Σούργελο μεγάλο η isida , μακρυά ,ούτε αφέντρα είναι ,πέρασα χάλια μαζί της και δεν προλαβαίνει να κάνει νέα προφίλ για να γράφει για τον εαυτό της,/ήδη έχει 3 .Λυπάμαι, αλλα συμφωνώ με συναδέλφους για την συμπεριφορά της κυρίας Ίσιδας. Δεν διακρίνεται για την ευγένεια της, κάπως απότομη κ κοφτή σε συζήτηση. Επίσης δεν συζητά καν την περίπτωση χαμηλότερης τιμής σεσσιον ακόμα κ εάν ζητάς κάτι πολύ απλό. Δεν πειράζει πάμε παρακάτω κύριοι, υπάρχουν τόσες επιλογές. Μην κολλάτε με κυρίες που εκπέμπουν τόσα red flags. Κ επίσης κάνει μπαμ ότι έχει 2-3 προφίλ κ αβανταρεται. Δεν είμαστε χθεσινοι εδώ μέσα. Ας ζητήσει ένας mod τα ip των προφίλ... Πάω στοίχημα ότι είναι τα ίδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Τυχαιο που τα προφιλακια που κραζουν ειναι αλο Μ και υα 3? Ελα ομως που εχω καταλαβει ποιος εισαι εσυ... καμποτζη αναφερεις το 22 σε ποστ σου μαχιτι. Ποτε πριν. Εχεις παει καμποτζη ή δεν επιτρεπεται να βγεις απο ελλαδα?
Τελευταία τροποποίηση:
Σε ψυχίατρο γρήγορα κοπέλα μουΤυχαιο ππυ τα προφιλακια που κραζουν ειναι αλο Μ και υα 3? Ελα ομως που εχω καταλαβει ποιος εισαι εσυ... καμποτζη αναφερεις το 22 σε ποστ σου μαχιτι. Ποτε πριν. Εε αντωνακη? Ελα φτιαξε κ αλλα 16 εχεις ως τωρα
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Τι κανει νιαου νιαου? Η κοντη βρισκει τις πινεζες που ψαχνετε βρε ... να ερθω? Ελα τωρα . Οποιοι και να ειστε απο πισω κανετε χωρις να θελετε διαφημιση. Χτες μου ηρθε ανθρωπος που εχει δει τον χαμουλη σας εδω περα και ειδε πως τα κομπλεξ σας επιασαν ταβανι.. τα κομπλεξ σας λοιπον καντε τα στριφτη μπουγατσα με κρεμα και φατε τα... καλημερααα
τότε γιατί μας τα πρήζεις?Ποσα? Το στοιχημα? Παιδια οτι και να πειτε ειτε εδω ειτε αλλου δεν με ριχνει ουτε με ανεβαζει ψυχολογικα.... Εδω θα ειμαι ελλαδα.. οσοι με γνωριζουν καταλαβαινουν και το τι γινεται γενικα στο νετ... Γραψτε οτι γουσταρει η ψυχη σας. Αληθεια αντιμετωπιζω με χιουμορ πολλα στη ζωη μου, ποσο μαλλον αυτο που γινεται εδω μεσα.
Καλη μας ξεκουραση....
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Για την ωρα καφεδακι θελω σιγουρα.Σε ψυχίατρο γρήγορα κοπέλα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το παιζω σπαζοκλαμπανιαςτότε γιατί μας τα πρήζεις?
Εσυ?
Την αλήθεια έγραψα,κοντή είσαι και άσχετηΤι κανει νιαου νιαου? Η κοντη βρισκει τις πινεζες που ψαχνετε βρε ... να ερθω? Ελα τωρα . Οποιοι και να ειστε απο πισω κανετε χωρις να θελετε διαφημιση. Χτες μου ηρθε ανθρωπος που εχει δει τον χαμουλη σας εδω περα και ειδε πως τα κομπλεξ σας επιασαν ταβανι.. τα κομπλεξ σας λοιπον καντε τα στριφτη μπουγατσα με κρεμα και φατε τα... καλημερααα
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Μιση αληθεια. Κοντη ναι κοντοκαυλο πυροβολο. Το ασχετη δεν υπαρχει σε οτι επιλεγω να κανω αγαπουλα.Την αλήθεια έγραψα,κοντή είσαι και άσχετη
Άστο έκλεισα με έρικα και θεανώ ,όλη την ημέρα ενεργή να γράφεις βλακείεςΜιση αληθεια. Κοντη ναι κοντοκαυλο πυροβολο. Το ασχετη δεν υπαρχει σε οτι επιλεγω να κανω αγαπουλα.
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Καλα εκανες ψυχη μου. Δεν εχω χρονο ετσι κι αλλιωςΆστο έκλεισα με έρικα και θεανώ ,όλη την ημέρα ενεργή να γράφεις βλακείες
όχι όλη την ημέρα γράφεις μηνύματα εδώ στα mpoy,πελάτες δεν έχειςΚαλα εκανες ψυχη μου. Δεν εχω χρονο ετσι κι αλλιως
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Τωρα ξυπνησα βρε χαλαρωσε λιγακι.. Δεν θα παει πουθενα ετσι κ αλλιως ολο αυτο. Απλα ξαναλεω και τα αρνητικα ειναι διαφημιση. Και επισης μεσα απο τα αρνητικα που γραφονται εστω κ ψεμα εγω μαθαινω τι δεν πρεπει να κανω. Μαθηματα κοινωνιολογιας παιρνω εδωόχι όλη την ημέρα γράφεις μηνύματα εδώ στα mpoy,πελάτες δεν έχεις
Τελευταία τροποποίηση:
Ποια Καμπότζη; Που το είδες δεν ξέρω... Κ εάν υπάρχει ακόμα..που κολλάει;; Τον καφέ σκέτο τον πίνεις η με κάμποσο κονιάκ;;Τυχαιο που τα προφιλακια που κραζουν ειναι αλο Μ και υα 3? Ελα ομως που εχω καταλαβει ποιος εισαι εσυ... καμποτζη αναφερεις το 22 σε ποστ σου μαχιτι. Ποτε πριν. Εχεις παει καμποτζη ή δεν επιτρεπεται να βγεις απο ελλαδα?
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Γλυκο με γαλα. Ελα αν θες κερναω... κονιακ δεν εχω αλλα με λιγο μπειλις ενα φραπεδακι σουπερ θα ηταν.Ποια Καμπότζη; Που το είδες δεν ξέρω... Κ εάν υπάρχει ακόμα..που κολλάει;; Τον καφέ σκέτο τον πίνεις η με κάμποσο κονιάκ;;
Γλυκο με γαλα. Ελα αν θες κερναω... κονιακ δεν εχω αλλα με λιγο μπειλις ενα φραπεδακι σουπερ θα ηταν.
Να φέρω καφεδάκι;;
Διαγραμμένο μέλος 223226
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2022
- Like
- 81
Ποτε?Να φέρω καφεδάκι;;
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Ρε παιδια εχετε γαμησει το thread!
Κάντε ενα νήμα "Domina Isida" και πειτε οτι γουσταρετε. Εδω δεν έχει δουλεια το ξεκατινιασμα
Κάντε ενα νήμα "Domina Isida" και πειτε οτι γουσταρετε. Εδω δεν έχει δουλεια το ξεκατινιασμα
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Από τις φωτογραφίες η Ισιδα δε με γεμίζει το μάτι. Σαν απολειφαδι είναι. Η δε Ερικα οκέι κορυφή αλλά είναι πλέον γιαγιά. Μια Αλεξάνδρα με ένα μπουντρούμι μελαχρινή καρέ μαλλί έχει καλή φήμη. Από κει και πέρα, υπάρχουν κατηγορίες πελατών. Οι υποτακτικοί / σκιες. Κάτι ανώμαλοι που θέλουν σκατο και τραυματισμό, διάφοροι παχουλοί που είναι μια τραγωδία γενικότερα και μετά έχει ωραια στρειτ παιδιά που θέλουν στραπ, ρόλους κτλ. Πού να το κάνει αυτό ο ζουμπας 1.50 με τατουάζ και ύφος; Η Ερικα από την άλλη ξέρει, ειδικά αν σε γουστάρει κιόλας. Αλλά είπαμε, πενηνταφευγα.
Δύσκολο σπορ η αφέντρα, ή μέγαιρα ή όπως διάολο το λέτε. Με την Ερικα το είχαμε σχεδόν κάνει μια φορά ακάποτα αλλά δεν της έμπαινε λόγω πάχους (και δικης της αποχής) και το αφήσαμε. Το φυλαγα να σας το πω κι αυτό να γίνετε έξαλλοι.
Δύσκολο σπορ η αφέντρα, ή μέγαιρα ή όπως διάολο το λέτε. Με την Ερικα το είχαμε σχεδόν κάνει μια φορά ακάποτα αλλά δεν της έμπαινε λόγω πάχους (και δικης της αποχής) και το αφήσαμε. Το φυλαγα να σας το πω κι αυτό να γίνετε έξαλλοι.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21