Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Με Λόλα έχει κάνει κανείς sessionνα μου πει εμπειρία; Από εμφάνιση; αυταρχικότητα είναι καλή;
Αν δεν θέλει κάποιος να απαντήσει εδώ και σε pm να μου στείλει κανένα θέμα
Από εμφάνιση μέτρια, μόνο για ποδολαγνεία κάνει.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Τζάμπα κάθεσαι και αναλώνεσαι σε μηνύματα, εδώ γράφουμε τις εμπειρίες μας, επίσης δεν ξέρω για ένα χρόνο, πριν δύο μήνες σε είδα, καλή σου μέρα.
Καμιά πραγματική κυρίαρχη δεν ασχολείται, έχουν γραφτεί τα χειρότερα για όλες εδώ μέσα καμιά δεν έδωσε βάση.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Αυτη παιδια για αυταρχικο λει? δεν παιζει ευκολα να βρεις αυταρχικο στα γιαννενα.
Θα κλάψεις τα λεφτά σου ,επίσης στο λινκ που έστειλες η πρώτη κριτική είναι δίκη μου ,δες και στις αφέντρες Θεσσαλονίκη ,πήγα και την καταπάτησα

HabibiSleeper

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Θα κλάψεις τα λεφτά σου ,επίσης στο λινκ που έστειλες η πρώτη κριτική είναι δίκη μου ,δες και στις αφέντρες Θεσσαλονίκη ,πήγα και την καταπάτησα
και τι θα κανω ο καημενος που δεν εχει τιποτα τα γιαννενα.. δεν θα βρω ποτε αυταρχικο αρχαριος ειμια απλα εχω περιεργεια.

HabibiSleeper

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Ωπα . Τσαμπα επιθεση man. Εννοειται πως δεν γινεται ολοι να περασουμε καλα με ολους. Αλλα εαν στα 10 τα 9 ερχονται ξανα και ξανα 1 χρονο τωρα τοτε μαλλον καλα το παω... καλημερα και παλι...
Εγω παντως αν ημουν στη πολη σας θα εκλεινα ενα δυωρο να με στρωσεις δυστυχς ειμαι στα γιαννενα και δεν εχει τιποτας:(. Καλη σας μερα. Δεν χρειαζετ να αρεσετ σε ολους πρεπει να εχουν δουλεια και τα υπολειπα κοριτσια :).

teflar

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
0
Το δεν περασες καλα φαινεται απο το οτι δεν εχεις ερθει ποτε . Εαν ειχες ερθει σιγουρα δεν θα βλεπες σκελετο . Οι αναλογιες του 1.50 μετρο 45 κιλων δεν γινεται να ειναι σκελετος γλυκο μου απλα μαθηματικα ειναι.... ελα ομως αν σε αφησει η κυρα σου.
Η isida είναι εκπληκτική και από πλευράς εμφάνισης και από πλευράς χαρακτήρα και από πλευράς υπηρεσιών

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Εγω παντως αν ημουν στη πολη σας θα εκλεινα ενα δυωρο να με στρωσεις δυστυχς ειμαι στα γιαννενα και δεν εχει τιποτας:(. Καλη σας μερα. Δεν χρειαζετ να αρεσετ σε ολους πρεπει να εχουν δουλεια και τα υπολειπα κοριτσια :).
Εχω στα πλανα μου συντομα να επισκεφτω τα γιαννενα αγαπητε μου

HabibiSleeper

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Εχω στα πλανα μου συντομα να επισκεφτω τα γιαννενα αγαπητε μου
Μαλιστα κυρια σας εστειλα μυνημα για οταν ερθετε, φυσικα θα κοιταω συχνα στο site σας να σας ενημερωσω ξανα για το ενδιαφερον μου αν βρειτε χρονο για μενα φυσικα.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.236
Πόντοι
206
Από εμφάνιση μέτρια, μόνο για ποδολαγνεία κάνει.
Μάλιστα, το διαβάσαμε κι αυτό. Δηλαδή ποια είναι πιο όμορφη απο τη Λόλα για πες μας...
Το οτι κάνει μόνο για ποδολαγνεια δεν το σχολιάζω καν...

HabibiSleeper

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Μάλιστα, το διαβάσαμε κι αυτό. Δηλαδή ποια είναι πιο όμορφη απο τη Λόλα για πες μας...
ειχε παει φιλος μου σε αυτην παρα πολυ καλη και πολυ ομορφη, τον ειχε διαλυσει απο πισω. Μετα δοκιμασε την αφενρα αλεξανδρα του κανε κλεισμα μαστιγιο και βεργα τον διαλυσε και μετα στραποναρισμα και φιστνκ οσο δεν παει ηθελελε να ειναι αγρια μαζι του και να τον ανοιξει φουλ .. που ειναι ακριβως οτι αρεσει σε μενα και ξεφτυλισμα. Πολυ καλες και οι δυο επισης παρα πολυ ωραια φωνη η κυρια ισιδα φαινεται δυναμικο χαρακτηρας πιστευω και αυτη μπορει να σε διαλυσει. Μεγαλες πολεις εχουν τα καλα τους.

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Ρητορικο το ερωτημα σου φιλε, εννοειται η 35 χρονη και οσονουπω 30 χρονη δασκαλα, που μολις βρει τους κωδικους θα μπει με 3-4 προφιλ να το επιβεβαιωσει.
ΥΓ. Η Λόλα ειναι μακράν οτι πιο όμορφο κυκλοφορει στο χώρο εδω και χρόνια, εννοειται. Μόνο η Θεανώ συγκρίνεται μαζί της (σε θεμα φυσικής ομορφιάς, στα του χωρου περνάει και δεν ακουμπάει).

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
ξερουμε τιποτα?
ξερουμε τιποτα?
Αξιολύπητος είσαι βρες τρόπο να ξεκολλήσεις από το κωλοχωρι σου όπως κάναμε εμείς οι πιο μεγάλοι γιατί τοτε ήταν δύσκολα τα βίτσια

HabibiSleeper

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Αξιολύπητος είσαι βρες τρόπο να ξεκολλήσεις από το κωλοχωρι σου όπως κάναμε εμείς οι πιο μεγάλοι γιατί τοτε ήταν δύσκολα τα βίτσια
Σε 2 χρονια εφυγα εξωτερικο αλλα παιρνω εμπειρια στη δουλεια σταζω ολη μερα.. Μεχρι τοτε η ζωη ειναι μικρη, απλα θελω να το δοκιμασω μια φορα δεν νομιζω να μαρεσει τοσο στη πραξη.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
E δοκίμασε λοιπόν λες και εμείς δεν κλάψαμε τα λεφτά μας άπειρες φορές?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Συνάντηση με την Domina Isida. Ο χώρος της πολύ περιποιημένος και καθαρός. Από εμφάνιση, για τα γούστα μου, είναι πολύ όμορφη. Καλύτερη από τις φώτο. Ωραίο πρόσωπο και σώμα. Είναι πολύ ευγένικη και σου βγάζει πολύ φρεσκάδα Όσον αφορά τη συνάντηση, έχει πολύ ενέργεια, είναι έμπειρη και αυτό που κάνει το γουστάρει. Πολύ καλές εντυπώσεις.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Πάμε λοιπόν στο νανάκια που ήρθε Θεσσαλονίκη και είναι πολύ δραστήρια εδώ μέσα ,στέλνω τώρα ένα sms και της γράφω τι μου αρέσει και ποια ώρα μπορεί αύριο ,σημειώστε το αυτό ,επίσης τα ίδια έγραψα πριν 2 μέρες σε μήνυμα που αυτή μου έστειλε εδώ μέσα ,screenshot υπάρχει για όλα αν και είμαι πάμπολλα χρόνια εδώ .με κάνει αναπάντητη ,τη παίρνω τηλ και με ύφος μου λέει ότι δεν είμαι ψυχολόγος και ότι έχω πάει σήμερα με 11 και είμαι κουρασμένη και μου το κλείνει .έμεινα Μαλακας ,στο καπάκι ξ;ν; Μου κάνει αναπάντητη και τις λέω τι έγινε και μου το έκλεισες στα μούτρα ,μου λέει ααα εσυ είσαι πάλι ,μπερδεύτηκα και σε ξανάπηρα ,τις λέω θα σε κάνω αρνητική κριτική που σπάνια κ;να κ;ι μου λέει καλά θ;α κανείς γιατί έχω πολύ κόσμο και μου τα ξανά έκλεισε στα μούτρα ,καλή τύχη μάγκες με την τάπα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Πάμε λοιπόν στο νανάκια που ήρθε Θεσσαλονίκη και είναι πολύ δραστήρια εδώ μέσα ,στέλνω τώρα ένα sms και της γράφω τι μου αρέσει και ποια ώρα μπορεί αύριο ,σημειώστε το αυτό ,επίσης τα ίδια έγραψα πριν 2 μέρες σε μήνυμα που αυτή μου έστειλε εδώ μέσα ,screenshot υπάρχει για όλα αν και είμαι πάμπολλα χρόνια εδώ .με κάνει αναπάντητη ,τη παίρνω τηλ και με ύφος μου λέει ότι δεν είμαι ψυχολόγος και ότι έχω πάει σήμερα με 11 και είμαι κουρασμένη και μου το κλείνει .έμεινα Μαλακας ,στο καπάκι ξ;ν; Μου κάνει αναπάντητη και τις λέω τι έγινε και μου το έκλεισες στα μούτρα ,μου λέει ααα εσυ είσαι πάλι ,μπερδεύτηκα και σε ξανάπηρα ,τις λέω θα σε κάνω αρνητική κριτική που σπάνια κ;να κ;ι μου λέει καλά θ;α κανείς γιατί έχω πολύ κόσμο και μου τα ξανά έκλεισε στα μούτρα ,καλή τύχη μάγκες με την τάπα
Πως φαινεται ο βαλτος. Γελαω αληθεια. Οχι 11.. ψευδεσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom