Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Εγώ είμαι 20 χρόνια στο forum εσυ πόσες μέρες ?,επίσης υπάρχει καταγραφή κλήσης απλά σαφώς και δεν μπορώ να τη βάλω εδώ

• Like
Αντιδράσεις: Mike.b

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Επίσης για τους 11 μίλησες αρα τα υπόλοιπα αλήθεια ε?σαφως και όλα είναι αλήθεια γιατί εδώ μέσα απλά υποστηριζόμαστε

• Like
Αντιδράσεις: Mike.b

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Κάποιος είναι πολύ μαζοχιστης εδώ μέσα, προσπαθεί να τσαντισει την αφέντρα, ώστε να μην έχει καθόλου έλεος στο session.....

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
Ρητορικο το ερωτημα σου φιλε, εννοειται η 35 χρονη και οσονουπω 30 χρονη δασκαλα, που μολις βρει τους κωδικους θα μπει με 3-4 προφιλ να το επιβεβαιωσει.
Μιλάς με γρίφους Γέροντα ..... :):):cheesy::cheesy:

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Η isida είναι εκπληκτική και από πλευράς εμφάνισης και από πλευράς χαρακτήρα και από πλευράς υπηρεσιών
Σε εμένα έστειλε μήνυμα εδώ και δεν μου άρεσε άρεσαν αυτά που μου έγραψε .

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Την καλημερα μου και απο δω. Αγαπητε μου δεν αναλωνομαι με τα μηνυματακια.... οταν εχω χρονο ομως ασχολουμαι με το κομματι internet. Εαν οντως ηρθες κ δεν περασες καλα φανταζομαι και ποιος εισαι. Σιγουρα δεν ειχα περασει ουτε εγω καλα και στο εδειξα.... το βασικο για εναν υπο ειναι να δωσει ευχαριστηση στην αφεντρα κατι που δεν εγινε. Το ενα ατομο που ηρθε και περασα χαλια το θυμαμαι. Αμοιβαια λοιπον Μιχαλακο μου . Αυτό το μήνυμα μου έστειλε.

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Δεν εχει χειροκροτημα γιαυτο εβαλα χαχαχα. Καλημερα ομορφε
Καλημέρα αλλά γιατί μου έστειλες μήνυμα? δεν πέρασα καλά ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που δεν βγήκε χημεία.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Μάλιστα, το διαβάσαμε κι αυτό. Δηλαδή ποια είναι πιο όμορφη απο τη Λόλα για πες μας...
Το οτι κάνει μόνο για ποδολαγνεια δεν το σχολιάζω καν...
Για την Αριάδνη έγραφα ότι κάνει μόνο ποδολαγνεία,ξαναδιάβασε τι γράφω, για την λόλα έγραψα ότι κάνει τα περισσότερα.

giannis.glykos127

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Like
135
Πόντοι
1
Μάλιστα, το διαβάσαμε κι αυτό. Δηλαδή ποια είναι πιο όμορφη απο τη Λόλα για πες μας...
Το οτι κάνει μόνο για ποδολαγνεια δεν το σχολιάζω καν...
iannis.glykos127 έγραψε:
Από εμφάνιση μέτρια, μόνο για ποδολαγνεία κάνει η Αριάδνη, η Λόλα κάνει τα περισσότερα.

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Να εχει κανει 11 μεχρι τις 23:00 το βραδυ δεν γινεται να προλαβει μονο αν κανει μισηωρα. Δεν θα σου μιλουσε ασχημα η κυρια Οσες φορες εχω καλεσει μιλαει ομορφα πολυ ανετη και με αρκετο χιουμορ.
και άσχημα μιλάει και δεν γίνεται με τίποτα να κάνει 11 session ,θέλει να κάνει θόρυβο όπως οι άδειοι τενεκέδες.

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Πάμε λοιπόν στο νανάκια που ήρθε Θεσσαλονίκη και είναι πολύ δραστήρια εδώ μέσα ,στέλνω τώρα ένα sms και της γράφω τι μου αρέσει και ποια ώρα μπορεί αύριο ,σημειώστε το αυτό ,επίσης τα ίδια έγραψα πριν 2 μέρες σε μήνυμα που αυτή μου έστειλε εδώ μέσα ,screenshot υπάρχει για όλα αν και είμαι πάμπολλα χρόνια εδώ .με κάνει αναπάντητη ,τη παίρνω τηλ και με ύφος μου λέει ότι δεν είμαι ψυχολόγος και ότι έχω πάει σήμερα με 11 και είμαι κουρασμένη και μου το κλείνει .έμεινα Μαλακας ,στο καπάκι ξ;ν; Μου κάνει αναπάντητη και τις λέω τι έγινε και μου το έκλεισες στα μούτρα ,μου λέει ααα εσυ είσαι πάλι ,μπερδεύτηκα και σε ξανάπηρα ,τις λέω θα σε κάνω αρνητική κριτική που σπάνια κ;να κ;ι μου λέει καλά θ;α κανείς γιατί έχω πολύ κόσμο και μου τα ξανά έκλεισε στα μούτρα ,καλή τύχη μάγκες με την τάπα
Η γυναίκα είναι,μόνο που μου έστειλε και μήνυμα τι να πω?εκτός από κοντή είναι και χαζή,δεν δέχεται καμία κριτική,σκέτη απογοήτευση η isida.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Όλα τα προφίλ που έχουν τελεία στο όνομά τους, τον ίδιο τρόπο και ύφος γραφής έχουν...περίεργο

• Χαχα
Αντιδράσεις: snp21

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Εαν την εχεις συναντησει τοτε ξερεις τι κανει στα session και ποσο αυθεντικη ειναι. Ειναι αξιολογο το παιχνιδι της μετα την κυρια αλεξανδρα ομως που κανει ακομα πιο σκληρο παιχνιδι για μενα Οπως επισης απο καλους τροπους
Την έχω συναντήσει και το έχω γράψει,το να καθετε να απαντά συνέχεια η ίδια και να βάζει και δικηγόρο εσένα είναι το περέργο.

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Όλα τα προφίλ που έχουν τελεία στο όνομά τους, τον ίδιο τρόπο και ύφος γραφής έχουν...περίεργο
Κρύβε λόγια, θα χάσει τους κωδικούς πάλι και θα ανοίγει νέα προφίλ καλοκαιριατικα...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
391
Πόντοι
26
Την καλημερα μου και απο δω. Αγαπητε μου δεν αναλωνομαι με τα μηνυματακια.... οταν εχω χρονο ομως ασχολουμαι με το κομματι internet. Εαν οντως ηρθες κ δεν περασες καλα φανταζομαι και ποιος εισαι. Σιγουρα δεν ειχα περασει ουτε εγω καλα και στο εδειξα.... το βασικο για εναν υπο ειναι να δωσει ευχαριστηση στην αφεντρα κατι που δεν εγινε. Το ενα ατομο που ηρθε και περασα χαλια το θυμαμαι. Αμοιβαια λοιπον Μιχαλακο μου . Αυτό το μήνυμα μου έστειλε.
Μπερδεύεσαι ,εμείς πληρώνουμε για την ευχαρίστηση την δικιά μας όχι για την δικιά σου,τι άλλο θα ακούσουμε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom