Stinger19791
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
session δεν κάνει?Αν είσαι στο προφίλ της κάνει live και οι σκλάβοι πληρώνουν με pay safe επίσης πουλά και βίντεο της
session δεν κάνει?Αν είσαι στο προφίλ της κάνει live και οι σκλάβοι πληρώνουν με pay safe επίσης πουλά και βίντεο της
Ευχαριστώ πολύ. Αν είναι οι καλύτερες όμως γιατί να βολευτώ με άλλη; Δεν δέχονται καινούργιους; Τα λεφτά δεν είναι θέμα.Οι καλύτερες είναι η Έρικα και η λόλα αλλά δεν της πετυχαίνεις εύκολα,βολέψου με άλλη και καλά να περάσεις
Στην λόλα θα πρέπει να στείλεις μήνυμα στο site της και αν σου απαντήσει θα είσαι τυχερός στην έρικα θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο αλλά είναι δύσκολο να την πετύχεις διαφορετικά στείλε μήνυμα στην σελίδα της domina erica ,στα προφίλ της το γράφει έχει κάνει ρύθμιση να μην δέχεται μηνύματα μόνο αν είσαι στις επαφές τηςΕυχαριστώ πολύ. Αν είναι οι καλύτερες όμως γιατί να βολευτώ με άλλη; Δεν δέχονται καινούργιους; Τα λεφτά δεν είναι θέμα.
Διάβασα τώρα για την Λόλα ότι είναι εκτός μέχρι Μάιο... Ισχύει;Στην λόλα θα πρέπει να στείλεις μήνυμα στο site της και αν σου απαντήσει θα είσαι τυχερός στην έρικα θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο αλλά είναι δύσκολο να την πετύχεις διαφορετικά στείλε μήνυμα στην σελίδα της domina erica ,στα προφίλ της το γράφει έχει κάνει ρύθμιση να μην δέχεται μηνύματα μόνο αν είσαι στις επαφές της
Ισχυει το γραφει και στην επισημη σελίδα τηςΔιάβασα τώρα για την Λόλα ότι είναι εκτός μέχρι Μάιο... Ισχύει;
Δε θα του κανω τη χάρη αυτή τη φορά Αρειανέ αρκετά ασχολήθηκα με τρόμπες σαν και αυτόνTo ότι δεν μπορείς να καταλάβεις καποιον όταν τα γραφει ομορφα και μετρημένα δειχνει ότι εσυ εισαι αλλου ντ αλλου. Μαλλον προτιμας τα μπινελικια του κορλεονε
Είχα κλείσει για Φεβρουάριο αλλά ακυρώθηκε για αυτό το λόγο.Διάβασα τώρα για την Λόλα ότι είναι εκτός μέχρι Μάιο... Ισχύει;
Που βρίσκουμε τα βίντεο που πουλάει? Στείλτε κάνα λινκ το προφίλ της πλιζ.Αν είσαι στο προφίλ της κάνει live και οι σκλάβοι πληρώνουν με pay safe επίσης πουλά και βίντεο της
Ποια είναι η σελίδα της;Αν είσαι στο προφίλ της κάνει live και οι σκλάβοι πληρώνουν με pay safe επίσης πουλά και βίντεο της
Στο προφίλ της δεν έχει σελίδα κάνει live με pay safeΠου βρίσκουμε τα βίντεο που πουλάει? Στείλτε κάνα λινκ το προφίλ της πλιζ.
Έχει βγάλει τις αγγελίες, στείλε αίτημα φιλίας στο προφίλ της και μήνυμα και έτσι μπορείς να κλείσεις sessionsession δεν κάνει?
Anastasia barones το προφίλ της στο fbΠου βρίσκουμε τα βίντεο που πουλάει? Στείλτε κάνα λινκ το προφίλ της πλιζ.
Είχα κλείσει για Φεβρουάριο αλλά ακυρώθηκε για αυτό το λόγο.
Ισχυει το γραφει και στην επισημη σελίδα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε θα του κανω τη χάρη αυτή τη φορά Αρειανέ αρκετά ασχολήθηκα με τρόμπες σαν και αυτόν
Απορώ πως σε δέχεται η έρικα ivis την έχω για έξυπνη γυναίκα αλλά γράφεις ότι είστε μόνο φίλοι καταλαβαίνεις τον λόγο η όχι;Ισχυει το γραφει και στην επισημη σελίδα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε θα του κανω τη χάρη αυτή τη φορά Αρειανέ αρκετά ασχολήθηκα με τρόμπες σαν και αυτόν
Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμεΕίδες κανείς το σκυλάκι μου;
Anastasia varones το προφίλ τηςAnastasia barones το προφίλ της στο fb
Την ίδια απορία έχω κι εγώ, αγαπητέ!Απορώ πως σε δέχεται η έρικα ivis την έχω για έξυπνη γυναίκα αλλά γράφεις ότι είστε μόνο φίλοι καταλαβαίνεις τον λόγο η όχι;
έχει πολλές με αυτό το όνομα, μηπως μπορεις να στείλεις το λινκ?Anastasia varones το προφίλ της
Όλες τις απορίες σου θα στις λύσει ο @tellystalone6969 που ενώ το παίζει μάγκας βαρυς γουστάρει κάργα αυταρχικό και είναι μια παθητική μπουμπούκα που τρώει δάκτυλο και στραποναρισμα...Αυταρχικό από τη συζυγο στο συζυγο, μεσα στη σχεση ή μεσα στο γαμο, μπορεί να υπαρχει? Υπαρχει γυναικα που να γουσταρει να κανει αυταρχικό στην αντρα της? Τι γνωμη εχετε?