οπως εχω ξαναγραψει ασχολουμε πολλα χρονια στο χωρο σαν υποτακτικος εχω κανει σεσσιον με πολλες Αφεντρες,οσον αφορα την Domina Erica θα σου πω γιατι την θεωρω την καλυτερη και συνεχιζω να πηγαινω εδω και πολλα χρονια 1 εκτος απο καλη επαγγελματιας ειναι πολυ καλος ανθρωπος 2 στα σεσσιον δεν ειναι με το ρολοι στο χερι και το σεσσιον δεν ειναι ποτε ιδιο 3 οταν εισαι ειλικρινεις μαζι της στο τι σου αρεσει τοτε σιγουρα θα περασεις καλα και 4 οσο αφορα εμενα αυτο που με απογειωσε μαζι της ειναι οτι απο το 2 με εφτασε στο 9. αλλα ημουν ειλικρινεις μαζι της με εμαθε να εχω περισσοτερες αντοχες και να κανω πραγματα που νομιζα οτι δεν μπορουσα.Τωρα οσο αφορα τα περι promosion για μενα δεν υπαρχει,promosion για εμενα ειναι οταν λες καλα λογια για ενα ατομο και βγαζεις σαπια ολα τα αλλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Γιατι εχει συνδεθει με το αυταρχικο προγραμμα το στραποναρισμα; Εγω το θεωρω πολυ δουλοπρεπες απο τη γυναικα να στραποναρει τον αντρα.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
οπως εχω ξαναγραψει ασχολουμε πολλα χρονια στο χωρο σαν υποτακτικος εχω κανει σεσσιον με πολλες Αφεντρες,οσον αφορα την Domina Erica θα σου πω γιατι την θεωρω την καλυτερη και συνεχιζω να πηγαινω εδω και πολλα χρονια 1 εκτος απο καλη επαγγελματιας ειναι πολυ καλος ανθρωπος 2 στα σεσσιον δεν ειναι με το ρολοι στο χερι και το σεσσιον δεν ειναι ποτε ιδιο 3 οταν εισαι ειλικρινεις μαζι της στο τι σου αρεσει τοτε σιγουρα θα περασεις καλα και 4 οσο αφορα εμενα αυτο που με απογειωσε μαζι της ειναι οτι απο το 2 με εφτασε στο 9. αλλα ημουν ειλικρινεις μαζι της με εμαθε να εχω περισσοτερες αντοχες και να κανω πραγματα που νομιζα οτι δεν μπορουσα.Τωρα οσο αφορα τα περι promosion για μενα δεν υπαρχει,promosion για εμενα ειναι οταν λες καλα λογια για ενα ατομο και βγαζεις σαπια ολα τα αλλα
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, εσύ γράφεις σοβαρά και εμπεριστατωμένα.
Δεν θεωρώ ότι έχουμε όλοι τα ίδια γούστα στις'' αφέντρες '' αλλά προσωπικά είμαι αντικειμενικός, λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη ...
Υπάρχουν όμως κάποια θέματα που πρέπει να εξετάζουμε σε έκαστη επαγγελματία του χώρου :
1. Εμφάνιση , ( ύψος, επιβλητική ή όχι κορμοστασιά, κλπ )
2. Συμπεριφορά/Εξυπνάδα/Χαρακτήρας/Σεβασμός προς τον πελάτη ( ευγενική, αγενής, κατατοπιστική κλπ )
3. Χώροι/ dungeon : είναι καθαροί;, αξεσουάρ ; εξοπλισμός ;
4. Eμπειρία ( ξέρει τί κάνει και πώς το κάνει ; ή πειραματίζεται ; ξέρει τα precautions .; ..)
5. Hλικία ( εδω ιδανικό δεν υπάρχει, αλλά καλό είναι να είναι μεταξύ 25 και 45 σε γενικές γραμμές )
οντως ο καθενας εχει τα γουστα του, οποτε το μονο θεμα για μενα ειναι η συμπεριφορα!!!τι να τον κανω τον χωρο οσο σουπερ ντουπερ να ειναι οταν δεν ξερεις να τον διαχειριζεσαι και να ξενερωνει ο πελατης, και εννοειτε μετρα και η καθαριοτητα!!!ολα τα αλλα ειναι το γουστο του καθενως, τι τον εξιταρει περισσοτερο!!!
φιλε μου για εμενα το στραποναρισμα στο αυταρχικο ειναι μεγαλη συζητηση,εγω πρωσωπικα το κατατασω πλεον σε 2 κατηγοριες του αυταρχικου.1 σαν τιμωρια η εξευτελισμου του σκλαβου και 2 σαν ανταμοιβη καλης υποταγης απο την Αφεντρα ,και μιλαω για σχεση αφεντρας σκλαβου οχι επαγγελματικη!!!Γιατι εχει συνδεθει με το αυταρχικο προγραμμα το στραποναρισμα; Εγω το θεωρω πολυ δουλοπρεπες απο τη γυναικα να στραποναρει τον αντρα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Για εμενα ειναι υποβιβασμος της γυναικας σε σεξουαλικη υπηρετρια του αντρα.
ποιός ξεκατινιάζεται ρε ;; Πού έχετε κάνει Θεάρα την 50 άρα ;;; !!!!
Δεν έχω κανένα θέμα με την Έρικα, και το έγραψα, έχω μιλήσει στο τηλ. μαζί της και μού έχει φανεί αξιοπρεπέστατη, έχω κάνει σέσσιον στο χώρο της όμως ( με την Ρωσίδα) και ήταν απαράδεκτος.
Ας το προσπεράσουμε αυτό όμως.
Εχω θέμα με τις υπερβολικές σάλτσες και τα ΣΑΛΙΑ σας που έχουν πλημμυρίσει το θέμα.
Είδες ρε πουθενά να γράψω αυτόκλητα σε κάποιον να πάει στο ΣΕΙΜ ;;
Μόνο το ΣΕΙΜ είναι στην Αθήνα; Η Αλεξάνδρα δεν είναι επίσης πολύ καλή ; Η Θεανώ δεν είναι πολύ καλή ; Η Σεσίλια δεν είναι γυναικάρα αν και είναι στο Λιμιτ άπ ;; Εισαι για λυπηση και μονο γι αυτο δεν παταει κανενας στο same ,ουτε εχεις κανει ποτε session μαζι της ουτε βεβαια με την ιρινα,εχει κανει 2 χωρους και ξεστραβωσου 37 ετων,βεβαιως και η Θεανω ειναι πολυ καλη γκομεναρα για την ακριβεια και η κατια και η μισελ επισης,το καλυτερο ειναι να απαντησει η ιδια ολοι πιστευουμε οτι εκπροσωπεις το same,οτι εισια ιη ιδια που εχεις το same,σταματησε ο ελκυστικος και εγινες μιλφακιας,ντροπη σου ξερουμε ολοι τα θεματα που εχει το same αλλα το καλυτερο ειναι να τα γραψει η ιδια η Ειρκα και θα απαντησει.
Λοιπόν,; Πλύση εγκεφάλου σας κάνουν κάποιες ;; Τί να πώ .. Είστε για λύπηση , μόνο αυτό.
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
ειναι πολυ καλη η νορα εχει και στο φ.β σελιδαεκει εχει αρκετες εχει και με μια αλλη μαζι αλλα μην σε παρω στον λαιμο μου δεν την ξερω την αλλη την αφεντρα
Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Αν η Ερικα ειναι 50αρα και εχει τετοια εμφανιση μπραβο της.δεν ειναι ομως 50 και σταματα να σταζεις χολη για την καλυτερη στο ειδος.Κοιταξε να ασχολεισαι με αλλες η να βρεις κατι να προσεγγισεις πελατες το σειμ και ασε την ερικα που τρεχει και δεν προλαβενει απο την πολυ δουλειά.Τωρα για το 50αρα αστο το αφηνω στην τυχη του.απεχει.πολυ απο αυτην την ηλικια.Για Την θεανω οπως ξερω και το χω ξαναπει ειναι καλη και πολυ ομορφη Κυρια!!!ποιός ξεκατινιάζεται ρε ;; Πού έχετε κάνει Θεάρα την 50 άρα ;;; !!!!
Δεν έχω κανένα θέμα με την Έρικα, και το έγραψα, έχω μιλήσει στο τηλ. μαζί της και μού έχει φανεί αξιοπρεπέστατη, έχω κάνει σέσσιον στο χώρο της όμως ( με την Ρωσίδα) και ήταν απαράδεκτος.
Ας το προσπεράσουμε αυτό όμως.
Εχω θέμα με τις υπερβολικές σάλτσες και τα ΣΑΛΙΑ σας που έχουν πλημμυρίσει το θέμα.
Είδες ρε πουθενά να γράψω αυτόκλητα σε κάποιον να πάει στο ΣΕΙΜ ;;
Μόνο το ΣΕΙΜ είναι στην Αθήνα; Η Αλεξάνδρα δεν είναι επίσης πολύ καλή ; Η Θεανώ δεν είναι πολύ καλή ; Η Σεσίλια δεν είναι γυναικάρα αν και είναι στο Λιμιτ άπ ;;
Λοιπόν,; Πλύση εγκεφάλου σας κάνουν κάποιες ;; Τί να πώ .. Είστε για λύπηση , μόνο αυτό.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
Διαβάζοντας τα μηνύματα σου, θα έλεγα ότι είσαι η ίδια η Έρικα πίσω από ανδρικό νίκνεϊμ.Αν η Ερικα ειναι 50αρα και εχει τετοια εμφανιση μπραβο της.δεν ειναι ομως 50 και σταματα να σταζεις χολη για την καλυτερη στο ειδος.Κοιταξε να ασχολεισαι με αλλες η να βρεις κατι να προσεγγισεις πελατες το σειμ και ασε την ερικα που τρεχει και δεν προλαβενει απο την πολυ δουλειά.Τωρα για το 50αρα αστο το αφηνω στην τυχη του.απεχει.πολυ απο αυτην την ηλικια.Για Την θεανω οπως ξερω και το χω ξαναπει ειναι καλη και πολυ ομορφη Κυρια!!!
Αλλά πιστεύω ότι είναι πιο προσεκτική και δεν θα καρφωνόταν.
Ρε συ, μέγα ΤΡΟΛ είσαι, από το δεύτερο μήνυμα σου στο φόρουμ μέχρι και το σημερινό εκθειάζεις και λιβανίζεις την Έρικα, ΟΛΑ δε τα μηνύματα σου αφορούν την Έρικα και το πόσο καλή είναι. ..
Οχι ότι εγγράφηκες στο φόρουμ με μοναδικό στόχο το προμοτάρισμα, ε ;;; !!
Άσε μας αγορι μου, που θα βγάλεις και γλωσσα, 31/31 μηνύματα σου προμοτάρισμα για την Έρικα ...
Τόση διαφήμιση πια που τής κάνεις, σού πετάει κανένα κοκκαλάκι να γλύψεις τουλάχιστον ;
Διαβάζοντας τα μηνύματα σου, θα έλεγα ότι είσαι η ίδια η Έρικα πίσω από ανδρικό νίκνεϊμ.
Ρε συ, μέγα ΤΡΟΛ είσαι, από το δεύτερο μήνυμα σου στο φόρουμ μέχρι και το σημερινό εκθειάζεις και λιβανίζεις την Έρικα, ΟΛΑ δε τα μηνύματα σου αφορούν την Έρικα και το πόσο καλή είναι. ..
Άσε μας αγορι μου, που θα βγάλεις και γλωσσα, 31/31 μηνύματα σου προμοτάρισμα για την Έρικα ...
Τόση διαφήμιση πια που τής κάνεις, σού πετάει κανένα κοκκαλάκι να γλύψεις τουλάχιστον ;ρε φιλε πας καλα?ολοι οσοι γρφουν υπερ της της τι ειναι?δες τις φωτογραφιες της και μετα μιλα.σε πειραξε για το same?αφου δεν παταει ανθρωπος η ερικα φταιει?καντε την δουλειας σας σωστα και θαχει και το same δουλεια,αλλα ετσι οπως το πατε θα κλεισει κοροιδευεται τον κοσμο,γιατι να παω same και να μην παω κατια και μισελ το εχω ξαναγραψει πολλες φορες και αυθεντικες και διπλο και με λιγοτερα χρηματα.
Το αφηνουμε για το same ενημερωθηκε και η ερικα και γραμμενη την εχει αλλα οφειλει να δωσει και η ερικα μια εξηγηση γιατι ο μιλφακιας δηλαδη το same γραφει ανοησιες και ανακριβειες,θελουμε και απαιτουμε απαντηση και απο την Ερικα.Διαβάζοντας τα μηνύματα σου, θα έλεγα ότι είσαι η ίδια η Έρικα πίσω από ανδρικό νίκνεϊμ.
Τόση διαφήμιση πια που τής κάνεις, σού πετάει κανένα κοκκαλάκι να γλύψεις τουλάχιστον ;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
το σαιμ εχει τελειωσει για πολλους λογους γι αυτο ταβαλε με την ερικαρα επειδη καθε ημερα εχει ραντεβου ενω το σαιμ βαραει μυγες αν μαθω και αλλους λογους θα ενημερωσω,το λιμιτ απ εχει την περσα τουλαχιστον το εχω ξσναγραψει αδυναμια μου και πολυ ομορφηΤο αφηνουμε για το same ενημερωθηκε και η ερικα και γραμμενη την εχει αλλα οφειλει να δωσει και η ερικα μια εξηγηση γιατι ο μιλφακιας δηλαδη το same γραφει ανοησιες και ανακριβειες,θελουμε και απαιτουμε απαντηση και απο την Ερικα.
Μανταμ τι σου φταει η ερικα?επειδη εχει δουλεια?δες την σελιδα της και τα προφιλ της και δες και ποσο κοσμο εχει και μετα γραψε.Οσο λασπη και να ριξεις πισω σου γυρναειΔεν αναφέρομαι σε εσένα, εσύ γράφεις σοβαρά και εμπεριστατωμένα.
Δεν θεωρώ ότι έχουμε όλοι τα ίδια γούστα στις'' αφέντρες '' αλλά προσωπικά είμαι αντικειμενικός, λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη ...
Υπάρχουν όμως κάποια θέματα που πρέπει να εξετάζουμε σε έκαστη επαγγελματία του χώρου :
2. Συμπεριφορά/Εξυπνάδα/Χαρακτήρας/Σεβασμός προς τον πελάτη ( ευγενική, αγενής, κατατοπιστική κλπ )
4. Eμπειρία ( ξέρει τί κάνει και πώς το κάνει ; ή πειραματίζεται ; ξέρει τα precautions .; ..)
5. Hλικία ( εδω ιδανικό δεν υπάρχει, αλλά καλό είναι να είναι μεταξύ 25 και 45 σε γενικές γραμμές )
ειναι απο τις καλυτερες μαζι με λολα και κατια και μισελ,η λολα εχει δικο της site η κατια και η μισελ ειναι και στο facebook αλλα εχουν και δικο τους blog θεες πολυ σωστες και οικονομικα πολυ καλεςτο σαιμ εχει τελειωσει για πολλους λογους γι αυτο ταβαλε με την ερικαρα επειδη καθε ημερα εχει ραντεβου ενω το σαιμ βαραει μυγες αν μαθω και αλλους λογους θα ενημερωσω,το λιμιτ απ εχει την περσα τουλαχιστον το εχω ξσναγραψει αδυναμια μου και πολυ ομορφη
Τα εχει ολα μανταμ και εμφαινιση και ομορφια και πανω απο ολα εμπειρια και χαρακτηρα χρονια στον χωρο δεν πειραματιζεται δυστυχως αλλου γινονται πειραματα,και εχει δυο χωρους και καθαρους και εξοπλισμενους και για να λεμε αληθειες στην αρχη δεν τα ειχε τον τελευταιο χρονο τα εφιαξε και δεν κοροιδευει τον κοσμο πολυ σημαντικο,μας περνατε για χαζους δεν ειμαστε.Δεν αναφέρομαι σε εσένα, εσύ γράφεις σοβαρά και εμπεριστατωμένα.
Μονη της την εχω δει κορυφη οτι γραφουν και οι υπολοιποι εκτος το τρολ βεβαια τον smilfakia δεν εχει δουλεια το same και χτυπανε την ερικα διαβασε τε ολα φιλε δεν μπορει ολοι να ειμαστε λαθος και ο milfakias ενας και μοναδικος η καλυτερα μοναδικη τον χαβα της,δεν πεταμε πλεον τζαμπα λεφτα δεν μας εκτιμαται παμε σε αλλες με λιγοτερα και πιο πολλη ωρα και εμπειρες,δοκιμασε και λολα και κατια και μισελ αυθεντικες Αφεντρες οχι της πλακας.εμενα με ειχε ξεκωλιασει πολυ. Δυο δονητες στο κωλο και μου γαμουσε το στομα με το ποδι, μου εβαζε ποδι κωλο και μετα στομα, με εβαζε να κραταω ανοιχτη τη τρυπα μου και τη μαστιγωνε.
ειναι καλη. Δεν την εχω δοκιμασει ντουο με την αλλη κοπελα.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
είστε 1-2 αντε 3 τρολάκια, που ΌΛΑ τα μηνύματα σας από το πρώτο έως το τελευταίο είναι για την Ερικα, προφανώς εγγραφήκατε στο φόρουμ μόνο και μόνο για ΠΡΟΜΟΤΆΡΙΣΜΑ τηε συγκεκριμένης!.
Είστε και χυδαίοι όμως, είστε και υβριστές.
Εμένα μή με ξαναπιάσεις στο στόμα σου όμως, γκέγκε ;
Οσο για το ΣΑΜΕ , πάνε ρώτα όσους ή όσες το αντιπροσωπεύουν, δεν έχω καμια σχέση με αυτό περαν του ότι ήμουν πελάτης, έχω 205 μηνύματα στο φόρουμ επί όλων των θεμάτων , σε αντίθεση με τρολάκια σαν και του λόγου σου.
Έιχαν επανεμφανιστεί Ερικοτρολάκια και είναι ηλίου φαεινότερον ότι εκτελείτε εντολές ........
Σε ρωτώ λοιπόν ξανά, ΜΙΛΑΣ και ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ;
Είστε και χυδαίοι όμως, είστε και υβριστές.
Εμένα μή με ξαναπιάσεις στο στόμα σου όμως, γκέγκε ;
Οσο για το ΣΑΜΕ , πάνε ρώτα όσους ή όσες το αντιπροσωπεύουν, δεν έχω καμια σχέση με αυτό περαν του ότι ήμουν πελάτης, έχω 205 μηνύματα στο φόρουμ επί όλων των θεμάτων , σε αντίθεση με τρολάκια σαν και του λόγου σου.
Έιχαν επανεμφανιστεί Ερικοτρολάκια και είναι ηλίου φαεινότερον ότι εκτελείτε εντολές ........
Σε ρωτώ λοιπόν ξανά, ΜΙΛΑΣ και ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ;
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
Το αφηνουμε για το same ενημερωθηκε και η ερικα και γραμμενη την εχει αλλα οφειλει να δωσει και η ερικα μια εξηγηση γιατι ο μιλφακιας δηλαδη το same γραφει ανοησιες και ανακριβειες,θελουμε και απαιτουμε απαντηση και απο την Ερικα.
Αφού ''ενημερώθηκε'' η Έρικα (!!!) - (από εσένα προφανώς.. που βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία...) , γιατί ''απαιτείτε απάντηση και από την Έρικα'' ;;; Θα βγάλει δελτίο Τύπου ;;
Ρε σείς, το έχετε χάσει τελείως ;
Ντάξει φίλε, μεταξύ μας, μή χάσει η γυναίκα τον ύπνο της επειδή την είπα λίγο ''μεγάλη ηλικιακά'' !! χαχα ...
Μαγκες τι λετε για αφεντρα Γιοτα?
Την εχει δοκιμασει κανεις? απο φοτο σκιζει παντος.
Την εχει δοκιμασει κανεις? απο φοτο σκιζει παντος.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21