You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Καλησπερα σε ολους....
Μπορειτε να με ρωτησετε οτι θελετε χωρις να δημοσιευονται πραγματα που δεν ισχυουν....
Την ζωη μου δεν την κρυβω ουτε ομως και την ηλικια μου...
Μπορειτε να με ρωτησετε οτι θελετε χωρις να δημοσιευονται πραγματα που δεν ισχυουν....
Την ζωη μου δεν την κρυβω ουτε ομως και την ηλικια μου...
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
1.50 μετρο και 45 κιλα τιγρης νανος
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Προγράμματα που προτιμάς να κάνεις και τιμή;
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Πολλα μου αρεσουν ομως παιχνιδια τουαλετας ειναι το αγαπημενο μου.Προγράμματα που προτιμάς να κάνεις και τιμή;
Οσο για το φορο υπαρχει στις αγγελιες μου.
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Καλησπερα. Σε βλεπω αρκετα καλα ενημερωμενο εσενα οποτε μαλλον γνωριζομαστε απο οταν ξεκινησα. Δεν χρειαζεται τοση αναλυση ομως αγαπητε μου....Καλησπερα στην ομαδα. Παιδια η κοπελα ειναι φοβερη. Ειναι καινουργιο φρουτο εδω ελλαδα αλλα οχι στη δουλεια. Την δευτερη φορα που την συνατησα μου ειπε πως ηταν βιετναμ και γενικα ταξιδια πολλα αρκετα χρονια .μιλαει 4-5 γλωσσες ειναι μουσικος και γυρισε εδω επειδη εκλεισαν τα συνορα πρωτη καραντ κοβιντ. Πηγε στην κυρια αλεξανδρα για να ενοικιαζει τον χωρο της γιατι εκανε δικα της βιντεακια bdsm περσυ και η κυρια αλεξανδρα την εβαλε στην ομαδα της αμεσως. μετα πηγε γερμανια λιγους μηνες για εκπαιδευση. Τωρα πηγαινει ελλαδα γερμανια συχνα. Ειναι ταλεντο πραγματικα. 39 δηλωνει αλλα δεν της φαινεται. Ο αερας της παντως εχει κατι πολυ διαφορετικο. Δοκιμαστε εγω νομιζω και μην ακουμε τα γυρω γυρω ολοι.
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Εχουμε και οι κοντες την χαρη μας..Εμένα πάντως με έφτιαξε ,αν και οπαδός της μεγαλόσωμης Αλεξανδρος
Ένα link της αγγελίας;Πολλα μου αρεσουν ομως παιχνιδια τουαλετας ειναι το αγαπημενο μου.
Οσο για το φορο υπαρχει στις αγγελιες μου.
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Ένα link της αγγελίας;
Αφέντρα Ίσιδα Καρρά
Αφεντρα Ισιδα Καρρα Τα παιχνίδια που μου αρέσουν πολλά. Εάν είσαι αρχάριος που θέλει να εκπαιδευτεί, να σε ντύσω γυναίκα, ή θέλεις να σε χρησιμοποιήσω σαν αντικείμενο για την ευχαρίστηση μου, τότε να είσαι σίγουρος πως θα πραγματοποιηθεί κάθε φαντασίωση σου. Όταν βρεθείς μαζί μου δύο φράσεις δεν...
kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Τα ταττοο της φυλακης εχουν διαφορα απο αυτα. Πρωτα απο ολα στην ελευθερια. Μετα στα οικονομικα.Ωρε; αυτά τα τατου είναι αληθινά; Τι έκανες ρε κοπέλα μου, ούτε εγώ στα κρατητήρια κάθε μέρα δεν έχω βαρέσει τόσα.
Και συνεχιζω γιατι τα μονα λεφτα που θα παρω μαζι..
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Αν εχεις παιδια παντως να τους αφησω το δερμα μου περιουσια...Ωρε; αυτά τα τατου είναι αληθινά; Τι έκανες ρε κοπέλα μου, ούτε εγώ στα κρατητήρια κάθε μέρα δεν έχω βαρέσει τόσα.
καύλα είσαι, ΚυρίαΑφέντρα Ίσιδα Καρρά
Αφεντρα Ισιδα Καρρα Τα παιχνίδια που μου αρέσουν πολλά. Εάν είσαι αρχάριος που θέλει να εκπαιδευτεί, να σε ντύσω γυναίκα, ή θέλεις να σε χρησιμοποιήσω σαν αντικείμενο για την ευχαρίστηση μου, τότε να είσαι σίγουρος πως θα πραγματοποιηθεί κάθε φαντασίωση σου. Όταν βρεθείς μαζί μου δύο φράσεις δεν...kanesex.com
Ωραίο στήθοςΑν εχεις παιδια παντως να τους αφησω το δερμα μου περιουσια...
Δεν την ξέρω την κυρία, αλλά φαίνεται απ' τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσειςκαύλα είσαι, Κυρία
- Στις φωτός δείχνει πολύ όμορφη και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω μέχρι αποδείξεως του εναντίου
- Τα τατού παρ' ότι δεν είμαι φαν, της πάνε πολύ, και προφανώς το ξέρει και γιαυτό τα έκανε. Είναι επίσης ελκυστική.
- Απ' το περιεχόμενο της αγγελίας της καταλαβαίνει κανείς ότι κινείται στο στο χώρο, και κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς - γουστάρει αυτό που κάνει - (πάλι μέχρι αποδείξεως του εναντίου)
- Απ' τις απαντήσεις της εδώ φαίνεται σωστή, ούτε ύφος πουλάει, ούτε κάνει promotion.
Νομίζω αξίζει μια συνάντηση, εμένα με ιντριγκάρει, το λιγότερο που έχω να χάσω είναι ένα κατοστάρικο!
εγω σιγουρα θα τη δωΔεν την ξέρω την κυρία, αλλά φαίνεται απ' τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις
- Στις φωτός δείχνει πολύ όμορφη και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω μέχρι αποδείξεως του εναντίου
- Τα τατού παρ' ότι δεν είμαι φαν, της πάνε πολύ, και προφανώς το ξέρει και γιαυτό τα έκανε. Είναι επίσης ελκυστική.
- Απ' το περιεχόμενο της αγγελίας της καταλαβαίνει κανείς ότι κινείται στο στο χώρο, και κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς - γουστάρει αυτό που κάνει - (πάλι μέχρι αποδείξεως του εναντίου)
- Απ' τις απαντήσεις της εδώ φαίνεται σωστή, ούτε ύφος πουλάει, ούτε κάνει promotion.
Νομίζω αξίζει μια συνάντηση, εμένα με ιντριγκάρει, το λιγότερο που έχω να χάσω είναι ένα κατοστάρικο!
θες να σε γαμησει;Εμένα με ενδιαφέρει οτι παρέχει και session forced bi. Γι αυτό και μόνο σκέφτομαι σοβαρά να παω, αρκεί να μην ανέβει η τιμή
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21