Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Domina Isida Karra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
4.728
Πόντοι
446
Η αλήθεια είναι πως μέσα στο internet μπορεί ο καθένας με ψεύτικους λογαριασμούς, να κάνει κριτικές ανώνυμα. Αν κάποιος θέλει να δει την σοβαρότητα μιας κριτικής μπορεί να διασταυρώσει το προφίλ του καθενός.

Εμείς πάντως σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώνετε για τις ηλικίες μας, τις πατούσες και τις τρίχες μας.

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Έχει δοκιμάσει κάποιος ;
Είχε εξαφανιστεί για χρόνια, δούλευε παλιά στην Άντζελα

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι πως δεν πειράζει σχεδόν κανέναν σας αν κάποιος κράζει με πολύ άσχημα σχόλια (μεχρί και βρισιές έχουν γραφτεί) κάποιες αφέντρες αλλά μόλις κάποιος κάνει νύξη για το ότι η κυρία Έρικα είναι 50+ πέφτετε να τον φάτε λες και είναι εγκληματίας.
Ο καθένας εδώ γράφει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ αλήθεια και πρέπει να το καταλάβετε για να μην συγχίζεστε. Ούτε βαλτός είναι, ούτε τα παίρνει από καμία αφέντρα για να γράφει καλά ή κακά πράγματα, ούτε τίποτα.
Για εμένα πχ. αν δείτε τα σχόλιά μου ποτέ δεν έχω βρίσει καμία κυρία.
Άσε μας ρε φίλε πάω Έρικα και γράφεις ψέματα, έχω πάει και Καλλιθέα και ξενοδοχείο μαζί της, εσύ σίγουρα είσαι βαλτός η καψούρης

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.960
Πόντοι
206
Η Κυρία Έρικα έχει αποδείξει τόσα χρόνια ποια είναι στο χώρο. Κουκλάρα και θεά του BDSM. Έχω κάνει απο τα καλύτερα σέσσιον μαζί της...με απογείωσε!!! Την περιμένουμε πως και πως Θεσσαλονίκη!

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Άσε μας ρε φίλε πάω Έρικα και γράφεις ψέματα, έχω πάει και Καλλιθέα και ξενοδοχείο μαζί της, εσύ σίγουρα είσαι βαλτός η καψούρης
Μπράβο σου, όσο για το τι είμαι άσε με να το ξέρω εγώ. Με την ίδια λογική και όλοι εσείς που κράζετε άλλες κυρίες είστε βαλτοί ή καψούρηδες.

alexis.grvsls

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
229
Πόντοι
20
Μπράβο σου, όσο για το τι είμαι άσε με να το ξέρω εγώ. Με την ίδια λογική και όλοι εσείς που κράζετε άλλες κυρίες είστε βαλτοί ή καψούρηδες.
Με γαμάει καλά γι αυτό πάω

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.995
Πόντοι
1.056
Η αλήθεια είναι πως μέσα στο internet μπορεί ο καθένας με ψεύτικους λογαριασμούς, να κάνει κριτικές ανώνυμα. Αν κάποιος θέλει να δει την σοβαρότητα μιας κριτικής μπορεί να διασταυρώσει το προφίλ του καθενός.

Εμείς πάντως σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώνετε για τις ηλικίες μας, τις πατούσες και τις τρίχες μας.

Στις δικές σου πατούσες όσο χρόνο και να αφιερώσουμε είναι ελάχιστος!!!

Jdilllil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2015
Like
2.054
Πόντοι
446
Αυτή τι λέει ρε παίδες; Καμία γνώμη;

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι πως δεν πειράζει σχεδόν κανέναν σας αν κάποιος κράζει με πολύ άσχημα σχόλια (μεχρί και βρισιές έχουν γραφτεί) κάποιες αφέντρες αλλά μόλις κάποιος κάνει νύξη για το ότι η κυρία Έρικα είναι 50+ πέφτετε να τον φάτε λες και είναι εγκληματίας.
Ο καθένας εδώ γράφει τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ αλήθεια και πρέπει να το καταλάβετε για να μην συγχίζεστε. Ούτε βαλτός είναι, ούτε τα παίρνει από καμία αφέντρα για να γράφει καλά ή κακά πράγματα, ούτε τίποτα.
Για εμένα πχ. αν δείτε τα σχόλιά μου ποτέ δεν έχω βρίσει καμία κυρία.
ωραια η φιλοσοφια αλλα ξεχνας τον πραγματικο ορισμο της αληθειας.

η εννοια της λεξης: Αλήθεια είναι, γενικά, η υπαρκτότητα μιας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Γενικά η έννοια και η αξία της αλήθειας αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα της φιλοσοφίας, με πολλές διαφορετικές θεωρίες να έχουν ειπωθεί.

αυτο που εννοεις εσυ σαν αληθεια:

Προσωπική» αλήθεια​

Η αλήθεια για τον καθένα είναι η πραγματικότητα που βιώνει. Η πραγματικότητα αυτή καθορίζεται από όσα αισθάνεται και πιστεύει. Συνήθως, όταν χρησιμοποιούμε τον όρο αλήθεια, αναφερόμαστε σε πράγματα που αισθανόμαστε και πιστεύουμε από κοινού.

(αγαπαμε το wiki).......

αλλα η προσωπικη σου αληθεια ερχεται σε αντικρουση με αυτην που εχουν ζησει τοσα ατομα , οποτε αν θελουμε να δουμε το θεμα αντικειμενικα η πραγματικη αληθεια τα κοινα στοιχεια που εχεις με τις αληθειες των υπολοιπων και ολα τα υπολοιπα ειναι οι προσωπικες "σαλτσες" του καθενος ξεχωριστα.

ΥΓ: το να χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου "σιτεμενες" δεν το θεωρεις βρισια? αν θες μπορω να σου ποσταρω και την ερμηνεια της λεξης υβριζω (οποτε μαλλον ακυρωνεται αυτο που λες οτι δεν εβρισες καμια ή δεν την προσεβαλες).

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Συγνώμη αλλά στη σελίδα της λέει ότι θέλει 80€ το μισάωρο για live camera. Πλάκα μας κάνει;

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
δεν την εχω συναντησει αλλα αυτο που γνωριζω ειναι οτι "υποτιθεται" πως μενει μονιμα στη ροδο κανει ανα διαστηματα τουρ αθηνα-θεσσαλονικη και χρεωνει 150 την ωρα. επισης εχει και ενα δικο της site στο οποιο μπορεις να κλεισεις ημερομηνια και ωρα για τη συναντηση σας.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
ωραια η φιλοσοφια αλλα ξεχνας τον πραγματικο ορισμο της αληθειας.

η εννοια της λεξης: Αλήθεια είναι, γενικά, η υπαρκτότητα μιας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Γενικά η έννοια και η αξία της αλήθειας αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα της φιλοσοφίας, με πολλές διαφορετικές θεωρίες να έχουν ειπωθεί.

αυτο που εννοεις εσυ σαν αληθεια:

Προσωπική» αλήθεια​

Η αλήθεια για τον καθένα είναι η πραγματικότητα που βιώνει. Η πραγματικότητα αυτή καθορίζεται από όσα αισθάνεται και πιστεύει. Συνήθως, όταν χρησιμοποιούμε τον όρο αλήθεια, αναφερόμαστε σε πράγματα που αισθανόμαστε και πιστεύουμε από κοινού.

(αγαπαμε το wiki).......

αλλα η προσωπικη σου αληθεια ερχεται σε αντικρουση με αυτην που εχουν ζησει τοσα ατομα , οποτε αν θελουμε να δουμε το θεμα αντικειμενικα η πραγματικη αληθεια τα κοινα στοιχεια που εχεις με τις αληθειες των υπολοιπων και ολα τα υπολοιπα ειναι οι προσωπικες "σαλτσες" του καθενος ξεχωριστα.

ΥΓ: το να χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου "σιτεμενες" δεν το θεωρεις βρισια? αν θες μπορω να σου ποσταρω και την ερμηνεια της λεξης υβριζω (οποτε μαλλον ακυρωνεται αυτο που λες οτι δεν εβρισες καμια ή δεν την προσεβαλες).
Άσε μας ρε μεγάλε με τις αμπελοφιλοσοφίες σου. Δηλαδή τι μου γράφεις ότι εσύ και τόσοι άλλοι έχετε ζήσει τη γέννηση της κυρίας Έρικας και ξέρετε πότε έγινε; Άσε τις σάλτσες λοιπόν και παράτα με.
Υ.Γ.: Το σιτεμένη δεν το θεωρώ και βέβαια δεν είναι βρισιά.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.334
Πόντοι
736
Άσε μας ρε μεγάλε με τις αμπελοφιλοσοφίες σου. Δηλαδή τι μου γράφεις ότι εσύ και τόσοι άλλοι έχετε ζήσει τη γέννηση της κυρίας Έρικας και ξέρετε πότε έγινε; Άσε τις σάλτσες λοιπόν και παράτα με.
Υ.Γ.: Το σιτεμένη δεν το θεωρώ και βέβαια δεν είναι βρισιά.
απλα γνωριζουμε την ηλικια της. το "σιτεμενη" ειναι και θεωρειτε βρισια μιας και εχει υβριστικη εννοια αν εσυ θεωρεις κατι αντιθετο απο αυτο που ειναι κοινος αποδεκτος τα παραπονα σου στον Μπαμπινιωτη οπως ειχαν κανει οι παοκτζιδες για την ερμηνεια της λεξης "βουλγαρος".

Podolagnos999

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2021
Like
106
Πόντοι
0

Μιας και αναφερατε πατουσακια δεν μπορω να βρω τα δικα σας πουθενα, μαλλον δεν σας πολυ αρεσει η ποδολαγνεια :(

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
απλα γνωριζουμε την ηλικια της. το "σιτεμενη" ειναι και θεωρειτε βρισια μιας και εχει υβριστικη εννοια αν εσυ θεωρεις κατι αντιθετο απο αυτο που ειναι κοινος αποδεκτος τα παραπονα σου στον Μπαμπινιωτη οπως ειχαν κανει οι παοκτζιδες για την ερμηνεια της λεξης "βουλγαρος".
σιτεμένος : κρέας που έχει γίνει τρυφερό, αφού έμεινε μερικές μέρες αμαγείρευτο.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
Μάλλον πρέπει να πας ξανά σχολείο για να μάθεις τι σημαίνει βρισιά και τι όχι. Αν δε θες να ξαναπάς σχολείο πάρε τηλέφωνο τον Μπαμπινιώτη να σου τα εξηγήσει. Μέχρι να το κάνεις θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι πρέπει να βάζεις τόνους όταν γράφεις αλλιώς θεωρείσαι ανορθόγραφος.
**Επειδή όμως είμαι καλός και δε θέλω να σε στεναχωρώ, από δω και πέρα θα γράφω ώριμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom