Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.236
Πόντοι
206
Με την Βιβή Π μην ασχοληθεις 100 ευρω ζηταει για ποδολαγνεια μονο γεμάτο το facebook και το instagram από τετοιες
Την άλλη δεν την ξερω αλλά λογικα μια απο τα ιδια θα ειναι. Για ποδολαγνεια παραπανω απο 50 ειναι κοροϊδιία και 50 να α δωσεις εάν έχει πόδια της προκοπής
Με τη δεύτερη έχω κανονίσει να βρεθώ. Θα γράψω σχόλια όταν έρθει η ώρα αλλα απ όσο μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ εντάξει.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Με τη δεύτερη έχω κανονίσει να βρεθώ. Θα γράψω σχόλια όταν έρθει η ώρα αλλα απ όσο μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ εντάξει.
Δηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Δηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;
100 ευρώ είναι πολλά ,δύσκολες εποχές πολλές τα ζητάνε λίγες τα παίρνουν

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
341
Πόντοι
21
Για πρώτη φορά Ποια έχετε να προτείνεται ευχαριστώ

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Ψάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχι

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
341
Πόντοι
21
Ψάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχι
Σε ευχαριστώ αλλά μήπως ήταν καμία δοκιμασμένη

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.236
Πόντοι
206
Κάνει κανονικά αυταρχικό πρόγραμμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ευχαριστώ αλλά μήπως ήταν καμία δοκιμασμένη
Όλες δοκιμασμένες είναι. Διάβασε και διάλεξε

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Τραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σου

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Τραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σου
Get a life άσχετε, μόνο η λόλα θα πει όχι όλες πάνε και με 80 τώρα αν είσαι ηλίθιος και τα σκας σκάστα και δίνε όσα σου ζητήσουν, το πρόμο που το βλέπεις;

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Στο δικό σου σίγουρα αφού πας και δίνεις όσα σου ζητήσουν μάντεψε ποιος είναι είναι ο χαζός

linusvonpelt

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2010
Like
175
Πόντοι
0
Φίλε εγώ τις καλύτερες εμπειρίες τις είχα με τις katia&michele,οι οποίες είναι ζευγάρι,είχα πάρει πρόγραμμα feet worship και footjob και πέρασα τέλεια.Πήραν 80 ευρώ για 1ώρα και είναι πολύ καλά άτομα.Δυστύχως έχασα το τηλέφωνό τους,και το είχα βρει δύσκολα,έχουν ένα blog και είχα στείλει mail.Ήταν στο περιστέρι κοντά στη θηβών.Η michelle είναι γκομενάρα,η katia συμπαθητική.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Φίλε εγώ τις καλύτερες εμπειρίες τις είχα με τις katia&michele,οι οποίες είναι ζευγάρι,είχα πάρει πρόγραμμα feet worship και footjob και πέρασα τέλεια.Πήραν 80 ευρώ για 1ώρα και είναι πολύ καλά άτομα.Δυστύχως έχασα το τηλέφωνό τους,και το είχα βρει δύσκολα,έχουν ένα blog και είχα στείλει mail.Ήταν στο περιστέρι κοντά στη θηβών.Η michelle είναι γκομενάρα,η katia συμπαθητική.

Στα παραπανω link τις βρισκει αλλά έχω την εντύπωση ότι πλεον δεν ειναι ζευγάρι και δεν ξερω εάν εξακολουθουν να κανουν session μαζί. Εάν τις βρεις πακέτο ναι αξιζει να πας αλλά προτίμησε ξενοδοχείο γιατί ο χωρος τους δεν ειναι και ότι καλύτερο. Εγω θα έλεγα συμπαθητικές και οι δυο το γκομενάρα η Μισελ σχετικό....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Σε στούντιο η μπουρδέλο παίζει τίποτα καλό;

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Παίδες έχει κάποιος το τηλέφωνο της Λόλας; Ας το στείλει σε μνμ

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Έχουμε καμία πληροφορία για το αυταρχικό της Σαμπρίνας που δουλεύει De Paris, Deluxe κλπ?
https://*****/en/StudioWorker/8997-Sabrina

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom