alexis.grvsls
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 229
- Πόντοι
- 20
Για αυταρχικό η έρικα ,γαμήσι και το καλύτερο fisting ever αλλά αν δεν θέλετε να τρώτε πλαστικό πούτσο πάτε στην ντόρα γαμεί πολύ καλά
Εγω έχω βρεθεί μαζί της αλλα όχι πολύ πρόσφατα ας ελπίσουμε ότι ο Corleone υπερβάλλει καπως.....εντάξει και την Αριάδνη δε τη λες και λεπτή τα έχει τα κιλάκια της
Στοιχεια για Σεσιλια please?Ακόμα στις αγγελιες έχεις μεινει εσυ ; Instagram facebook 2022 εχουμε
Ξέρουμε πόσο χρεώνει η Σεσίλια;Οντως αν και εχει υπεροχες πατουσες! (νο 40) και το ζει πραγματικα και της αρεσει η ολη φαση της ποδολατρειας ειναι λιγο γεματουλα...
Αλλα πραγματικα μπαινει τελεια στον ρολο και της αρεσει και το λεκτικο ξεφτυλισμα
Στοιχεια για Σεσιλια please?
πιστεύω ήμουν σαφής..... το σέσσιον με την Ίσιδα είναι ατελείωτη ευχαρίστηση όπως έλεγε και η διαφήμιση αγαπημένου καφέ....Σόρι, αλλά δεν κατάλαβα. Εννοείς ήταν καλή εμπειρία ή κακή;
Αυτή εδώ εννοείς ; Τη Μολδαβή ; Sandra's blogspotΣυνάντηση με την Domina Sandra σε ξενοδοχείο ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία και με ξάφνιασε ευχάριστα . Για να προλάβω την ερώτηση όχι δεν είχε σεξ . Έγινε ότι είχε συμφωνηθεί από την αρχή και ήταν αρκετά πρόθυμη να περάσουμε καλά και οι δύο . αυτά
έχω πάει με την σεσίλια κάνει και sexΟντως αν και εχει υπεροχες πατουσες! (νο 40) και το ζει πραγματικα και της αρεσει η ολη φαση της ποδολατρειας ειναι λιγο γεματουλα...
Αλλα πραγματικα μπαινει τελεια στον ρολο και της αρεσει και το λεκτικο ξεφτυλισμα
Τεμπέλα και χοντρή,βαριέται που ζειΣτοιχεια για Σεσιλια please?
Για την Αριαδνη ελεγα εγω με τις 40αρες πατουσεςέχω πάει με την σεσίλια κάνει και sex
Δεν έχει σταματήσει, ήταν Αγγλία και έχει επιστρέψει , ξαναδοκίμασε στο τηλέφωνο της αγγελίας ,τα ίδια είχα περάσει και εγώ μέχρι που την συνάντησα και έχω το προσωπικό της τηλέφωνο,δεν την αλλάζω με τίποτα ,έχει αγγελίες οπότε δεν βλέπει μόνο παλιούς, κορυφή στο αυταρχικό
Τεμπέλα και χοντρή,βαριέται που ζει
την αφέντρα από Θεσσαλονίκη?Για την Αριαδνη ελεγα εγω με τις 40αρες πατουσες
Αυτην τη γάμησες ή σου ξέφυγε ;την αφέντρα από Θεσσαλονίκη?
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα φιλαράκιΓια πρώτη φορά ποιά προτείνετε; Lola ή Natalia απο lust? Η 1η είναι πιο φθηνή και έμπειρη αλλά χωρίς σεξ, η 2η πιο μικρή, με σεξ, αλλά πιο ακριβή. Εμφανισιακά μου αρέσει λίγο περισσότερο η Natalia χωρίς όμως να έχω δει πρόσωπο.
Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στη κάθε περίπτωση.Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα φιλαράκι
Εάν μιλάς για τη Domina Lola την πιο γνωστή ίσως Ελληνίδα Αφέντρα τι σχέση μπορεί να έχει με την άλλη που λες ;Υπάρχουν θετικά και αρνητικά στη κάθε περίπτωση.
Άρα τις έχεις δοκιμάσει και τις 2;Εάν μιλάς για τη Domina Lola την πιο γνωστή ίσως Ελληνίδα Αφέντρα τι σχέση μπορεί να έχει με την άλλη που λες ;
Με τη Lola ναι βεβαια εχω παει η άλλη που λες όμως δεν ειναι ΑφεντραΆρα τις έχεις δοκιμάσει και τις 2;