Έχεις pmΧαχαχχαχαχα εγώ θα του πρότεινα πρώτα Λόλα και μετά Θεανώ.... Και οι δύο θεές!! Η Λόλα πιο έμπειρη γι'αυτο το λέω,.. Η Θεανώ το γουστάρει...στείλε PM να σε ρωτήσω κάτι γι'αυτο που είπες φίλε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Τελευταία επίσκεψη στο 104 στη Βανέσα κλαίω το κατοστάρι για φουλ αυταρχικό υπηρεσίες κατώτερες μπουρδέλου και η ηλικιωμένη κυρία που έκανε χρέη υπηρεσίας μου πρότεινε να πιώ κάτι δύο φορές ζήτησα μια πορτοκαλάδα ακόμα την περιμένω δεν ξαναπλησιάζω. :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:Μου φενεται οτι κοπηκε το προηγουμενο μηνυμα οποτε συνεχιζω: η Βανεσα την οποια εχω δοκιμασει και ταιριαξαμε. Η Παολα εχει χαλασει απο αποψη σωμα-ξεπετα αλλα εχει καυλοφατσα ενω για Αντζελα δεν εχω αποψη.
Τελευταία επίσκεψη στο 104 στη Βανέσα κλαίω το κατοστάρι για φουλ αυταρχικό υπηρεσίες κατώτερες μπουρδέλου και η ηλικιωμένη κυρία που έκανε χρέη υπηρεσίας μου πρότεινε να πιώ κάτι δύο φορές ζήτησα μια πορτοκαλάδα ακόμα την περιμένω δεν ξαναπλησιάζω. :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Θεωρω οτι μιλας για καποια αλλη χωρα, για καποιο αλλο 104. Αλλο να μην μεινεις ικανοποιημενος και αλλο να λες για υπηρεσιες χειροτερες απο μπουρδελο. Το παρακανεις κατα τη γνωμη μου. Εγω με τη βανεσα 2 φορες εχω περασει πολυ καλα και απ'οτι ενημερωθηκα απο τα αφεντικα, ειναι 2η [ 1η ειναι η νατασα ] στα ραντεβου τους τελευταιους 4+ μηνες. Πιο κομματι σε χαλασε τοσο πολυ ? Γιατι ακομα κι αν θεωρησω οτι η κοπελα ηταν για οποιοδηποτε λογο χαλια, οι εγκαταστασεις και ο εξοπλισμος ειναι σε αλλο επιπεδο.
Η μονη φορα που ξενερωσα πολυ στο μαγαζι αυτο ηταν με την παολα που απλα με ξεπεταξε σε 15 λεπτα για 100 ευρω και γι αυτο απλα δε ξαναπηγα μαζι της. Πολυ καλη κλπ αλλα αν την ξαναπαρω θα ειναι σε προγραμμα που ελεγχω το χρονο [ πχ 1 ωρα κλπ ]
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Έχω περάσει με Πάολα και με Κέλυ πιο παλιά και είχα περάσει καλά τώρα αν δεν υπήρχε χημεία με την κοπέλα μπορώ να το δεχτώ αλλά αν πληρώνεις 100 ευρώ τουλάχιστον κάποιες υπηρεσίες έστω και τυπικές πρέπει να προσφέρονται. Όσο για το ποτό όταν σου λένε πήγαινε στο δωμάτιο και στο φέρνουμε λέω δε βαριέσαι το ξέχασαν τελειώνοντας τη συνεδρία μου λέει η κοπέλα αν θέλω να πιώ κάτι να τους πει να μου το φέρουν και ζητάω μια πορτοκαλάδα (έχω πρόβλημα δεν μπορώ να μιλήσω στο τηλέφωνο) περίμενα ένα τεταρτάκι τίποτα κατεβαίνοντας είπα στην υπηρεσία ακόμα περιμένω την πορτοκαλάδα και αντί να ζητήσει συγνώμη μου λέει να στη δώσω τώρα αυτό ήταν που με εκνεύρισε πιο πολύ ίσως ήταν μια άτυχη στιγμή αλλά εμένα με χάλασε.Αααα και κατι τελευταιο ... Οποτε με ρωταει η υπηρεσια για ποτακι Χ λεπτα [ οπου 1<Χ<5 ] αργοτερα εχω το ουισκι στο χερι και παω προς το δωματιο.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
εχω κάνει σέσσιον με Λολα, περασα καλά αλλά η τιμή ήταν τσουχτερή. Δεν τρελάθηκα όμως κιόλας. Έχω περάσει καλύτερα με άλλες πολύ οικονομικότερες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Λόλα έφταιγε. Άλλωστε είναι και τί χημεία θα έχεις με τον άλλο.
Με Θεανώ δεν έχω κανει, αλλά νομίζω είναι κάπως καλύτερη, και σίγουρα οικονομικότερη. Επίσης, πρέπει να έχει καλύτερο σώμα, αν κρίνω από φώτο...
Με Θεανώ δεν έχω κανει, αλλά νομίζω είναι κάπως καλύτερη, και σίγουρα οικονομικότερη. Επίσης, πρέπει να έχει καλύτερο σώμα, αν κρίνω από φώτο...
φιλε μου σε βρισκω λιγο υπερβολικο!!! 2.30 ωρες αν κανανε στον καθενα μας θα το κλεινανε το μαγαζι,εχω παει στις 2 κυριες,παρα πολυ καλα περασα και καθομασταν μεσο ορο περιπου 1.30 ωραΗ Κυρια ιρινα δεν κουτσομπολευει ουτε ασχολειται με αλλες,ειναι με την ερικα και τα πανε μια χαρα,τις βλεπω και τις δυο αρκετα συχνα και καθομαστε μαζι 2.30 ωρες,σε 45 λεπτα τι να προλαβεις να κανεις?Δυστυχως ειχα παει παλαιοτερα αλλου και με ειχαν κρατησει μονο 50 λεπτα δεν ξαναπηγα,ενας λογος που τις βλεπω συχνα ειναι οτι καθοντε μαζι μου ωρες και παντα με το χαμογελο εκτος την ωρα του σεσσιον εκει αλλαζουν,τις ευχαριστω γιατι μου εχουν φερθει αψογα,πανω απο ολα ειναι δυο υπεροχες γυναικες και ελευθερες και οι δυο.
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
Το 104 είναι ένας οίκος ανοχής πολυτελείας, δηλαδή στουντιο. Από εκεί και πέρα οι κοπέλες είναι ιερο΄δουλες που κάνουν ΚΑΙ αυταρχικά. Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις, όπως στις εξειδικευμένες. Με τον χρόνο έρχεται και η εμπειρία. Για μενα, από εκεί μέσα, καλές ήταν η Μπέττυ, η Άντζελα και η Νανά και μέτριες η Πάολα (πολύ μπλα μπλα) η Πανδώρα και η Βανέσσα (δεν με έπεισαν). Έχω πάρει και άλλες , μα δεν θυμάμαι τώρα. Πάντα παίζει ρόλο και ο εγκέφαλος του καθενός και τα ιδεατά πρότυπα που έχει.
μετα απο διαβασμα 37 σελιδων αλλα χωρις εμπειρια,και μονο απο οπτικης αποψεως λογω του οτι εχω πει σε ολα τα σπανκ παρτυ και τις εχω δει ολες σχεδον δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το πιο θεομουνο και σε κορμι αλλα και σε προσωπο με θεικες ματαρες και απιστευτα ποδια ειναι η θεανω...σαν δευτερη οντως θα εβαζα την λολα φενεται και λιγο τρελη η συγκεκριμενη αλλα ωραια τρελα...σε εμπνεει...τριτη και τελευταια η μελαχρινη απο τις κατια και μισελ δε ξερω ποια ειναι ποια,και επειδη τησ μιλησα κιολας πολυ καλο κοριτσι...ολες οι αλλεσ ειναι ενα ματσο μπαζα που βρηκαν τροπο να τα κονομησουν...ειδικα αυτη η αφροδιτη που λετε συνεχεια οκ ουτε να μου τον δει οχι να τις γλυψω και τα ποδια..
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
μακη πρεπει να ειχες ριξει τρελο διαβασμα στις πανελληνιεςμετα απο διαβασμα 37 σελιδων αλλα χωρις εμπειρια,και μονο απο οπτικης αποψεως λογω του οτι εχω πει σε ολα τα σπανκ παρτυ και τις εχω δει ολες σχεδον δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το πιο θεομουνο και σε κορμι αλλα και σε προσωπο με θεικες ματαρες και απιστευτα ποδια ειναι η θεανω...σαν δευτερη οντως θα εβαζα την λολα φενεται και λιγο τρελη η συγκεκριμενη αλλα ωραια τρελα...σε εμπνεει...τριτη και τελευταια η μελαχρινη απο τις κατια και μισελ δε ξερω ποια ειναι ποια,και επειδη τησ μιλησα κιολας πολυ καλο κοριτσι...ολες οι αλλεσ ειναι ενα ματσο μπαζα που βρηκαν τροπο να τα κονομησουν...ειδικα αυτη η αφροδιτη που λετε συνεχεια οκ ουτε να μου τον δει οχι να τις γλυψω και τα ποδια..
αν εριχνα τοσο διαβασμα στις πανελληνιες θα μουνα γιατρος....παντως καταλαβα πως παιζει πολυ παραπληροφορηση...δεν ειναι δυνατον απο αυτα που ειδα με τα ματια μου να μην εχουν κανει θεες αυτεσ τις δυο κοπελες...μιλαω για θεανω και λολα...εγω μονο οπτικα τις θεωρω πανεμορφες βεβαια εγω ειμαι μονο ποδολαγνος και πιο πολυ του αισθησιακου bdsm οποτε δεν ειμαι καλος κριτης...
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
αν εριχνα τοσο διαβασμα στις πανελληνιες θα μουνα γιατρος....παντως καταλαβα πως παιζει πολυ παραπληροφορηση...δεν ειναι δυνατον απο αυτα που ειδα με τα ματια μου να μην εχουν κανει θεες αυτεσ τις δυο κοπελες...μιλαω για θεανω και λολα...εγω μονο οπτικα τις θεωρω πανεμορφες βεβαια εγω ειμαι μονο ποδολαγνος και πιο πολυ του αισθησιακου bdsm οποτε δεν ειμαι καλος κριτης...
ακριβως
οποτε επειδη παιζει πολυ παραπληροφορηση πρεπει να ακολουθεις το ενστικτο σου !
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
καλό το οπτικό κομμάτι του θέματος, αλλά πρέπει να έχεις κυρίως εμπειρίες για να εκφράσεις ολοκληρομένη άποψη.
TzelaDeltaForever
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Παιδια καλησπερα. Τη θεανω που ακριβως μπορω να τη βρω? Εχει καποιο site? Καποιο link τελοσπαντων για να τη δω?
Εδώ...της στέλνεις μήνυμα στο fb και κανονίζετε
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
το 104 εχει χαλασει εδώ και 2 χρονια.ενα σοβαρο μειονέκτημα δεν ανανεωνει τις κοπελες και σε αριθμο εχει λιγες εν συγκριση με αλλα στουντιο.οι αξιολογες κοπελες που ειχε χαθηκανμ όπως η αναστασια η ελενη η αλικη η δεσποινα.Θεωρω οτι μιλας για καποια αλλη χωρα, για καποιο αλλο 104. Αλλο να μην μεινεις ικανοποιημενος και αλλο να λες για υπηρεσιες χειροτερες απο μπουρδελο. Το παρακανεις κατα τη γνωμη μου. Εγω με τη βανεσα 2 φορες εχω περασει πολυ καλα και απ'οτι ενημερωθηκα απο τα αφεντικα, ειναι 2η [ 1η ειναι η νατασα ] στα ραντεβου τους τελευταιους 4+ μηνες. Πιο κομματι σε χαλασε τοσο πολυ ? Γιατι ακομα κι αν θεωρησω οτι η κοπελα ηταν για οποιοδηποτε λογο χαλια, οι εγκαταστασεις και ο εξοπλισμος ειναι σε αλλο επιπεδο.
Η μονη φορα που ξενερωσα πολυ στο μαγαζι αυτο ηταν με την παολα που απλα με ξεπεταξε σε 15 λεπτα για 100 ευρω και γι αυτο απλα δε ξαναπηγα μαζι της. Πολυ καλη κλπ αλλα αν την ξαναπαρω θα ειναι σε προγραμμα που ελεγχω το χρονο [ πχ 1 ωρα κλπ ]
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Επειδή ο φίλος αναφέρεται σε κάποιο σχόλιό μου επανέρχομαι στο θέμα η σχέση τιμής και υπηρεσιών όπως έχω αναφέρει δεν υπερέχει στις υπηρεσίες που προσφέρουν πολλά μπουρδελα με πιο χαμηλό κόστος.το 104 εχει χαλασει εδώ και 2 χρονια.ενα σοβαρο μειονέκτημα δεν ανανεωνει τις κοπελες και σε αριθμο εχει λιγες εν συγκριση με αλλα στουντιο.οι αξιολογες κοπελες που ειχε χαθηκανμ όπως η αναστασια η ελενη η αλικη η δεσποινα.
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Που χάθηκε αυτή η ψυχή ήταν απ τις καλύτερες,μονο οταν ηταν το νωντοκελλακυ στο 104 εφευγαν ευχαριστημενοι οι μερακληδες
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21