Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Α συγνωμη ,δεν σου είπα και το πιο βασικό ,εδώ μέσα δεν είμαστε χαζοί ,είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε και για να μην τρώμε φόλες το ότι εσυ γράφτηκες πριν 4 μέρες δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε βέβαια σε κάνει έξυπνη
Δεν πας καλα και αυτο φαινεται ξεκαθαρα. Δεν θα μπω στη διαδικασια να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας γιατι σιγουρα δεν ειμαι..
Ποντικι νιωθω που το φοβαται ο ελεφαντας μεσα απο ολα αυτα που βλεπω να γραφονται.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Φιλε, αν σκέφτεσαι έτσι, τότε πιθανότατα δεν πρόκειται να πετύχεις ενθουσιασμό και κίνητρο και εξέλιξη μέσα από επαφές, αλλα απλή διεκπεραίωση, εκει ναι χρειάζεται τύχη για να περάσεις καλά. Αν όμως μια mistress περνάει καλά, μεσα από τις οποίες πράξεις, τότε ναι, δικαιωματικά θα της ανήκει και ο τίτλος.
Επισης, να πω για μενα, οτι εχω καταφέρει μόνο να μιλησω με την ισιδα, τίποτε άλλο, και έχω πολύ καλή γνώμη. Δεκτική σε κουβέντα, πολιτισμένη, αεράτη, με χιούμορ. Οπως και να χει δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Φιλικά πάντα
Μια σελφι θα σωσει την κατασταση λες? Καλημερα στα προφιλ μου

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Για αρχη δεν την ειδα σε χωρο αλλα ξενοδοχειο γιατι δεν παω σε χωρους. Δευτερον μου λες πως δεν ειναι καλη μια κοπελα επειδη δεν εχει dungeon;
Την αλλη την μαλακια δεν θα την σχολιασω για το ποιος ειναι πισω απο το προφιλ μου ή τα αλλα εδω μεσα
Στο limit up κάνει γνωστό για τις ξεπέτες και τις κάμερες.

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Για αρχη δεν την ειδα σε χωρο αλλα ξενοδοχειο γιατι δεν παω σε χωρους. Δευτερον μου λες πως δεν ειναι καλη μια κοπελα επειδη δεν εχει dungeon;
Την αλλη την μαλακια δεν θα την σχολιασω για το ποιος ειναι πισω απο το προφιλ μου ή τα αλλα εδω μεσα
Isida έχεις καεί μόνη σου,2 προφίλ έχεις εκτός από το δικό σου σαν isida, περνιέσαι για έξυπνη αλλά κουτοπόνηρη είσαι,η ντομιναρού είναι έξυπνη

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Ειπα μετα απο αλεξανδρα. Αλεξανδρα νουμερο ενα για εμενα. Κανει δυνατο παιχνιδι ομως και η ισιδα αυτο λεω. Κοντη κοντη αλλα χερι αρκετα καλο χερι. Στραποναρει ωρες, εχει φαντασια πολυ και ειναι ευγενικη.
Πιες ώρες ,αφού ούτε μία ώρα δεν κάθεται,από ευγένεια τι να σου πω ,τραγική είναι,ενοχλεί και στέλνει και μηνύματα επίτηδες για να μην κάνει άλλος αρνητική κριτική,μου έστειλε και μήνυμα και το ανέβασα

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Ενα προφιλ εχω και δεν εχω αναγκη να κανω αλλα..... χαλαρωστε λιγο ομως γιατι θυμαμαι με ολα αυτα που βλεπω εδω, ενα ειδος μανιταριων πορδες τα λενε στο χωριο μου. Την καλημερα μου .
Δεν έχεις ένα,έκανες άλλα δύο αλλά κάηκες μόνη σου.

eroserotou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
280
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ανοίγει πόλεμος για κάθε αρνητική ή θετική κριτική. Όλοι έχουμε κρίση και μπορούμε να κρίνουμε αν μία κριτική είναι κακόβουλη, προμοτερίστικη ή πραγματική. Και δε νομίζω ότι η κάθε επαγγελματίες έχει ανάγκη να την αποθεώνουν οι φαν της ή να βάζει άλλους να "θάβουν" τις "ανταγωνίστριές" της. Όλα αυτά κουράζουν και αποστρέφουν. Από τις 170 σελίδες, οι 150, τουλάχιστον, του νήματος είναι καυγάδες και κοκορομαχίες για το ντιβάνι κάθε "Κυρίας". Δεν αξίζει τον κόπο. Και επειδή καταλαβαίνουμε και, στο τέλος κουραζόμαστε, αν δεν σιχαινόμαστε, όλα αυτά λειτουργούν αντίστροφα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Isida έχεις καεί μόνη σου,2 προφίλ έχεις εκτός από το δικό σου σαν isida, περνιέσαι για έξυπνη αλλά κουτοπόνηρη είσαι,η ντομιναρού είναι έξυπνη
Αγαπητε μου κανε μου λιγακι μουυυυυυυ

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Δεν έχεις ένα,έκανες άλλα δύο αλλά κάηκες μόνη σου.
Ψαξε ψαξε δεν θα τα βρεις. Ελεος καλε μου ανθρωπε αληθεια..... Γελαει και το παρδαλο τερας της λιμνης. Μια ιδια ιστορια με τις δικες σου ειναι, δεν την ξερεις.....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Μπορεί να έχει και το προφίλ που κάνει αρνητική κριτική στο εαυτό της,. Ξέρεις τι είναι να είσαι celebrity? Tα ίδια κάνει ο Μητσοτάκης το Γαμιεσαι Μητσοτάκη αυτός το έβγαλε μόνος του, θέλει να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό, να μην ακούγεται άλλο όνομα.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Μπορεί να έχει και το προφίλ που κάνει αρνητική κριτική στο εαυτό της,. Ξέρεις τι είναι να είσαι celebrity? Tα ίδια κάνει ο Μητσοτάκης το Γαμιεσαι Μητσοτάκη αυτός το έβγαλε μόνος του, θέλει να εξαφανίσει τον ανταγωνισμό, να μην ακούγεται άλλο όνομα.
Θεουλης. Τα ειπες ολα...

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Λυπάμαι, αλλα συμφωνώ με συναδέλφους για την συμπεριφορά της κυρίας Ίσιδας. Δεν διακρίνεται για την ευγένεια της, κάπως απότομη κ κοφτή σε συζήτηση. Επίσης δεν συζητά καν την περίπτωση χαμηλότερης τιμής σεσσιον ακόμα κ εάν ζητάς κάτι πολύ απλό. Δεν πειράζει πάμε παρακάτω κύριοι, υπάρχουν τόσες επιλογές. Μην κολλάτε με κυρίες που εκπέμπουν τόσα red flags. Κ επίσης κάνει μπαμ ότι έχει 2-3 προφίλ κ αβανταρεται. Δεν είμαστε χθεσινοι εδώ μέσα. Ας ζητήσει ένας mod τα ip των προφίλ... Πάω στοίχημα ότι είναι τα ίδια.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Λυπάμαι, αλλα συμφωνώ με συναδέλφους για την συμπεριφορά της κυρίας Ίσιδας. Δεν διακρίνεται για την ευγένεια της, κάπως απότομη κ κοφτή σε συζήτηση. Επίσης δεν συζητά καν την περίπτωση χαμηλότερης τιμής σεσσιον ακόμα κ εάν ζητάς κάτι πολύ απλό. Δεν πειράζει πάμε παρακάτω κύριοι, υπάρχουν τόσες επιλογές. Μην κολλάτε με κυρίες που εκπέμπουν τόσα red flags. Κ επίσης κάνει μπαμ ότι έχει 2-3 προφίλ κ αβανταρεται. Δεν είμαστε χθεσινοι εδώ μέσα. Ας ζητήσει ένας mod τα ip των προφίλ... Πάω στοίχημα ότι είναι τα ίδια.
Ποσα? Το στοιχημα? Παιδια οτι και να πειτε ειτε εδω ειτε αλλου δεν με ριχνει ουτε με ανεβαζει ψυχολογικα.... Εδω θα ειμαι ελλαδα.. οσοι με γνωριζουν καταλαβαινουν και το τι γινεται γενικα στο νετ... Γραψτε οτι γουσταρει η ψυχη σας. Αληθεια αντιμετωπιζω με χιουμορ πολλα στη ζωη μου, ποσο μαλλον αυτο που γινεται εδω μεσα.
Καλη μας ξεκουραση....

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
Ποσα? Το στοιχημα? Παιδια οτι και να πειτε ειτε εδω ειτε αλλου δεν με ριχνει ουτε με ανεβαζει ψυχολογικα.... Εδω θα ειμαι ελλαδα.. οσοι με γνωριζουν καταλαβαινουν και το τι γινεται γενικα στο νετ... Γραψτε οτι γουσταρει η ψυχη σας. Αληθεια αντιμετωπιζω με χιουμορ πολλα στη ζωη μου, ποσο μαλλον αυτο που γινεται εδω μεσα.
Καλη μας ξεκουραση....
Εγώ στην θέση σας, χάνοντας πελάτες η και όταν "απορρίπτετε" με τον τρόπο σας νέους υποψήφιους πελάτες σίγουρα δεν θα είχα διάθεση για χιούμορ κ φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεκαρδιζομαι στα γέλια. Χαρούμενη θα έπρεπε να είστε όταν κερδίζετε πελάτες κ οταν λαμβάνετε πολλά θετικά σχόλια ! Τέλος πάντων, γελάστε όσο θέλετε αν αυτό σας ικανοποιεί.

Εγώ πάντως σίγουρα θα νιώσω χαρούμενος στο αυριανό ραντεβού μου με την Κυρία Θεανώ....

• Like
Αντιδράσεις: Mike.b

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom