You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Την ερικα την γνωρισα σχετικα προσφατα,ενα μηνα μολις,τοχει το αφεντριλικι,καθαρη και ομορφη γυναικα ,ματαρες εχει και πολυ καλο σωμα,καναμε σχεδον τα παντα απο ποδολαγνεια μεχρι κ πιο σκληρο παιχνιδι,την Ρωσιδα δεν την εχω δει ακομα αλλα στις φωτογραφιες ομορφη φαινεται αλλα φοραει μασκα,για να την ξαναπαρει η Ερικα πιστευω ναναι καλη.καλησπερα μολις εμαθα οτι απο αυριο η domina erica και η Irina Kazakova θα ειναι παλι μαζι
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
όλα υπάρχουν, φίλε, δεν είναι τυποποιημένο προϊόν το σεξ.
Αρκεί να βρεις το πρόσωπο που θα συμφωνήσει και θα σου πραγματοποιήσει τη φαντασίωσή σου.
Αρκεί να βρεις το πρόσωπο που θα συμφωνήσει και θα σου πραγματοποιήσει τη φαντασίωσή σου.
obi1 αυτο που θελεις πες το Forced Feminization / Sissification απλα να πεις αν θελεις να σε ντυσει γυναικα, τακουνια makeup περουκα κτλ. Κατα τα αλλα οταν σε παιρνει μια με strap on συνηθως μπαινουν σε τετοιο ρολο που θελεις εσυ απο μονες τους. Βεβαια η καλη επικοινωνια στην αρχη ειναι το κλειδι για ενα καλο session, οι περισσοτερες ειναι εμπειρες τα βασικα τα πιανουν αμεσως για το τι θες. Η όλη ουσια ειναι να βρεις αυτο που κανει κλικ σε εσενα.
Την Ιρινα την εχω δει μια φορα και δεν ειναι ομορφη καθολου κι αυτο φαινεται γιατι στο φβ κρυβεται και δεν δειχνει το προσωπο της. . Επισης το αυταρχικο δε το εχει καθολου. Την Ερικα δε την εχω γνωρισει . Κορυφη για μενα ειναι η Αρτεμις στο αυταρχικο , παλια και εμπειρη !
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
αυταρχικό και σεξ
Ευχαριστώ. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος χαρακτηρισμός για αυτό το πρόγραμμα ώστε να μην το εξηγώ περιφραστικά και με κοιτάνε παράξενα. :S
Την Ιρινα την εχω δει μια φορα και δεν ειναι ομορφη καθολου κι αυτο φαινεται γιατι στο φβ κρυβεται και δεν δειχνει το προσωπο της. . Επισης το αυταρχικο δε το εχει καθολου. Την Ερικα δε την εχω γνωρισει . Κορυφη για μενα ειναι η Αρτεμις στο αυταρχικο , παλια και εμπειρη !
quote]
Και που την ειδες?μονη της?Δεν γινεται,μαζι ειναι στον ιδιο χωρο,πως και δεν ειδες την ερικα?Εγω τις ειδα μαζι πριν μια εβδομαδα στο σπιτι της Ερικας,μια χαρα ηταν η κοπελα και ωραιο προσωπο και σωμα,οσο για το αφεντριλικι το εχει,προσωπο δεν δειχνουν οι περισσοτερες δυστυχως.
lymde21 θα συμφωνησω μαζι σου εγω που την ειδα απο κοντα μαζι με την ερικα ειναι ομορφη γυναικα μελαχροινη ρωσιδα αλλα δεν μοιαζει πολυ καλη στο αυταρχικο ριχνει μπινελικια και εχει και βαρυ χερι οχι βεβαια σαν της ερικας και γενικα περασα πολυ καλα και θα ξαναπαω
Δεν μοιαζει για ρωσιδα επειδη ειναι μελαχρινη αλλα ειναι ρωσιδα,οντως ριχνει μπινελικια και στα Ελληνικα και στα Ρωσικα,κορμαρα εχει,ψηλη γυναικα με μακρυα ποδια αλλα και απο προσωπο μια χαρα και πανω απο ολα το εχει το Αφεντριλικι,πρωτα γνωρισα την Ερικα και μετα την φιλη της σε διπλη συνεδρια,ανετες δεν βιαζοντουσαν και φυσικα θα ξαναπαω,τωρα για τον αστραπη δεν πιστευω οτι την εχει δει ποτε.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
γύρω στο 1,68 χωρίς τακούνι είναι η Ιρίνα και δεν μοιάζει με τίποτα με την αρχετυπική ξανθιά Ρωσίδα που έχουμε στο μυαλό μας. Περισσότερο μοιάζει με Ελληνίδα θα έλεγα.
Στο αυταρχικό ( δεν εννοώ στράπ, γιατί δεν κάνω ποτέ) δεν εμεινα ικανοποιημένος ιδιαίτερα.
όχι ότι έκανε κάτι κακό αλλά η όλη σκηνή δεν τράβαγε. όυτε καν έχυσα και με το ζόρι κάβλωσα να φανταστείτε. Μού φαινόταν απορροφημένη με τα προσωπικά της περισσότερο ( κάτι απαράδεκτο για επαγγελματία).
Τώρα με την έτερη, την Ερικα δεν έχω πάει αλλά έχω πληροφορηθεί ότι το αυταρχικό και γενικά η μαγκιά κυλάει στο αίμα της. Είναι και τρελό γαυράκι !
Πολύ καλές νομίζω είναι οι λεγάμενες στο Sameplace.
Στην αντίπερα όχθη , το dungeonlimitup δε νομίζω ότι έχει ιδιαιτερη αξία. Αν πήγαινα με κάποια από εκεί θα ήταν η μαύρη, η Αφροαμερικανίδα η Λίλλυ που όμως τώρα τελευταία δεν προβάλλεται καθόλου.
Στο αυταρχικό ( δεν εννοώ στράπ, γιατί δεν κάνω ποτέ) δεν εμεινα ικανοποιημένος ιδιαίτερα.
όχι ότι έκανε κάτι κακό αλλά η όλη σκηνή δεν τράβαγε. όυτε καν έχυσα και με το ζόρι κάβλωσα να φανταστείτε. Μού φαινόταν απορροφημένη με τα προσωπικά της περισσότερο ( κάτι απαράδεκτο για επαγγελματία).
Τώρα με την έτερη, την Ερικα δεν έχω πάει αλλά έχω πληροφορηθεί ότι το αυταρχικό και γενικά η μαγκιά κυλάει στο αίμα της. Είναι και τρελό γαυράκι !
Πολύ καλές νομίζω είναι οι λεγάμενες στο Sameplace.
Στην αντίπερα όχθη , το dungeonlimitup δε νομίζω ότι έχει ιδιαιτερη αξία. Αν πήγαινα με κάποια από εκεί θα ήταν η μαύρη, η Αφροαμερικανίδα η Λίλλυ που όμως τώρα τελευταία δεν προβάλλεται καθόλου.
mkotsiadis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2016
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Εγώ την είδα πολύ καιρό πριν πρώτη φορά στην έρικα πάνω από χρόνο,όχι δεν είναι ξανθιά,μαύρο μαλλί και στο δέρμα μελαχρινή,άβαφτη εντελώς ψηλή είναι λίγο πιό ψηλή από την Έρικα, φορούσε και γόβες έδειχνε ψηλή,έχει σωματάρα,πρόσωπο κανονική,όσο για το σεσσιον καλή ήταν,φετιχιστής είμαι,μετά για μήνες πήγαινα σε άλλη Αφέντρα,τρία χρόνια έβλεπα την έρικα έχουμε γίνει και πολύ καλοί φίλοι,ξαναπήγα για την έρικα πριν ένα μήνα και ήταν εκεί,η μόνη αλλαγή που είδα ήταν ότι είχε βαφτεί ελαφρά,κάνουν μαζί τα διπλά σεσσιον αλλά και τα μονά στην έρικα τα κάνει πως και δεν την είδατε την έρικα?εκτός και αν είχε πάει στο άλλο αλλά συνήθως είναι μαζί στον ίδιο χώρο.
squallzoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα
ειμαι πολυ καινουργιος στο χωρο αυτο
ψαχνω κοπελα που να εχει εμπειρια στα orgasm control , tease and denial , ending , virtual humiliation , cock and ball torture and ruined orgasm/ruined ejaculation.
εχετε να μου προτεινετε καμοια ?
ευχαριστω
ειμαι πολυ καινουργιος στο χωρο αυτο
ψαχνω κοπελα που να εχει εμπειρια στα orgasm control , tease and denial , ending , virtual humiliation , cock and ball torture and ruined orgasm/ruined ejaculation.
εχετε να μου προτεινετε καμοια ?
ευχαριστω
Δεν θα διαφωνισω με κανενα απο τους ανωτερω, ετσι κι'αλλοιως η χημεια μεταξυ των ατομων ειναι διαφορετικη.
Για εμενα προσωπικα μετα απο πολλες επισκεψεις σε αρκετες Κυριες η ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη,για το χωρο της δε δεν εχω λογια να πω, παντα πεντακαθαρος και καθε φορα που παω ολο και κατι καινουργιο υπαρχει.
Για εμενα προσωπικα μετα απο πολλες επισκεψεις σε αρκετες Κυριες η ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη,για το χωρο της δε δεν εχω λογια να πω, παντα πεντακαθαρος και καθε φορα που παω ολο και κατι καινουργιο υπαρχει.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20