Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
572
Πόντοι
81
η τιμή πάντως για τόσο χρόνο είναι πολύ καλή, μακάρι να αξίζει τα χρήματα, άντε να βγουν νέες κοπέλες για να πέσουν οι τιμές των παλαιότερων.

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Μίλησα μαζί της δυστυχώς δεν έχει κανονίσει να έρθει ακόμα, την έχω δει στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη, αερικό είναι η έρικα αν και πρωτάρης πέpασα super μαζί της ,τον επόμενο μήνα θα πάω Αθήνα και θα την δω,αξέχαστη εμπειρία.
Πως την βρίσκω? κάποιο άλλο τηλέφωνο έχει η έρικα?

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Ξερει κανενας πληροφοριας για μια Αφεντρα ΄Κατερινα Κατερινακι' στο facebook ? Μου ειπε 1 ωρα 50 ευρω για ποδολαγνεια και σκεφτομαι να την δοκιμασω
βγαζει πολλες..τι εχει η φοτο της?

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Πως την βρίσκω? κάποιο άλλο τηλέφωνο έχει η έρικα?
Δοκίμασε να πάρεις νωρίς, έχει και άλλο τηλέφωνο αλλά το έχουμε μόνο όσοι την έχουμε τιμήσει. Η Καλύτερη είναι η έρικα δύσκολο να της βρεις αλλά προσπάθησε το, αξίζει.

Kingfetish

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έχει κανείς αποψη για την domina mesalina??? Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα. Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες;

Pavlos Heels

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Κριτικές
15
Like
585
Πόντοι
990
Παίδες έχει κανένας άποψη για Goddess Nemesis;
Μπορώ να ψάξω κάπου στο forum ;
η αναζήτηση δεν έβγαλε τίποτα.

Stefsub

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2021
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα στα παιδιά.. συνάντηση με domina isida..πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, δοτική μπαίνει κατευθείαν στον κυριαρχικό ρόλο..με στραποναρε για τα καλά.. υπομονετική καθώς είχα καιρό να το κάνω μιας και μένω επαρχία.. σίγουρα θα την ξανασυναντουσα..είναι η πρώτη μου φορά που δεν μου ζήτησε εξαρχής τα λεφτά γυναίκα ..μια ώρα γεμάτη και στο τέλος καθησαμε λίγο και μιλήσαμε για διάφορα..ότι της ζητήσετε θα το κάνει

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
162
Πόντοι
0
Συνάντηση επιτέλους με την έρικα ,ερωτεύσιμη γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό,θηλυκότητα,ισχυρή προσωπικότητα ,ξέρει να διεκδικεί αυτά που θέλει,σίγουρα πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα,σίγουρη για τον εαυτό της .Η συνάντηση μαζί της ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, εκτός από ποδαλαγνεία είναι όντως εκρηκτική και ακούραστη στο στράπ,δίνω μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και εξεπλάγην ευχάριστα,ρολόι δεν υπάρχει με την έρικα, οπότε σωστά το έχουν επισημάνει οι περισσότεροι, βέβαια είναι και πολύ έμπειρη αλλά ότι κάνει και κάνει τα πάντα δίχνει να το διασκεδάζει αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που δεν πάει με την ώρα,άξια σε όλα της ,ότι καλύτερο στο αυταρχικό.

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.341
Πόντοι
206
εχει καποιος προσφατη εμπειρια με την Ολγα?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Στο φυλής 104 ποια προτείνετε;

Ypopodio

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Παίδες έχει κανένας άποψη για Goddess Nemesis;
Μπορώ να ψάξω κάπου στο forum ;
η αναζήτηση δεν έβγαλε τίποτα.
Κανεις τιποτα για την κυρια? εγω ξερω πως ειναι μαζι με Αλεξανδρα αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο παραπανω

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
751
Πόντοι
81
<<<<
Αν γουσταρεις τετοιου ειδους παιχνιδια παρε με τηλ κ ελα σε μενα !!
Θα σε ξεφτιλησω σιγουρα>>>>>

Με τέτοιο κείμενο στην αγγελία σιγουρα ειναι ασχετη και απευθυνεται σιγουρα σε νιουμπάδες δοκίμασε κατι αλλο καλύτερα γιατι μάλλον θα τα κλαις.....

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Η μονη σκλαβα οπως φαινεται ειναι μια ακιρα της Αλεξανδρας ,εχει παει κανεις?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία από την domina isida που έρχεται Θεσσαλονίκη;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
2-3 σελίδες παραπίσω υπάρχει μια σχετική ανταλλαγή απόψεων
Α οκ αρα ειναι η MISTRESS ISIDORA Από ότι είδα είχε και μια περίοδο συνεργασίας με την Αλαξάνδρα. Αυτό δείχνει ότι είναι μάλλον καλή περίπτωση.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom