Εχω καιρό να γράψω και ακόμα περισσότερο να ασχοληθώ. Βαριέμαι μέχρι αηδίας το ξεκατινιάσματα, τα ψεύτικα προφίλ και τα απανταχού προμοτεράκια. Εκτός των άλλων έχω πάθει και κορεσμό, πηδάω το γκομενάκι μου και έχω βρεί την υγειά μου. Είχα την εντύπωση ότι αυτός ο ιστότοπος υπάρχει κατά κύριο λόγο για να ανταλλάσουμε πληροφορίες, να μην πετάμε τζάμπα τα λεφτά μας και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Ποιός είναι αυθεντικός και ποιός όχι φαίνεται με το καλημέρα, δεν χρειάζεται και καμία ιδιαίτερη ευφύια για να το αντιληφθεί κανείς. Παρ' ότι έχω πάψει να ασχολούμαι, μέχρι να μου την ξαναδώσει, έχω πάει με όλες σχεδόν τις κυρίες που κινούνται στον χώρο και απλώς για την αποκατάσταση της τάξης, θα καταθέσω για ύστατη φορά την - υποκειμενική - γνώμη μου:
- Ερρικα. Πρώτη στην σειρά και πρώτη με διαφορά απ' όλες. Οχι δεν έχει το πιό οργανωμένο dungeon, όχι δεν είναι 25 αρα, όχι δεν έχει marketing και γνωριμίες, αλλά είναι η πρώτη γιατί είναι η μόνη ίσως που κατά την διάρκεια της συνεύρεσης, θα σου δώσει την αίσθηση, ότι δεν βρίσκεσαι σε ένα επί πληρωμή session, αλλά ότι δύο ενήλικοι περνάνε καλά απολαμβάνοντας τις διαστροφές τους. Και στα 60 η Ερρικα, έτσι θα είναι και εγώ πάντα θα θέλω να την βλέπω. Κουβαλάει πολύ τρέλα, αλλά είναι ωραία τρέλα, μακάρι όλες να ήταν έτσι. Η αξία της ανεκτίμητη. Τα ντουέτα με Ιρίνα ή και με Νόρα απλά δεν υπάρχουν...
- Θεανώ. Θεάρα, υπέροχο πρόσωπο, υπέροχο σώμα. Φιλική, ειλικρινής, πέρασα πολύ καλά πραγματικά. Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και η περί ής είναι μία από αυτές. Τις λίγες συναντήσεις μας, της ανακαλώ πολύ θετικά στην μνήμη μου. Το μόνο που με χαλάει είναι η ιδέα του session σε ξενοδοχείο. Δηλαδή εκεί περισσότερο μου ερχόταν για σεξ, παρά για session, αλλά δεν έχω και παράπονο.. Με μία τέτοια γυναικάρα, ο,τι και να κάνεις θα περάσεις σούπερ.
- Κάτια - Μισέλ. Ωραίες τύπισσες που σου δίνουν και το έξτρα αλατοπίπερο με τις λεσβιακές καταβολές τους. Η μία (δεν ξερω ποιά είναι ποιά) γκομενάρα, η άλλη πιο νορμάλ. Με εξίταρε πολύ που βρέθηκα ανάμεσα τους, και δεν πέρασα καθόλου άσχημα μαζί τους. Γουστάρουν πολύ την ποδολαγνεία, που εμένα δεν είναι ακριβώς το φόρτε μου. Πάντως σίγουρα "το έχουν" και άμα σε γουστάρουν είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Νομίζω εμένα με γούσταραν..
- Λόλα. Από τις ιερές αγελάδες του χώρου. Την είχα δει μια - δυό φορές πολύ παλιά, όταν ήταν στο same. Απίστευτη γυναίκα, είχε όλο το πακέτο ώστε να θεωρείται από τις κορυφαίες. Εχω την εντύπωση ότι αυτή η καταξίωση που γνώρισε ίσως και να αλλοίωσε αυτό που κάποτε έβγαινε πηγαία, αλλά αφού έχω τόσο καιρό να την δώ, δεν μπορώ να το πω κατηγορηματικά. Ο,τι έχει καταφέρει πάντως, το έχει κερδίσει με το σπαθί της.
- Νανά. Την γνώρισα στο Same, και μου άρεσε πολύ. Μια γυναίκα για να λέγεται 'Αφέντρα", πρέπει να είναι όμορφη, ελκυστική, καθαρή και περιποιημένη, και η Νανά έχει σίγουρα όλα τα παραπάνω, και ακόμα περισσότερα. Είναι πολύ συμπαθής και σαν άνθρωπος. Απλά να πω το άσχετο ότι δεν αντέχω μία αυτοαποκαλούμενη αφέντρα που θα είναι 135 κιλά, θα βρωμάει και θα έχει και την απαίτηση να την "υπηρετήσεις"..
- Πέρσα. Νέα, δυναμική, καλό παιδί και τρελιάρα. Λόγω ηλικίας δεν μου έβγαλε και πολύ αυταρχική φύση, αλλά είδα την συνάντηση μας, από μία πιό 'kinky" σκοπιά. Πολύ όμορφο, γυμνασμένο σώμα, ωραίο ντύσιμο, κανένα παράπονο. Δεν θα με χάλαγε αν ήταν και γκόμενα μου..
- Πανδώρα. Πολύ περίεργο καράβι. Βλέπω δεν στεριώνει όπου και να πηγαίνει, αν και έχει αυτό που θα λέγαμε ελληνιστί το potential. Την είδα άπαξ, ένα φεγγάρι όταν ήταν στο limit, και ομολογώ είχα περάσει ωραία. Καλή εμφάνιση και δούλευε καλά και το εγκεφαλικό κομμάτι. Δεν ξέρω την παίζει με την τύπισσα και έχει γυρίσει όλα τα dungeons..
Aυτά από εμένα, και αν κάποιος θεωρήσει ότι προμοτάρω, απλά τον γράφω στις αρχιδάρες μου.