Γιατι να μας τραβηξουν βιντεο τι να μας κανουν ταινια η ντοκυμαντερ?Επιμενω μεσα στον χωρο δηλαδη τον πελατη την ωρα του ραντεβου τον τραβανε βιντεο, νομιζω οτι ειναι αρκετα σοβαρο ας απαντησει καποιος που να ξερει και φιλε παρολο που ειδες καμερες δεν ρωτησες γιατι ειναι εκει και παρολο αυτα δεν εφυγες??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα Δεν Ειμαι Η Ερικα.Ονομαζομαι Πέτρος!!!Και Αυτο το προφιλ το χειριζομαι ο ιδιος και γραφω την αληθεια.Θα στο Ξαναπω για ακομα μια φορα δεν ειμαι η Ερικα.Ελπίζω Να Το Κ αταλαβεις.Το Ονομα Μου Ειναι Πετρος Και Θα Σε Παρακαλεσω μην λες πραγματα που δεν ισχυουν.Γραφω την γνωμη μου η οποια μπορε ι να μην ειναι αρεστει!!!!Ευχαριστώ Πετρος!!!!!!!!!!Πόσα προφίλ δικά της ή παρατρεχάμενών της ( ας το πούμε ευγενικά ) έχει η Έρικα λοιπόν άραγε ;;;
Α ρε ξεφτίλα, και ξεφτίλες, εάν είστε όντως άνδρες, βιολογικά και όχι μόνο.... !
Η πλάκα είναι ότι θα ήθελα να κάνω σέσσιον μαζί της κάποια στιγμή, και το προγραμμάτιζα,
πλέον όμως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση μετά από αυτή τη γελοιότητα που ζούμε εδώ μέσα , και πού πίσω από αυτήν υπάρχει ιθύνων νούς . ...
Αν ειναι κάποια όντως τόσο καλή αφέντρα και διακεκριμένη στο χώρο, χρειάζεται άραγε τέτοια διαφήμιση;;
Χρειάζονται τόσοι κολαούζοι- αυλοκόλακες ;
Χρειάζονται στρατευμένα σχόλια - κολακείες - σάλια από 3-4 προφίλ που όλως περιέργως απαξιώνουν όλες τις άλλες και αποθεωνουν την Έρικα ;;;
Και που υβρίζουν όποιον τολμησει και εκστομίσει κάτι διαφορετικό ; Γιατί ;;
Ποιά άλλη το κάνει αυτό ; Ειδικά εδώ μέσα ;
Είναι λοιπόν προφανές το τί συμβαίνει εδώ . Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ;
Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια κάποιων .
Και το σημαντικότερο : ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ κατά τη διάρκεια μιας σέσσιον σε μία ''Θεάρα'' που δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε ένα σχόλιο σε ένα άσχετο σε το bdsm forum , ειδικά δέ όταν αυτό το σχόλιο δεν είναι συκοφαντικό ή υποτιμητικό στο πρόσωπό της αλλά αποτυπώνει απλά την αίσθηση που εισπράττω ...... Ο νοών νοείτω
Η πλακα εισαι εσυ,μπερδευεις το δικο μου προφιλ με αλλο και μουβαζες και χερι για μια ιρινα ενω εγω γραφω για αλλες Αφεντρες μεχρι και ολυμπιακο με εκανες δες καλυτερα το nick name μου και σε τι αριθμο τελειωνει σε 21 ΑΕΚτζης ειμαι μανταμ,πηγαινε ξεκατινιασου σε αλλα προφιλ οπως με τον baggo αυτο κανεις συνεχεια ετσι εκαψες και το thread για το ποιο ειναι καλυτερο dungeon μεταξυ limit up και same η εμπαθεια σου για την Αφροδιτη σε καρακαρφωσε.Πόσα προφίλ δικά της ή παρατρεχάμενών της ( ας το πούμε ευγενικά ) έχει η Έρικα λοιπόν άραγε ;;;
Α ρε ξεφτίλα, και ξεφτίλες, εάν είστε όντως άνδρες, βιολογικά και όχι μόνο.... !
Η πλάκα είναι ότι θα ήθελα να κάνω σέσσιον μαζί της κάποια στιγμή, και το προγραμμάτιζα,
πλέον όμως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση μετά από αυτή τη γελοιότητα που ζούμε εδώ μέσα , και πού πίσω από αυτήν υπάρχει ιθύνων νούς . ...
Αν ειναι κάποια όντως τόσο καλή αφέντρα και διακεκριμένη στο χώρο, χρειάζεται άραγε τέτοια διαφήμιση;;
Χρειάζονται στρατευμένα σχόλια - κολακείες - σάλια από 3-4 προφίλ που όλως περιέργως απαξιώνουν όλες τις άλλες και αποθεωνουν την Έρικα ;;;
Είναι λοιπόν προφανές το τί συμβαίνει εδώ . Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ;
Και το σημαντικότερο : ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ κατά τη διάρκεια μιας σέσσιον σε μία ''Θεάρα'' που δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε ένα σχόλιο σε ένα άσχετο σε το bdsm forum , ειδικά δέ όταν αυτό το σχόλιο δεν είναι συκοφαντικό ή υποτιμητικό στο πρόσωπό της αλλά αποτυπώνει απλά την αίσθηση που εισπράττω ...... Ο νοών νοείτω
Με το δικο σου προφιλ μπερδεψε το δικο μου, και μου εγραφε ασυναρτησιες,τωρα εκανε και νεο προφιλ,ταχει εντελως χασει,πρωτα με την εμμονη της με την Αφροδιτη,μετα τα λαθη με την ιρινα και τωρα εχει εμμονη με την ερικα,γραψε ρε φιλε οποτε εχεις χρονο να γελασουμε με τον μιλφακοαρτρακτιβε την μανταμ.Εγώ έχω γράψει για την ιρίνα και δεν έχεις κάνει ποτέ session με την ιρίνα,ότι πληροφορίες γράφεις τα έχεις μάθει όλα από την 'Ερικα όταν της το έπαιζες φίλη στην κοσμάρα της η έρικα και σε πλήρη άγνοια στα έλεγε,ύψος,καταγωγή αλλά δεν στα είπε σωστά,1 και 68 λάθος σου είπε και αυτό έγραψες εδώ.Η ιρίνα έχει καθαρό ύψος 1 και 76.Την είδες στον χώρο της μόνη της?λάθος,η ιρίνα έχει φοβία ακόμα και στα μονά session που έκανε ήθελε να είναι και η έρικα πως την είδες στον χώρο της?αόρατη ήταν η έρικα? και στο la coba μόλις 2 φορές πήγε για αυτόν τον λόγο ξαναγύρισε στην έρικα και ιδέα της ιρίνας ήταν να φτιάξουν τον χώρο καλύτερο και έκαναν και δεύτερο,μόνο καλό της έκανε η ιρίνα στην έρικα,επειδή η ιρίνα δεν υπήρξε ποτέ καπνίστρια αν έκοψε το τσιγάρο η έρικα στην ιρίνα το χρωστάει.Έχω γράψει με ποιά Αφέντρα ξεκίνησα με την μπέττυ από τις καλύτερες τίμια στην δουλειά της και με υπομονή,κατόπιν πήγα σε διάφορες μέχρι που γνώρισα την ιρίνα στην έρικα και κάναμε και σχέση 9 μήνες ήμουν με την ιρίνα, 7 μήνες τώρα έχει σταματήσει θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει.
Νεο προφιλ της μανταμ να υποθεσω?Διαβασε για ποιες αφεντρες εχω γραψει δεν στα ειπανε σωστα.[size=12pt]Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = Έρικα
αυτο το αποτελεσμα το εβγαλες με την απλη μεθοδο των τριων?ρε τι γινετε στο κοσμο,δηλαδη θες να μας πεις οτι διαβασες 64 σελιδες ετσι γιατι σου καρφωσε για να μας ανοιξεις τα ματια?ελεος!!! και δεν αναφερεις και ποια κανει το καλυτερο αυταρχικο κατα την αποψη σου...ε ρε τρελλα[size=12pt]Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = Έρικα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ρε φιλε-η Μην γραφεται πραγματα που δεν ισχύουν.Εγω Ονομαζομαι Πέτρος Και Ειμαι Σε Καθε Σπανκ Και Ξερω Και Κοσμο. Τωρα Γιατί Τρωγεστε με την Ερικα Τι να Πω.Οτι Και να πω Δεν Θα Αλλαξει κατι.Ο Lymde21 αν διαβασες καλα γράφει και το τι ειναι.[size=12pt]Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = Έρικα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Όπως Ανεφερα Και Πιο Πανω Της ειδα Την Στιγμή Που χαμε τελειωσει το σεσσιον.Τυχαια κοιταξα πανω και την ειδα.Δ εν ειπα Τίποτα Λογω Του Οτι Είχα Τελειωσει.Πληρωσα Και.Εφυγα. Δεν Ξαναπηγα στον συγκεκριμένο χωρο μετα απο αυτο.Σκεφτηκα οτ ι έπρεπε να βρω Καποιον χώρο Χωρίς Καμερες Και Να Σε Κανει να αισθανεσαι ανετα την ωρα του σεσσιον και αυτον τον χωρο τον β ρηκα.Υστερα Απο Αρκετο Ψαξιμο και ερωτησεις σε γνωστους του χωρου μου προτειναν μια συγκεκριμένη Κυρια!!!!Επιμενω μεσα στον χωρο δηλαδη τον πελατη την ωρα του ραντεβου τον τραβανε βιντεο, νομιζω οτι ειναι αρκετα σοβαρο ας απαντησει καποιος που να ξερει και φιλε παρολο που ειδες καμερες δεν ρωτησες γιατι ειναι εκει και παρολο αυτα δεν εφυγες??
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
ρε δεν πας να ασπρισεις κανα τοιχο επειδη παω λιμιτ απ και ερικα και οχι στο σαιμ?οπου γουσταριζω θα πηγαινω εσυ πλερωνεις τα ραντεβου μου?[size=12pt]Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = Έρικα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
ελα ντε νεο προφιλ και αντι να γραψει για το πια εχει κανει ραντεβου γραφει οτι μαλακια του ειπαν να γραψειαυτο το αποτελεσμα το εβγαλες με την απλη μεθοδο των τριων?ρε τι γινετε στο κοσμο,δηλαδη θες να μας πεις οτι διαβασες 64 σελιδες ετσι γιατι σου καρφωσε για να μας ανοιξεις τα ματια?ελεος!!! και δεν αναφερεις και ποια κανει το καλυτερο αυταρχικο κατα την αποψη σου...ε ρε τρελλα
Εσύ τσατσά δεν απάντησες στο δικό μου σχόλιο το έκανες γαργάρα,τρομάρα σου που έχεις δει και την ιρίνα γιατί έτσι είχες γράψει,ούτε στον ύπνο σου και αν νομίζεις ότι επειδή μίλησες 4 φορές στο τηλέφωνο με την γκεστάπο για την ιρίνα ξέρεις για την ιρίνα εκεί τα έγραψες όλα λάθος εκτός την καταγωγή που εκτός απο την ιρίνα και την φίλη της το ήξερα μόνο εγώ και εσύ που μιλούσες με την έρικα,καταλαβαίνεις τι ξέρει η ιρίνα για εσένα δυο χρόνια στην γκεστάπο,η ιρίνα σε είχε πάρει πρέφα τι ρόλο βαράς η άλλη ας πρόσεχε όλοι και όλες της τα έλεγαν,το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται,έχεις γράψει ότι η ιρίνα είχε προσωπικά προβλήματα και τα έλεγε στους υποτακτικούς τι μαλακίες,η ιρίνα είναι ελεύθερη πανέμορφη και υγιέστατη,εσύ έχεις πολλά θέματα μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ιρίνα στο είχα γράψει.Πόσα προφίλ δικά της ή παρατρεχάμενών της ( ας το πούμε ευγενικά ) έχει η Έρικα λοιπόν άραγε ;;;
Νέο τρόλ,είσαι αδιάβαστος,όπως η ιρίνα είχε φοβία και δεν μπορούσε να κάνει μόνη της session η γκεστάπο έχει άλλο θέμα είναι προληπτική ιδίως στον αριθμό 3 και σε όσους αριθμούς έχουν άρθρισμα το 3,όπως το 21 και το 12 οπότε δεν θα έβαζε ποτέ αυτούς τους αριθμούς είμαι σίγουρος ότι κάθε μήνα στις 3 στις 12 και στις 21 δεν θα βγαίνει από το σπίτι της,δεύτερον ο peter και ο lymde έγραψαν πρωί στις 7 και ξέχνα το μέχρι τις 10 κοιμάται αφού ξενυχτάει κάνοντας session,προσωπική ζωή δεν έχει νομίζει ότι η ζωή είναι μόνο τα αυταρχικά.[size=12pt]Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = Έρικα
Είχα καιρό να γράψω δεν υπήρχε λόγος αφού δεν έχω δει καμία άλλη αφέντρα αλλά ξανάπιασε στο στόμα της την ιρίνα,έχω και δουλειά φίλε,τώρα σχόλασα πάω για μάσα και θα ξαναγράψω αύριο ένα περιστατικό αλλά θα γελάσουμε και με τις δύο.Με το δικο σου προφιλ μπερδεψε το δικο μου, και μου εγραφε ασυναρτησιες,τωρα εκανε και νεο προφιλ,ταχει εντελως χασει,πρωτα με την εμμονη της με την Αφροδιτη,μετα τα λαθη με την ιρινα και τωρα εχει εμμονη με την ερικα,γραψε ρε φιλε οποτε εχεις χρονο να γελασουμε με τον μιλφακοαρτρακτιβε την μανταμ.
Judge_Dredd
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πάντα ήταν και ναι έχει session καθημερινά,περίμενε αύριο η το βραδάκι να γελάσεις,σαν Αφέντρα είναι καλή αλλά παραμυθιάστηκε από την τσατσά και έγραψε την φίλη της,τα λάθη πληρώνονται.Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = MIKY73 = Έρικα
("Προληπτική" με το 3 έγινες επειδή έχεις λιώσει να τα παίρνεις?)
Για γράψε μας εσύ με ποιές έχεις πάει η σε έβαλε η τσατσά?όλα αυτό δείχνουν,νέο προφίλ και μόνο για την γκεστάπο γράφεις.Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = MIKY73 = Έρικα
Για την προσωπική τους ασφάλεια το πιο πιθανό.Ναι Μεσα Στον Χωρο Ειχε Καμερες!!!Τωρα Εγω Δεν Ρωτησα Γιατι Της Ειδα Οταν Τελειωσα Το Σεσσιον Και Για Αυτο Δεν Ξαναπ ηγα.
Αργείς,περιμένεις να σου πουν να γράψεις?πόσο μαλακία πια?Peterdkwf12 = LYMDE21 = Fotis_freedom = MIKY73 = Έρικα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Φιλε Μου Δεν Με Νοιαζει Για Τον Συγκεκριμένο Χωρο.Με Νοιαζει Για Την Κυρια Που Κανω Σεσσιον Τωρα Και Περναω Καλα.Να Σαι Καλα!!!Για την προσωπική τους ασφάλεια το πιο πιθανό.
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Ναι Μεσα Στον Χωρο Ειχε Καμερες!!!Τωρα Εγω Δεν Ρωτησα Γιατι Της Ειδα Οταν Τελειωσα Το Σεσσιον Και Για Αυτο Δεν Ξαναπ ηγα.
Για αυτό είσαi troll. Οι κάμερες που έχουν εκεί είναι ακριβώς αυτές που έχουν σε όλα τα studio .Απλα βλέπουν ποιος χτυπάει το κουδούνι. Τουλάχιστον πετάς που πετάς κατι τεκμηρίωσε το. Με αυτή την έννοια εάν μια Αφέντρα έχει χώρο σε πολυκατοικία με θυροτηλεοραση έχει και μέσα στο χώρο της . Έλεος με τη βλακεία κάποιων. Και επίσης εάν φοβάστε για κάμερες με 20 Ευρω αγοράζετε ένα γκατζετακι που εντοπίζει μέχρι και κρυμμένα μικρόφωνα. Τις είδε λεει τις καμερες μετά το session κρυφη καμερα σε φανερη θεαση μονο εσυ εχεις δει :-) :-)
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21