καυλαΚαλησπέρα σε όλους .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εσυ παλι εισαι λατρης του αυταρχικου ή η αφεντρα;Καλησπέρα σε όλους .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Είμαστε γυναίκες ! Παρέχουμε όσα γράφω .εσυ παλι εισαι λατρης του αυταρχικου ή η αφεντρα;
Πια ευα ρε corleone για την λόλα έγραψες ότι ξεκίνησε σαν σκλάβα μετά σαν switch ,είσαι άσχετος για τον πούτσο καβάλα που λέμεΕνταξει Ευα ότι πεις Εγω έχω ακουσει ότι η Σεμιρα ήταν η καλυτερη καποτε και επίσης και καποια Τινα στην οδό Καλιρόης . Και ναι για ενεργές μονο γράφουμε σε αυτό το νημα . Αμα θες να κανεις ιστορικες αναφορες φτιαξε νημα Φως στο Τουνελ
Επειδή έχω χάσει επισόδεια, στις υπηρεσίες σας περιλαμβάνεται και σεξ??Είμαστε γυναίκες ! Παρέχουμε όσα γράφω .
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Τόρι από Βούρβαχη λέει;
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Αυταρχικά προγραμματα και φετίχΕπειδή έχω χάσει επισόδεια, στις υπηρεσίες σας περιλαμβάνεται και σεξ??
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.212
- Πόντοι
- 1.056
... οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι από τις προπονήσεις ? Απλά ρωτάω ....Αυταρχικά προγραμματα και φετίχ
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Μέσα έπεσες .... οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι από τις προπονήσεις ? Απλά ρωτάω ....
Tom lelample
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές μετά από καιρό συνάντηση με την Λόλα!!για πρώτη φορά..της έστειλα email συννενοηθηκαμε από εκεί και μετά έγινε η συνάντηση..εμφανισιακά η κοπέλα είναι τοπ..κορμάρα , στήθος πρόσωπο.. επίσης το βλέμμα της και όπως σε κοιτάει όταν τσιμπουκωνεις είναι απίστευτο.. καταφέρνει να σε κάνει να κάνεις πράγματα που από πριν δεν είχες σκεφτεί να κάνεις..σε κατευθύνει άψογα και παιδιά όπως έγραψε και κάποιος άλλος γουστάρει πολύ το pegging!! Σε ότι στάση θελει και γουστάρειςκαι εσύ προφανώς σε κάνει άλογο... γενικά καταλαβαίνει πως θες να κινηθείς και σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή εγκεφαλικά..120 ευρώ συν το ξενοδοχείο.. Πρίαμος για την ακρίβεια..αν κάποιος διαθέτει τα χρήματα είναι τοπ επιλογή!!
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Πίσω στο λαγουμι σου εσύ κα βγες παλι σε καμιά διετια άμα υπάρχεις ακομαΠια ευα ρε corleone για την λόλα έγραψες ότι ξεκίνησε σαν σκλάβα μετά σαν switch ,είσαι άσχετος για τον πούτσο καβάλα που λέμε
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Τι εννοείς αν καποιος διαθετει χρήματα εδω ζητανε οι πατσαβουρες 100 συν ξενοδοχείο το 120 με την κορυφαία το λες και δώροΚαλησπέρα συναγωνιστές μετά από καιρό συνάντηση με την Λόλα!!για πρώτη φορά..της έστειλα email συννενοηθηκαμε από εκεί και μετά έγινε η συνάντηση..εμφανισιακά η κοπέλα είναι τοπ..κορμάρα , στήθος πρόσωπο.. επίσης το βλέμμα της και όπως σε κοιτάει όταν τσιμπουκωνεις είναι απίστευτο.. καταφέρνει να σε κάνει να κάνεις πράγματα που από πριν δεν είχες σκεφτεί να κάνεις..σε κατευθύνει άψογα και παιδιά όπως έγραψε και κάποιος άλλος γουστάρει πολύ το pegging!! Σε ότι στάση θελει και γουστάρειςκαι εσύ προφανώς σε κάνει άλογο... γενικά καταλαβαίνει πως θες να κινηθείς και σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή εγκεφαλικά..120 ευρώ συν το ξενοδοχείο.. Πρίαμος για την ακρίβεια..αν κάποιος διαθέτει τα χρήματα είναι τοπ επιλογή!!
Βλάκα είμαι χρόνια στο bdsm,όλο μαλακίες γράφεις άσχετεΠίσω στο λαγουμι σου εσύ κα βγες παλι σε καμιά διετια άμα υπάρχεις ακομα
giwrgos.wraios
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Η έρικα για πάρτυ μου είναι η καλύτερη στο αυταρχικό, έχει όλο το πακέτο, έχω κάνει 5 session μαζί της μέχρι στιγμής, στο pegging δίνει τα ρέστα της, ανωμαλία στο φουλ
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Ειπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το AlzheimerΒλάκα είμαι χρόνια στο bdsm,όλο μαλακίες γράφεις άσχετε
Είσαι άσχετος,ψεύτης και όσα γράφεις είναι άκυρα και επειδή δεν έχεις επιχειρήματα εκτίθεσαι συνεχώς,πολλές ταινίες βλέπεις corleone της φάπαςΕιπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το Alzheimer
Για αυτές τις 2 υπάρχουν πληροφορίες (πχ. εμφάνιση) :
https://www.instagram.com/sexyfeetviv/
και
Log in or sign up to view ?
και
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Εγώ π δοκίμασα μπαρμπορα μια χαρά είναι για 20αρικο
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Με την Βιβή Π μην ασχοληθεις 100 ευρω ζηταει για ποδολαγνεια μονο γεμάτο το facebook και το instagram από τετοιεςΓια αυτές τις 2 υπάρχουν πληροφορίες (πχ. εμφάνιση) :
και
Την άλλη δεν την ξερω αλλά λογικα μια απο τα ιδια θα ειναι. Για ποδολαγνεια παραπανω απο 50 ειναι κοροϊδιία και 50 να α δωσεις εάν έχει πόδια της προκοπής
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21