northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
ναιτην αφέντρα από Θεσσαλονίκη?
ναιτην αφέντρα από Θεσσαλονίκη?
μου ξέφυγε αλλά δεν λέει και τίποτα τι να γαμήσω? την θεανώ και την σεσίλια με μεγάλη μου ευχαρίστηση της πήραΑυτην τη γάμησες ή σου ξέφυγε ;
![]()
Παιχταρά μου με απογοητευεις μονο αυτές τις δύο ; Σε είχα για μεγαλύτερο μπαλαδόρο . Κριμαμου ξέφυγε αλλά δεν λέει και τίποτα τι να γαμήσω? την θεανώ και την σεσίλια με μεγάλη μου ευχαρίστηση της πήρα
Είναι γκολζής ο ray, αν και παίζει εναντίον ομάδων που δεν φημίζονται για την άμυνα τους..
Κάτι σαν τον Μήτρογλου ένα πράμα
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές για να βλέπουμε λίγη μπαλίτσαΜόνο 2 οιμάδες σε ολο το << ελληνικό πρωτάθλημα>> έχουν κακή άμυνα ;;; Κάτι μας κρύβει μάλλον
![]()
Χαίρετε,
Για Ξένια Ιωαννίδου ξέρουμε κάτι; Μη με παρεξηγήσετε... αλλά βλέπεται;
Εκτός από ποδολαγνεία, που δεν με ενδιαφέρει καθόλου... κάνει τίποτα σε ballbusting και γενικότερα cbt ή θα ξενερώσω και θα κλαίω το 100άρι;
Έρχεται Θεσσαλονίκη 5/6/7 Νοέμβρη.
Δεν το ζήτησα οι ίδιες ήθελαν δεν το ζητώ ποτέΠαιχταρά μου με απογοητευεις μονο αυτές τις δύο ; Σε είχα για μεγαλύτερο μπαλαδόρο . Κριμα
Είμαι γκολτζής και έχω κλείσει session ξανά με την αφέντρα που γουστάρεις την έρικα και θα την γαμήσω και αυτήν ,αν της δώσω 300 ευρώ να δεις πως θα κάτσει και θα το γράψωΕίναι γκολζής ο ray, αν και παίζει εναντίον ομάδων που δεν φημίζονται για την άμυνα τους..
Κάτι σαν τον Μήτρογλου ένα πράμα
Για να γαμήσω πήγα την πρώτη φορά την έρικα αλλά τελικά με γάμησε εκείνη ήρθε η ώρα να την πάρω την milfara και θα την πάρω και θα το γράψω εδώ ,όλες γαμιούνται η έρικα δεν θα έχει γαμηθεί με κάποιον που γούσταρε ?σίγουρα ,μην εθελοτυφλείςΕίμαι γκολτζής και έχω κλείσει session ξανά με την αφέντρα που γουστάρεις την έρικα και θα την γαμήσω και αυτήν ,αν της δώσω 300 ευρώ να δεις πως θα κάτσει και θα το γράψω
Άλλος ένας ξευτίλας ,προσωπικά πιστεύω ότι θα μείνεις με το καυλί στο χέρι για την έρικα μιλάμεΕίμαι γκολτζής και έχω κλείσει session ξανά με την αφέντρα που γουστάρεις την έρικα και θα την γαμήσω και αυτήν ,αν της δώσω 300 ευρώ να δεις πως θα κάτσει και θα το γράψω
Όπως θα θυμάσαι αγαπητε ray, έχουμε συμφωνήσει επανειλημμένως στο παρελθόν για το ακανθώδες ζήτημα του "σεξ με αφέντρα", και δεν νομίζω ότι διαφωνούμε και τώρα. Επειδή όπως επεσήμανες όντως την γουστάρω και σαν αφέντρα και σαν φίλη, και επειδή την ξέρω αρκετά καλά, έχεις κάνει ένα λάθος μόνο. Αν αποφασίσει να το κάνει δεν θα το κάνει επειδή θα της δώσεις τα 300 ή όσα της δώσεις, πρέπει να σε γουστάρει για να το κάνει consider. Αυτό όμως που δεν μ' αρέσει καθόλου είναι να κομπορρημονεί κάποιος για κάτι τέτοιο όπως έκανε ο ψυχάκιας ο τζουμάρκα, που εκτός απο ψυχάκιας ήταν και ψεύτης.Για να γαμήσω πήγα την πρώτη φορά την έρικα αλλά τελικά με γάμησε εκείνη ήρθε η ώρα να την πάρω την milfara και θα την πάρω και θα το γράψω εδώ ,όλες γαμιούνται η έρικα δεν θα έχει γαμηθεί με κάποιον που γούσταρε ?σίγουρα ,μην εθελοτυφλείς
I couldn't agree more που λένε και στο χωριό μουΑυτό όμως που δεν μ' αρέσει καθόλου είναι να κομπορρημονεί κάποιος για κάτι τέτοιο