Χαιρετώ όλους τους φίλους αλλά και τους εχθρούς
Ενημερώθηκα για τα καμώματα μερικών σε αυτό το thread και ομολογώ μόλις τα διάβασα έμεινα άφωνη με τα όσα έχετε γράψει, μερικοί και αφορούν έμενα τον χώρο μου και γενικότερα κάποιες αφέντρες. Έχοντας το θάρρος της γνώμης μου θα επιβεβαιώσω πως ΔΕΝ ΕΧΩ καμία ανάγκη για δεύτερο ή τρίτο account και δεν χρειάζομαι προμοτάρισμα.
Ούτε ο attractive είμαι, ούτε ο milfakias. Έλεος πια!!!
Είμαι αυτή που είμαι και δεν χρειάστηκα ποτέ μάσκα η μεταμόρφωση για να μιλήσω και να πω αυτά που έχω να πω, είτε αρέσουν, είτε όχι!
Θα ήταν πιο εύκολο για σας και δεν θα τρωγόσασταν μεταξύ σας σαν μικρά παιδιά, αν όσοι καίγονται να μάθουν, ρωτάγατε τους εδώ administrator για το αν εγώ η όποια άλλη κυρία έχουμε άλλους λογαριασμούς που τους χρησιμοποιούμαι προς όφελος μας.
Είναι ντροπή να συμβαίνουν αυτά ανάμεσα σε ενήλικα άτομα, που μάλιστα έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι εδώ μέσα, είναι πως ο καθένας μας είναι ιδιαίτερος, όσο και τα γούστα μας και διαφέρουμε από άτομο σε άτομο, όχι μόνο σε επίπεδο φετίχ-βίτσιου, αλλά και σε επίπεδο της προσωπικότητας και της επιλογής που αφορά την εμφάνιση ή την προσωπικότητα ή την ηλικία κλπ μιας αφέντρας, που ο καθένας επιθυμεί. Ας πούμε πως σε άλλους αρέσουν οι χοντρές, σε άλλους οι κοντές, σε άλλους οι γριές, σε άλλους οι σημαδεμένες, σε άλλους οι ξανθές, σε άλλους οι μελαχρινές κλπ. Όπως επίσης σε κάποιους αρέσουν να πηδιούνται και η τάδε τους κάνει καλά…. σε άλλους αρέσει η ποδολατρεία και η τάδε έχει μακριά πέλματα και χοντρά δάκτυλα, σε άλλους αρέσει το έτσι και σε άλλους το αλλιώς. Μάθετε να σεβόσαστε τα γούστα των άλλων. Απλό!!
Έχετε τρελαθεί και χαλάτε την ζαχαρένια σας? Μήπως σας πληρώνουμε κιόλας για να το κάνετε η μήπως δεν έχετε άλλα προβλήματα? Άντε μαζευτείτε εδώ μέσα… που σας απασχολεί κιόλας το αν εγώ κλείσω το dungeon μου, αν έχω δουλειά ή όχι και το συζητάτε λες και το φτιάξαμε όλοι μαζί… Ότι γουστάρω θα κάνω! Ξεκολλάτε και απολαύστε τα βίτσια σας με όποια κυρία γουστάρετε και αφήστε την μιζέρια και τους τσακωμούς. Να είσαστε χαλαροί Δεν κάνουμε κάστινγκ για πρωταγωνιστές. Την ώρα μας περνάμε, ανταλλάσσοντας καμία γνώμη στο ανάλαφρο… Άντε μπράβο ρίξτε λίγο τους τόνους και ο καθένας ας πάει σε όποια Αφέντρα γουστάρει στην τελική. Η κάθε κυρία έχει το fun club της (μην τα ξαναλέω) Ας είναι καλά η κρίση που υπάρχουν πλέον Αφέντρες και αφέντρες για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Γούστο του καθενός θα γίνετε?
Θα επαναλάβω όμως και να το εμπεδώσετε πως
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ-ΠΡΟΦΙΛ εδώ μέσα και επίσης δεν έχω πει
ΠΟΤΕ σε κανένα μέλος να υποστηρίξει εμένα ή τις κυρίες του χώρου μου, σε κανένα επίπεδο, μια.... που δεν κάνω χάρες!!! Δεν έχω μάθει σε παρατρεχάμενους και αυλικούς! Ξέρω πολύ καλά να υποστηρίζω τον εαυτό μου, να διαφημίζω τον χώρο μου μέσα από αυτά που "προσφέρουν" οι Αφέντρες φίλες μου και να διεκδικήσω επώνυμα ότι με αφορά αν χρειαστεί, όπως κάνω τώρα. Πάντως ευχαριστώ όσους λένε όμορφα λόγια για το Same Place. Σίγουρα για να το κάνουν θα έχουν περάσει καλά εκεί με κάποια/ες από τις Κυρίες. Παρακαλώ όμως ας σταματήσουν να το υποστηρίζουν, γιατί όπως βλέπω μόνο ζημιά κάνουν σε αυτό και στους εαυτούς τους!!! Ο κόσμος δεν είναι όπως βλέπετε αγγελικά πλασμένος!
Ευχαριστώ που με διαβάσατε. Καλή συνέχεια.