Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Η συγκεκριμένη παιδιά ήταν στην Κύπρο πέρσι, δεχόταν τα πάντα, μήπως βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα? Δεν την έχω βρει σε διάφορες αγγελίες που ψάχνω
Ο Τρυφωνας Σαμαράς είναι ;
Η συγκεκριμένη παιδιά ήταν στην Κύπρο πέρσι, δεχόταν τα πάντα, μήπως βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα? Δεν την έχω βρει σε διάφορες αγγελίες που ψάχνω
κατι ομως ξεχασες να πεις πανω σε αυτο. το domain name μπορεις να το ενοικιασεις ειτε να το αγορασεις (σε ολες τις πλατφορμες), αυτο δεν ισχυει ομως με το hosting. απο τι στιγμη που βλεπεις το domain name ενεργο αλλα οχι το hosting κατα 99% απλα δεν πληρωσε τη πλατφορμα για να συνεχισει να ειναι ενεργο το hosting. θεμα πορνο δεν παιζει γιατι το φωτογραφικο υλικο που ειχε ανεβασμενο στο site της ηταν καλλιτεχνικου τυπου και η google τα αποδεχεται αυτα ακομα και να ειναι υλικο bdsm αρκει να μην εχει γυμνο (γεννετικα οργανα κλπ) ή πολυ σκληρο περιεχομενο (αιμα βια κλπ.) οσον αφορα την πορνεια δεν παιζει να της το κατεβασαν 1) γιατι δεν εχει ξεκαθαρη πλατοφορμα πληρωμης πανω στο site (το οποιο σημαινει οτι δεν εμφανιζεται ξεκαθαρο κερδος παροχης ερωτικων υπηρεσιων) και 2) γιατι σε ολες τις περιπτωσεις που πεφτει ενα site για τετοιους λογους πεφτει μαζι με το hosting και το domain name μετα απο καποιο διαστημα (το καθαριζει η ιδια η google ή η πλατφορμα που χρησιμοποιηθηκε για να μην φορτωνεται ο main server με none valid users)Τύπε, μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα, αναφέρθηκε ότι έπεσε το site, και απαντάω κάτι πολύ τυπικό, ότι το πακέτο φιλοξενίας της μπορεί να έκλεισε λόγω παραβίαση όρων χρήσης ή μη πληρωμής. ΝΑΙ, είναι υπαρκτό, ΝΑΙ, το έχουν οι 99,999% των παρόχων ιστοφιλοξενίας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, και ΝΑΙ, μπορούν και κλείνουν ιστοσελίδες που παραβιάζουν τους όρους αυτούς ή πληρωμής ΔΙΧΩΣ να σου πούνε κάτι παραπάνω, τους έχεις συμφωνήσει με την εγγραφή σου και την πληρωμή της υπηρεσίας, και συνήθως για μη πληρωμές, έχεις πάρει και 2-3 μέιλ από τον πάροχο.
Το τι ΑΚΡΙΒΩΣ έχει συμβεί, δεν μπορώ να το γνωρίζω, και δε με απασχολεί, τα ενδεχόμενα όμως να γίνει suspend ένα site είναι αυτά. Θες πιθανότητες, θες οτιδήποτε άλλο, τείνω προς το violation του acceptable use policy, το οποίο μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή, και συνήθως σου λένε έχεις 12/24 ώρες να το κλείσεις, αλλιώς στο κλείνουμε.
Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, τόσο το domain, όσο και το hosting, τα νοικιάζεις, δεν σου ανήκουν. Της Λόλας μπορεί να κατέβηκε είτε για μη πληρωμή, είτε για προώθηση πορνείας, ναι, το να δηλώνεις ότι παρέχεις professional domination δεν παύει να είναι πορνεία, είτε στην Ελλάδα, είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Οπότε οποιοδήποτε σενάριο από τα δύο μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι από τα δύο έχει πραγματικά συμβεί.κατι ομως ξεχασες να πεις πανω σε αυτο. το domain name μπορεις να το ενοικιασεις ειτε να το αγορασεις (σε ολες τις πλατφορμες), αυτο δεν ισχυει ομως με το hosting. απο τι στιγμη που βλεπεις το domain name ενεργο αλλα οχι το hosting κατα 99% απλα δεν πληρωσε τη πλατφορμα για να συνεχισει να ειναι ενεργο το hosting. θεμα πορνο δεν παιζει γιατι το φωτογραφικο υλικο που ειχε ανεβασμενο στο site της ηταν καλλιτεχνικου τυπου και η google τα αποδεχεται αυτα ακομα και να ειναι υλικο bdsm αρκει να μην εχει γυμνο (γεννετικα οργανα κλπ) ή πολυ σκληρο περιεχομενο (αιμα βια κλπ.) οσον αφορα την πορνεια δεν παιζει να της το κατεβασαν 1) γιατι δεν εχει ξεκαθαρη πλατοφορμα πληρωμης πανω στο site (το οποιο σημαινει οτι δεν εμφανιζεται ξεκαθαρο κερδος παροχης ερωτικων υπηρεσιων) και 2) γιατι σε ολες τις περιπτωσεις που πεφτει ενα site για τετοιους λογους πεφτει μαζι με το hosting και το domain name μετα απο καποιο διαστημα (το καθαριζει η ιδια η google ή η πλατφορμα που χρησιμοποιηθηκε για να μην φορτωνεται ο main server με none valid users)
Παρεμπιπτόντως ξανανεβηκε το σάιτ της και λεει όντως για Σεπτέμβρη….Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, τόσο το domain, όσο και το hosting, τα νοικιάζεις, δεν σου ανήκουν. Της Λόλας μπορεί να κατέβηκε είτε για μη πληρωμή, είτε για προώθηση πορνείας, ναι, το να δηλώνεις ότι παρέχεις professional domination δεν παύει να είναι πορνεία, είτε στην Ελλάδα, είτε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Οπότε οποιοδήποτε σενάριο από τα δύο μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι από τα δύο έχει πραγματικά συμβεί.
Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της και μου έστελνε κάτι ασυναρτησίες. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;H Πανδωριτσα εξαφανιστηκε το κοριτσι μαs,
Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της και μου έστελνε κάτι ασυναρτησίες. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;
τι εννοειs ?????Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της και μου έστελνε κάτι ασυναρτησίες. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;
ArnicaΚαλησπέρα, συγγνώμη αλλά θα ρωτήσω κάτι άσχετο με το νήμα. Θα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά bullwhip με μία φίλη ( έχω κάνει εξαντλητική εξάσκηση σε στόχο), ξέρει κανείς να προτείνει κάποια αλοιφή για να της βάλω μετά; Θα έχω και αντισηπτικό για τυχόν γδαρσίματα. Μου έχει πει ότι είχε εμπειρία με flogger, αλλά το bullwhip είναι πιο επώδυνο. Ευχαριστώ
FlamingelΚαλησπέρα, συγγνώμη αλλά θα ρωτήσω κάτι άσχετο με το νήμα. Θα χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά bullwhip με μία φίλη ( έχω κάνει εξαντλητική εξάσκηση σε στόχο), ξέρει κανείς να προτείνει κάποια αλοιφή για να της βάλω μετά; Θα έχω και αντισηπτικό για τυχόν γδαρσίματα. Μου έχει πει ότι είχε εμπειρία με flogger, αλλά το bullwhip είναι πιο επώδυνο. Ευχαριστώ
Η αρνικα ειναι για αιματωματα, αυτή που πρότεινα εγω για εγκαύματα. Εξαρτάται απο το είδος της πληγής. Ρωτά και το δερματολόγο σουΣας ευχαριστώ και τους δύο
Το ηπιο ποιο ειναι ; Αν σε κατουρησουν και σε φτυσουν δεν πονάει. Σου κανει ;Ηπιο αυταρχικό και ελαφρο bdsm που μπορουμε να βρούμε?
Ηπιο αυταρχικό και ελαφρο bdsm που μπορουμε να βρούμε?
Kαλησπέρα απο οσα c.girl έχω πάρει , θα σου πρότεινα Τζίνα, Νικόλ, Μαρία . Αν έχεις κάποια απορία μου λες. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με τις τρεις αυτές κοπέλες.Ηπιο αυταρχικό και ελαφρο bdsm που μπορουμε να βρούμε?