Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Πάντως με αυτό το ξεκατινιασμα που πέφτει εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι που ρωτάνε για να μάθουν μπερδεύονται τελικά. Οπότε εσείς οι Φενταγιν της Ερρικας,  γιατί προσωπικά εξακολουθώ να μην πιστεύω ότι κάθεται και γράφει με ψεύτικα προφίλ θα το θεωρούσα μεγάλη ξεφτίλα,  ηρεμήστε. Εντάξει μας είπατε ότι είχατε να μας πείτε για την Ερικα το εμπεδώσαμε όλοι, είναι μια καλή επιλογή αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες και  έχει γίνει αναφορά σε αυτές τις καλύτερες επιλογές . Τώρα εάν είναι λίγο ακριβότερες τι να κάνουμε το καλό πρέπει να κοστίζει κάτι παραπάνω... για να μπορεί να παραμένει και καλό 

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Για αυτό είσαi troll. Οι κάμερες που έχουν εκεί είναι ακριβώς αυτές που έχουν σε όλα τα studio .Απλα βλέπουν ποιος χτυπάει το κουδούνι. Τουλάχιστον πετάς που πετάς  κατι τεκμηρίωσε το. Με αυτή την έννοια εάν μια Αφέντρα  έχει χώρο σε πολυκατοικία με θυροτηλεοραση έχει και μέσα στο χώρο της . Έλεος με τη βλακεία κάποιων. Και επίσης εάν φοβάστε για κάμερες με 20 Ευρω αγοράζετε ένα γκατζετακι που εντοπίζει μέχρι και κρυμμένα μικρόφωνα.    Τις είδε λεει τις καμερες μετά το session κρυφη καμερα σε φανερη θεαση μονο εσυ  εχεις δει :-) :-) 
Δεν Μιλαω για αυτες που ηταν εξω.Μιλάω Για αυτες που ηταν μεσα σε ενα χωρο που εκανα σεσσιον.Και Οι Εξω Ειναι Λογικ ο Να Υπαρχουν Παρεχουν Ασφαλεια.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αυστηροί μαζί σου. Περι ορέξεως ο λόγος κατανοητό. Βέβαια το να συγκρινεις τα δάχτυλα της Θεανούς με της Αναστασίας είναι άκυρο χα χα χα  χαοτική διαφορά. Στα υπόλοιπα ΟΚ προτιμάς τα ζουμερά μαζί σου. Εγω μόνο εκεί θα σταθώ. Ως προς την αυστηρότητα ναι μπορεί να πεις ότι ίσως βγάζει κάτι πιο αυταρχικό από Θεανώ.  Αν και εάν ήταν να δώσω χρυσό μετάλλιο αυστηρότητας (σαδισμού μάλλον) αυτό το παίρνει η Ερικα :-) :-) Απ όσες έχουν αναφερθεί εδώ στη συνολική βαθμολογία θα έβαζα Νο1 τη Θεανώ και με μικρή διαφορά Νο2 την Ερικα . Α και μια ενημέρωση για όσους ψαχνόσαστε μέσω αγγελιών, εάν δείτε αγγελία Goddess Theano μακριά είναι μουφα μόνο στο FB τη συναντάται
Και εσύ μας μπερδεύεις trellobourdeliari άλλα γράφεις εδώ λίγες ημέρες πριν και άλλα προχτές,άσε το άλλο ότι πρέπει να είναι ακριβή η αφέντρα αλλιώς δεν είναι καλή.Έχω κάνει session με 70 ευρώ και ήταν πολύ καλύτερα από άλλα session που έχω δώσει 80 και 100,οι ανεξάρτητες ζητούν πιο λίγα γιατί ότι παίρνουν τα βάζουν όλα στην τσέπη τους,οι κοπέλες που δουλεύουν σε dungeon δίνουν τα μισά στην ιδιοκτήτρια οπότε από τα 100 τους μένουν μόλις τα 50.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Φιλε Μου Δεν Με Νοιαζει Για Τον Συγκεκριμένο Χωρο.Με Νοιαζει Για Την Κυρια Που Κανω Σεσσιον Τωρα Και Περναω Καλα.Να Σαι Καλα!!!
Αφού δεν σε νοιάζει γιατί το έγραψες?Παίζει να είσαι και προβοκάτορας,αναφέρεις συνέχεια το limit up και την έρικα,πολύ πιθανό να σε έχει βάλει άλλη να τα γράφεις για να δημιουργήσεις θέμα μεταξύ τους,πόσο τυχαίο και το λάθος που είχες κάνει και μετά το ξανάγραψες?μήπως δεν ήταν λάθος και το έκανες επίτηδες?

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Αφού δεν σε νοιάζει γιατί το έγραψες?Παίζει να είσαι και προβοκάτορας,αναφέρεις συνέχεια το limit up και την έρικα,πολύ πιθανό να σε έχει βάλει άλλη να τα γράφεις για να δημιουργήσεις θέμα μεταξύ τους,πόσο τυχαίο και το λάθος που είχες κάνει και μετά το ξανάγραψες?μήπως δεν ήταν λάθος και το έκανες επίτηδες?
Καταρχήν Δεν Ειμαι Βαλτος Απο Καμια.Εγραψα για τον συγκεκριμένο χωρο γιατι Αυτα δεν ειναι σωστα πραγματα και δεν μου αρεσε.Οσο για το λαθος ανθρωποι ειμαστε λαθη κάνουμε και μολις το πηρα χαμπαρι το διόρθωσα.Γιατι εσυ λαθος δεν εχεις κα νει ποτε σου;Εγω Εδω ειμαι και απανταω δεν κρυβομαι και λεω αλ ηθειες!!!!

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Και εσύ μας μπερδεύεις trellobourdeliari άλλα γράφεις εδώ λίγες ημέρες πριν και άλλα προχτές,άσε το άλλο ότι πρέπει να είναι ακριβή η αφέντρα αλλιώς δεν είναι καλή.Έχω κάνει session με 70 ευρώ και ήταν πολύ καλύτερα από άλλα session που έχω δώσει 80 και 100,οι ανεξάρτητες ζητούν πιο λίγα γιατί ότι παίρνουν τα βάζουν όλα στην τσέπη τους,οι κοπέλες που δουλεύουν σε dungeon δίνουν τα μισά στην ιδιοκτήτρια οπότε από τα 100 τους μένουν μόλις τα 50.

Δε νομίζω , σαφώς και έχω δείξει ότι έχω μια προτίμηση για τη  Θεανώ και την κατατάσσω Νο 1 με βάση τις προτιμήσεις μου.  Σαφώς και θεωρώ την Ερικα γνήσια σαδίστρια και καλή σε αυτό που κάνει μέχρι εκεί όμως. Η προσπάθεια που γίνεται από κάποιους πετώντας λάσπη αριστερά δεξια για να καταλήξουν ότι μόνο η Ερρικα αξίζει άρχισε να με ενοχλεί.

Αυτό που λες ότι οι ανεξάρτητες χρεώνουν λιγότερα σαφώς και δεν ισχύει βλέπε Λόλα.  Στο κόστος των ανεξάρτητων θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το κόστος ξενοδοχείου. Εαν μια όπως λες "ανεξάρτητη" χρεώνει 70 και θες και 25 για το ξενοδοχείο πήγαμε στα 95 άρα μια η άλλη. Ναι βεβαίως μπορεί κάποια να σου ζήτησε και 60 και να περασες καλύτερα απο καπου που εδωσες παραπάνω αυτό λέγεται "χημεία" . Τωρα για το 50-50 που λες ότι ισχύει στους χωρους εχεις μείνει μου φαινεται λίγο πιο μετά απο την εποχη του Φουντα με τη Μάρω  Κοντού. Εαν τα ποσοστα ήταν έτσι μετά το μήνα θα εφευγαν θα εκαναν τη σελιδουλα τους στο FB και θα πορευονταν μια χαρα μονες τους

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Καταρχήν Δεν Ειμαι Βαλτος Απο Καμια.Εγραψα για τον συγκεκριμένο χωρο γιατι Αυτα δεν ειναι σωστα πραγματα και δεν μου αρεσε.Οσο για το λαθος ανθρωποι ειμαστε λαθη κάνουμε και μολις το πηρα χαμπαρι το διόρθωσα.Γιατι εσυ λαθος δεν εχεις κα νει ποτε σου;Εγω Εδω ειμαι και απανταω δεν κρυβομαι και λεω αλ ηθειες!!!!

