Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0
Πιο soft δεν υπάρχει,σκλάβα ήταν και μεγάλη μαζόχα,καμαρώσε την στην δεύτερη φωτογραφία την γαμεί η λόλα
Σύμφωνα με τον πατέρα της ψυχολογίας Σ.Φρόυντ δεν υπάρχουν Σαδιστές/Σαδίστριες και Μαζοχιστές/Μαζοχίστριες αλλά Σαδομαζοχιστές.... Όλες μα όλες οι αφέντρες κρύβουν μία σκλάβα μέσα τους και όλοι μα όλοι οι σκλάβοι κρύβουν έναν κυρίαρχο.....

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Σύμφωνα με τον πατέρα της ψυχολογίας Σ.Φρόυντ δεν υπάρχουν Σαδιστές/Σαδίστριες και Μαζοχιστές/Μαζοχίστριες αλλά Σαδομαζοχιστές.... Όλες μα όλες οι αφέντρες κρύβουν μία σκλάβα μέσα τους και όλοι μα όλοι οι σκλάβοι κρύβουν έναν κυρίαρχο.....
Επιτέλους μια σωστή τοποθέτηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς,έτσι περνάει την ώρα του
Εσυ προφανως την περνάς την ωρα σου παιζοντας το πουλι σου πισω απο την οθόνη

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Πιο soft δεν υπάρχει,σκλάβα ήταν και μεγάλη μαζόχα,καμαρώσε την στην δεύτερη φωτογραφία την γαμεί η λόλα
Δε με νοιάζει ουτε τι ήταν ουτε τι κανει τώρα και η Λόλα είχε διατελέσει σκλάβα και λοιπόν ; Στο αυταρχικό κομμάτι η Λόλα ειναι κορυφή σε όλα . Τωρα αν καποιος θέλει να παει με την Αδάμη δικαιωμα του εμένα δεν ειναι στι επιλογές μου ετσι κι αλλιως ενταξει tmkiria ; Α δε μου λες γιατι το μικρυνες το nik και απο Takis malista Kiria το εκανες tmkiria για να μη σε καταλαβουνε ; Ας εβρισκες κατι πιο πρωτοοτυπο

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Kι εμένα η συγκεκριμένη δεν ήταν ποτέ στις επιλογές μου, πόσο μάλλον τώρα που η ενασχόληση μου είναι μάλλον θεωρητική. Ωστόσο βλέποντας τις φωτός, ιδίως την ιδιαιτέρως καυλωτική δεύτερη, ομολογώ ότι μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις. Για κάποιον που δεν βάζει ταμπέλες αυταρχική - υποτακτική κλπ, η φάση μ' αυτές τις δύο είναι ό,τι πιο ηδονιστικό.

mariosxnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Δεν έχει σταματήσει, ήταν Αγγλία και έχει επιστρέψει , ξαναδοκίμασε στο τηλέφωνο της αγγελίας ,τα ίδια είχα περάσει και εγώ μέχρι που την συνάντησα και έχω το προσωπικό της τηλέφωνο,δεν την αλλάζω με τίποτα ,έχει αγγελίες οπότε δεν βλέπει μόνο παλιούς, κορυφή στο αυταρχικό
Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ακομη δεν εχει απαντησει, η αληθεια ειναι οτι δεν παιρνω και δεκα τηλεφωνα την ημερα, δοκιμαζω μια δυο μερες πριν βρεθω Αθηνα. Που θα παει..

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Τώρα θα γελάσουν και τα τσιμέντα.....η Ερικα ανακοινωσε ότι κάνει διπλά μαζί με Isida έλα οι κωλοτούμπες τρολακηδες να ετοιμάζονται σιγά σιγά για κυβιστήσεις :2funny:
:rockon:

Δε με νοιάζει ουτε τι ήταν ουτε τι κανει τώρα και η Λόλα είχε διατελέσει σκλάβα και λοιπόν ; Στο αυταρχικό κομμάτι η Λόλα ειναι κορυφή σε όλα . Τωρα αν καποιος θέλει να παει με την Αδάμη δικαιωμα του εμένα δεν ειναι στι επιλογές μου ετσι κι αλλιως ενταξει tmkiria ; Α δε μου λες γιατι το μικρυνες το nik και απο Takis malista Kiria το εκανες tmkiria για να μη σε καταλαβουνε ; Ας εβρισκες κατι πιο πρωτοοτυπο
Δεν το μίκρυνα έτσι βγήκε από μόνο τουτο όνομα δεν γράφω συχνά,η λόλα ποτέ δεν ήταν σκλάβα,η λόλα πηδούσε την Αδάμη

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Τώρα θα γελάσουν και τα τσιμέντα.....η Ερικα ανακοινωσε ότι κάνει διπλά μαζί με Isida έλα οι κωλοτούμπες τρολακηδες να ετοιμάζονται σιγά σιγά για κυβιστήσεις :2funny:
:rockon:
Είδες καμία κωλοτούμπα? εγώ δεν διάβασα τίποτα από κανέναν

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Άσε τον φρόυντ ,πήγαινε λόλα,έρικα Αφέντρες και μόνο,η έρικα είναι σαδίστρια αλλά η λόλα είναι το κάτι άλλο θεσπέσιο πλάσμα

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ακομη δεν εχει απαντησει, η αληθεια ειναι οτι δεν παιρνω και δεκα τηλεφωνα την ημερα, δοκιμαζω μια δυο μερες πριν βρεθω Αθηνα. Που θα παει..

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω,κόλαση και παράδεισος είναι η ericca,με μεγάλη διαφορά σε όλα, στα mind games, στο strap,η πρώτη αφέντρα που με πήρε και έλιωσα στην κυριολεξία δεν την αλλάζω με καμία άλλη,στείλε pm αν δεν την βρίσκεις στο τηλέφωνο να σου δώσω το προσωπικό της

dimitris.kyrios

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
232
Πόντοι
20
Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω,κόλαση και παράδεισος είναι η ericca,με μεγάλη διαφορά σε όλα, στα mind games, στο strap,η πρώτη αφέντρα που με πήρε και έλιωσα στην κυριολεξία δεν την αλλάζω με καμία άλλη,στείλε pm αν δεν την βρίσκεις στο τηλέφωνο να σου δώσω το προσωπικό της
Μεθαύριο έχω κανονίσει σεσσιόν μαζί της και όταν την δω θα γράψω

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Είδες καμία κωλοτούμπα? εγώ δεν διάβασα τίποτα από κανέναν
Το ότι έπαψαν να την κραζουν και να ασχολουντια μαζί της ; Αλλά πες μου κάτι εσύ πρέπει να έχεις καποιο θέμα με τπ χρονισμό των βαλβίδων να το κοιτάξεις λίγο πως να εξηγήσω αλλιως ότι ερχεσαι και κάνεις σχόλια επάνω σε Post που δημοσιευτηκαν μήνες πριν . Μυστήριο.....

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Το ότι έπαψαν να την κραζουν και να ασχολουντια μαζί της ; Αλλά πες μου κάτι εσύ πρέπει να έχεις καποιο θέμα με τπ χρονισμό των βαλβίδων να το κοιτάξεις λίγο πως να εξηγήσω αλλιως ότι ερχεσαι και κάνεις σχόλια επάνω σε Post που δημοσιευτηκαν μήνες πριν . Μυστήριο.....
Επικό τάπωμα έφαγες corleone

Raypay72

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Σκέψου τι μούφες γράφει ο corleone, γελάω, τελικά νόμιζε ότι μας δούλευε αλλά την πάτησε ρε τον βλάκα

Εγγρ.
15 Νοε 2022
Like
85
Πόντοι
0
Από ποια ταινία είναι;
Ρε γαμωτο έσβησα καρτέλα και ιστορικό. Και μου άρεσε τόσο πολύ . Θα ψάξω πάλι όμως ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νυχτερινες ανησυχίες για το αν μετράει το μέγεθος και στο back door στους άνδρες ... Βοηθήστε με ! Αυτή η εικόνα είναι από αγαπημένη ταινία
IMG_20221122_003949.jpg
Δεν βοηθήσατε πολύ όμως ....

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Μυστήριο είναι τι σκατά έχεις στο κεφάλι σου μέσα, για να μαθαίνεις ποτέ η λόλα δεν ήταν σκλάβα,θήτευσε δίπλα στην καλύτερη αφέντρα στην smart lady και μετά έκανε solo καριέρα ,ότι γράφεις είναι όλα ψέματα αλλά με την λόλα το γάμησες

kostasfb40

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλους…
Σκέφτομαι να επισκεφτώ την Αφροδίτη.Τι λέτε αξίζει;

Accountant 7

Μέγας