Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
εγω εγραψα μονο για την ερικα και την περσα  και δεν το παρακανω καθολου ουτε εγραψα 17 την περσα αλλα οτι την συμπαθω ο μιλφακιας το αρχισε που τελικα μονο μιλφακιας δεν ειναι κολοκολοκαουρα που εχει που χτες στις 4 τα ξημερωματα εγραφε εδω.
  εισαι μεγάλο βούρλο, μόνο αυτό.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
Τί κατάντια ρέ έχετε καταντήσει !! ;;

Μού κάνετε απάντηση 3 άτομα από 3 πόστ ο καθένας, για να γλύψετε την Έρικα !!

Και αυτό χωρίς ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ να έχω γράψει κάτι μεμπτό ή κάτι κακό ή κάτι συκοφαντικό εναντίον της. Μόνο και μόνο επειδή έγραψα ότι ''είναι καλή, αλλά όχι και Θεάρα'', και ότι δεν είναι και 35 χρονών ,,.... !

Κατάντια του ανδρικού γένους είστε..... αν είστε όντως.
Πάντως αυτό το thread εχει πολύ πλάκα. Επικρατούν μεγάλα διαστήματα άπνοιας που δε γράφεται τίποτα, μετά σκάει κάποιος γράφει μια κριτική και αρχίζει το πάρτι  :heavymetalbig: Έχω την εντύπωση ότι κάλο θα ήταν να εστιάζουμε λίγο σε αγγελίες που αποτελούν απάτη ή είναι πεταμένα λεφτά. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο
Σωστος αλλα να εστιαζουμε και στην απατη γενικα και στα ψευτικα προφιλ και στους χωρους που εγκυμονουν κινδυνους.

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
πληθωρική θα έλεγα. Πιστεύω πως παίζει τον ρόλο της, καλά ή κακά θα το κρίνει ο καθένας από μιά εμπειρία μαζί της.

Η Σεσίλια είναι μουνάρα, αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς στο αν είναι κυριαρχική...Ποια είναι η άποψη σας;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
Χαμός ! έχασα επεισόδια από τον γνωστό "πόλεμο των σκλάβων".

Μιά ιστορία από τα παλιά με δυό γραμμές. Πριν χρόνια σε στούντιο η τσατσα μου είπε (πιθανώς τσαντισμένη από την ιδιοκτήτρια) πως με 7 προφίλ μπαίνει η κοπέλα στα μπουρδέλα.κομ και έχει δημιουργήσει μιά παρέα που υπερασπίζεται το στούντιο.

Εγώ πιστεύω, πως ένας μέσος χρήστης θα γράψει την άποψη του χωρίς εμμονές.
Οι υπερβολές οδηγούν στο συμπέρασμα του κίνητρου προς ίδιον όφελος.

Συμπέρασμα. Πηγαίνετε σε αυτήν που σας κάνει κλικ και αφήστε τον Χ και τον Ψ να αλληλοκατηγορούνται.
Σας το λέει κάποιος που έχει πάει με όλες .

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Χαιρετώ όλους τους φίλους αλλά και τους εχθρούς  :s&m_2:

Ενημερώθηκα για τα καμώματα μερικών σε αυτό το thread και ομολογώ μόλις τα διάβασα έμεινα άφωνη με τα όσα έχετε γράψει, μερικοί και αφορούν έμενα τον χώρο μου και γενικότερα κάποιες αφέντρες. Έχοντας το θάρρος της γνώμης μου θα επιβεβαιώσω πως ΔΕΝ ΕΧΩ καμία ανάγκη για  δεύτερο ή τρίτο account και δεν χρειάζομαι προμοτάρισμα.
Ούτε ο attractive είμαι, ούτε ο milfakias. Έλεος πια!!! :s&m_1:  
Είμαι αυτή που είμαι και δεν χρειάστηκα ποτέ μάσκα η μεταμόρφωση για να μιλήσω και να πω αυτά που έχω να πω, είτε αρέσουν, είτε όχι!

Θα ήταν πιο εύκολο για σας και δεν θα  τρωγόσασταν μεταξύ σας σαν μικρά παιδιά, αν όσοι καίγονται να μάθουν, ρωτάγατε τους εδώ administrator για το αν εγώ η όποια άλλη κυρία έχουμε άλλους λογαριασμούς που τους χρησιμοποιούμαι προς όφελος μας.

Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά ανάμεσα σε ενήλικα άτομα,  που μάλιστα έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα, είναι πως ο καθένας μας είναι ιδιαίτερος, όσο και τα γούστα μας και διαφέρουμε από άτομο σε άτομο, όχι μόνο σε επίπεδο φετίχ-βίτσιου, αλλά και σε επίπεδο της  προσωπικότητας και της επιλογής που αφορά την εμφάνιση ή την προσωπικότητα ή την ηλικία κλπ  μιας αφέντρας, που ο καθένας επιθυμεί. Ας πούμε πως σε άλλους αρέσουν οι χοντρές, σε άλλους οι κοντές, σε άλλους οι γριές, σε άλλους οι σημαδεμένες, σε άλλους οι ξανθές, σε άλλους οι μελαχρινές κλπ. Όπως επίσης σε κάποιους αρέσουν να πηδιούνται και η τάδε τους κάνει καλά…. σε άλλους αρέσει η ποδολατρεία και η τάδε έχει μακριά πέλματα και χοντρά δάκτυλα, σε άλλους αρέσει το έτσι και σε άλλους το αλλιώς. Μάθετε να σεβόσαστε τα γούστα των άλλων. Απλό!!

Έχετε τρελαθεί και χαλάτε την ζαχαρένια σας? Μήπως σας πληρώνουμε κιόλας για να το κάνετε η μήπως δεν έχετε άλλα προβλήματα?  Άντε μαζευτείτε εδώ μέσα… που σας απασχολεί κιόλας το αν εγώ κλείσω το dungeon μου, αν έχω δουλειά ή όχι και το συζητάτε λες και το φτιάξαμε όλοι μαζί… Ότι γουστάρω θα κάνω! Ξεκολλάτε και απολαύστε τα βίτσια σας με όποια κυρία γουστάρετε και αφήστε την μιζέρια και τους τσακωμούς. Να είσαστε χαλαροί Δεν κάνουμε κάστινγκ για πρωταγωνιστές. Την ώρα μας περνάμε, ανταλλάσσοντας καμία γνώμη στο ανάλαφρο… Άντε μπράβο ρίξτε λίγο τους τόνους και ο καθένας ας πάει σε όποια Αφέντρα γουστάρει στην τελική. Η κάθε κυρία έχει το fun club της (μην τα ξαναλέω) Ας είναι καλά η κρίση που υπάρχουν πλέον Αφέντρες και αφέντρες για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Γούστο του καθενός θα γίνετε?

Θα επαναλάβω όμως και να το εμπεδώσετε πως ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ-ΠΡΟΦΙΛ εδώ μέσα και επίσης δεν έχω πει ΠΟΤΕ σε κανένα μέλος να  υποστηρίξει εμένα ή τις κυρίες του χώρου μου, σε κανένα επίπεδο, μια.... που δεν κάνω χάρες!!!  Δεν έχω μάθει σε παρατρεχάμενους και αυλικούς! Ξέρω πολύ καλά να υποστηρίζω τον εαυτό μου, να διαφημίζω τον χώρο μου μέσα από αυτά που "προσφέρουν" οι Αφέντρες φίλες μου  και να διεκδικήσω επώνυμα ότι με αφορά αν χρειαστεί, όπως κάνω τώρα. Πάντως ευχαριστώ όσους λένε όμορφα λόγια  για το Same Place. Σίγουρα για να το κάνουν θα έχουν περάσει καλά εκεί με κάποια/ες από τις Κυρίες. Παρακαλώ όμως  ας σταματήσουν να το υποστηρίζουν, γιατί όπως βλέπω μόνο ζημιά κάνουν σε αυτό και στους εαυτούς τους!!! Ο κόσμος δεν είναι όπως βλέπετε αγγελικά πλασμένος!

Ευχαριστώ που με διαβάσατε. Καλή συνέχεια.
:tits2:

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
Χαιρετώ όλους τους φίλους αλλά και τους εχθρούς  :s&m_2:

Ενημερώθηκα για τα καμώματα μερικών σε αυτό το thread και ομολογώ μόλις τα διάβασα έμεινα άφωνη με τα όσα έχετε γράψει, μερικοί και αφορούν έμενα τον χώρο μου και γενικότερα κάποιες αφέντρες. Έχοντας το θάρρος της γνώμης μου θα επιβεβαιώσω πως ΔΕΝ ΕΧΩ καμία ανάγκη για  δεύτερο ή τρίτο account και δεν χρειάζομαι προμοτάρισμα.
Ούτε ο attractive είμαι, ούτε ο milfakias. Έλεος πια!!! :s&m_1: 
Είμαι αυτή που είμαι και δεν χρειάστηκα ποτέ μάσκα η μεταμόρφωση για να μιλήσω και να πω αυτά που έχω να πω, είτε αρέσουν, είτε όχι!

Θα ήταν πιο εύκολο για σας και δεν θα  τρωγόσασταν μεταξύ σας σαν μικρά παιδιά, αν όσοι καίγονται να μάθουν, ρωτάγατε τους εδώ administrator για το αν εγώ η όποια άλλη κυρία έχουμε άλλους λογαριασμούς που τους χρησιμοποιούμαι προς όφελος μας.

Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά ανάμεσα σε ενήλικα άτομα,  που μάλιστα έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα, είναι πως ο καθένας μας είναι ιδιαίτερος, όσο και τα γούστα μας και διαφέρουμε από άτομο σε άτομο, όχι μόνο σε επίπεδο φετίχ-βίτσιου, αλλά και σε επίπεδο της  προσωπικότητας και της επιλογής που αφορά την εμφάνιση ή την προσωπικότητα ή την ηλικία κλπ  μιας αφέντρας, που ο καθένας επιθυμεί. Ας πούμε πως σε άλλους αρέσουν οι χοντρές, σε άλλους οι κοντές, σε άλλους οι γριές, σε άλλους οι σημαδεμένες, σε άλλους οι ξανθές, σε άλλους οι μελαχρινές κλπ. Όπως επίσης σε κάποιους αρέσουν να πηδιούνται και η τάδε τους κάνει καλά…. σε άλλους αρέσει η ποδολατρεία και η τάδε έχει μακριά πέλματα και χοντρά δάκτυλα, σε άλλους αρέσει το έτσι και σε άλλους το αλλιώς. Μάθετε να σεβόσαστε τα γούστα των άλλων. Απλό!!

Έχετε τρελαθεί και χαλάτε την ζαχαρένια σας? Μήπως σας πληρώνουμε κιόλας για να το κάνετε η μήπως δεν έχετε άλλα προβλήματα?  Άντε μαζευτείτε εδώ μέσα… που σας απασχολεί κιόλας το αν εγώ κλείσω το dungeon μου, αν έχω δουλειά ή όχι και το συζητάτε λες και το φτιάξαμε όλοι μαζί… Ότι γουστάρω θα κάνω! Ξεκολλάτε και απολαύστε τα βίτσια σας με όποια κυρία γουστάρετε και αφήστε την μιζέρια και τους τσακωμούς. Να είσαστε χαλαροί Δεν κάνουμε κάστινγκ για πρωταγωνιστές. Την ώρα μας περνάμε, ανταλλάσσοντας καμία γνώμη στο ανάλαφρο… Άντε μπράβο ρίξτε λίγο τους τόνους και ο καθένας ας πάει σε όποια Αφέντρα γουστάρει στην τελική. Η κάθε κυρία έχει το fun club της (μην τα ξαναλέω) Ας είναι καλά η κρίση που υπάρχουν πλέον Αφέντρες και αφέντρες για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Γούστο του καθενός θα γίνετε?

Θα επαναλάβω όμως και να το εμπεδώσετε πως ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ-ΠΡΟΦΙΛ εδώ μέσα και επίσης δεν έχω πει ΠΟΤΕ σε κανένα μέλος να  υποστηρίξει εμένα ή τις κυρίες του χώρου μου, σε κανένα επίπεδο, μια.... που δεν κάνω χάρες!!!  Δεν έχω μάθει σε παρατρεχάμενους και αυλικούς! Ξέρω πολύ καλά να υποστηρίζω τον εαυτό μου, να διαφημίζω τον χώρο μου μέσα από αυτά που "προσφέρουν" οι Αφέντρες φίλες μου  και να διεκδικήσω επώνυμα ότι με αφορά αν χρειαστεί, όπως κάνω τώρα. Πάντως ευχαριστώ όσους λένε όμορφα λόγια  για το Same Place. Σίγουρα για να το κάνουν θα έχουν περάσει καλά εκεί με κάποια/ες από τις Κυρίες. Παρακαλώ όμως  ας σταματήσουν να το υποστηρίζουν, γιατί όπως βλέπω μόνο ζημιά κάνουν σε αυτό και στους εαυτούς τους!!! Ο κόσμος δεν είναι όπως βλέπετε αγγελικά πλασμένος!

Ευχαριστώ που με διαβάσατε. Καλή συνέχεια.
:tits2:
Ξεκολλα εσυ δεν ντρεπεσαι στην ηλικια σου?Και για την λολα να εγραφες παλι τα ιδια θα ακουγες,και τα 2 προφιλ δικα σου ειναι και atractive και milfakias,η εμμονη σου για την Αφροδιτη σε εφαγε  και οχι μονο,δεν σε υπστηριζει κανενας μονο τα ψευτικα προφιλ που εχεις κανει.

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Ξεκολλα εσυ δεν ντρεπεσαι στην ηλικια σου?Και για την λολα να εγραφες παλι τα ιδια θα ακουγες,και τα 2 προφιλ δικα σου ειναι και atractive και milfakias,η εμμονη σου για την Αφροδιτη σε εφαγε  και οχι μονο,δεν σε υπστηριζει κανενας μονο τα ψευτικα προφιλ που εχεις κανει.
Κυρια LYMDE21... η αλήθεια ειναι πως έχω κάποια ηλικία... Εγώ δεν το παίζω τζόβενο barbie όπως κάνετε εσείς. Χαλαρώστε λιγάκι και μη ταράζεστε!  Θα χαλάσετε το όμορφο προσωπάκι σας.  Aν θέλετε να πιστεύετε πως είμαι ο attractive, o milfakias ή ο ΕΤ ο εξωγήινος Ελεύθερα. Ότι πείτε! Ποια είμαι εγώ που θα κάνω διάγνωση?

Με την καλησπέρα μου
:erection:

ΥΓ Μην πιάνεις την Λόλα στο στόμα σου...
Υποπτεύομαι πως βρωμάει τσιγαρίλες και άλλα

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1

Μιά ιστορία από τα παλιά με δυό γραμμές. Πριν χρόνια σε στούντιο η τσατσα μου είπε (πιθανώς τσαντισμένη από την ιδιοκτήτρια) πως με 7 προφίλ μπαίνει η κοπέλα στα μπουρδέλα.κομ και έχει δημιουργήσει μιά παρέα που υπερασπίζεται το στούντιο.

Συμπέρασμα. Πηγαίνετε σε αυτήν που σας κάνει κλικ και αφήστε τον Χ και τον Ψ να αλληλοκατηγορούνται.
Σωστος.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
Κυρια LYMDE21... η αλήθεια ειναι πως έχω κάποια ηλικία... Εγώ δεν το παίζω τζόβενο όπως κάνετε εσείς. Χαλαρώστε λιγάκι και μη ταράζεστε!  Θα χαλάσετε το όμορφο προσωπάκι σας. 
:erection:
Τζοβενος δεν ειμαι αλλα ειμαι Κυριος πληρωνω το εκατοσταρικακι μου και μεχρι εκει.ξαναδιαβασε τι εχω γραψει υποστηριζω και την λολα που ειναι οντως θεα και την μισελ και την κατια πολυ καλες και χωρις ψευτικα προφιλ και πολυ οικονομικες χωρις να υστερουν σε κατι.

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1

Να αγιάσει το στομα σου ρε φίλε ! Αναρωτιέμαι εάν καποιοι νομίζουν ότι γραφοντας υμνους για καποια και κραζοντας καποια άλλη προσφερουν εκδουλευση η οποία θα κεφαλοποιηθεί με καποιο τρόπο. Δυσκολευομαι παντως να πιστεψω σε μια εποχη που το facebook εχει κυριαρχήσει ότι  το γλύψιμο/κραξιμο εδώ μέσα μπορεί να προσφέρει κάτι σε μια επαγγελματια του χώρου. Δυσκολεύομαι επίσης να πιστεψω ότι καποιες επαγγελματιες μπαινουν σταθερά εδω με ψευτικα προφιλ για να προωθηθούν, παλιά που δεν υπήρχε FB μπορεί να γινόταν τωρα τι να πω δεν ξέρω πόση επιροή στην αποψη καποιου θα εχουν τα σχόλια εδώ. Επειδή όμως μου αρέσει να γίνομαι αιρετικός και παρά το γεγονός ότι μονο καλά λόγια θα πω περι Ερικας θα κάνω σε καποιους ένα τεστ αριθμητικής.  Πάμε λοιπόν, η ίδια η Ερικα λεει ότι εχει σχεδόν 20 χρόνια στο χωρο αρα για να ειναι 35 το ξεκίνησε το αφεντριλικι στην Α' Λυκείου ;;; Απλή αριθμητική.....  Στην τελική παιδιά όσοι θελετε "μικρααφεντρες" πηγαίνετε να πεταξετε τα λεφτά σας στο γνωστό δίδυμο που ανεβοκατεβαινει Θεσ/νικη και γράφει στο FB διαφορα οπως , θελω μαλακα να με παει στο αεροδρομιο, θελω ηλιθιο για να μου καθαρισει το σπιτι κτλ κτλ. Κλείνοντας να πω ότι οι ωριμες ηλικιακά αφέντρες πέρα από την εμπειρία τους θα φερθουν καλύτερα σε ολα τα επίπεδα, όσοι θελετε σαχλοκουδουνα κάτω των 25  το facebook ειναι γεματο με χαζογκομενες που με 30-40 Ευρω καθονται για να τους γλυψεις τα πόδια . Αυτο δε το λες και αυταρχικό πρόγραμμα

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Εχω καιρό να γράψω και ακόμα περισσότερο να ασχοληθώ. Βαριέμαι μέχρι αηδίας το ξεκατινιάσματα, τα ψεύτικα προφίλ και τα απανταχού προμοτεράκια. Εκτός των άλλων έχω πάθει και κορεσμό, πηδάω το γκομενάκι μου και έχω βρεί την υγειά μου. Είχα την εντύπωση ότι αυτός ο ιστότοπος υπάρχει κατά κύριο λόγο για να ανταλλάσουμε πληροφορίες, να μην πετάμε τζάμπα τα λεφτά μας και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Ποιός είναι αυθεντικός και ποιός όχι φαίνεται με το καλημέρα, δεν χρειάζεται και καμία ιδιαίτερη ευφύια για να το αντιληφθεί κανείς. Παρ' ότι έχω πάψει να ασχολούμαι, μέχρι να μου την ξαναδώσει, έχω πάει με όλες σχεδόν τις κυρίες που κινούνται στον χώρο και απλώς για την αποκατάσταση της τάξης, θα καταθέσω για ύστατη φορά την - υποκειμενική - γνώμη μου:

- Ερρικα. Πρώτη στην σειρά και πρώτη με διαφορά απ' όλες. Οχι δεν έχει το πιό οργανωμένο dungeon, όχι δεν είναι 25 αρα, όχι δεν έχει marketing και γνωριμίες, αλλά είναι η πρώτη γιατί είναι η μόνη ίσως που κατά την διάρκεια της συνεύρεσης, θα σου δώσει την  αίσθηση, ότι δεν βρίσκεσαι σε ένα επί πληρωμή session, αλλά ότι δύο ενήλικοι περνάνε καλά απολαμβάνοντας τις διαστροφές τους. Και στα 60 η Ερρικα, έτσι θα είναι και εγώ πάντα θα θέλω να την βλέπω. Κουβαλάει πολύ τρέλα, αλλά είναι ωραία τρέλα, μακάρι όλες να ήταν έτσι. Η αξία της ανεκτίμητη. Τα ντουέτα με Ιρίνα ή και με Νόρα απλά δεν υπάρχουν...

- Θεανώ. Θεάρα, υπέροχο πρόσωπο, υπέροχο σώμα. Φιλική, ειλικρινής, πέρασα πολύ καλά πραγματικά. Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και η περί ής είναι μία από αυτές. Τις λίγες συναντήσεις μας, της ανακαλώ πολύ θετικά στην μνήμη μου. Το μόνο που με χαλάει είναι η ιδέα του session σε ξενοδοχείο. Δηλαδή εκεί περισσότερο μου ερχόταν για σεξ, παρά για session, αλλά δεν έχω και παράπονο.. Με μία τέτοια γυναικάρα, ο,τι και να κάνεις θα περάσεις σούπερ.

- Κάτια - Μισέλ. Ωραίες τύπισσες που σου δίνουν και το έξτρα αλατοπίπερο με τις λεσβιακές καταβολές τους. Η μία (δεν ξερω ποιά είναι ποιά) γκομενάρα, η άλλη πιο νορμάλ. Με εξίταρε πολύ που βρέθηκα ανάμεσα τους, και δεν πέρασα καθόλου άσχημα μαζί τους. Γουστάρουν πολύ την ποδολαγνεία, που εμένα δεν είναι ακριβώς το φόρτε μου. Πάντως σίγουρα "το έχουν" και άμα σε γουστάρουν είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Νομίζω εμένα με γούσταραν..

- Λόλα. Από τις ιερές αγελάδες του χώρου. Την είχα δει μια - δυό φορές πολύ παλιά, όταν ήταν στο same. Απίστευτη γυναίκα, είχε όλο το πακέτο ώστε να θεωρείται από τις κορυφαίες. Εχω την εντύπωση ότι αυτή η καταξίωση που γνώρισε ίσως και να αλλοίωσε αυτό που κάποτε έβγαινε πηγαία, αλλά αφού έχω τόσο καιρό να την δώ, δεν μπορώ να το πω κατηγορηματικά. Ο,τι έχει καταφέρει πάντως, το έχει κερδίσει με το σπαθί της.

- Νανά. Την γνώρισα στο Same, και μου άρεσε πολύ. Μια γυναίκα για να λέγεται 'Αφέντρα", πρέπει να είναι όμορφη, ελκυστική, καθαρή και περιποιημένη, και η Νανά έχει σίγουρα όλα τα παραπάνω, και ακόμα περισσότερα. Είναι πολύ συμπαθής και σαν άνθρωπος. Απλά να πω το άσχετο ότι δεν αντέχω μία αυτοαποκαλούμενη αφέντρα που θα είναι 135 κιλά, θα βρωμάει και θα έχει και την απαίτηση να την "υπηρετήσεις"..

- Πέρσα. Νέα, δυναμική, καλό παιδί και τρελιάρα. Λόγω ηλικίας δεν μου έβγαλε και πολύ αυταρχική φύση, αλλά είδα την συνάντηση μας, από μία πιό 'kinky" σκοπιά. Πολύ όμορφο, γυμνασμένο σώμα, ωραίο ντύσιμο, κανένα παράπονο. Δεν θα με χάλαγε αν ήταν και γκόμενα μου..

- Πανδώρα. Πολύ περίεργο καράβι. Βλέπω δεν στεριώνει όπου και να πηγαίνει, αν και έχει αυτό που θα λέγαμε ελληνιστί το potential. Την είδα άπαξ, ένα φεγγάρι όταν ήταν στο limit, και ομολογώ είχα περάσει ωραία. Καλή εμφάνιση και δούλευε καλά και το εγκεφαλικό κομμάτι. Δεν ξέρω την παίζει με την τύπισσα και έχει γυρίσει όλα τα dungeons..

Aυτά από εμένα, και αν κάποιος θεωρήσει ότι προμοτάρω, απλά τον γράφω στις αρχιδάρες μου. 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Ξεκολλα εσυ δεν ντρεπεσαι στην ηλικια σου?Και για την λολα να εγραφες παλι τα ιδια θα ακουγες,και τα 2 προφιλ δικα σου ειναι και atractive και milfakias,η εμμονη σου για την Αφροδιτη σε εφαγε  και οχι μονο,δεν σε υπστηριζει κανενας μονο τα ψευτικα προφιλ που εχεις κανει.
  Σού είπα ξανά και ξανά να ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ στο στόμα σου !!! Δεν αντιλαμβάνεσαι μάλλον τί λέω. ...
  Σού εξήγησα πολλάκις,  πουτανάκι της γαβρίνας , ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ Η ΕΥΑ, και μάλιστα η Εύα η ίδια  δεν μέ ξέρει !

Εχω το θάρρος της γνώμης μου και το εκφραζω !ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΤΑ που καθεσαι και γλύφεις από το πρωι μέχρι το βράδυ την ίδια και την ίδια έχοντας ξεφτυλίσει ένα ολόκληρο θέμα.

Και έχω κάνει πανίβλακα σέσσιον με την Ιρίνα, βλάκα, ε βλάκα, που φοβόταν να μήν την διώξουν για την Σιβηρία ,  ! και έχω κλάψει τα λεφτά μου . Αλλά δεν το έκανα θέμα , το έγραψα όμορφα και πολύ κομψά .

Λοιπόν, σούργελο της Θεάρας, ΘΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ....

Και εάν θές , μπορούμε να βρεθούμε έξω να μιλήσουμε σαν άνδρες και να ξηγηθούμε.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
  Σού είπα ξανά και ξανά να ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ στο στόμα σου !!! Δεν αντιλαμβάνεσαι μάλλον τί λέω. ...
  Σού εξήγησα πολλάκις,  πουτανάκι της γαβρίνας , ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ Η ΕΥΑ, και μάλιστα η Εύα η ίδια  δεν μέ ξέρει !

Εχω το θάρρος της γνώμης μου και το εκφραζω !ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΟΤΑ που καθεσαι και γλύφεις από το πρωι μέχρι το βράδυ την ίδια και την ίδια έχοντας ξεφτυλίσει ένα ολόκληρο θέμα.

Και έχω κάνει πανίβλακα σέσσιον με την Ιρίνα, βλάκα, ε βλάκα, που φοβόταν να μήν την διώξουν για την Σιβηρία ,  ! και έχω κλάψει τα λεφτά μου . Αλλά δεν το έκανα θέμα , το έγραψα όμορφα και πολύ κομψά .

Λοιπόν, σούργελο της Θεάρας, ΘΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ....

Και εάν θές , μπορούμε να βρεθούμε έξω να μιλήσουμε σαν άνδρες και να ξηγηθούμε.
Αυτη εισαι η Ευα εισαι τι να παραδεχτεις οτι εκαψες και αυτο το thread?

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1
'Αστο το έχεις κάψει εντελώς,μας έχεις τρελλάνει στο ποιήμα όσο είχες δει και την ιρίνα ούτε στον ύπνο σου.μακάρι να είχες την ιρίνα αλλά η ιρίνα δεν είναι κορόιδο να τις κρατάς τα μισά λεφτά,κονόμησε και εδώ και 7 μήνες έχει σταματήσει.όσο για την έρικα καλά να πάθει την είχαμε προειδοποιήσει για εσένα ας πρόσεχε τώρα θα ήθελα να την δω από μια μεριά στα λέγαμε έρικα μακρυά αλλά δεν έχει ανάγκη αυτή και φράγκα έχει και δουλειά εχει στο  same ψυχή δεν πατάει ούτε πρόκειται,κοροιδεύες τον κόσμο 1 φορά την πατάμε 'ολοι,'οτι γράφεις βέβαια είναι όλα ψέμματα,σίγουρα εσύ έχεις χάσει τον ύπνο σου και μην ξαναβάλεις στο στόμα σου την ιρίνα 2 χρόνια στην έρικα έμαθε πολλά και δεν είναι και τσατσά σαν και εσένα ούτε 1 ευρώ δεν της έχει κρατήσει.'οσο για την ηλικία ης ποιός θα σε πιστέψει κακομοίρα μου η γκεστάπο κάνει 5session την ημέρα και την έχουν δει όλοι την καλύτερη διαφήμιση της κάνεις.
Εχει μπερδευτει απο τα πολλα προφιλ η ιδιοκτητρια του same εσυ γραφεις για την ιρινα στο δικο μου το προφιλ απανταει για την ιρινα,εχει μπλεξει τα μπουτια της.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
128
Πόντοι
1

Εισαι και χαζη αλλος γραφει για την ιρινα εγω για αλλες αφεντρες εχω γραψει,εμ με τοσα προφιλ εχασες την μπαλλα.

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
46
Πόντοι
0
  Να αγιάσει το στομα σου ρε φίλε ! Αναρωτιέμαι εάν καποιοι νομίζουν ότι γραφοντας υμνους για καποια και κραζοντας καποια άλλη προσφερουν εκδουλευση η οποία θα κεφαλοποιηθεί με καποιο τρόπο. Δυσκολευομαι παντως να πιστεψω σε μια εποχη που το facebook εχει κυριαρχήσει ότι  το γλύψιμο/κραξιμο εδώ μέσα μπορεί να προσφέρει κάτι σε μια επαγγελματια του χώρου. Δυσκολεύομαι επίσης να πιστεψω ότι καποιες επαγγελματιες μπαινουν σταθερά εδω με ψευτικα προφιλ για να προωθηθούν, παλιά που δεν υπήρχε FB μπορεί να γινόταν τωρα τι να πω δεν ξέρω πόση επιροή στην αποψη καποιου θα εχουν τα σχόλια εδώ. Επειδή όμως μου αρέσει να γίνομαι αιρετικός και παρά το γεγονός ότι μονο καλά λόγια θα πω περι Ερικας θα κάνω σε καποιους ένα τεστ αριθμητικής.  Πάμε λοιπόν, η ίδια η Ερικα λεει ότι εχει σχεδόν 20 χρόνια στο χωρο αρα για να ειναι 35 το ξεκίνησε το αφεντριλικι στην Α' Λυκείου ;;; Απλή αριθμητική.....  Στην τελική παιδιά όσοι θελετε "μικρααφεντρες" πηγαίνετε να πεταξετε τα λεφτά σας στο γνωστό δίδυμο που ανεβοκατεβαινει Θεσ/νικη και γράφει στο FB διαφορα οπως , θελω μαλακα να με παει στο αεροδρομιο, θελω ηλιθιο για να μου καθαρισει το σπιτι κτλ κτλ. Κλείνοντας να πω ότι οι ωριμες ηλικιακά αφέντρες πέρα από την εμπειρία τους θα φερθουν καλύτερα σε ολα τα επίπεδα, όσοι θελετε σαχλοκουδουνα κάτω των 25  το facebook ειναι γεματο με χαζογκομενες που με 30-40 Ευρω καθονται για να τους γλυψεις τα πόδια . Αυτο δε το λες και αυταρχικό πρόγραμμα
Καλημέρα Θα Ηθελα Να Πω Για Την Ερικα Το εξης Οτι γραφει ποτε ξεκινησε στα 19 της.Οτι Και Να λεει Το Καθε Τρολ εγω θα πηγαινω με οποια αφεντρα θελω και τα χω βρει μια χαρα με την ερικα ειτε αρεσει ειτε οχι!!!

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
  εισαι μεγάλο βούρλο, μόνο αυτό.
βουρλο εισαι εσυ καρακαξα εσυ ξενυχτας και γραφεις σχολια στις 4 τα ξημερωματα οχι εγω και θα πηγαινω οπου γουσταρω και με σεβοντε και λιμιτ απ στην περσα και στην ερικα στο σαιμ δεν χαλαλιζω τα λεφτα μου ουτε την ωρα μου

mkotsiadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
111
Πόντοι
1
Τί κατάντια ρέ έχετε καταντήσει !! ;;

Μού κάνετε απάντηση 3 άτομα από 3 πόστ ο καθένας, για να γλύψετε την Έρικα !!

Και αυτό χωρίς ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ να έχω γράψει κάτι μεμπτό ή κάτι κακό ή κάτι συκοφαντικό εναντίον της. Μόνο και μόνο επειδή έγραψα ότι ''είναι καλή, αλλά όχι και Θεάρα'', και ότι δεν είναι και 35 χρονών ,,.... !

Κατάντια του ανδρικού γένους είστε..... αν είστε όντως.
Στο ξαναέγραψα δεν με ενδιαφέρει ποιός η ποιά είσαι αλλά μόλις είδα οτι έχεις κάνει Copy paste σχόλιο μου και το έχεις ανεβάσει σε άλλο thread που έχει ανοίξει ο bodylover μεταξύ limit up και same για το ποιό είναι το καλύτερο dungeon και είσαι πάλι σε αντιπαράθεση με τον baggo και χρησιμοποιείς δικό μου σχόλιο υπέρ του same,γράφε δικά σου σχόλια,δεύτερον στην σελίδα 28 που ένα προφίλ γράφει ένα σχόλιο για την Κυρία Θεανώ απάντησα αμέσως υπέρ της γιατί προσωπική μου γνώμη και όχι μόνο οι περισσότεροι τα γράφουν ότι Θεανώ και έρικα είναι οι καλύτερες,απλά πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom