είστε 1-2 αντε 3 τρολάκια, που ΌΛΑ τα μηνύματα σας από το πρώτο έως το τελευταίο είναι για την Ερικα, προφανώς εγγραφήκατε στο φόρουμ μόνο και μόνο για ΠΡΟΜΟΤΆΡΙΣΜΑ τηε συγκεκριμένης!.
Είστε και χυδαίοι όμως, είστε και υβριστές.
Εμένα μή με ξαναπιάσεις στο στόμα σου όμως, γκέγκε ;
Οσο για το ΣΑΜΕ , πάνε ρώτα όσους ή όσες το αντιπροσωπεύουν, δεν έχω καμια σχέση με αυτό περαν του ότι ήμουν πελάτης, έχω 205 μηνύματα στο φόρουμ επί όλων των θεμάτων , σε αντίθεση με τρολάκια σαν και του λόγου σου.
Έιχαν επανεμφανιστεί Ερικοτρολάκια και είναι ηλίου φαεινότερον ότι εκτελείτε εντολές ........ Ασε τα παραμυθια eχεις ξεκατινιαστει και σε αλλο thread μεταξυ same και limit up απο ελκυστικος εγινες μιλφακιας μας τας χεις πρηξει και διαβασε καλυτερα για οσα γραφω και για ποιες γραφω,ξεστραβωσου και δες ποσα προφιλ γραφουν για την ερικα ολοι λαθος ειναι?εγω σε ξεμπροστιασα γκεγκε?για το same συνεχεια τσακωνεσαι και μονο μιλφακια,αφου θελεις να σε λεμε ετσι αντε θα σου κανουμε την χαρη.
Σε ρωτώ λοιπόν ξανά, ΜΙΛΑΣ και ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολο παπαριες γραφεις,ναι απο εμενα εχεις προβλημα?δες τωρα τις φωτογραφιες της και βαλε και γυαλια λογω ηλικιας να δεις καλυτερα την ερικα,κοψε και την μασα και τρως και ψευδεσαι.
Αφού ''ενημερώθηκε'' η Έρικα (!!!) - (από εσένα προφανώς.. που βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία...) , γιατί ''απαιτείτε απάντηση και από την Έρικα'' ;;; Θα βγάλει δελτίο Τύπου ;;
Ρε σείς, το έχετε χάσει τελείως ;
Ντάξει φίλε, μεταξύ μας, μή χάσει η γυναίκα τον ύπνο της επειδή την είπα λίγο ''μεγάλη ηλικιακά'' !! χαχα ...
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
γκομεναρα ειναι η ερικα εγω την εχω δει και απο κοντα κορυφη και ηλικιακα την εχουμε δει απο κοντα πολλοι απο οσα διαβαζω 35αρα εκει την κανωειναι απο τις καλυτερες μαζι με λολα και κατια και μισελ,η λολα εχει δικο της site η κατια και η μισελ ειναι και στο facebook αλλα εχουν και δικο τους blog θεες πολυ σωστες και οικονομικα πολυ καλες
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
εσυ οντως εχεις εμμονη και με το λιμιτ απ και με την κυρια αφροδιτη και στο θρεντ μεταξυ σαιμ και λιμιτ απ κανεις και γραφεις λες και ειναι δικο σου το μαγαζι τα διαβασα και εγω γραφεις ωρες μονο για το σαιμ οσο για ρην ερικα γραφουμε ολοι τα καλυτερα γιατι το αξιζει και οσο λασπη και να της ριχνεις πισω σου γυρναει δεν μιλαμε για 2 η 3 προφιλ διαβασε ποσα προφιλ γραφουν υπερ της ολα εκτος απο εσενα και χωρις να εχεις κανει ραντεβου μαζι της το γραφεις πιο πανω οταν ειχα πρωτογραψει για την ερικα με ειχες ρωτησει ποσα εσκασα και ειχες γραψει οτι μονο εχεις ακουσει οτι ειναι εμπειρη μετα πως να μην μας περασει απο το μυαλο οτι γραφεις για το σαιμ?είστε 1-2 αντε 3 τρολάκια, που ΌΛΑ τα μηνύματα σας από το πρώτο έως το τελευταίο είναι για την Ερικα, προφανώς εγγραφήκατε στο φόρουμ μόνο και μόνο για ΠΡΟΜΟΤΆΡΙΣΜΑ τηε συγκεκριμένης!.
Οσο για το ΣΑΜΕ , πάνε ρώτα όσους ή όσες το αντιπροσωπεύουν, δεν έχω καμια σχέση με αυτό περαν του ότι ήμουν πελάτης, έχω 205 μηνύματα στο φόρουμ επί όλων των θεμάτων , σε αντίθεση με τρολάκια σαν και του λόγου σου.
Έιχαν επανεμφανιστεί Ερικοτρολάκια και είναι ηλίου φαεινότερον ότι εκτελείτε εντολές ........
Ασε τα παραμυθια eχεις ξεκατινιαστει και σε αλλο thread μεταξυ same και limit up απο ελκυστικος εγινες μιλφακιας μας τας χεις πρηξει και διαβασε καλυτερα για οσα γραφω και για ποιες γραφω,ξεστραβωσου και δες ποσα προφιλ γραφουν για την ερικα ολοι λαθος ειναι?εγω σε ξεμπροστιασα γκεγκε?για το same συνεχεια τσακωνεσαι και μονο μιλφακια,αφου θελεις να σε λεμε ετσι αντε θα σου κανουμε την χαρη.
Αφού ''ενημερώθηκε'' η Έρικα (!!!) - (από εσένα προφανώς.. που βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία...) , γιατί ''απαιτείτε απάντηση και από την Έρικα'' ;;; Θα βγάλει δελτίο Τύπου ;;
Ντάξει φίλε, μεταξύ μας, μή χάσει η γυναίκα τον ύπνο της επειδή την είπα λίγο ''μεγάλη ηλικιακά'' !! χαχα ...
Οχι φιλε μου δεν την ξερω,αν πας και ειναι καλη ενημερωσε.Μαγκες τι λετε για αφεντρα Γιοτα?
Την εχει δοκιμασει κανεις? απο φοτο σκιζει παντος.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
απο κοντα οχι μολις την ειδα στο σεξ τζι αρ στις αγγελιες βυζαρες τουμπανο και φυσικα οχι σιλικοναταΠάντως ρε παίδες, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τι βυζάρες είναι αυτές που έχει η Σεσίλια? Την έχει δει κανείς από κοντά?
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
στο σαιμ δουλευει και η νανα εχει κλεισει τα 45 ξερω τα προφιλ τους αλλα ειναι η μονη καλη ποχει το σαιμ ολες οι αλλες αστα να πανε και παλισαιμ=ξεπετεςείστε 1-2 αντε 3 τρολάκια, που ΌΛΑ τα μηνύματα σας από το πρώτο έως το τελευταίο είναι για την Ερικα, προφανώς εγγραφήκατε στο φόρουμ μόνο και μόνο για ΠΡΟΜΟΤΆΡΙΣΜΑ τηε συγκεκριμένης!.
Έιχαν επανεμφανιστεί Ερικοτρολάκια και είναι ηλίου φαεινότερον ότι εκτελείτε εντολές ........
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Μαγκες τι λετε για αφεντρα Γιοτα?
δεν εχω ακουσει καλα σχολια αν θελεις πιτσιρικα πηγαινε περσα
Την εχει δοκιμασει κανεις? απο φοτο σκιζει παντος.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
την Νάομι τήν έχεις δεί ;;;στο σαιμ δουλευει και η νανα εχει κλεισει τα 45 ξερω τα προφιλ τους αλλα ειναι η μονη καλη ποχει το σαιμ ολες οι αλλες αστα να πανε και παλισαιμ=ξεπετες
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
δεν έχει νόημα η περαιτέρω κόντρα μαζί σου. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...Ασε τα παραμυθια eχεις ξεκατινιαστει και σε αλλο thread μεταξυ same και limit up απο ελκυστικος εγινες μιλφακιας μας τας χεις πρηξει και διαβασε καλυτερα για οσα γραφω και για ποιες γραφω,ξεστραβωσου και δες ποσα προφιλ γραφουν για την ερικα ολοι λαθος ειναι?εγω σε ξεμπροστιασα γκεγκε?για το same συνεχεια τσακωνεσαι και μονο μιλφακια,αφου θελεις να σε λεμε ετσι αντε θα σου κανουμε την χαρη.
Ολοι καταλαβανδεν έχει νόημα η περαιτέρω κόντρα μαζί σου. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε ...
'Αστο το έχεις κάψει εντελώς,μας έχεις τρελλάνει στο ποιήμα όσο είχες δει και την ιρίνα ούτε στον ύπνο σου.μακάρι να είχες την ιρίνα αλλά η ιρίνα δεν είναι κορόιδο να τις κρατάς τα μισά λεφτά,κονόμησε και εδώ και 7 μήνες έχει σταματήσει.όσο για την έρικα καλά να πάθει την είχαμε προειδοποιήσει για εσένα ας πρόσεχε τώρα θα ήθελα να την δω από μια μεριά στα λέγαμε έρικα μακρυά αλλά δεν έχει ανάγκη αυτή και φράγκα έχει και δουλειά εχει στο same ψυχή δεν πατάει ούτε πρόκειται,κοροιδεύες τον κόσμο 1 φορά την πατάμε 'ολοι,'οτι γράφεις βέβαια είναι όλα ψέμματα,σίγουρα εσύ έχεις χάσει τον ύπνο σου και μην ξαναβάλεις στο στόμα σου την ιρίνα 2 χρόνια στην έρικα έμαθε πολλά και δεν είναι και τσατσά σαν και εσένα ούτε 1 ευρώ δεν της έχει κρατήσει.'οσο για την ηλικία ης ποιός θα σε πιστέψει κακομοίρα μου η γκεστάπο κάνει 5session την ημέρα και την έχουν δει όλοι την καλύτερη διαφήμιση της κάνεις.
Η εμμονή που έχει με την Αφροδίτη αυτό την κάρφωσε και όχι μόνο,το ψέμμα ότι έχει δει την ιρίνα και άλλα πολλά θα τα γράψω αύριο που θα έχω και χρόνο,σαν atractive την πήρανε χαμπάρι και έγινε milfakias γράφει ακριβώς τα ίδια και ο τρόπος γραφής ίδιος,το καψε.Ολοι καταλαβαν
΄Ολοι την πήραμε χαμπάρι έχει πολλά θέματα και άνοιξε και άλλα.Η ρωσίδα ήταν γαμάτη μακάρι να ξαναρχίσει και μόνη της,είδες τι κάνουν οι φιλίες,της τα έλεγε η ιρίνα δεν άκουγε τώρα θα την έχει ακούσει καλά.Την υποστήριζε κιόλας αρε γλέντια.Πολύ γέλιο έχω ρίξει από το πρωί.Μονη της την εχω δει κορυφη οτι γραφουν και οι υπολοιποι εκτος το τρολ βεβαια τον smilfakia δεν εχει δουλεια το same και χτυπανε την ερικα διαβασε τε ολα φιλε δεν μπορει ολοι να ειμαστε λαθος και ο milfakias ενας και μοναδικος η καλυτερα μοναδικη τον χαβα της,δεν πεταμε πλεον τζαμπα λεφτα δεν μας εκτιμαται παμε σε αλλες με λιγοτερα και πιο πολλη ωρα και εμπειρες,δοκιμασε και λολα και κατια και μισελ αυθεντικες Αφεντρες οχι της πλακας.
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Ντροπή σου.εσύ τα έχεις χάσει,Έρικα και Θεανώ οι καλύτερες με διαφορά,όσα γράφεις είναι τραγικά και ψεύδη.Μπούμερανκ θα σου γυρίσουν.Αν δεν έχεις δουλειά βρες τι φταίει πάντως όχι η Ερικα πάμε όλοι γιατί μας φέρεται σωστά και ξέρει και αυταρχικό όπως και η Θεανώ,'ολοι το γράφουν τώρα αν είσαι η ίδια δεν μπορώ να το ξέρω αλλά όντως στο thread με το limit up και το same 'οποιος και αν το διαβάσει σίγουρα θα υποψιαστεί,μόνο μεγάλη δεν είναι ούτε η Ερικα ουτε η Θεανω που γράφεται ότι σας κατέβει,και οι δυο έχουν δουλειά γιατί είναι σωστές και Κυρίες.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
Τί κατάντια ρέ έχετε καταντήσει !! ;;
Μού κάνετε απάντηση 3 άτομα από 3 πόστ ο καθένας, για να γλύψετε την Έρικα !!
Και αυτό χωρίς ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ να έχω γράψει κάτι μεμπτό ή κάτι κακό ή κάτι συκοφαντικό εναντίον της. Μόνο και μόνο επειδή έγραψα ότι ''είναι καλή, αλλά όχι και Θεάρα'', και ότι δεν είναι και 35 χρονών ,,.... !
Κατάντια του ανδρικού γένους είστε..... αν είστε όντως.
Μού κάνετε απάντηση 3 άτομα από 3 πόστ ο καθένας, για να γλύψετε την Έρικα !!
Και αυτό χωρίς ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ να έχω γράψει κάτι μεμπτό ή κάτι κακό ή κάτι συκοφαντικό εναντίον της. Μόνο και μόνο επειδή έγραψα ότι ''είναι καλή, αλλά όχι και Θεάρα'', και ότι δεν είναι και 35 χρονών ,,.... !
Κατάντια του ανδρικού γένους είστε..... αν είστε όντως.
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Ε το παρακανες λίγο με το ψαλίδι εσυ :-) :-) Ο.Κ 35 η Ερρικα , 26 η Θεανω και 17 η Πέρσα. Γιατι αυτές οι εμμονές με το ηλικιακό ρε παιδιά ; Μπαζο μπορεί να είσαι και στα 24.γκομεναρα ειναι η ερικα εγω την εχω δει και απο κοντα κορυφη και ηλικιακα την εχουμε δει απο κοντα πολλοι απο οσα διαβαζω 35αρα εκει την κανω
trelobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2008
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Πάντως αυτό το thread εχει πολύ πλάκα. Επικρατούν μεγάλα διαστήματα άπνοιας που δε γράφεται τίποτα, μετά σκάει κάποιος γράφει μια κριτική και αρχίζει το πάρτι Έχω την εντύπωση ότι κάλο θα ήταν να εστιάζουμε λίγο σε αγγελίες που αποτελούν απάτη ή είναι πεταμένα λεφτά. Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
εγω εγραψα μονο για την ερικα και την περσα και δεν το παρακανω καθολου ουτε εγραψα 17 την περσα αλλα οτι την συμπαθω ο μιλφακιας το αρχισε που τελικα μονο μιλφακιας δεν ειναι κολοκολοκαουρα που εχει που χτες στις 4 τα ξημερωματα εγραφε εδω.Ε το παρακανες λίγο με το ψαλίδι εσυ :-) :-) Ο.Κ 35 η Ερρικα , 26 η Θεανω και 17 η Πέρσα. Γιατι αυτές οι εμμονές με το ηλικιακό ρε παιδιά ; Μπαζο μπορεί να είσαι και στα 24.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21