You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγώ είχα ψάξει παλιότερα αλλά κάνει ελάχιστα σεσσιον μου χε πει. Ευτυχώς μετά γνώρισα την Κυρία Ίσιδα….Γνωρίζει κάποιος αν είναι ενεργή η Νέμεσις?
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τελικά έχουμε μάθει κάτι για την συγκεκριμένη?Καλησπέρα.
Ανακάλυψα αυτό το προφίλ στο insta
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ζητάει 250/ώρα είναι ξένη.
Γνωρίζουμε κάτι?
Καλησπέρα παιδιά, γνωριμία με Goddess Dia, νέα, όμορφη κοπέλα, μικρόσωμη με piercing στον αφαλό, όμορφα πατουσάκια, απλή και ουσιαστική. Φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει και να το ζει πραγματικά. Τη συνιστώ για soft καταστάσεις (δεν δοκίμασα κάτι παραπάνω από ποδολαγνεία- soft domination) και για όσους αρέσκονται σε νέες, "amateur" αφέντρες.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ναι έχουμε μαθει ψάχνει για κοροϊδα !!!Τελικά έχουμε μάθει κάτι για την συγκεκριμένη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποσο πήγε η ταρίφα και πόσο κράτησε ; Οταν λες μικροσωμη το 1,60 το περνάει ή μπά ;Καλησπέρα παιδιά, γνωριμία με Goddess Dia, νέα, όμορφη κοπέλα, μικρόσωμη με piercing στον αφαλό, όμορφα πατουσάκια, απλή και ουσιαστική. Φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει και να το ζει πραγματικά. Τη συνιστώ για soft καταστάσεις (δεν δοκίμασα κάτι παραπάνω από ποδολαγνεία- soft domination) και για όσους αρέσκονται σε νέες, "amateur" αφέντρες.
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Το λες λόγο εμπειρίας με την συγκεκριμένη η λόγο για τα χρήματα που ζητάει?Ναι έχουμε μαθει ψάχνει για κοροϊδα !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποσο πήγε η ταρίφα και πόσο κράτησε ; Οταν λες μικροσωμη το 1,60 το περνάει ή μπά ;
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Kinky Ζευγάρι-6988263931
Εδώ κάνεις εμπειρία?
Εδώ κάνεις εμπειρία?
Διαγραμμένο μέλος 233624
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα ποια είναι πιο καλή στο αυταρχικο ? Στείλτε π.μ
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
ΝΑ στο θεσω λίγο διαφορετικά ; Εσυ εχεις δοκιμάσει ολες τις υπολοιπες που κατά καιρους αναφέρονται εδω με ταριφες απο 80-130 και θες να πας σε καποια άλλη για αλλαγή ; Εάν ναι τράβα εσύ να μας πεις και εμάς !!!! Δε νομίζω να βρεις εδω μεσα πολλους πρόθυμους να σκασουν 250 ειδικά για αυτή. Εδω η Λόλα που ήταν κορυφαια χρεωνε 130 και θα δωσουμε 250 στην Ουκρανέζα ;;; Πως μας κόβεις ;Το λες λόγο εμπειρίας με την συγκεκριμένη η λόγο για τα χρήματα που ζητάει?
nickred1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ναι έχεις δίκιο έτσι όπως το λες.ΝΑ στο θεσω λίγο διαφορετικά ; Εσυ εχεις δοκιμάσει ολες τις υπολοιπες που κατά καιρους αναφέρονται εδω με ταριφες απο 80-130 και θες να πας σε καποια άλλη για αλλαγή ; Εάν ναι τράβα εσύ να μας πεις και εμάς !!!! Δε νομίζω να βρεις εδω μεσα πολλους πρόθυμους να σκασουν 250 ειδικά για αυτή. Εδω η Λόλα που ήταν κορυφαια χρεωνε 130 και θα δωσουμε 250 στην Ουκρανέζα ;;; Πως μας κόβεις ;
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
Ξέρουμε τίποτε για αυτό;
Προσωπικά θα σου πρότεινα Ίσιδα Καρά χωρίς δεύτερη σκέψη! Κορυφαία!Έχει και ενεργό προφίλ εδώ αν θες για μια πρώτη επικοινωνία.Καλησπέρα ποια είναι πιο καλή στο αυταρχικο ? Στείλτε π.μ
Τελευταία τροποποίηση:
Carlitos feet lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φίλε δεν έχω συναντήσει την κυρία Ισιδα ακόμα αλλά μου φαίνεται πολύ εντυπωσιακή και από αυτά που γράφει εδώ μέσα μου φαίνεται ότι είναι τυπαρα και μόνο και μόνο επειδή λείπω σεζόν δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της ακόμα.Υπερπαραγωγή ειναι και η Ίσιδα. Αν θέλει σου κόβει την ανάσα στα 5 μέτρα. Αλλά το ατού της Ίσιδας δεν είναι μόνο η ομορφιά.. αλλά και το πόσο αυθεντικά αισθησιακή και καύλα είναι. Ακόμα και η φωνή της στο τηλέφωνο είναι ραδιοφωνική.... Δοκίμασε μια συνάντηση μαζί της και θα καταλάβεις τι εννοούμε όλοι όσοι πάνω κάτω τα ίδια προσπαθούμε να περιγράψουμε για αυτήν. Η γυναίκα είναι πόρωση.... Αν έχεις σκοπό να επισκεφθείς κάποια σου προτείνω Ισιδα δαγκωτό...δεν τελειώνει αν δεν σε (από)τελειώσει... θα με θυμηθείς
Περιμένω μόλις γυρίσω θα πάω καρφί με αυτά που έχω διαβάσει.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ξέρουμε ότι αν και δηλωνει Ελληνιδα δεν ξερει να γραφει ελληνικά άρα δε βγαζουμε ακρη και τι θελει να πει !
Ξέρουμε τίποτε για αυτό;
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Που βρίσκουμε φωτό αγγελία κλπ ?Καλησπέρα παιδιά, γνωριμία με Goddess Dia, νέα, όμορφη κοπέλα, μικρόσωμη με piercing στον αφαλό, όμορφα πατουσάκια, απλή και ουσιαστική. Φαίνεται να απολαμβάνει αυτό που κάνει και να το ζει πραγματικά. Τη συνιστώ για soft καταστάσεις (δεν δοκίμασα κάτι παραπάνω από ποδολαγνεία- soft domination) και για όσους αρέσκονται σε νέες, "amateur" αφέντρες.
goddess_dia
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2023
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Έχω λινκ στο προφίλ μου που θα σε κατατοπίσει στο Instagram, fetlife κ.α. που έχω γενικά αρκετές φωτογραφιες.. όχι αγγελία όμως! Ότι πληροφορίες θέλεις στα μηνυματα!Που βρίσκουμε φωτό αγγελία κλπ ?
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Όλες καλές είναι γιατί το θέμα είναι υποκειμενικό (εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα μας)....Καλησπέρα ποια είναι πιο καλή στο αυταρχικο ? Στείλτε π.μ
Από την εμπειρία μου όμως έχω να πω ότι η ΙΣΙΔΑ είναι αυτό που λέμε ΕΛΒΕΤΙΚΟΣ ΣΟΥΓΙΑΣ......!!!!!!
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 486
Εμένα με γκόσταρε ο σκατάνθρωπος.Ναι έχουμε μαθει ψάχνει για κοροϊδα !!!
Μάλλον ζητάει άτομα για πιασο-κολMira May πλέον ζητάει 350 για ινκολ και 450 για αουτκολ. Άλλο ένα αρπαχτικό.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 21