Καλησπέρα,
Vida Eleftheriadou τι παίζε
corleone όλο μαλακίες γράφεις ,πολλές ταινίες βλέπειςΕιπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το Alzheimer
Καλησπέρα,
Vida Eleftheriadou τι παίζε
corleone όλο μαλακίες γράφεις ,πολλές ταινίες βλέπειςΕιπαμε πισω στην τρυπα σου και να παιρνεις τα φαρμακα σου για το Alzheimer
Με τη δεύτερη έχω κανονίσει να βρεθώ. Θα γράψω σχόλια όταν έρθει η ώρα αλλα απ όσο μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ εντάξει.Με την Βιβή Π μην ασχοληθεις 100 ευρω ζηταει για ποδολαγνεια μονο γεμάτο το facebook και το instagram από τετοιες
Την άλλη δεν την ξερω αλλά λογικα μια απο τα ιδια θα ειναι. Για ποδολαγνεια παραπανω απο 50 ειναι κοροϊδιία και 50 να α δωσεις εάν έχει πόδια της προκοπής
Κωλόγρια κουρασες , τον πουλο και στην τρυπα σουcorleone όλο μαλακίες γράφεις ,πολλές ταινίες βλέπεις
Δηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;Με τη δεύτερη έχω κανονίσει να βρεθώ. Θα γράψω σχόλια όταν έρθει η ώρα αλλα απ όσο μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ εντάξει.
100 ευρώ είναι πολλά ,δύσκολες εποχές πολλές τα ζητάνε λίγες τα παίρνουνΔηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;
Get a life άσχετε που έβγαλες την λόλα σκλάβα μετά switch και ότι μαλακία σου κατέβειΚωλόγρια κουρασες , τον πουλο και στην τρυπα σου
Ψάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχιΓια πρώτη φορά Ποια έχετε να προτείνεται ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ αλλά μήπως ήταν καμία δοκιμασμένηΨάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχι
Κάνει κανονικά αυταρχικό πρόγραμμα.Δηλαδή κάνει κανονικό αυταρχικό πρόγραμμα ή μονο για ποδολαγνεια θα πάς ; Γιατι αν πας μονο για το δευτερο και 100 πολλά δεν ειναι ;
Όλες δοκιμασμένες είναι. Διάβασε και διάλεξεΣε ευχαριστώ αλλά μήπως ήταν καμία δοκιμασμένη
Τραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σουΨάξτο μόνο σου, πάρε τηλέφωνα και όποια σου κάνει κλικ και μην ψαρώσεις και δώσεις τα φράγκα που ζητάνε κάνε παζάρι το πολύ 80 ευρώ δώσε καμία δεν θα σου πει όχι
Get a life άσχετε, μόνο η λόλα θα πει όχι όλες πάνε και με 80 τώρα αν είσαι ηλίθιος και τα σκας σκάστα και δίνε όσα σου ζητήσουν, το πρόμο που το βλέπεις;Τραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σου
Στο δικό σου σίγουρα αφού πας και δίνεις όσα σου ζητήσουν μάντεψε ποιος είναι είναι ο χαζόςΤραβα ρε στο λαγουμι σου καμία δε θα του πει οχι ε ; Και το παιζεις και ειδικος θα κανει η Λολα session με 80 ή μηπως η Αλεξάνδρα ; Ελα δρομο στο λαγουμι σου η σε επαναφερανε για να κανεις προμο πάλι ; Τη λατρευεις πάντως τη μαλακια εσύ δε την αγαπάς απλά ρέει στο αίμα σου
Φίλε εγώ τις καλύτερες εμπειρίες τις είχα με τις katia&michele,οι οποίες είναι ζευγάρι,είχα πάρει πρόγραμμα feet worship και footjob και πέρασα τέλεια.Πήραν 80 ευρώ για 1ώρα και είναι πολύ καλά άτομα.Δυστύχως έχασα το τηλέφωνό τους,και το είχα βρει δύσκολα,έχουν ένα blog και είχα στείλει mail.Ήταν στο περιστέρι κοντά στη θηβών.Η michelle είναι γκομενάρα,η katia συμπαθητική.Για πρώτη φορά Ποια έχετε να προτείνεται ευχαριστώ
Φίλε εγώ τις καλύτερες εμπειρίες τις είχα με τις katia&michele,οι οποίες είναι ζευγάρι,είχα πάρει πρόγραμμα feet worship και footjob και πέρασα τέλεια.Πήραν 80 ευρώ για 1ώρα και είναι πολύ καλά άτομα.Δυστύχως έχασα το τηλέφωνό τους,και το είχα βρει δύσκολα,έχουν ένα blog και είχα στείλει mail.Ήταν στο περιστέρι κοντά στη θηβών.Η michelle είναι γκομενάρα,η katia συμπαθητική.
Σε στούντιο η μπουρδέλο παίζει τίποτα καλό;
Για να γαμησεις ; Φυσικά ριξε μια ματιά στις διαφημισεις κάτι θα βρειςΣε στούντιο η μπουρδέλο παίζει τίποτα καλό;