You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
Μιλάς με γρίφους Γέροντα .....Ρητορικο το ερωτημα σου φιλε, εννοειται η 35 χρονη και οσονουπω 30 χρονη δασκαλα, που μολις βρει τους κωδικους θα μπει με 3-4 προφιλ να το επιβεβαιωσει.
Σε εμένα έστειλε μήνυμα εδώ και δεν μου άρεσε άρεσαν αυτά που μου έγραψε .Η isida είναι εκπληκτική και από πλευράς εμφάνισης και από πλευράς χαρακτήρα και από πλευράς υπηρεσιών
Την καλημερα μου και απο δω. Αγαπητε μου δεν αναλωνομαι με τα μηνυματακια.... οταν εχω χρονο ομως ασχολουμαι με το κομματι internet. Εαν οντως ηρθες κ δεν περασες καλα φανταζομαι και ποιος εισαι. Σιγουρα δεν ειχα περασει ουτε εγω καλα και στο εδειξα.... το βασικο για εναν υπο ειναι να δωσει ευχαριστηση στην αφεντρα κατι που δεν εγινε. Το ενα ατομο που ηρθε και περασα χαλια το θυμαμαι. Αμοιβαια λοιπον Μιχαλακο μου . Αυτό το μήνυμα μου έστειλε.
Καλημέρα αλλά γιατί μου έστειλες μήνυμα? δεν πέρασα καλά ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που δεν βγήκε χημεία.Δεν εχει χειροκροτημα γιαυτο εβαλα χαχαχα. Καλημερα ομορφε
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Για την Αριάδνη έγραφα ότι κάνει μόνο ποδολαγνεία,ξαναδιάβασε τι γράφω, για την λόλα έγραψα ότι κάνει τα περισσότερα.Μάλιστα, το διαβάσαμε κι αυτό. Δηλαδή ποια είναι πιο όμορφη απο τη Λόλα για πες μας...
Το οτι κάνει μόνο για ποδολαγνεια δεν το σχολιάζω καν...
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
iannis.glykos127 έγραψε:Μάλιστα, το διαβάσαμε κι αυτό. Δηλαδή ποια είναι πιο όμορφη απο τη Λόλα για πες μας...
Το οτι κάνει μόνο για ποδολαγνεια δεν το σχολιάζω καν...
Από εμφάνιση μέτρια, μόνο για ποδολαγνεία κάνει η Αριάδνη, η Λόλα κάνει τα περισσότερα.
και άσχημα μιλάει και δεν γίνεται με τίποτα να κάνει 11 session ,θέλει να κάνει θόρυβο όπως οι άδειοι τενεκέδες.Να εχει κανει 11 μεχρι τις 23:00 το βραδυ δεν γινεται να προλαβει μονο αν κανει μισηωρα. Δεν θα σου μιλουσε ασχημα η κυρια Οσες φορες εχω καλεσει μιλαει ομορφα πολυ ανετη και με αρκετο χιουμορ.
Η γυναίκα είναι,μόνο που μου έστειλε και μήνυμα τι να πω?εκτός από κοντή είναι και χαζή,δεν δέχεται καμία κριτική,σκέτη απογοήτευση η isida.Πάμε λοιπόν στο νανάκια που ήρθε Θεσσαλονίκη και είναι πολύ δραστήρια εδώ μέσα ,στέλνω τώρα ένα sms και της γράφω τι μου αρέσει και ποια ώρα μπορεί αύριο ,σημειώστε το αυτό ,επίσης τα ίδια έγραψα πριν 2 μέρες σε μήνυμα που αυτή μου έστειλε εδώ μέσα ,screenshot υπάρχει για όλα αν και είμαι πάμπολλα χρόνια εδώ .με κάνει αναπάντητη ,τη παίρνω τηλ και με ύφος μου λέει ότι δεν είμαι ψυχολόγος και ότι έχω πάει σήμερα με 11 και είμαι κουρασμένη και μου το κλείνει .έμεινα Μαλακας ,στο καπάκι ξ;ν; Μου κάνει αναπάντητη και τις λέω τι έγινε και μου το έκλεισες στα μούτρα ,μου λέει ααα εσυ είσαι πάλι ,μπερδεύτηκα και σε ξανάπηρα ,τις λέω θα σε κάνω αρνητική κριτική που σπάνια κ;να κ;ι μου λέει καλά θ;α κανείς γιατί έχω πολύ κόσμο και μου τα ξανά έκλεισε στα μούτρα ,καλή τύχη μάγκες με την τάπα
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Κοντη με χαμηλο επιπεδο.....
Από session 0 ,όλη την ημέρα μέσα στα mpoy ,άλλες έχουν session και δεν έχουν χρόνο να απαντούν, όλες κρίνεστε.Κοντη με χαμηλο επιπεδο.....
Την έχω συναντήσει και το έχω γράψει,το να καθετε να απαντά συνέχεια η ίδια και να βάζει και δικηγόρο εσένα είναι το περέργο.Εαν την εχεις συναντησει τοτε ξερεις τι κανει στα session και ποσο αυθεντικη ειναι. Ειναι αξιολογο το παιχνιδι της μετα την κυρια αλεξανδρα ομως που κανει ακομα πιο σκληρο παιχνιδι για μενα Οπως επισης απο καλους τροπους
Εσύ μου κάνεις για γκόμενα, την ίδια ώρα γράφεται και οι δύομη λυσσατε κοριτσια
και τι θες να βάζω κόμμα η παράγραφο?Όλα τα προφίλ που έχουν τελεία στο όνομά τους, τον ίδιο τρόπο και ύφος γραφής έχουν...περίεργο
και ίδια emoil xaxaΕσύ μου κάνεις για γκόμενα, την ίδια ώρα γράφεται και οι δύο
Κρύβε λόγια, θα χάσει τους κωδικούς πάλι και θα ανοίγει νέα προφίλ καλοκαιριατικα...Όλα τα προφίλ που έχουν τελεία στο όνομά τους, τον ίδιο τρόπο και ύφος γραφής έχουν...περίεργο
Μπερδεύεσαι ,εμείς πληρώνουμε για την ευχαρίστηση την δικιά μας όχι για την δικιά σου,τι άλλο θα ακούσουμε ?Την καλημερα μου και απο δω. Αγαπητε μου δεν αναλωνομαι με τα μηνυματακια.... οταν εχω χρονο ομως ασχολουμαι με το κομματι internet. Εαν οντως ηρθες κ δεν περασες καλα φανταζομαι και ποιος εισαι. Σιγουρα δεν ειχα περασει ουτε εγω καλα και στο εδειξα.... το βασικο για εναν υπο ειναι να δωσει ευχαριστηση στην αφεντρα κατι που δεν εγινε. Το ενα ατομο που ηρθε και περασα χαλια το θυμαμαι. Αμοιβαια λοιπον Μιχαλακο μου . Αυτό το μήνυμα μου έστειλε.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21