Μμμμμμ εσύ πας γυρεύοντας να ανακηρυχτείς ως  MEGA TROLL του site.  Πας κάνεις το session δηλαδή έκατσες τουλάχιστον 45 λεπτά δεν παίρνεις χαμπάρι τις κάμερες που είναι στο χώρο που κάνεις το σεσσιον  και τις παίρνεις χαμπάρι όταν φεύγεις !!! Έχεις παρατηρικότητα δε λέω.  Σε εχει ρωτήσει πολύς κόσμος να πεις περισσότερα για το θεμα και εσύ μουγκα στη  στρουγκα. Για πες μας λοιπόν αφού θες το καλό μας σε ποιο σημείο  ήταν τοποθετημές  οι καμερες κανε μας μια περιγραφή, άνθρωποι είμαστε βιτσια έχουμε μπορεί ρε παιδί να μη θέλουμε να πάμε σε αυτές που γράφονται εδώ και να θέλουμε να πάμε από εκεί να μην ξέρουμε ; Για βοήθησε μας λίγο δίνοντας αρχικά μια περιγραφή του χώρου και πότε συνέβη αυτό που λες. Κατάλαβες τώρα συναγωνιστή "takis malista kyria" τι εννοώ όταν λεω περί λάσπης . Peter επειδή με την παρατηρικότητα δε το εχεις ξερω ότι απαντω σε εσενα και όχι στον takis malista kyria" αλλα αυτά που γράφω εδώ συνδεονται με κάτι που το εγραψα. Μην μπερδευτείς γιατι το παθαινεις αυτό και νομίζουν καποιοι ότι εισαι η Ερρικα :-) :-)

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Μμμμμμ εσύ πας γυρεύοντας να ανακηρυχτείς ως  MEGA TROLL του site.  Πας κάνεις το session δηλαδή έκατσες τουλάχιστον 45 λεπτά δεν παίρνεις χαμπάρι τις κάμερες που είναι στο χώρο που κάνεις το σεσσιον  και τις παίρνεις χαμπάρι όταν φεύγεις !!! Έχεις παρατηρικότητα δε λέω.  Σε εχει ρωτήσει πολύς κόσμος να πεις περισσότερα για το θεμα και εσύ μουγκα στη  στρουγκα. Για πες μας λοιπόν αφού θες το καλό μας σε ποιο σημείο  ήταν τοποθετημές  οι καμερες κανε μας μια περιγραφή, άνθρωποι είμαστε βιτσια έχουμε μπορεί ρε παιδί να μη θέλουμε να πάμε σε αυτές που γράφονται εδώ και να θέλουμε να πάμε από εκεί να μην ξέρουμε ; Για βοήθησε μας λίγο δίνοντας αρχικά μια περιγραφή του χώρου και πότε συνέβη αυτό που λες. Κατάλαβες τώρα συναγωνιστή "takis malista kyria" τι εννοώ όταν λεω περί λάσπης . Peter επειδή με την παρατηρικότητα δε το εχεις ξερω ότι απαντω σε εσενα και όχι στον takis malista kyria" αλλα αυτά που γράφω εδώ συνδεονται με κάτι που το εγραψα. Μην μπερδευτείς γιατι το παθαινεις αυτό και νομίζουν καποιοι ότι εισαι η Ερρικα :-) :-)
Οταν Ειχα Ερθει Στον χωρο Αυτο ειδα μια καμερα στην δεξια μερια του δωματιου που ναι οπως μπαινεις αριστερα απεναντι.Παμε στο δεύτερο εχω και δουλεια κυρια η κυριε οποιος εισαι δεν ειμαι αργοσχολος.Και Ειχα κατσει 45 λεπτα με την κοπ ελλα που εκανα σεσσιον.Και ενω ειχε πει μια ωρα αυτο το παραβ λεπω.Κ'Ετυχε την Καμερα και την ειδα στο τελειωμα του σεσσιον.και μου πηρε 120€!!

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
οι καλύτερες κατ' εμέ

1. Αναστασία ( με διαφορά)
2. Θεανώ
3. Λάουρα (Same)
4. Νανά - Ναόμι
5. Καλογιάννη
6. Κάτια- μισέλ
7. Sesilia - Persa
8. Τζέσυ
9. Αναστασία βαρώνη- Goddess Sylvi- Aida etc
10. Mistress Valentina
11.Nαντίν
12. Elena Sereti - Dendrinou
13. Mistress Tina

to be continued //

** Είμαι σίγουρος ότι εάν παρελπίδα ξέχασα καμμία, θα μού το συγχωρήσουν .....

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Οταν Ειχα Ερθει Στον χωρο Αυτο ειδα μια καμερα στην δεξια μερια του δωματιου που ναι οπως μπαινεις αριστερα απεναντι.Παμε στο δεύτερο εχω και δουλεια κυρια η κυριε οποιος εισαι δεν ειμαι αργοσχολος.Και Ειχα κατσει 45 λεπτα με την κοπ ελλα που εκανα σεσσιον.Και ενω ειχε πει μια ωρα αυτο το παραβ λεπω.Κ'Ετυχε την Καμερα και την ειδα στο τελειωμα του σεσσιον.και μου πηρε 120€!!

Μμμμμ είδες κάμερα στη χέστρα δηλαδή  Ο.Κ προφανώς παρακολουθουν κάποιον που έχει δυσκοιλιότητα δε το είχα σκεφτεί παίζει αυτό σενάριο . Και σόυ πήραν και 120  ε ;  Ε άμα σε γύρισαν και Video και σου έδωσαν και το DVD έχει έξοδα η παραγωγή. Ο.Κ μας έπεισε δεν τον χάνεις τον τίτλο του MEGA TROLL πάντως σίγουρα δεν είσαι η Ερρικα που λένε οι άλλοι  το υπογράφω. Η Ερρικα στροφάρει εσύ δεν στρίβεις ούτε με γερανό.

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
οι καλύτερες κατ' εμέ

2. Θεανώ
3. Λάουρα (Same)
4. Νανά - Ναόμι
5. Καλογιάννη
6. Κάτια- μισέλ
7. Sesilia - Persa
8. Τζέσυ
10. Mistress Valentina
11.Nαντίν
13. Mistress Tina

to be continued //

Δεν είναι ενημερωμένη η λίστα σου όμως. Γύρισε η Laura στο Same ? Επίσης η Αναστασία παίζει με κλώνο απ ότι βλέπω μιας κρατά την πρώτη θέση αλλά ο κλώνος εμφανίζεται και στην θέση 9. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις η Αναστασία μια σε απλή και μια σε Βαρώνη ; Τι είναι αυτοκίνητο ;  Επίσης Σερέτη- Δενδρινού παλιά στο Τεξας οχι τώρα και εαν μας πεις ότι η Tina στη θεση 13 είναι η Τινα από το FIX αυτό δεν είναι λίστα αλλά είναι κάτι σαν Hall of Fame να βάλεις και τον Γκαλη :-)

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Δεν είναι ενημερωμένη η λίστα σου όμως. Γύρισε η Laura στο Same ? Επίσης η Αναστασία παίζει με κλώνο απ ότι βλέπω μιας κρατά την πρώτη θέση αλλά ο κλώνος εμφανίζεται και στην θέση 9. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις η Αναστασία μια σε απλή και μια σε Βαρώνη ; Τι είναι αυτοκίνητο ;   Επίσης Σερέτη- Δενδρινού παλιά στο Τεξας οχι τώρα και εαν μας πεις ότι η Tina στη θεση 13 είναι η Τινα από το FIX αυτό δεν είναι λίστα αλλά είναι κάτι σαν Hall of Fame να βάλεις και τον Γκαλη :-)
αλλη η Αναστασία στο (1) και άλλη στο (9). Στη θέση 9 αναφέρομαι στην Αναστασία Κυρίτση, γνωστή και ως ''βαρωνη''.
Στο (1) αναφέρομαι στην ψηλή Αναστασία που έχει το dungeon Underground.

H Tina στο (13) είναι η μιστρεσσ Τίνα, που πλέον δουλεύει και στο Same. Καμμία σχέση με την Τίνα του ΦΙΞ.
Η Τίνα από το ΦΙΞ ήταν η μεγάλη μου αγάπη , πού την θυμήθηκες ;;; Πρίν 7 χρόνια τελευταία σέσσιον μαζί της, best session ever με αφέντρα θυμάμαι ..... περασμένα μεγαλεία ..

Σερέτη -Δενδρινού τί γίναν, δεν κανουν σέσσιον πια ;

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Δε νομίζω , σαφώς και έχω δείξει ότι έχω μια προτίμηση για τη  Θεανώ και την κατατάσσω Νο 1 με βάση τις προτιμήσεις μου.   Σαφώς και θεωρώ την Ερικα γνήσια σαδίστρια και καλή σε αυτό που κάνει μέχρι εκεί όμως. Η προσπάθεια που γίνεται από κάποιους πετώντας λάσπη αριστερά δεξια για να καταλήξουν ότι μόνο η Ερρικα αξίζει άρχισε να με ενοχλεί.

Αυτό που λες ότι οι ανεξάρτητες χρεώνουν λιγότερα σαφώς και δεν ισχύει βλέπε Λόλα.  Στο κόστος των ανεξάρτητων θα πρέπει να συνυπολογίσεις και το κόστος ξενοδοχείου. Εαν μια όπως λες "ανεξάρτητη" χρεώνει 70 και θες και 25 για το ξενοδοχείο πήγαμε στα 95 άρα μια η άλλη. Ναι βεβαίως μπορεί κάποια να σου ζήτησε και 60 και να περασες καλύτερα απο καπου που εδωσες παραπάνω αυτό λέγεται "χημεία" . Τωρα για το 50-50 που λες ότι ισχύει στους χωρους εχεις μείνει μου φαινεται λίγο πιο μετά απο την εποχη του Φουντα με τη Μάρω  Κοντού. Εαν τα ποσοστα ήταν έτσι μετά το μήνα θα εφευγαν θα εκαναν τη σελιδουλα τους στο FB και θα πορευονταν μια χαρα μονες τους
Εδώ και χρόνια από ότι ξέρω ήταν 50-50 όχι μόνο στο αυταρχικό αλλά σε οίκους ανοχής και σε γραφεία συνοδών τώρα αν έχει αλλάξει λόγω κρίσης δεν το γνωρίζω,όσο για το facebook έχει γεμίσει με προφίλ από αφέντρες δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό με το άθλημα είχα σχέση με αφέντρα με την ιρίνα πριν κάνουμε σχέση 70 μου έπαιρνε και όχι σε ξενοδοχείο και είχαμε φοβερή χημεία.Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο καιρό δεν γράφω εδώ τι να γράψω αερολογίες?και να αρχίσω να ανοίγω thread για να παραπλανώ τον κόσμο και να λασπώνω άλλες κυρίες που ποτέ δεν έχω δει αφού δεν έχω κάνει session με άλλη όπως κάνει ο milfakias πρώην attractive,μεγάλη ξευτίλα και ακόμα δεν έχει απαντήσει στα σχόλια μου τι να πει η καρακάξα?Ακόμα περιμένω απάντηση της.Όσο γι αυτόν που γράφει για κάμερες τον θεωρώ γελοίο η προβοκάτορα,κάμερες μπορούν να έχουν όλα τα dungeon στην είσοδο για την προσωπική τους ασφάλεια και μόνο.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
οι καλύτερες κατ' εμέ

2. Θεανώ
3. Λάουρα (Same)
4. Νανά - Ναόμι
5. Καλογιάννη
6. Κάτια- μισέλ
7. Sesilia - Persa
8. Τζέσυ
10. Mistress Valentina
11.Nαντίν
13. Mistress Tina

to be continued //

Και έχω κάνει πανίβλακα σέσσιον με την Ιρίνα, βλάκα, ε βλάκα, που φοβόταν να μήν την διώξουν για την Σιβηρία ,  ! και έχω κλάψει τα λεφτά μου . Αλλά δεν το έκανα θέμα , το έγραψα όμορφα και πολύ κομψά .                                                                   

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Και έχω κάνει πανίβλακα σέσσιον με την Ιρίνα, βλάκα, ε βλάκα, που φοβόταν να μήν την διώξουν για την Σιβηρία ,  ! και έχω κλάψει τα λεφτά μου . Αλλά δεν το έκανα θέμα , το έγραψα όμορφα και πολύ κομψά .                                                                   
σχόλιο σου για την ιρίνα ακόμα να απαντήσεις στην ερώτηση μου,γιατί καρακάξα να φοβόταν η ιρίνα μην την διώξουν είχε και έχει άδεια παραμονής,νόμιμη είναι σε όλα,καθαρή γυναίκα αθλήτρια ούτε καν καπνίστρια και για την Σιβηρία το γνώριζε μόνο η έρικα τον τόπο καταγωγής της έπαιρνες τηλέφωνο την έρικα και ρωτούσες για την ιρίνα και μετά τα πόσταρες εδώ και στο ύψος λάθος στα είπανε,την είδες και μόνη της στον χώρο της έρικας?αδιάβαστη εντελώς το έχω ξαναγράψει είχε φοβία και στα μονά session ήταν και η έρικα εκεί,ακόμα περιμένω απάντηση σου,θα ξαναμπώ αύριο δώσε μια απάντηση πόσο γαργάρα πια?

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
έχω καταλάβει πολύ καλά,ο άλλος είδε την κάμερα φεύγοντας αστεία πράγματα για γέλια μόνο και μόνο για να ρίξουν λάσπη.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
αλλη η Αναστασία στο (1) και άλλη στο (9). Στη θέση 9 αναφέρομαι στην Αναστασία Κυρίτση, γνωστή και ως ''βαρωνη''.

H Tina στο (13) είναι η μιστρεσσ Τίνα, που πλέον δουλεύει και στο Same. Καμμία σχέση με την Τίνα του ΦΙΞ.
Η Τίνα από το ΦΙΞ ήταν η μεγάλη μου αγάπη , πού την θυμήθηκες ;;; Πρίν 7 χρόνια τελευταία σέσσιον μαζί της, best session ever με αφέντρα θυμάμαι ..... περασμένα μεγαλεία ..

Μη μας το παίζεις χαζή με αυτά που κάνεις είσαι δεν χρειάζεται προσπάθεια.Έχω και δουλειά αύριο πάλι.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

Alexandra στο (1) ήθελα να γράψω και όχι Αναστασία. Λάθος μου, εκ παραδρομής.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Να επαναληφθεί τότεσνες η λίστα εις το ορθόν  :happy:

Subis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Μιλαμε μεγαλο πανηγυρι εχασα  :headbaning1: :headbaning2:  Τι εγινε ρε παιδια προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμός ; Αυτη την περίοδο παιζουν αρκετα καλες Αφεντρες ορεξη και λεφτα να έχεις και η Κυρία Νανά ειναι εξαιρετικη επιλογή την επισκέφθηκα τελικά και μου αφησε καλες εντυπωσεις.
Για τον Peter something που ελεγε για καμερες αν και ο trelobourdeliaris του απαντησε με τροπο που λύθηκα απο τα γέλια να τον πληροφορησω οτι ο αισθητήρας συναγερμου δεν ειναι καμερα. Εαν καποιος θελει να βαλει καμερα προφανως δε τη βαζει φορα παρτίδα , ας δει και καμια ταινια μπορει να μπει οπουδήποτε.

Επισης νομίζω ότι καποιος που το αρεσει το σκληρο αυταρχικο ειναι η κατάλληλη περίοδο να επισκεφτει την Ερρικα. Με τις ψωλές που τρωει ο Γαυρος σε πρωταθλημα και Ευρωπη θα ειναι μεσα στα νευρα. Θα του πρότεινα μαλιστα μολς φτασει στο χωρο της (γιατι dungeon δε το λες) να της πει αντι για καλημερα  "γεια σας γεια σας γαμω τον Πειραια σας" δε θα χρειαστει να πληρωσει θα τις φαει τσαμπα :happy: :HappyBounce_4K8GSO : 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom