bodylover23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Foti εσύ φίλε σε ποιες έχεις πάει στο Limit αν επιτρέπεται?
η ερικα ειναι δυναμιτης και σαν αφεντρα αλλα και σαν ανθρωπος πολυ σωστη,στο λιμιτ απ εδινα πολλα μονο για 45 λεπτα μετα που γνωρισα την ερικα εξαφανιστηκα ουτε που ξαναπαταω 120 ευρω για αυταρχικο δεν ηθελα σκλαβα εκει σιγουρα θα ζηταει πιο πολλαΠάντως η Έρικα που επισκεύθηκα την περασμένη εβδομάδα είναι κορυφή!
Την αδικεί λίγο ο χαρακτηρισμός ότι είναι μόνο αν θες να "τις φας άγρια". Εκτός από ωραίος απλός, λαϊκός με την καλή έννοια χαρακτήρας, είναι πάρα πολύ έμπειρη και φτάνει το παιχνίδι στο όριο όπου δε σου γίνεται δυσάρεστο. Επιπλέον, δεν υπάρχει ρολόι στο δωμάτιο, και γενικά δεν ασχολείται με ρολόγια.
Κάλεσα και στο Limit up βλέποντας την αγγελία της Domina-Secilia.
Είναι λίγο σπαστικό όλο αυτό το θεατρικό-show "πως χρησιμοποιείσαι" και άλλες τέτοιες ερωτήσεις και πάρε και ένα κλείσιμο τηλεφώνου στα μούτρα. Δεν ξέρω αν κερδίζουν πελάτες έτσι, σίγουρα εμένα το 24/7 αφέντρα δε με εξιτάρει. Δεν μπορείς να βγάζεις 100 αγγελίες, να κάνεις επαγγελματική φωτογράφηση για να προσελκύσεις πελατεία και από την άλλη να το "παίζεις" σκληρή και να μη δέχεσαι να μιλήσεις σαν άνθρωπος όταν βλέπει ότι ο υποψήφιος πελάτης δεν είναι της φάσης "μάλιστα κυρία" από το τηλέφωνο. Από session βέβαια δεν ξέρω τι κάνουν προς το παρόν μόνο τηλέφωνο πήρα.
Έχω μιλήσει με την Πανδώρα και είναι πολύ επικοινωνιακή και φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη δοκιμή μου.
Επίσης κάλεσα μία "αφέντρα Τίνα" που συναντιέται μόνο σε ξενοδοχεία στο κέντρο με full service, και ακούστηκε έμπειρη αλλά δεν ξέρω πως θα είναι στο session.
Θα ενημερώσω όταν κάνω το επόμενο session μιας και το άθλημα είναι ακριβό για να το κάνεις συχνά.
ναι πηγαινα το γραφω και σε προηγουμενες σελιδες γραφω και πια κοπελα συμπαθουσα και ποσα εδιναFoti εσύ φίλε σε ποιες έχεις πάει στο Limit αν επιτρέπεται?
μαγκες λεω να παω ερικα
τι λέτε?
τυπε ο λιλας θα νοιωθει περηφανος για σεναεμενα με ειχε ξεκωλιασει πολυ. Δυο δονητες στο κωλο και μου γαμουσε το στομα με το ποδι, μου εβαζε ποδι κωλο και μετα στομα, με εβαζε να κραταω ανοιχτη τη τρυπα μου και τη μαστιγωνε.
ειναι καλη. Δεν την εχω δοκιμασει ντουο με την αλλη κοπελα.
Φιλε εισαι σε λαθος φρεντ και αυτο το ειρωνικο-κομπλεξικο σχολιο αλλουτυπε ο λιλας θα νοιωθει περηφανος για σενα
Η Ερικα Τα Κανει Ολα απο ελαφρυ μεχρι Σκληρο το εχω ξαναγραψει αρκει να εισαι ξεκαθαρος απο την αρχη στο τι θεςεμενα με ειχε ξεκωλιασει πολυ. Δυο δονητες στο κωλο και μου γαμουσε το στομα με το ποδι, μου εβαζε ποδι κωλο και μετα στομα, με εβαζε να κραταω ανοιχτη τη τρυπα μου και τη μαστιγωνε.
Να Πας Στην συστηνω με κλειστα ματια.Ειναι Η Καλύτερη σε ολα.Απο Εμφανιση Σκιζει Θεαρα.Η Πιο ομορφη απο ολες ειναι. Σαν χαρακτηρας φοβερος και το κυριοτερο θα χεις ενα Ευχαριστο σεσσιον.Θα ναι μια τελεια εμπειρια να την επισκεφτεις.Θα περασεις Τελεια!!!μαγκες λεω να παω ερικα
τι λέτε?
με πολλες περσα κιρκη πανδωρα αφροδιτη μια αλλη αδυνατη νιοβη αυτη εφυγε αμεσως με την τσεσι γραφω σε αλλο θρεντ δεν την ειχα δει στο λιμιτ απ σε ξενοδοχειο αλλα δεν δεν βλεπετε πολυ χοντρη η καλυτερη για εμενα ηταν η περσα αλλα εσυ ψαχνεις για αφεντροσκλαβα εγω μονο για αφεντραFoti εσύ φίλε σε ποιες έχεις πάει στο Limit αν επιτρέπεται?
Να Πας Στην συστηνω με κλειστα ματια.Ειναι Η Καλύτερη σε ολα.Απο Εμφανιση Σκιζει Θεαρα.Η Πιο ομορφη απο ολες ειναι. Σαν χαρακτηρας φοβερος και το κυριοτερο θα χεις ενα Ευχαριστο σεσσιον.Θα ναι μια τελεια εμπειρια να την επισκεφτεις.Θα περασεις Τελεια!!!
Είναι Η Αλήθεια.Τωρα Αν Εσενα Σε Ενοχλει Προβλημα Σου Ειναι Πανεμορφη Και Θεαρα Και Θα Το Λεω Συνέχεια Γιατι ετσι ειναι.Και οσο για Το Προμοταρισμα που λες εγω το λεω σωστη Ενημέρωση σε ανθρώπους που δεν θέλουν να χασουν τα χρηματα τους
Ακόμα και αν τα λοιπά που αναφέρεις για αυτήν είναι οκ, ( που δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω) , αυτό το προμόσιον περί ΘΕΑΣ κλπ τί το θελες ;;;
Θεάρα δεν την λές, εκτός και εάν έχεις πάει σε 5-6 μόνο, και ήταν όλες σάπιες, ή αν είσαι φουλ ερωτευμένος μαζί της και την προμοτάρεις. Ελπίζω να είναι το πρώτο .
Πλακα μας κανεις?παντου εχει,αξιζει να πας ολοι το γραφουν πολυ καλη.που μπορω να βρω την αγγελια/τηλ της Ερικας; sto ******* δεν την βρισκω!
αυτα ειναι μπραβο ερικαεμενα με ειχε ξεκωλιασει πολυ. Δυο δονητες στο κωλο και μου γαμουσε το στομα με το ποδι, μου εβαζε ποδι κωλο και μετα στομα, με εβαζε να κραταω ανοιχτη τη τρυπα μου και τη μαστιγωνε.
ετσι ειναι πετρο η καλυτερη ολοι το γραφουν και ασε τον σμιλφακια που προμοταρει το σαιμ οτι εχει τις καλυτερες να γραφει αηδιες και να ξεκατινιαζετε σε αλλο θρεντ με τον βαγγο εχει αναδουλειες βλεπεις και τους την χαλαει η ερικα που καθετε 2 ωρες στο σαιμ 45 λεπτα και πολυ και απο αφεντρες αστα κλαφταΕίναι Η Αλήθεια.Τωρα Αν Εσενα Σε Ενοχλει Προβλημα Σου Ειναι Πανεμορφη Και Θεαρα Και Θα Το Λεω Συνέχεια Γιατι ετσι ειναι.Και οσο για Το Προμοταρισμα που λες εγω το λεω σωστη Ενημέρωση σε ανθρώπους που δεν θέλουν να χασουν τα χρηματα τους
εκει εχει αρκετες εχει και με μια αλλη μαζι αλλα μην σε παρω στον λαιμο μου δεν την ξερω την αλλη την αφεντραπου μπορω να βρω την αγγελια/τηλ της Ερικας; sto ******* δεν την βρισκω!
ετσι ειναι πετρο η καλυτερη ολοι το γραφουν και ασε τον σμιλφακια που προμοταρει το σαιμ οτι εχει τις καλυτερες να γραφει αηδιες και να ξεκατινιαζετε σε αλλο θρεντ με τον βαγγο εχει αναδουλειες βλεπεις και τους την χαλαει η ερικα που καθετε 2 ωρες στο σαιμ 45 λεπτα και πολυ και απο αφεντρες αστα κλαφτα
Πλακα μας κανεις?παντου εχει,αξιζει να πας ολοι το γραφουν πολυ καλη.