκεφθει εμενα για καμερα μου φανηκε οταν το ειδα και λαθος να εκανα γιατι τετοιο πεσιμο απο ολους ρε παιδια;Κ' οπως εχω ξαναγρα ψει ουτε τρολ ειμαι,ουτε τρελος!!!Οσο για εσενα αν ζήτησες να της φας χοντρα απο την ερικα θα της εφαγες.Αφου τα κανει ολα οπως εχω ξαναπει.Απο ποδολαγνεια μεχρι και σκληρο αυταρχικο. Και εμένα μου αρεσει να κανω τα παντα απο ποδολαγνεια,στραπ και μαστιγιο!!!Το Σάββατο Εχει Και Το Σπανκ και Θα ειμαι Εκει. Ευχαριστώ!!!!!!
οχι εχω παει στο λιμιτ απ δεν εχει καμερες πανω ειμαι σιγουρος 100 τα 100 αν πας σπανκ γραψε μας εντυπωσεις δυστυχως δεν μπορω να παω πολυ αργα και εχω οικογενοια

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!!Το Σπανκ σοου δεν μου αρεσε και τοσο το Σαββατο.Το Μαγαζί ηταν Πολυ Μεγαλύτερο Απο το Προηγούμενο και Ηταν Στο Μεταξουργείο.Ηταν Τιγκα στον κοσμο και το μονο αρνητικό για μενα για να βλέπεις το σοου έπρεπε να εισαι η μπροστά.η στην μεση.Το Καλυτερο σοου ηταν μια γυναικαρα που βγηκε γυμνη.Γαμω τα σοου εκανε η γκομεναρα.Προφανώς σε Πολλούς θα πεταχτηκαν τα ματια εξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom