αλλη η Αναστασία στο (1) και άλλη στο (9). Στη θέση 9 αναφέρομαι στην Αναστασία Κυρίτση, γνωστή και ως ''βαρωνη''.
Στο (1) αναφέρομαι στην ψηλή Αναστασία που έχει το dungeon Underground.
H Tina στο (13) είναι η μιστρεσσ Τίνα, που πλέον δουλεύει και στο Same. Καμμία σχέση με την Τίνα του ΦΙΞ.
Η Τίνα από το ΦΙΞ ήταν η μεγάλη μου αγάπη , πού την θυμήθηκες ;;; Πρίν 7 χρόνια τελευταία σέσσιον μαζί της, best session ever με αφέντρα θυμάμαι ..... περασμένα μεγαλεία ..
Σερέτη -Δενδρινού τί γίναν, δεν κανουν σέσσιον πια ;
Milfakia και με τα ονοματα δε τα πας καλα αλλά ουτε και με τις χρονολογιες. Πριν 8+ χρονια μπορει να εκανες σεσσιον με Τινα απο FIX πριν 7 αποκλειεται. Αλλα αφου σου αρεσε τόσο απορω πως δεν εβαλες 1η στη λίστα σου τη Θεανω, θα έλεγα της μοιαζει αρκετα αλλά κανει πολύ ανώτερο πρόγραμμα και σε διαρκεια και σε ποιοτητα.
Τωρα τη Βανέσα (Δενδρινου) που τη θυμηθηκες και μαλιστα την εγραψες πακετο με Σερετη μιλας τωρα για 2015. Τοτε συνεργαζόντουσαν μετα δε νομίζω καν να μιλιόντουσαν. Αν και η Βανεσα εχει σιγουρα πανω απο χρόνο που χαθηκε.
Απώλεια η Ελενα αν όντως εχει σταματησει θα το ψαξω Και δεν προλαβα να εκπληρωσω ένα όνειρο που ειχα και νομίζω και πολύς κόσμος ακομα, διπλο με Σερετη και Θεανω .
Βεβαια η Σερετη ειναι πιο στυγνη επαγγελματιας . Στα 60' φευγει δε χαριζει ουτε δευτερολεπτο σε αντιθεση με τη Θεανω που εαν βλεπει ότι πας και για δευτερο χυσιμο σε αφηνει και ας εχουν περασει τα 60 λεπτα Εαν κανεις εχει κανει διπλο με αυτες ας μου στειλει inbox εμπειριες :-)