Εμένα δε χρειάζεται να μου εξηγήσεις τα λεω καιρό η μόνη διαφορά που εχει μια αφεντρα από μια κλασσικη βιζιτα ειναι ότι η αφεντρα βγαζει φραγκα χωρις να χρειαζεται να στηνεται στα 4 με τον καθένα. Θα στηθεί μονο με οποιον και όταν γουστάρει και φυσικά θα στηθεί ακομα και αν δεν πολυγουσταρει αν καποιος τα ακουμπήσει χοντρά . Τωρα ότι ο καθε ονειροπαρμένος εδω μέσα θεωρεί ότι οι αφεντρες ειναι κατι θεικό και δεν ξέρω τι άλλο ενταξει αστον να ζει το ονειρο.
Ειναι δυνατόν να υπάρχει μουνί που να μην τονέχει αρπάξει ; Θα μας τρελάνουν ; Η Ερικα έχει πάνω από 20 χρονια στο κλαρί ολα αυτά τα χρόνια δεν της γυάλισε ουτε ενας να κανει το κατι παραπάνω ; Οχι άλλο σανό φτάνει. Τωρα αν αυτα που γράφεις εσυ ισχυουν ή οχι εμένα προσωπικά ελάχιστα με νοιάζει ουτε θα μου φτιαξουν ουτε θα μου χαλάσουν την εντυπωση που εχω για την Ερικα ή την κάθε Ερικα. Η Ερικα ήταν και παραμένει μια καλή επιλογή για αυταρχικό ναι ενταξει ειναι 45 και βάλε αλλά έχει κάτι ξόανα που ειναι 30 που δεν πας ουτε μαστουρωμενος για session ! Βγαινει η καθε χοντρή και λεει ειμαι αφεντρα δεν κανω το ενα δεν κανω το αλλο γλειφεις μονο πατουσα. Ουστ μωρή μπαζόλα θα κάτσω να γλειψω τις δικές μου