alexis.grvsls
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 229
- Πόντοι
- 20
Στο facebook η στο ggogle?Η Κυρία Μάγια..Πάτα Μάγια μιλφ
Στο facebook η στο ggogle?Η Κυρία Μάγια..Πάτα Μάγια μιλφ
Την Αρτεμις δεν την ξέρω, δεν την έχω συναντήσει. Στις 28/9 ανεβαίνει πάντως η Ίσιδα Θεσσαλονικη, η οποία είναι εξαιρετική σε όλα τα προγράμματα. Είναι πετιτ, όμορφη, αδύνατη με ωραίο σώμα (δεν είναι κόκκαλο αλλά δεν έχει και περιττά κιλά). Προτείνεται ανεπιφύλακτα.Δεν τα έχω για πέταμα
Google αλλά κ εδώΣτο facebook η στο ggogle?
Εσύ τι λες? πολύ ψηλή αλλά μόνο για μαστίγιο κάνει και είναι κόκκαλο σκέτοΣίγουρα την έχεις επισκεφτεί; Για εμένα ήταν μακράν η καλύτερη συνεδρία που έχω κάνει. Επιπρόσθετα έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα μοντέλου.
πέφτει μεγάλο δούλεμα ,αφού η ίδια που λες έχει γράψει ότι συνεργάζεται με την άρτεμις ,εγώ θα πάω στην άρτεμιςΤην Αρτεμις δεν την ξέρω, δεν την έχω συναντήσει. Στις 28/9 ανεβαίνει πάντως η Ίσιδα Θεσσαλονικη, η οποία είναι εξαιρετική σε όλα τα προγράμματα. Είναι πετιτ, όμορφη, αδύνατη με ωραίο σώμα (δεν είναι κόκκαλο αλλά δεν έχει και περιττά κιλά). Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Έως 25 Ιουλίου θα βρίσκεται μαζί μας εδώ στην Αθήνα, μια κυρία που σίγουρα θα θέλετε να την λατρέψετε.Την Αρτεμις δεν την ξέρω, δεν την έχω συναντήσει. Στις 28/9 ανεβαίνει πάντως η Ίσιδα Θεσσαλονικη, η οποία είναι εξαιρετική σε όλα τα προγράμματα. Είναι πετιτ, όμορφη, αδύνατη με ωραίο σώμα (δεν είναι κόκκαλο αλλά δεν έχει και περιττά κιλά). Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
πέφτει μεγάλο δούλεμα ,αφού η ίδια που λες έχει γράψει ότι συνεργάζεται με την άρτεμις ,εγώ θα πάω στην άρτεμις
Την ερίκα την ξέρω η καλύτερη αφέντρα αλλά μας έχει ξεχάσει αλλά έρχεται η άρτεμις δεν την ξέρω αλλά θα πάω είναι μπαμπάτσικη στις φωτογραφίες οπότε πάω στην άρτεμιςΊσιδα καταπληκτική
Θέλω να ξαναπάω και σκέφτομαι και Για Έρικα
Αλλά η Ίσιδα δεν παίζεται
Το μονο που ανεφερα είναι οτι δεν εχω εμπειρία με την αρτεμις και προτεινα την Ισιδα ως επιλογή. Το που θα πας είναι δική σου επιλογή και σου εύχομαι να περάσεις και καλά. (Ήδη προηγουμένως σε ανάρτηση σου απέρριψες την Vida , την οποία προσωπικά θεωρώ αξιοπρεπή επιλογή και εχώ γραψει και σχόλιο για αυτήν στο νήμα για την Θεσσαλονικη). Προσωπικά δεν γνωρίζω άλλες αφέντρες στη Θεσσαλονικη. Το δούλεμα δεν ξέρω που ακριβως κολλάει... Αλλά οκ. Επίσης η Έρικα είναι εξαιρετική επιλογή... και μακάρι να ανέβει σύντομα και αυτη.πέφτει μεγάλο δούλεμα ,αφού η ίδια που λες έχει γράψει ότι συνεργάζεται με την άρτεμις ,εγώ θα πάω στην άρτεμις
η vida μπορεί να έχει σώμα μοντέλου αλλά είναι κόκκαλο και πολύ λάιτ ,ούτε στράπ ξέρει να κάνει αλλά είναι η πιο ψηλή αφέντρα που έχω γνωρίσει, μέχρι εκεί,την ίσιδα δεν την ξέρω αλλά μπουνταλάς δεν είμαιΤο μονο που ανεφερα είναι οτι δεν εχω εμπειρία με την αρτεμις και προτεινα την Ισιδα ως επιλογή. Το που θα πας είναι δική σου επιλογή και σου εύχομαι να περάσεις και καλά. (Ήδη προηγουμένως σε ανάτρηση σου απέρριψες την Vida , την οποία προσωπικά θεωρώ αξιοπρεπή επιλογή και εχώ γραψει και σχόλιο για αυτήν στο νήμα για την Θεσσαλονικη). Προσωπικά δεν γνωρίζω άλλες αφέντρες στη Θεσσαλονικη. Το δούλεμα δεν ξέρω που ακριβως κολλάει... Αλλά οκ
Ο καθένας σχηματίζει την άποψη του απο τις εμπειρίες του και πηγαίνει εκεί που πιστεύει ότι περνάει καλύτερα!η vida μπορεί να έχει σώμα μοντέλου αλλά είναι κόκκαλο και πολύ λάιτ ,ούτε στράπ ξέρει να κάνει αλλά είναι η πιο ψηλή αφέντρα που έχω γνωρίσει, μέχρι εκεί,την ίσιδα δεν την ξέρω αλλά μπουνταλάς δεν είμαι
Τι να σου πω, γούστα είναι αυτά μιας και για εμένα είναι κουκλάρα, εσένα μάλλον σου αρέσουν οι σιτεμένες και οι παχουλές...Εσύ τι λες? πολύ ψηλή αλλά μόνο για μαστίγιο κάνει και είναι κόκκαλο σκέτο
Πήγαινε στο έγραψα και μετά γράψε μας τις εντυπώσεις σου και δεν πέφτει κανένα δούλεμαπέφτει μεγάλο δούλεμα ,αφού η ίδια που λες έχει γράψει ότι συνεργάζεται με την άρτεμις ,εγώ θα πάω στην άρτεμις
Μα γράφει ότι έχει πάει στην έρικα που δεν είναι χοντρή αλλά συμφωνώ γούστα είναιΤι να σου πω, γούστα είναι αυτά μιας και για εμένα είναι κουκλάρα, εσένα μάλλον σου αρέσουν οι σιτεμένες και οι παχουλές...
Ηθελα να ήξερα που πας και τις βρισκεις ολες αυτές ! Επίσης απορία έχεις παει με καμία ή απλά κάνεις γκάλοπ εδω ;Η Κυρία Μάγια..Πάτα Μάγια μιλφ
σε ποιες αναφερεσαι σαν "σιτεμενες" και "παχουλες"? αν αναφερεσαι στην Αρτεμις δεν την εχω δει προσωπικα οποτε δεν μπορω να γνωριζω, αλλα μιας και το ατομο στο οποιο απαντας εχει πει οτι εχει συναντησει και την Ερικα ελπιζω να μην την βαζεις σε αυτη την κατηγορια γιατι ουτε σιτεμενη ειναι ουτε χοντρη (μια χαρα κορμαρα εχει). επισης για να λεμε και του στραβου το δικιο και η Ισιδα και η Vida ειναι και οι δυο 40+Τι να σου πω, γούστα είναι αυτά μιας και για εμένα είναι κουκλάρα, εσένα μάλλον σου αρέσουν οι σιτεμένες και οι παχουλές...
Καλύτερα να μην σου απαντήσω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλες 20 σελίδες ξεκατινιάσματος...σε ποιες αναφερεσαι σαν "σιτεμενες" και "παχουλες"? αν αναφερεσαι στην Αρτεμις δεν την εχω δει προσωπικα οποτε δεν μπορω να γνωριζω, αλλα μιας και το ατομο στο οποιο απαντας εχει πει οτι εχει συναντησει και την Ερικα ελπιζω να μην την βαζεις σε αυτη την κατηγορια γιατι ουτε σιτεμενη ειναι ουτε χοντρη (μια χαρα κορμαρα εχει). επισης για να λεμε και του στραβου το δικιο και η Ισιδα και η Vida ειναι και οι δυο 40+
οποτε το να λες αερολογιες αλλα να μην μπορεις να τις υποστηριξεις ειναι η αποφυγη ξεκατινιασματος οκ !!!!!Καλύτερα να μην σου απαντήσω γιατί δεν έχω όρεξη για άλλες 20 σελίδες ξεκατινιάσματος...
Μια χαρά τα γράφω, εσύ συνέχισε να κυνηγάς φαντάσματα.οποτε το να λες αερολογιες αλλα να μην μπορεις να τις υποστηριξεις ειναι η αποφυγη ξεκατινιασματος οκ !!!!!