Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Εαν την εχεις συναντησει τοτε ξερεις τι κανει στα session και ποσο αυθεντικη ειναι. Ειναι αξιολογο το παιχνιδι της μετα την κυρια αλεξανδρα ομως που κανει ακομα πιο σκληρο παιχνιδι για μενα Οπως επισης απο καλους τροπους
Είναι τουλάχιστον αστείο να συγκρίνεις αυτές τις δυο απ όλες τις απόψεις

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Την καλημερα μου και απο δω. Αγαπητε μου δεν αναλωνομαι με τα μηνυματακια.... οταν εχω χρονο ομως ασχολουμαι με το κομματι internet. Εαν οντως ηρθες κ δεν περασες καλα φανταζομαι και ποιος εισαι. Σιγουρα δεν ειχα περασει ουτε εγω καλα και στο εδειξα.... το βασικο για εναν υπο ειναι να δωσει ευχαριστηση στην αφεντρα κατι που δεν εγινε. Το ενα ατομο που ηρθε και περασα χαλια το θυμαμαι. Αμοιβαια λοιπον Μιχαλακο μου . Αυτό το μήνυμα μου έστειλε.
Αυτή πρέπει να βαράει μύγες κάθε μέρα,αφου σου έστειλε και μήνυμα,άσε που αν είχε δουλειά δεν θα πήγσινε Πάτρα και Κόρινθο

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Καλα. Η πορεια της θα φανει Δεν γινεται να παιζει τοσο καλο θεατρο. Δεν εχω παει μια φορα
Βρε δεν είπα το αντίθετο αλλά όχι και σύγκριση με την Αλεξάνδρα η με την Έρρικα ,νταξ είπαμε αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Ειπα μετα απο αλεξανδρα. Αλεξανδρα νουμερο ενα για εμενα. Κανει δυνατο παιχνιδι ομως και η ισιδα αυτο λεω. Κοντη κοντη αλλα χερι αρκετα καλο χερι. Στραποναρει ωρες, εχει φαντασια πολυ και ειναι ευγενικη.
Στο ευγενική δεν μπορώ να συμφωνήσω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
μαγκες εδω σας λενε πουστηδες

ωωωωωωωωω τι του ειπε

vleper13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Μπερδεύεσαι ,εμείς πληρώνουμε για την ευχαρίστηση την δικιά μας όχι για την δικιά σου,τι άλλο θα ακούσουμε ?
Φιλε, αν σκέφτεσαι έτσι, τότε πιθανότατα δεν πρόκειται να πετύχεις ενθουσιασμό και κίνητρο και εξέλιξη μέσα από επαφές, αλλα απλή διεκπεραίωση, εκει ναι χρειάζεται τύχη για να περάσεις καλά. Αν όμως μια mistress περνάει καλά, μεσα από τις οποίες πράξεις, τότε ναι, δικαιωματικά θα της ανήκει και ο τίτλος.
Επισης, να πω για μενα, οτι εχω καταφέρει μόνο να μιλησω με την ισιδα, τίποτε άλλο, και έχω πολύ καλή γνώμη. Δεκτική σε κουβέντα, πολιτισμένη, αεράτη, με χιούμορ. Οπως και να χει δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Φιλικά πάντα

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Ειπα μετα απο αλεξανδρα. Αλεξανδρα νουμερο ενα για εμενα. Κανει δυνατο παιχνιδι ομως και η ισιδα αυτο λεω. Κοντη κοντη αλλα χερι αρκετα καλο χερι. Στραποναρει ωρες, εχει φαντασια πολυ και ειναι ευγενικη.
Μαλακίες είσαι η ίδια και έκανες πρόσφατα προφίλ εδώ,την ντομιναρού μην την πιάνεις στο στόμα μου κοντή,είδα πότε άνοιξες προφίλ εδώ

Mihail.aggelos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
84
Πόντοι
1
Τουλαχιστον το επιπεδο σας ξεπερνα το υψος σας κυρια. Δεν χρειαζεστε επιβεβαιωση και φαινεται αυτο για αυτο θα δειτε πολλα να γραφουν. Εσεις ξερετε τι κανετε
Ασε τις μαλακίες και μην πατάς πάνω στο όνομα της ντομιναρού χαζή,εσύ δουλεύεις για το limit up που όλοι ξέρουμε ότι έχει κάμερες,δεν έχεις ούτε γκαρσονιέρια να δεις πελάτες ενώ η ντομιναρού έχει 2 dungeon

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Φιλε, αν σκέφτεσαι έτσι, τότε πιθανότατα δεν πρόκειται να πετύχεις ενθουσιασμό και κίνητρο και εξέλιξη μέσα από επαφές, αλλα απλή διεκπεραίωση, εκει ναι χρειάζεται τύχη για να περάσεις καλά. Αν όμως μια mistress περνάει καλά, μεσα από τις οποίες πράξεις, τότε ναι, δικαιωματικά θα της ανήκει και ο τίτλος.
Επισης, να πω για μενα, οτι εχω καταφέρει μόνο να μιλησω με την ισιδα, τίποτε άλλο, και έχω πολύ καλή γνώμη. Δεκτική σε κουβέντα, πολιτισμένη, αεράτη, με χιούμορ. Οπως και να χει δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Φιλικά πάντα
Δύσκολο να μου πεις τι θα πετύχω η τι όχι καθότι είμαι 25 χρόνια σε αυτήν την φάση ,αυτό με την χημεία οκ ψάξτο έξω αυτή είναι επαγγελματίας που παίρνει χρήματα για να σε ικανοποιήσει και όχι να ικανοποιηθεί ,αν δεν μπορεί κακός κάνει αυτό το επάγγελμα και σαφέστατα δεν είναι επαγγελματίας ,ομολογώ πρώτη φορά άκουσα τέτοια κοτσάνα να ξεστομίζεται από τάχα επαγγελματία.Χωρίς να σε προσβάλλω ,πρέπει να είσαι πιτσιρικάς γιατί και εγώ θυμάμαι όταν άρχισα τις μπουρδελοκαταστασεις προσπαθούσα να τνα τις εντυπωσίασω για να μην πω να με ερωτευτούν κιόλας ,αυτές με βλέπαν χρήματα αλλά εγώ έψαχνα χημεία ,σαφώς και το λάθος ήταν σε μένα .τέλος να σου πω ότι εδώ μέσα πρώτη με έστειλε μήνυμα και πράγματι ήταν ευγενική ,μαλιστα να σου πω ότι ζήτησα για μιάμιση ώρα και μου είπε δεν τρέχει τίποτα όσα και για μια ώρα γιατί δεν είναι και με το ρολόι στο χέρι και εγώ αφού την ευχαρίστησα της είπα όχι όσο πάει αναλογικά το γνωστό δωρακι της και κάπου εκεί κλείσαμε αφού θα ερχόταν την άλλη μέρα .την μεθεπόμενη που ήρθε της έστειλα μήνυμα για να κλείσω την άλλη μέρα ραντεβού και ποτέ θα την βολευεε ,πρόσεξε όχι ποτέ θα βόλευε εμένα αλλά αυτήν και είχε αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά ,ειλιγκιρινα ,η είχε μια πολύ άσχημη μέρα η ήταν μαστουρα η έχει ψυχολογικά ,δεν εξηγείται αλλιώς όπως και να έχει επαγγελματίας δεν είναι

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Α συγνωμη ,δεν σου είπα και το πιο βασικό ,εδώ μέσα δεν είμαστε χαζοί ,είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε και για να μην τρώμε φόλες το ότι εσυ γράφτηκες πριν 4 μέρες δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε βέβαια σε κάνει έξυπνη

vleper13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Δηλαδη στις πόσες μέρες επιτρέπεται να μιλαω;;;; σαφως υπονοείς οτι είμαι η ισιδα, οποτε όσα περιγράφεις παραπάνω θα μου ακουστούν, εμενα, οχι τους υπόλοιπους, εντελώς κωμικά! Και ελπιζω μετά από 25 χρόνια να μην ειμαι σε αντίστοιχη φάση με τη δική σου, θα ειναι θλιβερο
Α συγνωμη ,δεν σου είπα και το πιο βασικό ,εδώ μέσα δεν είμαστε χαζοί ,είμαστε εδώ για να μαθαίνουμε και για να μην τρώμε φόλες το ότι εσυ γράφτηκες πριν 4 μέρες δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε βέβαια σε κάνει έξυπνη

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Ολα τα προφιλ ειναι της ισιδας. Δεν υπαρχουν φιλε.
Βασικα η ενημερωση εδω σαν τα καναλια τηλεορασης.
Δηλαδη στις πόσες μέρες επιτρέπεται να μιλαω;;;; σαφως υπονοείς οτι είμαι η ισιδα, οποτε όσα περιγράφεις παραπάνω θα μου ακουστούν, εμενα, οχι τους υπόλοιπους, εντελώς κωμικά! Και ελπιζω μετά από 25 χρόνια να μην ειμαι σε αντίστοιχη φάση με τη δική σου, θα ειναι θλιβερο
Γράφτηκες την ημέρα που ήρθε Θεσσαλονίκη ,έχεις 8 μηνύματα όλο και όλο υποστηρίζεις μόνο αυτήν και κάνα 2 χαζά για ξεκάρφωμα ,για ποσό μαλακες μας περνάς ?το τι θα γίνεις σε 25 χρόνια αφορά μόνο εσένα ,όχι εμάς εδώ μέσα και πρόσεχε ως νέος να μην προσβάλεις ,πες την γνώμη σου αλλά τις προσβολές άλλου γιατί θα σου γυρίσει πολύ άσχημα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Ολα τα προφιλ ειναι της ισιδας. Δεν υπαρχουν φιλε.
Βασικα η ενημερωση εδω σαν τα καναλια τηλεορασης.
Αν και δεν είπα πουθενά κάτι για σένα το συνεχίζεις ,είμαι επιφυλακτικός όχι όμως ότι θεωρω ότι έχει άδικο ο @Mihail.aggelos ,10 μέρες πριν εγγραφή ,κλειδωμένο προφίλ και όλα τα μηνύματα για την τυπισσα η υποστήριξη στον @Podolagnos55 αιντε βρε τώρα ,δικαίωμα έχεις να γράψεις από την πρώτη μέρα αλλά όταν επικεντρώνεσαι στο ίδιο πρόσωπο απλά βρομάει η φάση

vleper13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Γράφτηκες την ημέρα που ήρθε Θεσσαλονίκη ,έχεις 8 μηνύματα όλο και όλο υποστηρίζεις μόνο αυτήν και κάνα 2 χαζά για ξεκάρφωμα ,για ποσό μαλακες μας περνάς ?το τι θα γίνεις σε 25 χρόνια αφορά μόνο εσένα ,όχι εμάς εδώ μέσα και πρόσεχε ως νέος να μην προσβάλεις ,πες την γνώμη σου αλλά τις προσβολές άλλου γιατί θα σου γυρίσει πολύ άσχημα
Προσβολή είναι το ότι υπονοείς ότι είμαι η ισιδα. Εσυ που εισαι παλιός επιτρέπεται να προσβάλεις; βασικά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει και πουθενά αυτό, εδω υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη. Και το πιστεύουν σίγουρα τα τελευταία 25 χρόνια τους. Απο την αλλη ρε φιλε, χαρά στο κουράγιο σου αλλά πραγματικά λυπάμαι που δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να το παίζεις ντετέκτιβ του site.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Προσβολή είναι το ότι υπονοείς ότι είμαι η ισιδα. Εσυ που εισαι παλιός επιτρέπεται να προσβάλεις; βασικά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει και πουθενά αυτό, εδω υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη. Και το πιστεύουν σίγουρα τα τελευταία 25 χρόνια τους. Απο την αλλη ρε φιλε, χαρά στο κουράγιο σου αλλά πραγματικά λυπάμαι που δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις από το να το παίζεις ντετέκτιβ του site.
Λυπήσου με τον εαυτό σου που τα έκανες μαντάρα και άσε τους άλλους

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Μηπως να ρωτησουμε και τα αλλα ατομα που εχουν γραψει καλα σχολια η και τα αλλα η ισιδα ειναι; πηρε το ματι μου ενα θετικο τις μερες που ειναι εκει
Ε δεν είναι και πολλά τα θετικά ,ξέρεις ποσα μηνύματα έχω με αρνητικά ?απλά δεν τα βγάζουν στην δημοσιότητα για να μην κάνουν χαλάστρα ,μόλις φύγει θα τα δουν όλοι ,έτσι τουλάχιστον μου είπαν

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Μηπως να φτιαξετε ενα νήμα και και να ξεκατιναζιοσαστε εκεί πέρα ; Ελα φτάνει γεμίζετε σελιδες ολοκληρες με μαλακισμένες αντιπαραθέσεις . Εντάξει φτάνει ο ξεκατινιασμα με Ισιδα. Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και αυτή η Ισιδα στην Ιταλία :wink: Mistress Iside Roma

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Ασε τις μαλακίες και μην πατάς πάνω στο όνομα της ντομιναρού χαζή,εσύ δουλεύεις για το limit up που όλοι ξέρουμε ότι έχει κάμερες,δεν έχεις ούτε γκαρσονιέρια να δεις πελάτες ενώ η ντομιναρού έχει 2 dungeon
Την καλημερα μου.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Ενα προφιλ εχω και δεν εχω αναγκη να κανω αλλα..... χαλαρωστε λιγο ομως γιατι θυμαμαι με ολα αυτα που βλεπω εδω, ενα ειδος μανιταριων πορδες τα λενε στο χωριο μου. Την καλημερα μου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom