Δεν διαφωνώ με αυτο που λες, τουλάχιστον στις φωτό που βλέπω στο νετ, για τα δικά μου γούστα κ οπως το έχω στο μυαλό μου θα ήθελα να πάω σε όλες με την κάτωθι σειρά σε Θεανώ(πήγα), Όλγα(επικοινώνησα), Ίσιδα, Έρικα με την σειρά που της έβαλα και όχι απαραίτητα για την ομορφιά τους, αλλά για το στυλ τους, δηλαδή μία μουνάρα ξανθιά, ένα σκυλί μελαχρινό, μία πιο εναλλακτική και μία ανωμαλιάρα.
Αν όμως βάλεις στην εξίσωση το χαρακτήρα, τη προσέγγιση, τη χημεία, σίγουρα η σειρά μπορεί να αλλάξει.
Τώρα όμως που έχω πάει μόνο στη Θεανώ και το κριτήριο ηταν η ομορφιά και το επικοινωνιακό πριν πάω, παραμένει πρώτη, αλλά αν έβλεπα ακόμα καλύτερη προσέγγιση (χωρίς να υπολείπεται η Θεανώ σε κάτι) σε κάποιο τομέα, θα θυσίαζα λίγη ομορφιά και λέω λίγη γιατί και οι άλλες κυρίες δεν είναι αδιάφορες αλλά διαφορετικές.
Οπως επίσης επειδή δεν έχω δει απο κοντά τις άλλες κυρίες, μπορεί ας πούμε η Όλγα να μου φαινόταν πιο ωραία λόγο καμπυλών, η Ίσιδα λόγο petit, η Έρικα λόγο ανωμαλόφατσας αλλά η Θεανώ εχει μια ωραία φάτσα με μπλε μάτια που συνδιάζονται με ωραίο βλέμμα και ωραία σιλουέτα...
@LB Μπορεί να είναι υπερπαραγωγή και η Ίσιδα, απλά και πάλι άλλο στυλ.
Όλες να τις είχα στην σειρά φτιαγμένες αυτό που λέω είναι ότι με όλες θα ήθελα να πάω, αλλά αν έπρεπε να βάλω μια σειρά ή να διαλέξω μία.... ναι είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν μου αρέσει ενα στυλ, το ιδανικό θα ήταν με όλες ταυτόχρονα.
Προφανώς υπάρχουν και άλλες κυρίες ( λολα κτλ), απλά έβαλα αυτές για να μην με αυτοτιμωρό με την επιλογή, γιατί σκέψου μέσα σε ολα να έχεις και μια καβλα κοκκινομάλλα..