Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Υπάρχει κάποιο μασατζιδικο π να κάνει καλό αυταρχικό;
Να γράψεις φυσικά να γράψεις για αυτό υποτίθεται φτιάχτηκε αυτο το φορουμ τωρα βέβαια το πως εξελίσσεται ειναι αλλη ιστορία αλλά εσύ γράφε !Τέλος για να μη σας κουράσω , Σεσίλια, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω . Αυτό που λένε οι υπόλοιποι ότι βαριέται, ίσως έτσι φαίνεται αν και εμένα μου φαίνεται κάπως "σνομπ" που σαν αφέντρα την κάνει ακόμα πιο σέξυ. Ντυμένη με μπότες και δερμάτινα ξαπλωμένη στο κρεβατι , να της μιλαω και να φαίνεται ότι ούτε καν τη νοιάζει/ ενδιαφερει και απλά να μου δείχνει με το δάχτυλο της τις μποτες τις για καθάρισμα , πόσο πιο σέξι δηλαδή από μια "απλησίαστη" αφέντρα είναι και αυτό μέρος του εξεφτελισμου πιστεύω. Ωραίος στραπον, με τον λεκτικό εξεφτελισμο θα μπορούσε λίγο πιο σκληρά . Αλλά το θέαμα να είναι όρθια από πάνω μου με τη κωλαρα και απλά να βλέπεις να χύνεται η Χρυσή βροχή της , αναστατώνομαι και μόνο που το θυμάμαι. Αυτά λίγο πολυ για τις πιο εμπορικές . Υπάρχουν και άλλες εμπειρίες αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν ( είναι πολύ πρωί μάλλον ) . Αλλά ευχαρίστως αν υπάρχει ενδιαφέρον να γράψω εμπειρίες και με άλλες κυρίες ή και τρανς
Αμάν μη μου τον αγριεύεται γιατι θα γαμήσει και εσάς ;) ;) Ray πάντως αυτά τα ειχε γράψει πρωτος ο Κορλεονε ότι ολες με το κατάλληλο νουμερο καθονταιΕίμαι γκολτζής και έχω κλείσει session ξανά με την αφέντρα που γουστάρεις την έρικα και θα την γαμήσω και αυτήν ,αν της δώσω 300 ευρώ να δεις πως θα κάτσει και θα το γράψω
Τι ψάχνεις ?Ποιο call girl απο γραφειο προτείνετε για πιο ιδιαιτερα προγραμματα;
Ξέρω μια στο κατοικον μασάζ που έρχεται με το στραπονακι τηςΥπάρχει κάποιο μασατζιδικο π να κάνει καλό αυταρχικό;
Αρειανέ μην μπερδεύεσαι, αυτές που θέλουν νούμερο για να κάτσουν λέγονται πόρνες ή πουτάνες. Οι αφέντρες είναι άλλη ιστορία, εννοτείται ότι όλες οι γυναίκες κάθονται - συμπεριλαμβανομένης και αυτής της κατηγορίας -, αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες πουτάνες. By the way εξαφανίστηκε ο γκολτζής!Αμάν μη μου τον αγριεύεται γιατι θα γαμήσει και εσάς ;) ;) Ray πάντως αυτά τα ειχε γράψει πρωτος ο Κορλεονε ότι ολες με το κατάλληλο νουμερο καθονται
Για δωσε καμία παραπάνω πληροφορία μπροΞέρω μια στο κατοικον μασάζ που έρχεται με το στραπονακι της
Αγαπητέ evinastrap γράφω απλώς για να σε συγχαρώ για την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση και την διάθεση να μοιραστείς τις εμπειρίες σου εδώ. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του φόρουμ, που δυστυχώς τις περισσότερες φορές εκτροχιάζεται σε ξεκατινιάσματα. Η τελευταία φορά που γράφτηκε κάποια αξιόλογη κριτική εδώ ήταν απ' τον Τόνυ. Εγώ για διάφορους λόγους έχω αποσυρθεί απ' τη σκηνή, αλλά παρακολουθώ εκ του μακρόθεν. Καθόλους δεν κουράζεις, το αντίθετο θα έλεγα, συνέχισε αυτό που κάνεις, γράφεις και ωραία!Τέλος για να μη σας κουράσω , Σεσίλια, δεν έχω κάτι αρνητικό να πω . Αυτό που λένε οι υπόλοιποι ότι βαριέται, ίσως έτσι φαίνεται αν και εμένα μου φαίνεται κάπως "σνομπ" που σαν αφέντρα την κάνει ακόμα πιο σέξυ. Ντυμένη με μπότες και δερμάτινα ξαπλωμένη στο κρεβατι , να της μιλαω και να φαίνεται ότι ούτε καν τη νοιάζει/ ενδιαφερει και απλά να μου δείχνει με το δάχτυλο της τις μποτες τις για καθάρισμα , πόσο πιο σέξι δηλαδή από μια "απλησίαστη" αφέντρα είναι και αυτό μέρος του εξεφτελισμου πιστεύω. Ωραίος στραπον, με τον λεκτικό εξεφτελισμο θα μπορούσε λίγο πιο σκληρά . Αλλά το θέαμα να είναι όρθια από πάνω μου με τη κωλαρα και απλά να βλέπεις να χύνεται η Χρυσή βροχή της , αναστατώνομαι και μόνο που το θυμάμαι. Αυτά λίγο πολυ για τις πιο εμπορικές . Υπάρχουν και άλλες εμπειρίες αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν ( είναι πολύ πρωί μάλλον ) . Αλλά ευχαρίστως αν υπάρχει ενδιαφέρον να γράψω εμπειρίες και με άλλες κυρίες ή και τρανς
Λίνα από empire massage . Δεν είναι αφέντρα . Και γαμαει και γσμιεται. Ωραία περάσαμε.Ξέρω μια στο κατοικον μασάζ που έρχεται με το στραπονακι της
Λίνα από empire massage . Δεν είναι αφέντρα . Και γαμαει και γσμιεται. Ωραία περάσαμε.
Για δωσε καμία παραπάνω πληροφορία μπρο
Λίνα από empire massage . Δεν είναι αφέντρα . Και γαμαει και γσμιεται. Ωραία περάσαμε.
Αυτή παίχτη;Λίνα από empire massage . Δεν είναι αφέντρα . Και γαμαει και γσμιεται. Ωραία περάσαμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε . Λίνα είπα όχι λιλά .Αυτή παίχτη;
Η φωτό λέει Λίνα 2....Όχι ρε . Λίνα είπα όχι λιλά .
Δεν λέει κάπου Λίνα . Όχι αυτή είναι άθλια .Η φωτό λέει Λίνα 2....
Μπορείς να Μ στείλεις ποια είναι;
???
Οκ μπρο θα στείλω να ρωτήσωΔεν λέει κάπου Λίνα . Όχι αυτή είναι άθλια .
Την Λίνα την στέλνουν βαιμπερ . Δεν κρατάω συνομιλίες φίλε μου. Αν στείλεις θα σου την στείλουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
???
Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις με κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σου ?Καλησπέρα σε όλους! Την χείρα βοηθείας σας για άνοιγμα προφίλ επαγγελματία . Ευχαριστώ πολύ !
Αγγελια απο Car ? Αντι για strapon ερχεται με αμορτισερ ΚΥΒ και τακάκια FERODO ?
Για να έβαλε αγγελία στο καρ,κοπέλα δεν είναι σίγουραΑγγελια απο Car ? Αντι για strapon ερχεται με αμορτισερ ΚΥΒ και τακάκια FERODO ?