You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως την βρίσκω? κάποιο άλλο τηλέφωνο έχει η έρικα?Μίλησα μαζί της δυστυχώς δεν έχει κανονίσει να έρθει ακόμα, την έχω δει στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη, αερικό είναι η έρικα αν και πρωτάρης πέpασα super μαζί της ,τον επόμενο μήνα θα πάω Αθήνα και θα την δω,αξέχαστη εμπειρία.
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
βγαζει πολλες..τι εχει η φοτο της?Ξερει κανενας πληροφοριας για μια Αφεντρα ΄Κατερινα Κατερινακι' στο facebook ? Μου ειπε 1 ωρα 50 ευρω για ποδολαγνεια και σκεφτομαι να την δοκιμασω
coogar13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2018
- Like
- 799
- Πόντοι
- 86
Δοκίμασε να πάρεις νωρίς, έχει και άλλο τηλέφωνο αλλά το έχουμε μόνο όσοι την έχουμε τιμήσει. Η Καλύτερη είναι η έρικα δύσκολο να της βρεις αλλά προσπάθησε το, αξίζει.Πως την βρίσκω? κάποιο άλλο τηλέφωνο έχει η έρικα?
Kingfetish
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έχει κανείς αποψη για την domina mesalina??? Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα. Έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες;
Pavlos Heels
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 585
- Πόντοι
- 990
Παίδες έχει κανένας άποψη για Goddess Nemesis;
Μπορώ να ψάξω κάπου στο forum ;
η αναζήτηση δεν έβγαλε τίποτα.
Καλησπέρα στα παιδιά.. συνάντηση με domina isida..πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, δοτική μπαίνει κατευθείαν στον κυριαρχικό ρόλο..με στραποναρε για τα καλά.. υπομονετική καθώς είχα καιρό να το κάνω μιας και μένω επαρχία.. σίγουρα θα την ξανασυναντουσα..είναι η πρώτη μου φορά που δεν μου ζήτησε εξαρχής τα λεφτά γυναίκα ..μια ώρα γεμάτη και στο τέλος καθησαμε λίγο και μιλήσαμε για διάφορα..ότι της ζητήσετε θα το κάνει
Συνάντηση επιτέλους με την έρικα ,ερωτεύσιμη γυναίκα που εκπέμπει ερωτισμό,θηλυκότητα,ισχυρή προσωπικότητα ,ξέρει να διεκδικεί αυτά που θέλει,σίγουρα πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα,σίγουρη για τον εαυτό της .Η συνάντηση μαζί της ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, εκτός από ποδαλαγνεία είναι όντως εκρηκτική και ακούραστη στο στράπ,δίνω μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και εξεπλάγην ευχάριστα,ρολόι δεν υπάρχει με την έρικα, οπότε σωστά το έχουν επισημάνει οι περισσότεροι, βέβαια είναι και πολύ έμπειρη αλλά ότι κάνει και κάνει τα πάντα δίχνει να το διασκεδάζει αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που δεν πάει με την ώρα,άξια σε όλα της ,ότι καλύτερο στο αυταρχικό.
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.341
- Πόντοι
- 206
εχει καποιος προσφατη εμπειρια με την Ολγα?
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Αφέντρα Άρτεμις, εκ πεποιθήσεως Κυριαρχική Κυρία, σε δικό μου χώρο ξέρουμε τπτ για αυτήν τιμές επιδόσεις;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Στο φυλής 104 ποια προτείνετε;
Κανεις τιποτα για την κυρια? εγω ξερω πως ειναι μαζι με Αλεξανδρα αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο παραπανωΠαίδες έχει κανένας άποψη για Goddess Nemesis;
VasilisBottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2020
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Αυταρχικό για σένα 698 2901697 ξέρουμε τπτ για αυτό το κορίτσι;
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 751
- Πόντοι
- 81
<<<<Αυταρχικό για σένα 698 2901697 ξέρουμε τπτ για αυτό το κορίτσι;
Αν γουσταρεις τετοιου ειδους παιχνιδια παρε με τηλ κ ελα σε μενα !!
Θα σε ξεφτιλησω σιγουρα>>>>>
Με τέτοιο κείμενο στην αγγελία σιγουρα ειναι ασχετη και απευθυνεται σιγουρα σε νιουμπάδες δοκίμασε κατι αλλο καλύτερα γιατι μάλλον θα τα κλαις.....
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.702
- Πόντοι
- 486
Αυτή άμα θες τη γαμάς κιόλας ή απλά τη ξεφτυλίζεις;Η μονη σκλαβα οπως φαινεται ειναι μια ακιρα της Αλεξανδρας ,εχει παει κανεις?
2-3 σελίδες παραπίσω υπάρχει μια σχετική ανταλλαγή απόψεωνΚαλησπέρα έχει κανείς εμπειρία από την domina isida που έρχεται Θεσσαλονίκη;
Α οκ αρα ειναι η MISTRESS ISIDORA Από ότι είδα είχε και μια περίοδο συνεργασίας με την Αλαξάνδρα. Αυτό δείχνει ότι είναι μάλλον καλή περίπτωση.2-3 σελίδες παραπίσω υπάρχει μια σχετική ανταλλαγή απόψεων
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις